BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwachte wending met Noa en Esmee

Het daten met Myrthe gaat onwijs leuk en we hebben elkaar echt gevonden, maar behalve deze waanzinnige vrouw heb ik ook nog ‘zorg’ over mijn dochter Esmee en haar beste vriendin Noa.

Zaten lekker in het weekend met zijn drieën in de tuin. Ik durfde de dames nog geen kennis te laten maken met Myrthe, de meiden vroegen er ook niet om, Esmee in het bijzonder ging dit gesprek vaak uit de weg. Was het jaloezie, angst om aandacht te verliezen..geen idee ik kreeg er mijn vinger niet achter. Als ik met hun samen was dan was ik ook helemaal voor hun samen, al mijn aandacht was dan voor hun, telefoon lag eigenlijk altijd binnen.
Nu ook, heerlijk samen op de kussens buiten lekker drinken en snackjes, leuke gesprekken, stiekeme aanrakingen en kusjes. Als ze in the mood waren lieten ze zich ook vaak heerlijk verwennen door mij.
Soms lagen ze lekker loom onderuit zonder hun broekjes en speelden ze heerlijk met hun eigen kutjes en vaak lieten ze zich dan ook gewillig likken, zalig om hun gladde doosjes te mogen bewonderen en te proeven. Soms roken ze sterk soms smaakte ze beetje zurig of nog een spoortje van urine maar ik vind dat een kutje zo mag smaken, ik ben gek op de geur en smaak van hun kutjes.
Mijn meisjes, 1 mijn dochter de ander haar vriendin en die hadden een paar maanden geleden besloten om mij toe te laten en te gebruiken voor hun plezier. 1 man die ze vertrouwde, 1 man die ze nooit pijn zou doen, nooit in de steek zou laten en hun beiden altijd tot heerlijke hoogte punten kon brengen.

Zoals ook nu ik lag tussen de benen van Esmee en kuste haar overal en likte de binnenkant van haar dijbenen, ze lag met gesloten ogen en lag te genieten van mijn tong die haar aan het verwennen was. Noa, die lag ernaast en keek toe, dat is haar fetish, Noa is voyeur en vind het heerlijk om te kijken en zichzelf ondertussen te verwennen.
Mijn tong gleed door het geurige kutje van Esmee en ik proefde haar kutgeil, ze smaakte zo goed het uitzicht was nog beter, mooie kleine lipjes licht gezwollen en dat kleine clitje zichtbaar. Ik sabbelde aan haar lipjes en zoog haar kleine clitje tussen me lippen, met mijn vinger masseerde ik de wandjes van haar strakke kutje. Naast mij lag Noa te genieten van haar eigen vingers die tussen haar benen zaten op en in haar eigen kutje.
Esmee lag met gesloten ogen zachtjes te kreunen en te genieten van mijn tong, ze trok alsof ze gedachten kon lezen haar benen een beetje op en gaf mij toegang tot haar andere gaatje, ik proefde de bittere smaak van haar kontgaatje toen ik mijn tong liet afdwalen naar beneden. Mijn hand lag op haar buikje terwijl mijn duim haar clitje masseerde en mijn tong haar kontje likte.

Naast mij hoorde ik een steeds snellere ademhaling, Noa was er bijna, het schuiven van Esmee haar kontje deed mij vermoeden dat ook Esmee bijna op haar hoogtepunt was. Ik verlegde mijn aandacht weer naar het likken van haar clitje en zag dat de meiden elkaars handjes vast hadden, net niet helemaal synchroon maar diepe zuchten en het drijfnatte kutje van Esmee zeiden genoeg, mijn meisjes hadden een heerlijk orgasme gehad. Ik stond op en ging wat te drinken pakken, keek achterom en zag twee verschrikkelijk mooi meiden daar liggen, loom tegen elkaar aan nagenietend van hun orgasmes.

Ik had een paar corona’s en ging naast hun beide zitten, ” Kom papa doe je broek uit zullen we jou ook even helpen” maar ik zei hoeft niet hoor ik heb ervan genoten om jullie te plezieren. ” Huh wil je niet even lekker klaarkomen?” Misschien later schatjes nu even genieten van dit biertje met de bijsmaak op mijn lippen van jou heerlijke kutje., ” Geile natte zweetkut heeft ze” zei Noa.
Haha maar dat geile natte zweetkutje was heerlijk antwoorden ik, Noa wreef tussen haar lipjes en bracht ze naar mijn neus, ” Hier heb je er nog eentje” en ik rook de zilte geur van haar doosje, zalig.
” Jullie smaken beide goddelijk, zelfs als jullie zo uit je string stappen zonder te douchen. Noa keek me een beetje scheef aan, ” Nou soms moet je daar echt niet zomaar je tong in duwen, we kunnen stinken hoor” Ze lagen ze samen te rollen van het lachen.
” Bah stinkkut Hahaha lekker met je zweednaatje , nee jij dan met je zure slootje ” Oh, wat had ik aangewakkerd . Ik genoot hier zo van en hoopte enkel dat Myrthe hier ook ooit deel van kon worden, dat zou een hele lange weg worden.
Ik hoorde een scooter het erf oprijden en keek naar de meiden, wie is dat?
” Oh shit vergeten”, snel deden ze hun broekjes aan en vlogen naar binnen. Ik had echt geen idee maar na een poosje kwamen ze terug in het gezelschap van 2 andere jonge dames.

“Pap dit zijn Alisiya en Debra, vrienden van school en dat waren we eigenlijk vergeten te zeggen maar die eten mee vanavond”.. ik keek even en zag twee prachtige personen staan, beide blond half lang haar Debra met de grootste borsten dat was duidelijk en Alisya was een beetje het verlegen meisje van de twee, helemaal niet wat ik gewend was hier in huis, maar goed ik stelde mezelf voor en bood ze wat te drinken aan.
Ze lagen nu met zijn vieren op de kussens genietend van een drankje
Ik bekeek ze van een afstandje en moet zeggen, in mijn gedachten hadden ze alle 4 al niks meer aan, het zou me dood worden vrees ik maar had er voor gegaan.
Maar nee, ik pakte mijn tel binnen en belde Myrthe , lekker op de bank liggen kletsen met mijn schatje en ik werd weer helemaal Zen. De eerste stoorzender was Debra, ” Meneer, waar is de wc?” ” Eh zeg maar Dennis hoor en die gang eerste deur rechts.
De tweede stoorzender Esmee, ” Hoelaat eten we Papa?” ” Om uurtje of 19 als dat jullie schikt, Papa is even aan het bellen ”

Afgesproken met Myrthe dat ik haar vanavond zou zien, mijn hart maakte al een sprongetje , op naar de BBQ, die maar weer aangeslingerd en heb ze alle 4 aan het werk gezet om komkommer te snijden en tomaatjes en daarna spiesen te maken met de kippendij. Je weet als je een paar meiden een komkommer geeft dat het geheid fout gaat, ze lieten mij niet in de steek en de eerste opmerking was er al, ik luisterde en keek enkel, ik genoot van die kontjes die daar bewogen op de muziek in de keuken.
Esmee viel naast me neer op de bank met haar telefoon en fluisterde in mijn oor, ” zie je die Debra?” Ja, “check dit” ze liet haar telefoon zien. ” Ssst zachtjes pap” ik keek naar het scherm en zag dat grietje naakt op bed en fotos van haar tieten en behaarde kutje, ik keek naar Esmee en die lachten een beetje, ” wacht” en ze opende een filmpje dat Debra met haar vingers diep in haar doosje zat, ” geil he papa?”

De tandjes , ze had ook van Alissa verschillende fotos en filmpjes en ik wou ze allemaal hebben dus Esmee stuurde ze allemaal door, wat geil en ik zag ze nu helemaal als lustobject staan daar. Ze deed haar vinger voor haar mondje alsof ze wou zeggen, ons geheim maar ze kent me, hier hoort niemand wat over. Die onschuld me reet dat waren gewoon 2 bloedgeile sletjes die mee kwamen eten.
Mijn gedachten waren behoorlijk aanwezig maar dit was een no go, laat die meiden maar lekker genieten van elkaar, ik heb genoeg.
Na het eten heb ik gedag gezegd en ging ik naar Myrthe toe, Myrthe was weer zoals ze altijd was, opgewekt en vrolijk het was dan ook onwijs gezellig samen en we hebben heerlijk een film gekeken lekker dicht tegen elkaar en het was zo fijn om weer bij haar te zijn.
Helaas voor haar was ze ongesteld maar ik had zo een idee dat ik vanavond thuis nog wel wat zou krijgen, ik voelde me aan de ene kant schuldig nu maar ik wou ze geen van drieën kwijt, helemaal Myrthe niet want het gevoel tussen ons was onwerkelijk, dat had ik zelfs in mijn huwelijk nog niet meegemaakt.

Om even half 12 of zoiets apte Esmee, “Kom vanavond achterom en doe zachtjes” ik keek en legde me telefoon weer weg.
Nadat ik mijn liefje nog even gemasseerd had om haar rugpijn een beetje verlichten sloot ik af en liet mijn Myrthe achter in haar bedje , ik had gewacht tot ze sliep en stond nu bij mijn auto te twijfelen, ga ik naar huis of blijf ik toch maar hier bij mijn liefje. Ik dacht aan het wahtsappje van Esmee en ik voelde eigenlijk dat ik toch wel behoorlijk geil was,
Ik maakte een beslissing en ging toch maar naar huis, voorzichtig de auto achter het huis gezet en kwam door het tuinhek naar binnen.
Ik keek wat rond in het schemer en zag een shirtje liggen en een korte broek die ik niet herkende.
Telefoon geluid uit gezet, je weet nooit
Ik liep door de huiskamer en begreep het appje nu.
Aan de zijkant van mijn huis hebben we een lounge set staan en parasol, dat is de 100% zuidkant en ook het heetste plek van de tuin maar daar heb je maximale privacy.

Ik liep heel zachtjes naar het raampje wat uitzicht geeft op die plek en gelukkig waren alle lampen uit.
Ik zag 4 meiden die helemaal met elkaar bezig waren.
Ik zag zoenen, er werden dildos in kutjes geschoven, er werd gebeft . Hmm ik keek zo voorzichtig mogelijk maar wat een geil gezicht, Allisya lag met haar benen open met Esmee ertussen die zich tegoed deed aan haar kutje, Debra was aan het rijden op een zwarte dildo die Noa vast had. Een tiener porno film ging voorbij aan mijn ogen, ik wou mijzelf gaan aftekken maar liep terug en liep naar boven naar mijn slaapkamer.
Kleren uit en viel op bed, ik was zo weg.
Ik werd snachts half wakker en dacht dat ik droomde in mijn droom rook ik een kutje, het was alleen geen droom. Ik keek opzij en zag een been keek omhoog en keek zo tegen het kutje van Noa aan, keek op mijn horloge 03:15
Keek weer naar boven en nog het kutje, als gedrild stak ik mijn tong uit en likte net aan haar lipjes , ” Hij is wakker hoor Esmee” Versuft als ik was voelde ik dat iemand aan me ballen likte, Esmee zo te zien lag tussen mijn benen en was mijn ballen aan het bewerken. Tijd om langzaam wakker te worden was er niet, Noa liet zich beetje zakken en wreef haar natte spleetje over mijn gezicht en mond, “lik me Den, zuig aan me doosje” ik deed op de automatische piloot wat er verlangt werd en ondertussen voelde ik vooral wat er beneden gebeurde, vol overgave werd ik zalig gepijpt door Esmee, mijn eikel verdween richting haar keeltje.

Ik likte en proefde het geil van Noa en ik schoof haar wat naar voren zodat ik ook haar kontje kon verwennen.
Mijn hele gezicht was nat van haar geil en ik voelde me zaad borrelen in mijn ballen. ” Niet spuiten papa niet spuiten” Esmee drukte met een vinger onder mijn ballen en dat deed ze hard maar daardoor ebte wel het gevoel weg, ondertussen reed Noa steeds steviger over mijn mond en kwam hard klaar op mijn gezicht. Esmee begon weer met haar teasen en zoog mijn pik weer in haar keel en kneede me ballen.
Noa stapte van me af en pakte me benen, ” Hup omhoog ” ik deed wat ze vroeg en direct voelde ik Esmee haar tong die mijn kont begon te verwennen. ” Niet spuiten papa, niet klaarkomen” ” ik doe me best schatjes maar dit is zo lekker ” Noa was me ondertussen aan het aftrekken en Esmee duwde het puntje van haar tong mijn kont in, ik wou zo graag klaarkomen maar Esmee drukte weer hard onder mijn ballen en het gevoel ebte weer weg, ze waren mij aan het edge en fuck wat was ik geil.

Ik voelde Noa haar kont en zo kon ik ook mijn vingers in haar kutje duwen, ” ik wil spuiten meiden ik wil spuiten” ” Nee nog niet papa nog niet ” en weer duwde ze hard. Ik werd zo gek nu, mijn pik werd getrokken mijn ster werd geneukt met een tongetje en mijn vingers zaten in de kut van Noa.
Noa liet mijn benen los en Esmee kwam naar boven, ze kroop boven op me en gelijden mijn pik naar haar kutje. Ze pakte mijn gezicht, ik rook mijzelf op haar gezicht ze en ze keek me zo geil aan, mijn eikel zat net in haar kutje en ze riep ” neuk me hard papa neuk me hard ” ik trok me voeten iets op en zo kon ik naar boven stoten in haar. Ik pompte me pik hard en diep in haar lijfje en ze gilde van genot, ” zoja papa harder , dieper neuk dit kleine sletje van je” ik neukte haar zo hard nu en voelde dat ik ging komen, nog twee stootjes en toen liet Esmee zich vallen op mijn paal, ze zat er echt helemaal op en mijn pik explodeerde zo hard in haar, ik spoot hard en diep in haar strakke kutje en ze gilde het uit van geilheid.

“Dank je wel pap, namens je geile sletjes, het was ontzettend geil vanavond en we hebben wel paar filmpjes voor je maar we misten dit ”
” Oh sletjes, dank je dat jullie me wakker gemaakt hebben, jullie waren fantastisch”.
Ze likte me pik schoon en Esmee liep al druppelend met een handje op haar kutje naar de badkamer, “Zo hé hij spoot echt tering veel , ik blijf maar lekken” hoorde ik haar nog zeggen.
Ik viel leeg en voldaan in slaap

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 11216 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Onverwachte wending met Noa en Esmee”

  1. Weer zo’n lekker geil verhaal om op klaar te komen.
    Ik denk dat je binnenkort 4 sletjes hebt om te beffen en te neuken en dan ook geile Myrthe nog.
    Een leuk geil advies van mij. Laat die geile sletjes hete thee of water drinken voordat ze jou gaan pijpen, dit geeft een super 2.0 extra geil pijpgevoel en natuurlijk kun jij de kutjes beffen met een hete mond. Super geil en lekker.
    Groetjes van geile Tom

Plaats een reactie