BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (3)

Mijn ogen werden groter en mijn mond viel net niet open, gelijk zei Eva je zou ons een heel groot plezier doen.
Hoe en wanneer dan vroeg ik.
Eva zei gelijk afgelopen nacht sliep je ook bij Niels (de zoon van haar) misschien kun je weer bij hem slapen, en hem wat uit leggen.
Ik zal er over na denken fluisterde ik, en kreeg al harde tepels en een paar opgezwollen lipjes van het idee om weer bij Niels te slapen en dat met toestemming van zijn ouders.
Maar Eva begon nu gelijk over wat anders, jij hebt zo’n mooi kaal kutje, is dat niet veel werk en ben je niet bang dat jij, je snijd met het scheren.
Ik keek haar lachend aan en zei zo’n mooi zwarte bos op jouw kut is ook mooi maar ik wij jou wel helpen als jij jouw kut ook getrimd of kaal wilt.
Echt zei Eva, lijkt mij wel leuk.
Ja vooral als ik gebeft wordt dan is dat voor de ander wel fijn.
Zou jij mij willen helpenvroeg Eva?
Doe ik zei ik, als de mannen weg zijn dan scheer ik jouw kutje.

Eva liet er geen gras over groeien, toen wij met het appartement kwamen stelde Eva voor dat de mannen vast naar het terras gingen en wij ons zouden aankleden en dan zouden komen.
Wij waren in onze badjas van uit de sauna gelopen met niets er onder, naar het appartement in de lift zagen wij wel een stel waar van de man stond te kijken, ik had een soort kimono aan met best wat inkijk bij de borsten.
Maar goed wat doe je er aan en een beetje aandacht is wel leuk, toch.
De mannen gingen weg en Eva deed haar badjas uit en ging met de benen wijd op bed liggen ik pakte eerst de schaar en knipte de dikste lokken weg, pakte de ladyshave en begon haar kutje voorzichtig te scheren van uit de lies richting het kutje, wij hadden handdoek onder haar kontje gelegd om het haar op te vangen.
Het kutje werd kaler en Eva wilde graag eerst een driehoekje boven clit houden.
Haar lipjes en clit waren kaal en door het getril van de ladyshave waren de lipjes van Eva’s kut opgezwollen en nat geworden de lipjes en stonden open.
Mijn kimono was los gegaan en viel op de grond.

Ik kon het laten om de lipjes wat verder open te doen, ik zei ik moet nog even kijken of er nog een haartje achter is gebleven.
Eva beet op haar lippen en kreunde en schokte wat, ik dacht dat sletje vind het gewoon lekker dat ik met haar kutje speel.
Ik duwde een vinger in haar kut en zette mijn duim op het clitje, nu ging Eva sneller adem halen en ik trok mijn vinger uit haar kut en ging met mijn tong langs haar lipjes.
Ik wilde ook gelikt worden kroop met mijn natte kut op het bed en ging met mijn kut boven haar mond.
Onwennig begon Eva te likken, Eva kwam met een gil klaar en gelijk zagen wij Niels staan, die vroeg of wij bijna klaar waren de mannen kregen zin in wat eten.
Niels liep weg en Eva schaamde zich en zei wat moet hij wel niet denken, ik stelde Eva gerust en zei ik kruip vanavond we bij hem in bed en leg dit ook wel uit.
Wij kwamen op het terras en Niels bekeek ons, maar deed net of hij niets had gezien.

Wij gingen eten en dronken genoeg, en die avond kroop ik dus weer bij Niels in bed nadat mijn kerel weer lag te ronken.
Niels was nog wakker, en was blij dat ik bij hem kwam liggen.
Gelijk vroeg, is dat normaal dat vrouwen elkaars kutje likken?
Ik zei lachend normaal is misschien wat anders maar veel vrouwen doen dat bij hun vriendin of hebben dat gedaan.
Ik voelde met mijn hand dat zijn pik al weer groeide, ik zei als jij het wilt dan mag jij, jouw boxer wel uit doen, als jij jouw broekje ook uit trekt zei Niels.
Ik trok mijn onderbroek uit en lag nu naakt bij mijn Niels in bed hij trok zijn boxer uit en zijn pik was zo stijf en groot als het maar kan, voorzichtig wreef er wat over en zijn pik schokte, ik pakte zijn hand en bracht die naar mijn kut die was al behoorlijk vochtig voorzichtig speelde Niels met mijn lipjes en vroeg smaakt dat lekker zo’n kutje?
Ik ging met mijn kut boven zijn mond en zei proef maar, onwennig likte hij mijn kutje, ik bukte voor over en nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem.
Al snel spoot hij in mijn mond.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 18046 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (3)”

Plaats een reactie