BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verkleedfeest loopt uit de hand vervolg en slot

Dit verhaal is het vervolg op verkleedfeest loopt uit de hand waarvan dit een vervolg is.

Drie weken later kom ik weer bij Johan en Ilse op hun bedrijf wat spullen afleveren maar nu staat er dat ze het graag rond drie uur bezorgt willen hebben dus moet mijn route een beetje aanpassen. Zoals altijd stuur ik een berichtje dat ik er met een kwartier ben, kopje koffie zeerover krijg ik van Ilse terug, graag je koffie is de lekkerste die ik krijg onderweg stuur ik met een tot zo rijd ik rustig haar kant op. Stop voor de schuur waar het geplaatst moet worden om dan Ilse aan te zien komen lopen en niet Johan, de baas er niet vraag ik met een grijns om mijn gezicht, bezigheden buitenshuis lacht ze pakt de heftruck wel even geeft ze aan. Duurt heel even dan komt ze aanrijden met de heftruck en pikt als een volleerd heftruckchauffeur de pallet uit de laadbak en zet die weg met de opmerking dat de baas dit verder zelf wel kan en me mee wuift naar binnen.

Loop achter Ilse aan kijk naar de overall die heerlijk om die kont van haar wappert waar je niets van een vrouw kan herkennen door dat soort kleding, ga op mijn vaste plek achter de tafel zitten zodat ik naar het aanrecht kan kijken maar ook naar buiten, zie haar aan het aanrecht wat heen en weer drentelen om dan een mok koffie voor me neer te zetten en gelijk vlak naast me komt zitten of eigenlijk wel aan de zijde naast me niet zoals gebruikelijk tegen over me.

Normaal kletsen we vanaf de eerste minuut gelijk een eind weg maar nu blijft het even stil en nemen we beide onze eerste slok, kijk schuin naar haar en zie dan ineens dat er wat knoopjes van haar overall los zijn, zie de aanzet van haar borsten om snel weg te kijken. Ze zijn wel erg mooi gaat er door me heen die zus is beduidend minder bedeelt, als ik weer heel even haar kant opkijk gaan mijn ogen van haar borsten naar haar ogen, nou welke zijn het mooist vraagt ze best wel pittig. Kijk haar aan raak een beetje in paniek en vraag hoe bedoel je, de tranen springen haar haast uit haar ogen als ze aangeeft dat ze me heeft zien neuken met haar zus in haar bed, van voor van achter en als afsluiter haar ordinair in haar kont neukt en met mijn condoom.

Schrik hiervan sla een arm om haar schouders en geef aan dat het bij haar weg kwam had daar liever met jou gelegen flap ik eruit, ze kijkt me aan en vraagt dan met een betraande stem had je mij daar willen nemen, eerst mijn nichtje hoorde ik toen mijn zus en nu zeg je dat je mij daar wil pakken en snottert dan nog wat harder weg. Weet niet goed wat ik hiermee aan moet maar trek haar naar me toe zeg dat ik het nooit had moeten doen maar je zus dwong me ertoe, ze snikt nog wat en wil dan weten hoe het zo kwam, ze heeft haar hoofd op mijn schouder ik streel haar rug en voel ineens dat onder de overall helemaal geen bh te voelen is.

Schenk voor het eerst daar een kop koffie voor ons in kruip haast weer bij haar op schoot en vertel haar wat er gebeurt is en ze heeft gezien wat er op bed gebeurt is. Haar zus heeft een ander verhaal dat ik haar met een borrel teveel op in bed had gepraat om de dag erna haast niet meer te kunnen lopen zo zeer deed haar anus. Je had haar nog harder moeten pakken ze had een week niet moeten kunnen lopen zegt ze dan met een lach op haar mond en traan in haar ogen.

Er is nog een knoop meer los gegaan en kijk schuin omlaag om een flinke D cup borst te zien, zijn die net zo mooi als die van mijn zus zegt ze dan zachtjes op een lieve zachte toon, wat ik dan doe is zo onwijs dom, breng mijn hand in de overall sluit mijn hand op die borst die zichtbaar is en zeg deze voelt een stuk beter als die van je zus. We kijken elkaar aan met doffe ogen om dan onze monden op elkaar te zetten, ik ben 29 zij is 20 jaar ouder en daarmee zit ik te zoenen en kneed zachtjes haar borst waar twee kinderen aan hebben liggen zuigen.
Onze zoen word steeds heftiger en haar hand knijpt heerlijk in mijn ballen, kom zegt ze als we los van elkaar zijn we gaan naar boven wil drie keer zo hard genomen worden als mijn zus, kijk haar even verbaasd aan en zegt dan dat Johan er niks meer van bakt alleen nog maar handwerk zegt ze. Ze trekt me overend en gaat dan in gestrekte draf richting slaapkamer waar zij zich naar me omdraait en aangeeft ik wil alles en niet een keer maar twee uur als het kan.

We staan tegen over elkaar even te kijken, breng mijn handen naar voren en begin die donkerblauwe overall knoopje voor knoopje los te maken tot ik onderaan ben, als ik het onderste knoopje los gemaakt heb zij haar handen bij mijn overhemd die los gaat, tegelijk doen we elkaars kleren van die schouders.
Zij staat met de overall om haar heupen en ik sta met ontbloot bovenlijf, haar borsten staan zo mooi vooruit en die tepels van haar staan schuin omhoog, dan voel ik haar hand mijn broek los maken zonder een woord te wisselen. Mijn broek zakt omlaag we kijken elkaar dan aan om haar hand nu in mijn nek te voelen en mijn hoofd naar die van haar trekt, haar mond staat al open dus zij drukt mijn mond op die van haar om minutenlang met elkaar te staan vrijen. Na een tijdje gaan onze monden van elkaar en meld ze dat ze nu eindelijk die enorme paal van me wil voelen, ze kust me nog een keer en zakt dan al kussend omlaag langs mijn borstkas mijn gelukkig nog steeds strakker buik en dan ja dan gebeurt het, haar vingers pakken mijn slip beet om die met mijn stijve pik omlaag te drukken en dan knalt mijn maat ineens de vrije wereld in. Een man weet hoe dat voelt van een enorme spanning op je pik ineens alle spanning weg, de spanning blijft niet lang weg omdat ik razendsnel een hand aan mijn pik voel, kijk even omlaag en jawel zie dat het Ilse haar hand is. Ook zie ik het zicht ontnamen worden door haar bos haar om dan een kusje op mijn eikel te krijgen, dan zakken haar handen naar mijn ballen die ze heerlijk kneed en haar mond zakt verder over mijn pik heen, heb haar bos haar in mijn handen en geef het neuk ritme aan waarop zij me mag pijpen.

Ze trekt haar mond van mijn pik af kijkt omhoog en geeft aan dat ik volgens haar haast klaar aan het komen ben, klopt hijg ik je pijpt ook zo lekker, wil je kaakje de eerste keer niet slikken wil dat je hem diep in me plaatst. Duidelijke taal zeg ik nou kom dan maar eens omhoog kijken of er wat te planten valt, we zoenen heel even heel gepassioneerd en dan zak ik net als zij kussend omlaag, na die mooie lange slanke nek van haar die haast botterik schouder maar dan dan een echt voorgerecht.
Sluit mijn lippen om een echt knijter harde tepel, zuig er heel even op hoor haar zwaar ademen en diep zuchten, zoek de andere even op om daar het zelfde mee te doen en mijn hand kneed ze tegelijk. Kus langs haar kleine buikje verder omlaag om daar een klein behaard streepje tegen te komen, kus me er een weg doorheen om gelijk mijn tong tussen die dikke opgezette lippen van haar te drukken, gelijk is het alsof ze op haar tenen gaat staan, haar handen hebben mijn. Hoofd beet en drukt die stevig tegen haar kut aan.

Haar benen gaan wat verder van elkaar haal mijn tong zo ver naar beneden als mogelijk is haal hem snel omhoog en weer een schok door haar lijf en u zelfs een gilletje dus dat was duidelijk een klit lik. Ze stapt nu uit haar overal waardoor haar benen nog wat verder uit elkaar gaan en duik er gelijk tussen om haar holletje te likken maar dat mis ik net. Ze valt achterover gelukkig net op bed en duik gelijk achter haar aan, doe zo snel als ik kan haar benen uit elkaar nog voor ze zich kan nestelen en druk mijn lippen op haar schaamlippen, jij bent snel hoor ik haar zeggen maar laat me wel doorgaan. Trek die lippen van haar uit elkaar om een mooi klein rood knopje te zien, lik er heel voorzichtig eens omheen en gelijk kreunt ze, lik zuig en speel een beetje met dat knopje om haar al harder en drukker te horen ademen hijgen en puffen. Haal een vinger tussen die drijfnatte lippen door om hem langzaam naar binnen te brengen, nummer twee en drie volgen razendsnel en voel al dat haar zus strakker was, als er vier in zitten geeft ze aan dat het zo genoeg is maar wel heel lekker. Zweet breekt me inmiddels uit zo druk ben ik daaronder bezig, als ik haar zwaar hoor kreunen en af en toe aangeven dat ze op springen staat, als ik dan twee vingers diep in haar heb net op haar klit zuig komt ze bom tot ontploffing.

Ze grijpt me stevig in mijn haar beet trekt me als het ware in haar geile kut sluit haar benen achter mijn hoofd en stuitert dan met die billen op en neer. Houd mijn vingers diep stil in haar, probeer tegen de voorkant een G spot te vinden maar of ik die heb gevonden geen idee, ze spartelt beter dan welke dame ook die ik zo klaar gevingerd heb om na een best wel lange tijd van klaarkomen eindelijk tot rust komt. Trek met een slurpend geluid mijn vingers uit haar door en door natte kut lik ze snel even af om haar nog beter te proeven en word dan aan mijn haar omhoog getrokken.
Kruip achter mijn haar aan omhoog kus en lik nog snel even die spijkerharde tepel en krijg dan haar mond op die van mij gedrukt. We zoenen heel even om dan van haar te horen dat zij nog nooit zo heftig klaar gekomen is, zoenen nog even en dan druk ik mijn pik tegen haar aan, krijg met een brede grijns op haar gezicht een kusje en de vraag of ik mijn zaad daaronder wil planten komt niks van ze is gesteriliseerd.

Druk mijn pik naar voren als ik haar hand voel en zij aangeeft kom maar, glij een heerlijk warm hol in en zie haar mond open gaan en ogen sluiten, wat heb jij een heerlijke pik mannetje dit gaan we vaker doen. Dit zijn mooie vooruitzichten gaat er door me heen en begin die soppende kut flink te neuken, ze hijgt trekt me aan mijn billen steviger op haar en dan zeg ik ineens omdraaien sletje wil je van achter vol spuiten, ja zeg maar dat ik een slet ben laat me gvd zo enorm lekker neuken door een man die mijn zoon zou kunnen zijn. Omdraaien zeg ik nu weer luid en duidelijk om snel op haar knieën te gaan als ik uit haar ben, haar billen gaan mooi de lucht in en lijken nog strakker als die van haar zus, haal mijn pik even tussen haar lippen door druk hem met de natte eikel ook even tegen haar anus aan maar gelijk van vandaag even niet een andere keer graag. Zo wil ik het horen sletje geef aan wat je wil en je krijgt het anders ga ik me aan je vergrijpen je bent zo’n lekker geil sletje. Kom nou maar in me voor ik droog val hoor ik haar op hitsige toon zeggen, neem mijn pik beet zet hem tegen haar kleine ronde gaatje en druk hem lekker rustig die soppende kut in, ze gromt als een leeuw hoor haar zeggen wat ga je diep en wat vul je me lekker op. Druk zo diep dat mijn ballen tegen haar aan komen en snel haar hand er ook aan voel, als ik terugtrek houd zij mijn ballen vast wat wel een heel speciaal gevoel geeft en als ik maximaal aangetrokken ben ram ik die pik van me weer diep in haar, ja lekker ga door dieper sneller en ik kan het allemaal niet meer bijhouden maar voel mijn orgasme aankomen. Let op sletje ga je volspuiten zeg ik moeilijk maar als ik dan weer heel diep in haar zit de eerste straal bij haar naar binnen spuit voelt het alsof haar kut begint aan te knijpen. Ze begint me een eind te gillen voel haar kut als een bankschout aan knijpen om dan de rest van de sperma diep weg te zetten. Zij schokt trilt hijgt puft om dan op bed neer te zakken nog met mijn harde leuter in haar. We liggen zo even op elkaar voel mijn pil slinken en dan als een kurk er ineens uit te ploppen, zij geeft een zucht vlijt haar gezicht op bed en mompelt dat dit echt goed seks was, ik kruip omhoog naast haar slaan onze armen over elkaar heen kijken elkaar in de ogen en dan begint ze weer te huilen.

Probeer er achter te komen wat er aan de hand is en dan geeft ze aan dat dit niet had mogen gebeuren, is gebeurt meisje zeg ik berust er in dit gaat nooit meer uit je geheugen, mijn moeder zij altijd al dat ik eerst over de gevolgen moest nadenken voor ik iets deed. Neem haar hoofd in mijn armen op mijn schouder en geef aan dat we er nu niets meer aan kunnen veranderen en sorry dat ik me heb laten meeslepen maar jij bent ook zo mooi elke man droomt van wat wij gedaan hebben. Ze kijkt me aan trekt een lachje op haar gezicht en geeft aan dat elke vrouw van zo’n vrijpartij droomt en weinigen die hem krijgen. We zoenen een tijdje en dan vraagt ze of ik meega even douchen pakken we dan nog een bakje.

Ik heb de wagen leeg en zit nog even na te praten met Ilse als Johan binnen komt, kar leeg vraagt hij vrolijk en geef aan dat eerst werk en dan de lusten en kijk daarbij Ilse aan, precies eerst het harde werk dan het leuke en zie een blos op haar wangen komen. Zou het kunnen dat je altijd op de middag komt scheelt me behoorlijk tijd, moeten we even regelen geef ik aan maar voor jullie gaat dat wel lukken denk ik, als de koffie op is groet ik Ilse die me met een duim omhoog wegwuift en Johan nog even meeloopt naar de bus waar hij zijn beklag wil weer doen over de droge en verdorde Ilse maar moet weg zeg ik en weg ben ik.

Ben net de hoek om als ik een berichtje krijg die ik haast nooit krijg dus bus aan de kant en lees het berichtje van Ilse, smeerlap ben nog zo geil als een beer en nou is die vent thuis, die klaagde net dat je niks meer wilde dus hier is je kans je hebt niks aan onder die overal laat het hem weten dat jij zin in hem hebt en hij is weer een jaar tevreden.

Hoor niks meer van haar dus zal wel goed gekomen zijn en meld me pas tegen zes uur bij de baas die wil weten waar ik bleef en hang een lul verhaal op die hij gelukkig lijkt te slikken. De week erna een kleine bestelling dus bericht Ilse dat ik er met een half uur ben, zat al op je te wachten met wat gebeurt is in het achterhoofd, nou zet de koffie maar vast klaar dan stuur ik terug met een kusje. Draai de bus voor de schuurdeur die gelijk open gaat en we samen de emmers binnen zetten om daar gelijk haar om mijn nek te vinden, Bert is binnen dus snel hier even ( Bert kan haar schoonvader zijn maar vermoed dat het haar zoon is anders was die ouwe al lang buiten geweest) we slaan onze armen om elkaar heen beginnen gelijk heftig te zoenen en haar hand maakt mijn broek al los. Ik laat mijn hand onder haar rok gaan en voel dat zij er niks onder aan heeft de geile teef, kom zegt ze gaat dan tegen de wand aan staan een been de lucht in en ik druk die gelijk al harde pik van me dat lekkende kutje in, duurt maar dik vijf minuten of ik ben van mijn sperma af kussen nog even om dan Bert te horen roepen waar ze is. Nog een kusje en dan stapt ze naar buiten en meld dat ze hier is, zal ik even helpen zegt hij maar geef aan dat ik net d laatste binnen heb en lopen dan richting keuken waar we koffie nemen.

Aan tafel vraag ik of het vorige week nog wat geworden is, weer eens super maar niet zoals het voorgerecht lacht ze, waar hebben jullie het over vraagt hij waar Ilse een verhaal aan elkaar breid waar zij zelf niks meer van snapt dus Bert helemaal niks. Weet je begint Bert ik heb mijn eerste tractor besteld een John Deer 6320, wouw meneer doet maar zeg ik en nog opties erbij, krijg een uitleg waar ik het ook niet meer in kan vinden ook omdat ik niet zo thuis ben in alle mogelijkheden maar hij is beretrots en start vanaf 1 januari een eigen bedrijfje.

Drink de koffie voel een voet langs mijn been omhoog kruipen en in mijn kruis gezet worden, schenk jij nog een bakje in Bert vraagt Ilse en draait dan die voet heerlijk tegen mijn snel harder wordende pik aan, drink rustig de koffie op tot ik haast klaar zit te komen aan tafel dus geef aan dat ik verder moet om Ilse nog even haar lippen af te zien likken. Leg mijn hand op de blote voet die ik aantref in mijn kruis kriebel snel even onder haar voet leg dan razendsnel mijn pik netjes en sta op. Bert jij nog veel plezier met je tractor en Ilse jij je nog een beetje vermaken straks met die kerel van je, gaat wel lukken zegt ze het wekkertje is weer opgewonden, waar hebben jullie het over vraagt Bert welk wekkertje moet je tegenwoordig nog opwinden. We negeren het lopen naast elkaar naar de bus waar als we achter de bus zijn en uit het oog van iedereen nog snel even te zoenen en hoop volgende week meer ruimte geeft ze aan om me dan nog even bij mijn harde pik te grijpen en me lekker trekwerk toewenst.

Een week later het is hondenweer heb bericht dat ik er met een kwartier ben en krijg gelijk bericht dat Johan er is, als er maar koffie is stuur ik terug met een smile, Johan heeft de deur al open grote vracht dus de heftruck staat al te ronken en tien minuten later zitten we aan de koffie, hij verteld wat voor plannen ze hebben met het bedrijf wat er op zal uitkomen dat de leveringen stoppen dus ook mijn relatie voor zo ver ik die heb met Ilse.
De week erna stuur ik zoals gebruikelijk wat moet van de baas een berichtje dat ik er met een kwartier ben, we zien je zo zal de koffie vast opzetten krijg ik terug, als ik aankom staat de ouwe Bert al buiten en doet gelijk de deur open. De oppas heeft de deuren al open zie ik hoor ik Ilse weer in een overall roepen om dan op de heftruck te stappen en de pallet netjes wegzet, bakje koffie en meld omdat Bert wel behoorlijk zeurt aan te geven te gaan, als ik in de deur sta voel ik haar hand in mijn billen knijpen met de opmerking hoop dat het volgende week weer eens vol gas kan.

De week erna stop ik en zie dat Ilse naast haar zus loopt die heel amicaal aangeeft dat ik toch Jack ben nee dat was die vent waarmee je op mijn bed lag te rotzooien uitladen en wegwezen zegt ze duidelijk gepikeerd en zo gebeurt het en word niet eens nagezwaaid of gekeken.
Het is inmiddels eerste week juni stuur weer een berichtje om terug te krijgen dat de pot al behoorlijk heet is, als ik aankom staat de heftruck al klaar met Ilse er op, draai de bus net als anders zodat ze de palet er makkelijk uit kan tillen is deze keer ook een flinke vracht, als ik de schuifdeur open hoor ik haar zeggen snel hebben maar even. Ze weet de pallet er razendsnel uit te wippen om me als ze van de heftruck springt me gelijk om mijn nek grijpt, snel zegt ze ben zo toe aan weer eens een echte pik in me en voel haar hand mijn broek losmaken, wat een haast zeg ik waarop zij zwaar ademt aangeeft dat Johan er zo kan zijn. Ze zet zichzelf tegen de wand aan een voet op een emmer en laat mijn broek omlaag zakken, ik til haar haast knie hoge zomerjurk top en zie twee nylons en geen slip, kom op met dat monster verdomme wat heb ik die gemist. Ga tussen die benen staan druk mijn pik omhoog die Ilse vast heeft om gelijk dat drijfnatte warme hol binnen te gaan. Onze monden plakken aan elkaar na een heftige kreun en daar stoot ik heen, alsof het in twee minuten gebeuren moet en veel langer duurt het dan ook niet, sta op mijn tenen mijn pik zo diep mogelijk in haar te drukken als mijn ballen zich in haar legen. Druk hem nog twee keer diep in haar en dan horen we de VW bus aan komen van Johan. Trek snel mijn broek op nog een kusje om niet veel later als we het plastiek van de pallet afhalen Johan te horen vragen of het allemaal gelukt is. Alles gelukt van vol in de roos zegt Ilse en kijkt me aan met een vette knipoog, zal ik de koffie doen zegt ze dan kunnen jullie dat opruimen, ben eerst toe aan koffie geeft Johan aan ruim straks dat wel op.

Wat loop je moeilijk schatje hoor ik Johan zeggen, beetje verstapt net lacht ze een beetje met een gezicht als een boer met kiespijn, ze zet de koffie Johan verteld weer een verhaal waar ik niet veel mee kan maar kijk alleen maar naar Ilse. Mijn privé telefoon gaat dus zie dat het mijn moeder is, hee maat zit bij klanten dus wat is er, ja ik kom vanavond eten denk zes uur maar moet ophangen zie je straks. Ilse kijkt me aan als zie haar handen om de mok heeft en zegt dan dat ze zo terug is, ik zie haar de gang opgaan de wc deur sluiten om na een tijdje met een grijns op haar gezicht terug te komen, was het gezellig daar vraagt Johan je straalt van oor tot oor, lucht wel eens op als je wat kwijt bent wat je dwars zit lach ik mijn tong langs het kopje halend. Nog een laatste bakje en dan naar de zaak geef ik aan, zoals altijd gaat Johan voorop en word ik aan mijn hand gepakt stop het weg lees het in de bus zegt ze en frommelt me een briefje in mijn hand. Rijd weg en stop na een kwartiertje om te zien wat er op het papiertje staat, stuur me je privé nummer wil wat met je delen, stuur een berichtje dat dit mijn nummer is maar alleen voor privé gebruik.

Nog voor ik afgesloten heb zie ik dat ze het gelezen heeft en gelijk een berichtje maakt dus wacht even met wegrijden, open haar berichtje wat een filmpje is met als ondertiteling kijk wat je aangericht hebt, zie twee benen en een stukje van een kut en dan zie ik sperma langs haar been omlaag lopen. Zal ik het komen aflikken stuur ik terug, graag maar die vent loopt er nog dus misschien volgende week, na nog een paar kusjes heen en weer stoppen we met het verzoek wel alles te wissen wat ik beloof maar niet doe.

Vijf weken kunnen we niet aan elkaar komen elke keer is er wel iemand dus heb al behoorlijk de pee in net als Ilse die me al eens een verzoek heeft gestuurd dat we ergens anders moeten afspreken wat dan weer niet gebeurt is. Het is de laatste donderdag van juni het is druk rond Assen de TT staat voor de deur, tegen twee uur stuur ik een berichtje dat ik er met een kwartier ben, gezellig stuurt ze de pot staat al te pruttelen. Als ik de bus parkeer komt Ilse rustig aan lopen, hee schatje eindelijk weer eens samen om in de schuur even aan elkaar te plakken. Als onze monden van elkaar zijn ik een de muur sta te hangen verteld ze me dat de heren naar de training zijn en zij ze vanavond uit de stad gaat halen. Hebben dus alle tijd vraag ik, alle tijd mijn schoonvader is ook mee dus niemand die ons komt storen, kussen elkaar weer even en laden dan de bus uit.

We lopen de keuken in Ilse heeft de zelfde jurk aan als de laatste keer dat ik haar snel genomen heb en sla mijn armen om haar heen als ze tegen het aanrecht aan staat koffie te zetten. Wat is er mannetje heb je zin in een lekker oud wijf, laat dat ouwe maar weg jij bent het lekkerste mens wat ik ooit getroffen heb en lik heel even aan haar oorlel, maak me niet geiler als dat ik al ben lacht ze en pakt me dan vol bij mijn ballen. Zet mijn honden op haar borsten en vraag of daar niks onder zit, daar zit helemaal niks onder geeft ze haast hijgend aan, begin de knoopjes los te knopen en zij zet de koffie aan, heb de meeste knoopjes al los en grijp haar bij die heerlijke stevige borsten en kus haar in haar nek. Zij weet mijn broek los te krijgen mijn pik eruit te pulken die al hard is, kom pak me van achter wil die man vandaag in al mijn gaatjes, ben jij een beetje geil fluister ik in haar oor om dan haar hand te voelen haar billen naar me toe komen en ik in haar weg zak.

Ik sta haar lekker rustig te neuken als de jurk helemaal weg valt, heb een borst beet neuk haar rustig maar wel elke keer lekker diep als ze vraagt of ik haar op het aanrecht wil zetten, ze draait zich om til haar op plaats haar op het aanrecht om dan weer tussen die machtige benen te gaan staan en haar weer te grazen neem. Onze monden zijn haast niet van elkaar als ik aangeef dat ik het zo niet lang meer volhoud die kut van je is zo onwijs lekker, niet klaarkomen zegt ze wil dat je in mijn holletje klaar komt, wouw dat lijkt me heerlijk geef ik aan maar je hebt wel een lekker strak kontje weet niet of dat gaat lukken. Kom naar boven is wat makkelijker dan hier en hebben we alles wat nodig is, haal mijn glimmende pik uit haar drijfnatte kutje die gewoon een beetje lekt, pak haar jurk op trek mijn broek op die rond mijn enkels hangt en volg haar naar boven.

Als ik haar slaapkamer op kom zie ik gelijk een ander bed dus zeg een beetje opgetogen dat ze een nieuw bed heeft, die ander heb jij met mijn zus liggen naaien beetje in jullie zweet en geil vlekken liggen echt niet, ze kleed me gelijk uit als ik naast haar bed sta, haar mond verwent mijn iets slap geworden pik tot die helemaal weer op oorlogssterkte is en dan gaat ze wijdbeens op bed liggen. Kom zegt ze warm me even weer een beetje op, duik gelijk tussen die heerlijke dijen weet zonder hand mijn pik haar kut in te krijgen en neuk haar al zoenend, duurt een paar minuten dan wil ze dat ik haar van achter heel even pak en haar anaal wat voorbereid. Krijg een tube glijmiddel om mijn pik diep weggestopt in haar geile kut een vinger haar anus in te drukken, mijn duim is dan aan de beurt om dan te horen dat ze die enorme pik van me daar wil.
Haal mijn glimmende pik uit die heerlijke kut van haar die weer lekt en zet hem dan tegen haar anus aan die ze zelf zo ver mogelijk open trekt. Ram die pik gelijk er helemaal in ben wel wat gewent die boef die naast me ligt in het nachtkastje kan er ook in, iedere man weet dat het niet makkelijk is dus heb hem stevig in mijn hand en dan zakt eerst mijn eikel naar binnen en hoor haar happen naar adem, stop even om haar te laten wennen maar hoor dat ik door moet gaan. Verkracht die kont van me alweer zo lang geleden dat daar een echte pik in heeft gezeten hoor ik haar zeggen. Druk dieper en dan schiet ik over het randje lijkt het wel zak dan ineens helemaal in haar, Ilse geeft me een brul maar ook ga door ram die pik erin verdomme wat is dit weer eens lekker, ik neuk die over strakke anus van haar denk ik vijf minuten als ik voel dat ik klaar ga komen.
Daar komt het schatje geef ik aan om mijn pik zo diep mogelijk in haar te persen en dan straal na straal weg te voelen knallen, ohhhhh wat lekker ga door voel je klaarkomen wat mis ik dit wat is dit lekker en dan knijpt ze die anus aan alsof ze mijn pik er af wil knijpen, wat doe je je knijpt zo hard, ik kom klaar snikt z wat is dit lekker ben gewoon klaar gekomen met die pik in mijn kont.
We liggen denk ik nog vijf minuten in elkaar plat op bed als mijn mannetje zich langzaam terug trekt, ze draait zich om kust me en meld dat ze dit elke dag wil wat was dit weer eens lekker, na een half uur samen gelegen te hebben kruipen we onder de douche waar we elkaar nog eens klaar beffen en pijpen om dan koffie te nemen.

Ben helemaal gesloopt bel mijn baas dat ik de auto mee naar huis neem zie je morgen wel weer.
De volgende ochtend zeven uur stap ik op de zaak uit de bus en nog steeds helemaal gesloopt, gaat het vraagt mijn baas en geef aan dat ik me niet helemaal top voel, hij schud zijn hoofd loopt en schud zijn hoofd, ik haal de bonnen bij Alida ( ook een dame van 43 met twee enorme cup G borsten heeft ze een keer laten ontvallen) kijken mag aankomen niet zegt ze vaak als er weer eens iemand naar staat te staren.
Zet de eerste dingen die het laatst geleverd moeten worden er in om even een beker water naar binnen te slaan, ga jij maar naar huis zo wil ik je niet bij de weg hebben geeft hij aan, protesteer nog wat maar hij geeft aan dat ik uren genoeg heb staan dus hup naar huis en duik mijn bed in.

Het is tien uur als mijn telefoon gaat en zie dat Ilse me belt, hee ben je thuis vraagt ze, ja wat heb je met me gedaan vraag ik ben helemaal uitgewoond, ze lacht en geeft dan aan dat ze gerepareerd moet worden, ik lach en zeg nou kom maar maar kom mijn bed niet uit. Ze lacht en geeft aan dat ik een watje ben en hangt dan op, nog geen half uur later gaat mijn deurbel, wie kan dat zijn gaat er door me heen dus sla mijn badjas om me heen en loop op blote voeten naar de voordeur waar ik niemand zie staan. Zal me net omdraaien als de bel weer gaat en nogmaals door het raampje kijk en daar Ilse breed zie lachen. Open snel de deur omdat je zo’n lekker wijf niet buiten laat staan, kom er in wat kom jij doen vraag ik en sluit de deur achter haar, we slaan onze armen om elkaar heen staan een tijdje te zoenen waarop ze aangeeft de hele dag voor zichzelf te hebben.

Zal ik je jas aannemen vraag ik waarop ze aangeeft lang geleden dit gehoord te hebben en ze me haar rug toekeert, neem de jas aan pak hem van haar lichaam en dan sta ik even verbaasd te kijken, dat ze op high heels stond had ik al gezien dat ze opgemaakt was ook maar nu haar jas van haar schouders is moet ik even slikken. Als ik de jas van haar schouders heb gedaan heeft ze er op hold up nylons helemaal niks onder aan, wouw wat ben je mooi zeg ik kijk even mijn ogen uit naar dit spannends, hang de jas weg om dan haar reactie te horen dat ze hopelijk niet de hele dag hier hoeft te blijven staan. Laat haar de kamer in om dan vol voor het grote raam te staan dus neem haar mee de slaapkamer in, daar zoenen we weer even en geeft ze aan dat haar anus gevuld moet worden voor we ergens verder mee gaan, druk haar op bed benen gaan wied en zie een zwarte dop in haar anus zitten. Kus haar klit trek aan de plug die in haar anus zit en hoor dan laat zitten vul die geile kut van me, wat jij wil doe het graag geef ik aan en schuif mijn harde stamper die drijfnatte soppende kut in, een lange diep zucht is het gevolg. Onze monden zakken op elkaar onderzoeken onze gehemeltes om haar dan rustig aan lekker strak te neuken, draai je om zeg ik na een tijdje op haar op haar knieën voor me te zien in die mooie zwarte nylons, haar kut staat open hij glimt alsof hij ingesmeerd is met olijfolie en dan zakt mijn pik weer zo diep als kan. Wat is dit lekker om zo te neuken, strakke kut heerlijke billen en twee mega lekkere borsten in mijn handen, duurt niet lang of ik spuit mijn sperma diep die heerlijke kut in om haar neer te voelen dalen als ik de laatste straal haar geef. We rollen naast elkaar kussen even en dan zakt mijn mond langs al het lekkers naar beneden, spreid haar lippen die haast uit mijn vingers glibberen van het vele geil en proef haar dan, wat onwijs lekker smaakt ze en helemaal dat hoedje van haar klit die nu wel erg gevoelig lijkt gezien het vele geluid wat ze u uitbrengt.

Mijn vingers glijden heel makkelijk naar binnen zoeken elk hoekje en plekje en mijn tong likt alles waar mijn vingers niet bijkunnen, zelf speelt ze met haar borsten en tepels om onder mijn mond en vingers wild schokkend en trillend klaar te komen, we liggen een half uur in elkaars armen besluiten te gaan douchen we stinken om nadien het bed af te halen die ze gelijk geheel naakt in de wasmachine stopt.

Bij de wasmachine staan we nog even te zoenen als zij me vraagt of ik een groot T shirt heb kunnen we gewoon door het huis lopen. Een T shirt is snel gevonden en zelfs daarin ziet ze er om op te vreten uit, het boord komt net tot onder haar billen om na weer een kusje te vragen of ik ook koffie heb daar leven we toch op lacht ze, ik heb een wat moderner apparaat als zij dus druk op het knopje, de bonen worden gemalen ze komt met haar arm om me heen kijken wat er gebeurt om als de koffie gezet word toch maar weer even te tongen.

Als zij met de mokken de kamer in gaat zoek ik naar een koekje die ook nog te eten is, als ik binnen wandel klopt ze naast zich, zij zit makkelijk onderuit gezakt op de bank voeten op tafel en haar billen bloot, is dat vertrouwd vraag ik een zachte tik tegen haar billen. Nee zegt ze dat is niet vertrouwd maar voor we gaan koffie drinken wil je voor me die plug er uit trekken begint gevoelig te worden en geeft aan net als even gesmeerd te hebben. Ga op mijn knieën tussen haar benen om die kut nog steeds te zien glimmen of alweer te zien glimmen, neem de dop tussen mijn vingers geef haar kut een kusje en likje tussen haar lippen en trek gelijk aan, plop gaat het en zie haar anus gewoon open blijven staan, staat hij open vraagt ze, zeker en vast geef ik aan, maak er een foto van heb het zelf nog nooit gezien.
Maak een foto van haar openstaande anus en natuurlijk dat haar flamoes zoals ze hem zelf af en toe noemt er ook gelijk maar bij, maak een klein filmpje als ik een beetje vocht uit beide gaatjes zie lopen en dan trekt ze me er onder weg met genoeg mannetje voor ik het weet zit er weer wat in. Naast haar zittend bekijken we de foto’s en het filmpje die ze goed wil bewaren komt misschien nooit meer voor, kijk haar aan en vraag waarom het misschien nooit meer voor gaat komen, na een flinke slok van haar koffie geeft ze aan dat vanaf zondag de zoon van haar zus acht weken bij hen komt “ werken “ dus oppas voor me zo gaf Johan aan.

Dan komen er tranen in haar ogen, sla mijn arm om haar heen en geeft aan dat wat wij samen hebben ongelofelijk is maar Johan slaat je dood als hij er achter komt, weet ik geef ik aan maar terugdraaien kan niet meer. We zoenen weer even we drinken een tweede bakje koffie en zoenen weer een eind weg kletsen nog wat en dan maakt ze met haar handen en mond mijn pik weer hard. Wil nu anaal genomen worden geeft ze aan hier op de bank en zakt over de rand van het kussen om dan haar benen weid de lucht in te gooien. Een flinke klodder glijmiddel wat ze bij zich heeft en zie dan door haar gefilmd met haar telefoon mijn pik haar anus in gaan en die geile mooie half openstaande kut vol in beeld. Ze moedigde me aan ga dieper ja lekker man wat is dit gaaf wat zal ik me nog vaak klaar vingeren op deze beelden, trek mijn pik uit haar druk hem die natte kut van haar in om die even stevig te grazen te nemen, terug naar onder verdomme voel dat je weer gaat komen en wil mijn darm vol gespoten hebben. Ze heeft het goed gevoeld mijn pik klopt en geeft aan alweer te willen spuiten, heb haar heuppen beet ze geeft aan dat ze voelt dat ik ga komen en moet van haar zo diep mogelijk in haar, zit tot mijn ballen in die anus te graven om dan de ontlading te voelen. Ja wat lekker ga door roept ze luid en strijkt zelf nu wild over haar klit om als ik voluit aan het spuiten ben haar weer te voelen sluiten en mijn pik er weer haast afgeknepen word. Als zij me wat ruimte geeft geef ik haar weer een straal en dan wisselen we een keer of vier uit en dan kan ik niet meer.

We hangen in elkaars armen hoor steeds hoe enorm ze dit gaat missen, na een tijdje maar weer eens douchen het vocht lekt uit beide gaatjes wat uit haar anus natuurlijk sperma is en de andere laat gewoon haar kutgeil vloeien, onder de douche weet ze me weer stijf te krijgen pijpt ze me wel een kwartier om dan toch nog een paar spetters haar mond in te krijgen die de doorslikt en aangeeft de smaak nooit meer te vergeten.

Het is inmiddels drie uur in de middag we smeren beide in onze T shirts broodjes knagen die weg om tegen vijf uur nog een keer naar bed te gaan en haar kut vandaag ook nog wat zaad te geven. Dit is echt een afscheidsbeurt zo lijkt het gaat gepaard met dikke tranen en dat dit echt de laatste beurt gaat worden die ik haar mag geven.

We liggen nog zeker een uur in elkaars armen in bed krijg te horen dat het moeilijk gaat worden me te ontlopen lacht ze kan zo maar eens gebeuren dat ik je nog eens ergens pak lacht ze. Tegen zeven uur haal ik een tas uit haar auto waar kleren in zitten om als ze aangekleed is in een mooi pakje zonder ondergoed nog even ergens wat eten en zij me dan thuis afzet.
In de auto zoenen we nog een tijdje tranen biggelen haar over haar wangen maar dan rijd ze de straat uit met tot later.

Dit is nu zeven jaar geleden kom nog regelmatig bij Ilse bezorgen koffie drinken en drie maal hebben we het nog snel even gedaan in de schuur waar ik mijn goederen lever maar de controle op haar is erg groot en mijn huidige vrouw is zwanger weet van dit verhaal en leest vingerend naast me mee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7562 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verkleedfeest loopt uit de hand vervolg en slot”

Plaats een reactie