BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oma’s sexy kousen

Jason was altijd al het lievelingetje van zn oma Gerda. Al van af dat hij een baby was.
Heel zn jonge leven had hij daar altijd al veel gelogeerd.
Inmiddels was hij een jonge puber geworden en nog steeds haar lievelings kleinkind. En zij zijn lievelings oma.
Sinds hij een puber was en de hormonen waren gaan spelen in zn lijf en kop was hij zijn oma ook gaan zien als een best nog goed uitziende dame, charmant , goed gekleed en best beetje sexy. Vooral haar diepe decolletés vond hij reuze interessant en dan hoe ze altijd van die mooie nylonkousen droeg onder haar rokjes, dat was helemaal top.

Jasons vader moest voor werk naar Brazilie en zn moeder kon mee. En dat was precies in de zomervakantie. Zijn broertje en zusje gingen naar een tante maar Jason ging uiteraard logeren bij oma Gerda en opa Wim.
Die zaten bijna de hele zomer in hun huisje naast een vakantiepark dus dat was zeker geen straf. Enige probleem was dat hun vakantiehuisje slechts 1 slaapkamer had. Maar opa en oma waren verre van moeilijk of preuts dus Jason sliep gewoon op een bed dat ze in hun slaapkamer erbij hadden gezet. Het was super gezellig. Ook s avonds dan dronken oma en opa een wijntje en wisky en werden er spelletjes gedaan. Meestal ging Jason eerder naar bed, oma kwam later en opa leek pas in de nacht en was om 6uur al weer uit de veren. Als oma dan boven kwam dan hield Jason zich slapend. Eerst omdat hij zich een beetje opgelaten voelde, beetje schaamde om te kijken als oma zich daar zo maar uitkleedde en pyjama aandeed. Maar dat werd van schaamte naar de hoop niet betrapt te worden op stiekem kijken naar de striptease en de heerlijke rondingen van oma Gerda.

De machtig prachtig mooie tieten die een beetje hingen maar zeker nog wel dik waren. Die grote roodbruine tepelhoven met die spenen. Het gaf hem elke avond weer een stijve piemel. En als ze dan een douche nam… zich vervolgens in de slaapkamer stond af te drogen, dan kreeg hij het volle zicht op haar met zwarte en grijze krullen bedekte kut. Waterdruppels die er glinsterend in hingen. En dan in de ochtend als ze haar nylons aandeed… bijna nog beter dan de striptease. Als het hem dan lukte zich lang genoeg slapende te houden, dan kon hij daarna, als ze weg was, zo geweldig klaarkomen.
Ook vandaag lag hij door de spleetjes van zn ogen naar oma te turen, hoe ze haar tieten bijna masseerde terwijl ze zich afdroogt en hoe haar tepels stijf en donkerrood werden. Hoe ze wel erg veel aandacht besteedde om haar kuthaar te drogen. Maar dat was eigenlijk dubbel geil want het leek alsof ze met haar eigen kut speelde.

Tergend langzaam trok ze haar nylonkousen aan. Het zachte glinsterende geluid van de stof maakte Jason al gek. En nu hij weer stiekem durfde te kijken duwde zijn pik bijna het dekbed omhoog. Hij schrok zich dan ook dood toen ze opstond en naar hem toe liep. Ze streek hem over zn hoofd. Ik zie wel dat je wakker bent hoor, zei ze half lachend. Jij bent net je vader, die hield ook zo van mn nylons. Ze nam Jasons hand, hier moet je eens voelen hoe lekker dat voelt. En ze legde zijn hand op haar kuit. Jason voelde de zijde zachte stof, de naad die precies in het midden liep en omhoog onder haar rok naar die heerlijke kont van oma. Hij voelde de warmte van haar huid door de dunne stof heen. Ze bewoog zijn hand zachtjes heen en weer en Jason begreep t, hij streelde haar onderbeen en had het zo warm als hij nooit had gehad. Zijn ballen stonden op springen gewoon.

Nu nam ze zijn pols en trok zijn hand boven haar knie. Met zn hart kloppend in zn keel schoof hij heel langzaam omhoog over haar dij. Onder haar rok. Het was er warm en opeens voelde hij de rand van de kousen en haar naakte huid. Op dat moment kwam Jason spontaan klaar. HIj lag schokkend in bed terwijl oma Gerda nu zijn hand weg duwde. Jij bent me er eentje , zei ze . Ze aaide nog eens door zn haar en verliet de slaapkamer. Die ochtend durfde hij oma niet aan te kijken. Maar oma Gerda deed net of er niks was gebeurd. Zo in de loop van de middag had Jason weer wat moed bij elkaar geraapt en begon hij weer te proberen een glimp down blouse te krijgen en stilletjes te genieten van haar nylonbenen. En steeds de gedachten aan die ochtend gaf hem telkens weer een keiharde bobbel in zn broek. Zo zat hij in gedachten weer bij de mooie krulharen tussen haar benen toen opa hem ineens wakker maakte uit zn dagdroom.

He jochie , zei hij, maak je eens nuttig en help oma even wat voorraad uit de schuur te halen dan kunnen we straks lekker eten. Jason haastte zich naar de schuur waar oma al was. Toen Jason het schuurtje binnen kwam zat oma op haar hurken voor de stelling. Jason keek recht haar decolleté in en kon zijn blik niet meer afwenden. Dit was eigenlijk nog geiler dan loeren in de slaapkamer. Haar mooie tieten, gevangen in een bh afgezet met kant . Hij kon alleen de tepels niet zien. Jij bent me er eentje, zei oma Gerda lachend en gaf hem wat zakken aan. Jij hebt genoeg gezien jij jongen. Ik buk niet meer, pak jij maar die wekflessen daar op de onderste plank. Jason zat nu op de hurken en wist niet precies welke flessen ze eigenlijk bedoelde. Hij draaide zich half om en keek omhoog om te vragen. Hij keek recht onder omas rok en tegen haar witte kruis. De benen zo mooi in nylons en dan de boord, de bleke huid en dan dat witte kruis tussen haar benen. Oma trok hem met een glimlach omhoog. Wat moet ik nou met jou, zuchtte ze.

Ze duwde Jason tegen het muurtje van de schuur en tot zijn grote verbazing wipte ze haar borsten uit haar bloes. Wauw, Jason snakte naar adem. Dit wou je toch zien? vroeg oma. En ze trok aan haar tepels die nu hard vooruit staken. Jason had die memmen al gezien tussen de spleetjes van zn ogen. Maar nu zo recht voor zn neus, zo dicht bij. Zo te zien vind je t wel mooi, zei oma. Ze had de bobbel in zn broek gezien. En dit? vroeg ze, terwijl ze haar rok optrok en haar slipje opzij. Haar vingers trokken trillend haar kutlippen open. Het felle roze tussen de zwart grijze haren . En ze was duidelijk nat. Jason kon het gewoon ruiken. Zijn ballen begonnen te borrelen. Toen verstopte oma al het lekkers weer, sneller dan ze het tevoorschijn had gehaald. Kom jongen, opa wacht, zei ze en liep de schuur uit. Binnen gekomen durfde Jason oma niet aan te kijken en opa al helemaal niet. Die hele avond zat hij heimelijk naar haar decolleté te kijken en kon hij de natte glinsterende kutlippen niet uit zn gedachten krijgen. Het was net 9uur toen hij al naar bed ging en daar ongeduldig lag te wachten tot oma Gerda ook naar bed ging.

Eindelijk was ze daar dan. Als altijd hield hij zich slapende. Oma nam een douche en kwam als altijd naakt de kamer binnen.Maar deze keer bleef ze niet aan het andere eind van de kamer om haar pyjama aan te trekken. Met vlugge stappen stond ze naast de zogenaamd slapende Jason die er nu bij lag met een kop als een biet. Jij bent me er eentje, zei ze fluisterend. Ik weet best wel dat je zit te gluren elke avond mn jong. Kan je het zo beter zien? vroeg ze en zette een voet op de rand van zijn bed waardoor haar benen gespreid waren en hij nu recht in haar open kut keek. Zijn pik stijver dan ooit, zo leek het. De heerlijke kutharen en dan die grote roze lippen die open stonden en haar natte grot lieten zien. Oma Gerda stond recht op en trok zachtjes hijgend aan haar keiharde tepels. Jason had full view van haar kut en de zo door hem begeerde memmen.

Veel te snel stapte ze weer van het bed af maar toen boog ze zich voorover en wreef haar heerlijke borsten over Jasons gezicht. Stevig en toch zacht. Haar geur bedwelmend en die spenen zo hard. Toen sprong ze op verdween de badkamer in, pyjama in de hand. En geen seconde te vroeg want opa Wim stapte binnen. Jason hield zich wijselijk weer slapend. Opa liep door de badkamer in. Daar ben je, zei hij met een grom. Uit dat ding, commandeerde hij. Maar Wim, die jongen ligt hiernaast, protesteerde oma. Die slaapt, kom hier met die geile neuksleuf van je Ger, zei opa fluisterend maar dan wel erg hard fluisterend. Er was wat geroezemoes en toen volgde er een soppend geluid. Moet je voelen hoe nat je al bent, uit die zooi, hijgde opa. Wat heb jij nou? vroeg oma. De schuld van die slecht geklede meiden bij t zwembad, grinnikte opa. Er was het geluid van blote hand op bloot vlees. Been? Kont? Ohh fuck ja, zuchtte opa en nu was er duidelijk geluid van twee neukende mensen.

Opa was oma een beurt aan het geven en Jason hoorde elk detail. Oma ging steeds harder hijgen, opa ademde steeds zwaarder. Het ketsen en soppen werd steeds luider en sneller. Ohhhhhhhh jaaaaaahh, met een langgerekte schreeuw kwam oma Gerda klaar. Het soppen hield even op. Op je knieen jij, commandeerde opa oma nu. Ik wil in je pijpebekkie klaarkomen. Zuigende geluiden, gehijg, kokhalsen , gekreun, gehijg… Jason spoot zn ballen leeg in het laken zonder zn lul zelfs maar aan te raken. Vlak daarna kwam opa ook duidelijk klaar. Jason hoorde oma hoesten. Slikken, beval opa nu. En Jason hoorde hoe oma het kwakkie van opa doorslikte. Toen hoorde hij weer likken, zuigen, hijgen, grommen. Helemaal schoonmaken , zei opa zacht. Toen ze even later de slaapkamer weer in kwamen lag Jason in diepe slaap. Zie je wel, zei opa. Oma Gerda zei niks, ze wist wel beter en stiekem was het een verdomd opwindend idee.

De volgende ochtend was er het gewone ritueel waarbij Jason tussen zn oogharen naar oma Gerda gluurde. Opa lag nog in bed dus er gebeurde verder niks. Maar nu hij wist hoe die tieten voelde en die kut zo dichtbij had gezien lag hij wel weer met een stijve. Na het ontbijt zei oma dat ze maar s even de lakens ging verschonen en ze knipoogde naar Jason , ze wist dus wat er was gebeurd. Opa was de hele dag bij hun dus behalve wat snelle flitsen van oma Gerda gebeurde er weinig. s Avonds voor de tv zaten oma en opa op de bank en Jason schuin naast de bank. Weer zat oma hem te teasen. Ze had haar benen onnodig ver wijd en Jason keek zo tegen haar witte kruisje op. Ze knipoogde naar hem en terwijl opa gespannen naar de tv zat te kijken, kneep oma door haar shirt in haar tepels. Ze keek Jason met een big smile aan. Ze ging weer verzitten en Jason zag de mooie boorden van haar nylons en nu nog duidelijker haar lippen afgetekend in haar slipje.

Oma keek Jason nu strak en best streng aan, toen ze zijn volle aandacht had kruiste haar benen heel overdreven, even had hij vol zicht op haar best nog slanke benen met stevige dijen , verpakt in mooie zwarte nylons, zijn ogen gingen verder omhoog en langs de blote huid boven de nylonkousen naar het slipje dat nu bijna tussen haar kutlippen zat. Donkere en grijze haartje piepten langs de rand naar buiten. Geschrokken keek Jason naar opa Wim. Die lag achterover op de bank te ronken. Oma keek Jason nu breed lachend aan. Ze gebaarde hem stil te zijn en met dat gleed haar voet zachtjes over zijn blote voeten. Wauw, dat gevoel van de zachte gladde nylons was om gek van te worden. Zacht ritselend en met vonkjes elektriciteit ging de voet langzaam omhoog naar zijn knie

Jason deed zijn benen gewillig wijd open. Hij keek zenuwachtig heen en weer van de heerlijke benen in nylon naar zn slapende opa. De warme voet op zijn naakte huid, hij kreeg er een stijve van. Bang dat opa opeens zijn ogen open zou doen deed hij zn handen voor zn harde piemel. Omas warme voet in dat heerlijk zachte gladde nylon wreef nu over zijn hand. Nu pas zag hij voor t eerst dat haar nagels fel rood waren gelakt. Het gaf hem een extra kick. Hij twijfelde maar uiteindelijk liet hij nu zijn hand over de voet glijden. Wauw, wat heerlijk dat geritsel en die fijne stof in zn hand. Oma reageerde niet boos dus hij durfde nu de voet te strelen. Met ingehouden adem, verwachtte hij elk moment een uitbrander.

Zachtjes kneedde hij de voet door de nylon heen. Hij friemelde met de tenen met zo prachtig mooi gelakte nagels. Oma zuchtte tevreden, het leek wel of ze lag te spinnen dacht Jason. Hij tilde de voet op en rook de geur van oma. Ze wreef haar voet tegen zn wang. Jason werd overmand door geilheid. Zachtjes gaf hij een kus op de voet. Hij nam het zwarte nylon even vast tussen zn lippen. Hij liet zn tong over de nylon voet gaan en over de tenen. Oma duwde haar grote teen tegen zijn lippen en hij zoog de teen naar binnen. Gulzig van opwinding. Hij keek oma verlangend aan. Hij streelde nu haar onderbeen, haar kuit maar zijn blik was al bij dat natte plekje in haar slipje. Zijn vingers gleden langzaam omhoog en volgden de naad van haar kous helemaal tot de kanten boord van de kous. Haar blote witte vlees voelde brandend heet aan. Hij liet zijn vingers even onder de boord van haar kous verdwijnen. Toen schoof hij weer terug naar haar knieholte en nu liet hij zijn hand kringetjes draaiend omhoog gaan over de voorkant van haar dij.

En net toen hij weer op het blanke blote been was gekomen hield oma Gerda hem tegen. Ze keek hem bestraffend aan. Jason schrok een beetje. Was hij te ver gegaan? Oma zette nu haar voet in zijn kruis en haar tenen speelden met zijn harde pik. Ze kietelde met haar kousenvoeten zijn ballen door zijn broek heen. De andere voet gleed nu over zijn blote been ook omhoog en stak ze plagend in de broekspijp van zn short. Op zoek naar zn zak en lul die daar nog gevangen zat. Opeens bewoog opa en kuchte hij luid. Jason schrok zich een hartverzakking en oma ging weer rechtop in de houding zitten. Heb ik nou verdomme Eva Jinnek, gemist, vroeg opa die wat bozig wakker werd. Dat is toch t lekkerste meisje van de tv nu, niet dan jochie? vroeg hij aan Jason. Jason lachte schaapachtig. Hij wist zich geen houding te geven. En terwijl oma nu tegen opa aanlag, opa s been streelde en kusjes in zijn nek gaf , voelde Jason zich behoorlijk opgelaten en nog steeds opgewonden. Zoals ze nu lag kon hij ook een flink stuk van haar dijen zien.

Jason besloot naar bed te gaan, dit hield hij niet langer vol om voor opa te verbergen. Na een eeuwigheid leek kwam oma Gerda ook naar boven. Er werd niks gezegd, de striptease begon weer en Jason zat nu ademloos en ongegeneerd in bed te kijken. Jij bent me er eentje, zei oma. Toen ze haar nylons uitdeed gooide ze die een voor een naar Jason. De heerlijk zachte stof streek hij langs zijn gezicht. De geur van oma was overduidelijk. Ze lachte naar hem en trok haar slipje uit. Ook die gooide ze naar hem. Ze draaide zich om en verdween in de badkamer. Jason nam het slipje en rook er aan. Wauw dat was geil. Hij liet zijn vinger over het natte kruisje gaan. Durfde hij dit? Ja, de aantrekkingskracht was te groot. Voorzichtig bracht hij t kruis naar zn mond en likte aan de kutsappen van oma. Mijn god wat was dat geil en wat lekker. Jij bent me er eentje, zei oma toen ze dat zag. Ze liep naar hem toe, naakt. Ze duwde hem achterover en ze trok zijn short omlaag. Zijn roze jonge harde piemel wees naar het plafond. Toen gebeurde er iets wat nog nooit gebeurd was. Iemand anders dan hijzelf nam zijn lul beet en begon er zachtjes aan te trekken. Je koppie is beetje droog zei oma zacht en met dat liet ze haar tong over zijn eikel glijden. Even nam ze zijn hele lul diep in haar mond terwijl ze zijn ballen masseerde. Jason dacht dat hij droomde, dat hij gek werd. Zijn ballen deden pijn van de spanning.

Oma trok hem naar de rand van het bed en zat nu tussen zijn gespreide benen. Wat er toen gebeurde had hij wel eens in een filmpje gezien maar dat dat in het echt ook gebeurde…. Ze liet zijn eikel eerst langs haar tepels glijden. Dat was zo’n hoerig geil spel. Toen liet ze zijn lul helemaal tussen haar tieten verdwijnen en begon op en neer te bewegen. Zijn natte eikel kwam steeds even tevoorschijn. HIj genoot van het uitzicht op die grote zachte stevige uiers met die grote harde roodbruine tepels. Jasons hele lijf voelde elke beweging en zijn hart ging tekeer als een gek. Oma ging door met de neukende beweging en likte steeds even aan zijn eikel. Haar vingers gleden soms even over zijn gevoelige ballen. Hij wilde dat hij t kon stoppen maar zn happy end kwam razend snel dichterbij. Toen opeens leek het of zn ballen en hoofd explodeerden. HIj spoot zoals hij nog nooit had gespoten. Hij zag sterretjes en liet zich achterover op bed vallen. Toen hij weer wat bijkwam, zat oma nog naast het bed. Ze smeerde zijn sperma uit over haar mega memmen. Toen nam ze zijn half stijve lul weer vast en begon hem schoon te likken. Dat was zoooo lekker dat Jason bijna weer klaar kwam. In no time had de jongen weer een kei harde lul. Jij bent me er eentje, zei oma. En die lul van jou is lekker maar ik ga maar beter douchen voor opa naar boven komt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 16122 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Oma’s sexy kousen”

    • Dank jullie wel voor de reactie. Opwindend te weten dat anderen mijn fantasie geil vinden. Vakantie nog lang niet voorbij inderdaad. Jason heeft nog wel wat te vertellen…

Plaats een reactie