BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sanne de Qeen bee

Ik ben Els en wil mijn seksuele fantasieën en ervaringen met jullie delen. Dit eerste deel is enkele jaren geleden maar waargebeurd.

Mijn 18-jarige klasgenote Sanne is een telg van een vooraanstaande rijke familie. Ze is zeer intelligent en de primus van onze klas. Ze blinkt uit in sport en is een jeugdkampioene dressuur. Deze blonde amazone met blauwe ogen 1.83 meter lang en met haar prompte borsten, lange slanke sportieve benen, mooie ronde strakke kont en zandlopersfiguur is het populairste meisje, de onbetwistbare Queen Bee van de school. Zij bepaalt wie erbij hoort en wie niet. Zij is een koningin en wij zijn haar onderdanen, Zij dirigeert ons meisjes die erbij willen horen, de meelopers of wanna-bees. Zij domineert de pikorde en ze krijgt altijd haar zin. Ik gedraag me op een haast natuurlijke wijze onderdanig tegen haar en vind haar superioriteit stiekem enorm opwindend. Sanne overtreft mij echt op alle vlakken. Zij is slimmer, zoveel mooier, atletischer, rijker. Als je haar ouders en grootouders bekijkt besef je meteen dat ze gewoon superieure genen heeft! Ik heb al een door haar uitgekauwde prop kauwgom uit de prullenbak gehaald om het speeksel met haar superieure DNA in mijn mond te nemen en door te slikken. Ik blijf soms langer in de klas en als ik dan alleen ben, snuif ik onderdanig aan het zitvlak van haar stoel en mijn lippen kussen eerbiedig de plek waar haar prachtige kont op heeft gerust terwijl ik mezelf betast.

Als ik bij haar thuis kom ben ik altijd geïntimideerd door de grote statige villa en het luxueuze interieur, het prachtige landgoed. Op een dag deed ze de deur open met haar witte rijbroek strak om haar benen en verdwijnde in haar glimmende, hoge, zwarte rijlaarzen. Haar witte bloesje kleefde helemaal aan haar strakke lichaam en haar borsten staken mooi naar voren. Je kon zelfs haar tepeltjes zien doorschijnen. Ze had haar blonde haren in een strakke staart naar achteren. “Kom even binnen; ik kom net terug van de training” zei ze op haar gebruikelijke bevelende toon. Ik zag dat ze haar paardrijzweep nog vasthad en vroeg lachend “doet dat veel pijn”? Ze reageerde prompt met een ferme tik van haar zweepje op mijn billen. “AU” schreeuwde uit met tranen in de ogen. “Gelukkig heb je mij al helemaal gedresseerd zonder je zweepje” zei ik beteuterd lachend. Sanne glimlachte haar stralende witte perfecte tanden bloot. Haar tik had me echt wel pijn gedaan, maar tegelijk was mijn kutje nat. Sanne zou eens moeten weten dat ik mezelf echt moest bedwingen om me niet op mijn knieën op de marmeren vloer te werpen om haar glimmende rijlaarzen te kussen.

Een van mijn geilste hoogtepunten was toen we gingen shoppen en Sanne de nieuw gekochte pumps meteen aandeed en haar favoriete afgedragen blauwe pumps in de schoenendoos stak. “Deze zijn helaas om weg te gooien” zei ze jammerend. “Geef ze maar aan mij, ik kom onderweg een kledij-container tegen” stelde ik voor. Zij stemde toe en voor mij was dit de jackpot! Ik ging meteen naar huis en regelrecht naar mijn slaapkamer. Ik zie Sanne haar pumps als een object van aanbidding, zij is mijn meerdere, het alfameisje dat het verdient om haar schoenen afgelikt te krijgen door onderdanige… types zoals ik. De verse geur van Sanne’s voeten in het leer bedwelmde me van onderdanig verlangen. De geur was intoxicerend en perfect! Het omhulde mijn neus en laat mijn hoofd tollen.

O God, wat windt het me op! Ik ben haar dienstmeisje, haar slavin… Mijn rechterhand sluipt in mijn slipje en terwijl ik begin te wrijven, versnelt mijn adem. Met elke streling zinken de onderdanige gedachten dieper in haar onderbewustzijn. Ik ben Sanne haar deurmat, haar voetveeg, een slet, een schoenlikker, en o God. Dit is waar Sanne me toe heeft gereduceerd: Wat zegt dat over mij? Wie zou zichzelf zo willen verlagen, toegeven aan de superioriteit van een klasgenote, haar dominantie omarmen met zo’n ijverige, slaafse onderdanigheid? Dat mijn slipje doordrenkt is van geilheid nu ik letterlijk haar schoenen kan aanbidden.

Het is zo’n… eigenaardige ervaring. Ze heeft mij helemaal getemd en gedomesticeerd, onderworpen en gedomineerd.
Ze heeft een sterke autoritaire persoonlijkheid, sterk genoeg om ons af te richten en te trainen ik …staarde naar de afdrukken van de voetzolen. Ik kon elke nuance van Sanne’s voetzolen in haar schoenen zien. Haar tenen, haar zachte prachtige voetbogen. Mijn lichaam reageert als bezeten, mijn lippen kussen overvloedig haar pumps, mijn tong likte gretig aan de imprints van haar tenen en de imprint van haar hielen. Ik lik met lange halen haar volledige binnenzolen en proef de voeten van mijn dominante koningin in mijn mond. Ik ben zo minderwaardig aan mijn godin Sanne, ik ben een slet, haar hielenlikster. Mijn hele familie is inferieur aan haar rijke machtige familie, ik schreeuw luidkeels haar naam uit en prevel herhaaldelijk ‘“dank je Sanne, dank je mijn godin, dank je meesteres, terwijl ik schokkend klaarkom.

Wat vonden jullie ervan en verlangen jullie naar het vervolg?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9996 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie