BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (4)

Vermoeid viel ik en Niels (17) hij mag tante tegen mij zeggen, ondanks ik nog maar 10 jaar ouder ben dan hij, in slaap.
Hij had heerlijk maar wat onwennig mij kut gebeft en ik hem gepijpt wat ook nieuw voor hem was.
Die nacht voelde ik wel een paar keer zijn stijve pik tegen mijn kontje en kutje, maar volgens mij was dat hij in zijn droom.
De volgende ochtend stond Niels zijn moeder al vroeg met haar hoofd tussen de deur en zag ons naakt liggen zij keek een beetje lachend, want zij had mij gevraagd om haar zoon iets seksuele voorlichting te geven(zie vorige verhaal), nadat mijn schoonzus was vertrokken kon ik het niet laten om nog even met de piemel van Niels te spelen.

Ik trok zijn velletje rond zijn eikel naar beneden en zijn pik begon al snel te groeien, en was in een rap tempo stijf, ik weet niet of dat altijd zo snel gaat en ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig hoeveel mannen en stijvere piemel van dit verhaal krijgen.
Maar goed ik trok voorzichtig wat aan zijn pik, en er kwam al wat vocht uit zijn eikel, ik likte het weg en gelijk kwam er meer uit, hij kwam al weer klaar ik likte wat ik kon, en mijn kut werd opgezwollen en nat en stond open, ik stopte 2 vingers in mijn kut masseerde mijn clit en hoorde de stem van mijn kerel op de overloop, snel stopte ik en wachtte tot hij weg was en sprong onder de douche.

Toen ik beneden kwam met nat haar, zei mijn man ik miste je al maar je was in de douche zie ik.
Even later liep naar de keuken Eva liep mij gelijk na en vroeg met een rooie kop heb je Niels nog wat uit kunnen leggen?
Ja zei ik, heb hem geleerd wat pijpen en beffen was, dat beffen vond ik wel belangrijk omdat hij ons met zijn tweeën ook had zien doen.
Eva liep nog rooier aan, mijn zwager kwam er aan lopen en vroeg wat staan jullie voor spannends te vertellen, gaat toch niet over seks he zei hij lachend want Eva heeft nu al een kop als een biet.
Wij liepen naar de kamer en gingen verder met het ontbijt.
Later die dag, was ik samen met Eva die vroeg hoe ik zo gemakkelijk op het gebied van seks was.
Ik zei dat ik redelijk vrij was opgevoed en vanaf mijn zestiende al met mijn ouders naar de sauna ging en dat bloot na het douchen door het huis lopen ook niet vreemd was ook niet voor mijn broer.

En na de volleybal gewoon samen douchen met de meiden is toch ook normaal.
Dat doe jij toch ook douchen met de meiden na de korfbal( Eva zit op korfbal) lachend voegde ik er aan toe of staan de mannen van jouw team ook bij jullie onder de douche, jullie weten daar worden vaak grapjes over gemaakt dat, dat he leukste is van korfbal, samen douchen is.
Eva kleurde weer, en zei zachtjes een enkele keer douchen wij samen als wij moeten spelen in een boeren gehucht waar ze vaak maar 1 douche voor iedere partij hebben, het is dan de bedoeling dat eerst de vrouwen douchen later de mannen, maar om tijd te besparen gaan wij soms samen.
Maar gelijk zei Eva, daar heb jij natuurlijk geen last van bij jou spelen alleen maar vrouwen.
Maar wel een manlijke trainer zei ik lachend en die doucht na de training wel met ons, om volleybal een vrouwen sport is hebben ze geen aparte douche voor mannen. Pim (de trainer) krijgt genoeg aandacht.

Veel van die sletjes bukken met de shampoo pakken en laten hun kut dan zien of dagen hem uit door elkaar rug en billen te wassen of elkaars borsten en soms zie je een hand langs de kutjes gaan.
Als Pim dan met een stijve tussen de meiden staat dan, heb je van sletjes die zich willen laten neuken, Pim probeert het vaak wel af te houden, maar als er zo’n sletje voor gebukt staat probeer je dan maar eens in te houden.
In de groep wordt hij ook wel onze dekhengst genoemd.
Eva vroeg voorzichtig, heb jij, je wel eens laten neuken door hem?
Maar gelijk stond mijn kerel bij ons, en vroeg waar hebben jullie het over?
Ik zei koetjes en kafjes en wij liepen samen naar de kamer.

Die avond zat ik weer in de sauna met Eva en kwam Niels haar zoon binnen, hij schrok eerst dat zijn moeder er ook zat, maar ging naast mij zitten dat was omdat moment het enige plekje, zijn moeder zat nu tegen over hem, Niels durfde niet goed te kijken naar zijn moeder, maar toch zag ik hem zo nu en dan even kijken en ik zag zijn pik groeien ik dacht krijgt hij nu een stijve pik van zijn moeder.
Andere mensen zag ik ook kijken naar het groeiende ding tussen zijn benen, natuurlijk zei niemand er wat van, wel zag ik dat verschillende vrouwen harde tepels kregen, dat is het nadeel bij vrouwen maar valt minder op dan een grote pik.
Veel vrouwen bleven zo lang mogelijk zitten, maar na een tijdje hielden ze niet meer vol en verdwenen.
Eva kreeg nu wat meer ruimte en zette zonder dat zij er bij nadacht de benen wat uit elkaar en nu vielen haar grote opgezwollen kut lippen op de binnenste lipjes waren groot en puilden uit haar kut, Niels zag dat ook en zijn pik stond nu helemaal stijf, ik vroeg mij af wordt hij nu geil van zijn moeder.

Ik zag zelfs een beetje vocht bij zijn pis gaatje, Eva zat te stil te kijken naar haar zoon, die zei met een schorre stem het wordt mij te warm even afkoelen hij griste zijn badlaken en liep snel naar de wc.
Eva zette haar benen nu wat uit elkaar, en ik had nu een heel mooi uit zicht op haar natte opgezwollen kut, voorzichtig ging zij met een vinger naar haar clit, tot de deur open ging en een stel binnen kwam die verbaasd zat te kijken wat Eva aan het doen was.
Mijn kut was inmiddels ook nat en ik zei kom Eva we gaan douchen, met knikkende knieën liep Eva achter mij aan.
Even later stonden wij in te krappe douche ruimte tegen elkaar aan snel masseerde ik nog even het
clitje van Eva tot wij de eigenaar van het appartementen complex zagen kijken, ik had zelf wel het gevoel dat hij zo nu en dan even kwam kijken naar het vrouwelijk schoon, hij liep wel in kleren met een water trekker de vloer zo genaamd droog te trekken, maar nu zag ik ook een dikke bobbel in zijn broek.
In het appartement na wat wijntjes fluisterde Eva of ik de komende nacht haar zoon nog wat zou uit leggen.
Ik zal het proberen fluisterde ik haar toe.
Het duurde niet lang of ik lag weer bij Niels in bed.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14780 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (4)”

  1. Geil verhaal maar met wat schrijffoutjes.
    Volleybal is eerst als mannen sport begonnen zoals vele andere , ieder heeft nu zijn eigen competities, de trainer kan zich na de Dames douchen, bij wedstrijden doet hij niet mee dus geen wasbeurt nodig. Volgens mij is er bij een wedstrijd in een zaal wel een aparte kleedkamer met douche voor de scheidsrechter(toch vaak een man).

Plaats een reactie