BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Broer pimpt zusje (4)

VOLTOOIDE MAKE-OVER

Na de ontmaagding door mijn broer is voor het eerst dat een andere jongen me echt serieus neukt en dít had ik niet verwacht. Dat het me zó zou aanpakken en in een ver weg gelegen walhalla of misschien zelfs wel de zevende hemel zou brengen. Het voelt alsof ik door het heelal zweef en steeds dichter bij de oerknal kom. Wat uiteindelijk ook gebeurt. Theo kijkt me regelmatig aan, hij ziet hoe het met me is en omdat hij al een keer in me klaar kwam kan hij zich nu helemaal op míj richten. Hij pómpt en pómpt, fluistert lieve woordjes zoals ‘come on Mayke, je kán het’ en uiteindelijk lukt het hem mij uit elkaar te laten spatten, alsof ik in honderden stukjes begin rond te zweven en alsof ieder stukje doorgaat met een eigen orgasme.

Alles in me doet mee, voor het eerst in m’n leven voelt het alsof ik even van alles wordt bevrijd, alsof mijn verlegenheid nooit heeft bestaan, alsof ik nooit voor iemand wil wegduiken, alsof ik altijd en helemaal open voor mezelf kan opkomen. Het orgasme gaat maar door, omdat Theo keer op keer op me in beukt en me steeds harder lijkt te pakken komt er almaar geen einde aan, het brengt me helemaal buiten mezelf. Maar na een tijdje voel ik toch hoe die lekkere razernij in mijn lijf wegebt en ik langzaam maar zeker weer al mijn stukjes bij elkaar kan scharrelen.

En terwijl ik dit zo onderga hoor ik in een soort wazige verte hoe de deur van Theo zijn kamer open wordt gedaan. En dan duikt Lawy naast ons bed op, sjit. Het eerste wat hij weet uit te brengen is ‘what the fuck…mijn twee lievelingsmensen doen het met elkaar.’ We kijken hem aan, net als ik heeft Theo een rood hoofd gekregen en allebei vallen we stil, in afwachting hoe Lawy gaat reageren. Maar dan verschijnt bij hem een big smile, hij doet zijn kleren uit en komt er naast liggen.

Afzuigen is ook een kunst

‘Met zijn drieën dan maar, sussie en huismaatje?’ En tegelijk trekt hij in één beweging Theo uit me en van me af en gaat hij daarvoor in de plaats tussen mijn benen liggen. ‘Volgens mij heeft Theo wel zijn beurt gehad, hè Mayke? Mag ik nou?’ Als ik dan nee schudt kijkt hij me verbaasd aan. ‘Nee echt niet, ik ben al helemaal uitgewoond hoor. Amuseer je maar met Theo,’ zeg ik met een grijnslachje. Waar ik het lef om dit te zeggen vandaan haal snap ik niet, het floept er zomaar ineens uit. Nou is het de beurt van Lawy om een rooie boei te krijgen: ‘weet je dat dan, dat wij het doen?’ Ik knik ja en zeg meteen: ‘en het kan me niks schelen, jullie doen maar.’

Even valt hij stil, maar dan haast mijn grote broer zich te zeggen: ‘maar ik ben echt geen homo hoor.’ ‘Dat kan me ook al niks schelen, je moet doen wat je fijn vindt’ en dan probeer ik me onder Lawy zijn platte brede jongenslijf uit te worstelen om de kamer te verlaten. Maar ondertussen is bij hem de bravoure al weer terug: ‘hoho Mayke, ’t is wel samen uit samen thuis, weet je? Theo ligt hier met een paal van hier tot ginder te kijken en die moet jij toch echt nog even klaar maken hoor.’

Als ik zie hoe Theo met een rood hoofd een beetje ongelukkig ligt te kijken besef ik dat Lawy gelijk heeft. Ik heb nog nooit een jongenslul in mijn mond gehad die in eerst in mij zat, zeker niet met mijn broer als toeschouwer, maar dat ga ik nu dus tóch doen. Ik buig me over Theo zijn paal, kijk hem aan en als hij dan blij terugkijkt neem ik voorzichtig het topje in mijn mond. Een diepe kreun is zijn reactie. Hij smaakt lekker, ik proef duidelijk zijn zaad dat hij daarstraks in me schoot, en vermengd met ’t vocht uit mijn kutje smaakt het kruidig, alsof we samen lang in zee hebben gezwommen en nu helemaal de geur en de smaak van het zoutzwoele zee water hebben aangenomen.

Als ik zijn hele eikel in mijn mond heb vult die me behoorlijk op, Theo is volgens mij best goed bedeeld. Een beetje traag laat ik mijn tong om het randje cirkelen, waarvan Theo duidelijk hoorbaar geniet en begint te reageren met kleine stootbewegingen in mijn mond. Ik laat hem verder in me komen tot ik voel dat als hij nog dieper komt ik ga kokhalzen, en dat wil ik niet. Vanaf dat moment begin ik hem te pijpen zoals ik dat al vaak op internet heb gezien. Ik beweeg mijn mond over het bovenste deel van zijn paal op en neer, ondertussen eraan zuigend. Het gevolg is dat Theo, zijn buikspieren steeds weer aanspannend en zijn bekken opduwend, ijverig begint tegen te duwen.

Op dat moment zegt Lawy zachtjes dat ik tegelijk ook mijn hand om zijn lul moet leggen en die moet masseren. Ja, ik snap het, dan doet zijn hele paal mee, zag ik ook al vaak op internet, even niet aan gedacht. Behoedzaam leg ik mijn rechterhand om de stam van Theo zijn inmiddels keiharde lul en kneedt en masseer hem zachtjes, terwijl ik ondertussen doorga met hem, mijn hoofd op en neer bewegend, af te zuigen.

Het is best wel lekker om zo intiem met Theo te zijn, tegelijk geeft het ook bijna een gevoel van …ehm, ja, macht! Op de een of andere manier heb ik nou helemaal de controle over hem en dat beleef ik als best wel weird, een jongen die zich zo aan me heeft overgeleverd.
Het zorgt er voor dat ergens dieper in mij er weer wat verschuift, zoals de afgelopen dagen al steeds gebeurt. Alsof mijn grenzen van wat ik durf in ’n behoorlijk tempo verschuiven en er steeds meer dingen van me naar buiten komen die ik altijd een beetje onderdrukt heb.

Het lijkt een coconnetje waar ik in terecht ben gekomen, zo tussen deze twee blote jongens in terwijl ik dingen doe die ik me een week terug niet had kunnen voorstellen. Het maakt dat ik me steeds vrijer voel en het effect daarvan laat ik los op Theo zijn pik, die ik duidelijk nog iets harder voel worden en die ik ondertussen flink ben gaan masseren en afzuigen. Omdat Lawy ondertussen ook nog eens mijn rug is gaan strelen voelt het echt als iets wat we met ons drieën aan het doen zijn en wat eindeloos lijkt te duren.

Achteraf blijkt het al met al maar tien of vijftien minuten te hebben geduurd. Nadat ik voelde hoe Theo zijn paal nog net weer iets groter en harder werd schoot hij m’n mond ondanks dat het zijn tweede keer was die avond toch nog behoorlijk vol en omdat ik me had voorgenomen alles door te slikken kostte me dat eigenlijk amper moeite, ik ging net zo lang door met zuigen en masseren tot ik alles uit Theo had. Meteen daarna liet ik hem los en wurmde ik me tussen de jongens uit. De verlegenheid sloeg weer als een te broeierige deken om me heen, ik moest dit allemaal weer even een plekje gaan geven.

Metamorfose

De dagen erna had ik hard nodig om deze eerste echte seks te verwerken en tegelijk te onderzoeken wat er toch allemaal met me gebeurde. Het was me niet helemaal duidelijk maar één ding wist ik wel, ik zou en moest de regie houden want als het aan die jongens lag zou het vanaf nu orgie-time zijn. Ik weet bijna zeker dat ze na mijn vertrek die nacht nog lang zijn door gegaan met hun seksspelletjes en ik vond het prima zo, het gaf mij de kans even mijn eigen ruimte weer in te nemen.

Inmiddels is er een week voorbij sinds ik in Amsterdam arriveerde en ik lijk een totaal ander mens te zijn geworden. M’n broer voelt het blijkbaar ook zo aan want terwijl we samen te voet op weg zijn naar het Stedelijk Museum waar een fotograaf die Lawy kent exposeert vraagt hij: ‘Hoe is het nou met je?’ Ik geef niet meteen antwoord want ik wil eerlijk zijn en moet er nog even over nadenken. Na een minuutje of wat zeg ik, een beetje aarzelend: ‘wel goed eigenlijk. Het is alsof ik op een losgeslagen vlot drijf en toch voelt het wel oké. Het lukt me steeds meer om het te ondergaan en tegelijk dingen die me hinderen los te laten.’ ‘Zoals…?’ vraagt Lawy dan.

‘Ehm…, zoals seks met mijn broer en zijn huisgenoot, bijvoorbeeld?’ zeg ik, een beetje grinnikend en hem ondertussen een kneepje in zijn hand gevend. Lawy lacht luidkeels, knijpt me stevig terug en zegt dan: ‘noem je dat seks wat wij hadden, sussie? Iedere keer als het wat lijkt te worden verdwijn je als een haas die in de verte al de schoten van de jager hoort.’ Hmm, dit vind ik altijd zo fijn, dat grote broer en ik zo kunnen geiten. Tegelijk besef ik dat dit niet zo maar een kletspraatje is, hier zit duidelijk iets onder wat onze manier van met elkaar omgaan voor altijd kan veranderen. Het is belangrijk dat we niet kapot maken wat we hebben, dat we ervoor zorgen dat alles wat we deze dagen uitspoken het alleen maar beter maakt tussen ons.

Als ik dit hardop denkend uitspreek tegen Lawy reageert hij niet meteen en ga ik nog even door: ‘misschien is dat ook wel waarom ik nadat ik m’n vliesje op je kapot heb gemaakt van schrik ben weggerend. Het was niet alleen dat, broer, het was ook dat alles wat wij samen hebben daarin meedeed en ik schrok van wat er allemaal gebeurde.’ Lawy reageert door zijn arm om me heen te slaan en me dicht tegen zich aan te trekken: ’ik geloof dat ik snap wat je bedoelt, Mayke. En weet je, ik wil echt alleen maar dat het beter met je gaat. Maar ik heb dus ook ontdekt dat je een ontzettend mooi en leuk meissie bent, dus sorry als ik dan iets te ver ga.’

Op de een of andere manier voelen we allebei aan dat het hier maar even bij moet blijven. Genietend wandelen we close naast elkaar in stilte verder en als we uiteindelijk het museum bereiken bekijken we in een stil en gewijd sfeertje de foto-expositie die Lawy me wilde laten zien. Het zijn allemaal naakte mensen, jong en oud, gerimpeld en strak, dik en dun, wit en zwart, man en vrouw, jongen en meisje. Bij iedere foto wijst hij me wat hem aan die persoon opvalt en wat hij daar mee zou kunnen doen als hij voor die persoon iets zou moeten ontwerpen. En langzaam maar zeker lukt het hem mij met andere ogen te laten kijken, het eerste oordeel te laten voor wat het is en ruimte te maken om naar het wézen van iemand te kijken, de kenmerken te zoeken die iemands persoonlijkheid juist accentueren.

Die avond na het eten vraag ik Theo en Lawy nog eens het stappenplan van mijn ‘pimp-Mayke-all-over’ te laten zien, en nu pas begrijp ik, de schetsen bekijkend, waar ze op aan willen sturen. Ze wilden me niet veranderen maar me leren mijn andere kant te laten zien. Vooral de kortere haren gaan een heel andere Mayke opleveren, ik kan me er dan niet meer achter verbergen of ze juist not-girly altijd op een staart of knotje binden. Oké, dít is het moment waarop ik besluit dat ik er aan toe ben, de jongens mogen dit deel van hun plannetje op me loslaten. Ze high-fiven enthousiast met elkaar en direct wordt een afspraak gemaakt met Susanne, een meisje dat ze kennen van de opleiding en die goed kan knippen.

De volgende ochtend meteen al gaan we naar haar toe. Na een hele discussie over wat er precies moet gebeuren en waarom juist nou dit of dat perfect bij mijn gezicht past, is het een uur of drie later zo ver en heb ik mijn nieuwe coup. Ik heb steeds in de spiegel mee kunnen kijken maar als ik nu uiteindelijk het eindresultaat zie komt dat meisje in de spiegel nog maar enigszins bekend voor. Het is duidelijk, that’s me en toch ben ik het ook weer niet. Ik heb iets afgegooid waardoor er een totaal andere kant van me naar voren is gekomen. En het bevalt me wel. Ik zie een meisje dat haar hoofd rechtop houdt, zichzelf vol durft aan te kijken en dan haar spiegelbeeld een ondeugend knipoogje durft te geven, alsof ze tegen zichzelf zegt: ‘mmm, tja, ehm… yes, oké, welkom andere Mayke!’ Susanne, Theo en Lawy hebben in spanning toegekeken en als ze dan mijn reactie zien joelen ze luidkeels ‘Yés!’ En ik snap het, want voor hen is dit allemaal net zo spannend. Zagen ze het goed en hebben ze me wel geholpen. En het antwoord is ja, ik ben er, voorzichtigjes nog, blij mee!

Wat moet dat moet

Weer terug in het appartement van de jongens gaan we nu met mijn andere look nog eens een keer de kleren bekijken die we vorige week op de Albert Cuyp kochten. En ook nu eindig ik in het rooie jurkje, opnieuw zonder ondergoed, om geen aftekening te hebben. Ook maak ik me weer wat op en meteen zie ik in de spiegel dat mijn ogen nu met dat korte haar veel meer opvallen. Alsof ze meer wakker ogen en groter zijn geworden. En dankzij de lenzen zie ik voor het eerst pas goed de kleur ervan, donkerbruin met lichtere spikkeltjes erin, waardoor er een diepte in zit die me nooit opviel.

Bij binnenkomst is het gejoel en gefluit van de jongens niet van de lucht, waarna Lawy me op zijn schoot trekt, me knuffelt en zegt: ‘mijn mooie kleine sexy sussie, mmm’ waarna hij me vol op mijn lippen zoent. Ondertussen kijkt Theo een beetje jaloers toe en dat maakt dat mijn oude reflexen het overnemen, ik word weer superverlegen. Ik spring op en roep om van deze lebberige jongens af te zijn: ‘kom op, we gaan een terrasje pakken.

Het wordt een ‘heel lang terrasje’ met ook eten erbij, we hebben iets te vieren, de wederopstanding van Mayke, zal ik maar zeggen. In ieder geval, ík voel het zo en misschien de jongens ook wel. Op de een of andere manier zijn ze enorm gefocust op mij, het lijkt wel een wedstrijdje in het leuk doen tegen Mayke. En eerlijk is eerlijk, het doet me heel goed, al hun aandacht, het versterkt het gevoel dat ze me leuk en mooi vinden.

Als we uiteindelijk laat in de avond terug op huis aangaan zijn we alle drie behoorlijk aangeschoten en bekaf van alle emoties vandaag duik ik direct het bed in, terwijl Lawy en Theo op de bank nog wat gaan na-chillen. Als uiteindelijk ergens in de nacht Lawy ook naar bed komt word ik wakker door zijn gestommel en ga ik eruit om te plassen. En ja, natuurlijk, als ik terugkom uit de badkamer ligt Lawy al in bed en moet ik weer over hem heen klimmen om op mijn plekje te komen.

En dit keer is het onontkoombaar, wat moet dat moet, op het moment dat ik in bed wil stappen slaat hij het dekbed open, neemt hij me in een houdgreep en trekt hij me languit op zich. Ondanks dat ik zelf een shirtje en een boxertje aan heb voel ik goed dat hij helemaal bloot is en zijn piemel al een harde paal is die behoorlijk aanwezig tegen mijn benen drukt. Meteen streelt hij met zijn handen omhoog over mijn rug, zo mijn shirtje omhoog duwend waarna hij het me meteen ook weet uit te trekken. ‘Lawy, hou op, je bent dronken’ mopper ik zachtjes, maar eerlijk gezegd niet helemaal overtuigd, want in míj bruist er ook van alles wat bepaald niet om rust vraagt.

Als antwoord beweegt Lawy zijn handen weer chilled over mijn rug omlaag tot ze bij de band van mijn boxertje aankomen. Alsof het een dagelijkse routine is duwt hij mijn broekje over mijn billen omlaag waarna hij zijn handen er vol over heen legt. En ze zo strelend en masserend bromt hij zachtjes: ‘mmm, sussie je verwart dronken met geil. Ik ben al dagenlang geil op jou en dit keer ga je me niet meer ontsnappen.’ Van alles in mij wil dit niet maar ook van alles wil het wél. Ondertussen blijk ik al niks meer te zeggen of te willen te hebben want in één beweging draait Lawy zich met me om, rukt dan bijna mijn broekje helemaal van mijn lijf, opent meteen daarna mijn benen zover als hij ze maar uit elkaar kan krijgen en houdt ze zo vast in een stevige houdgreep.

Met een paar likken maakt hij mijn kutje zeiknat en voor ik het besef steekt hij alsof hij met handbal een snelle goal wil maken in één rush zijn paal dieper dan diep in me, het is goed te horen hoe daar beneden onze heuveltjes elkaar stevig raken. ‘Hmm sussie, dit was nodig, toch?’ zegt hij dan met een grijnslachje boven me, alsof ik een van zijn neukertjes ben. Eerst heb ik als reactie dat-ie de pot op kan en ik wurm even wat om onder hem uit te komen. Maar Lawy is groot en plat en breed én sterk én heeft ook nog eens zijn paal diep in me verankerd, ik kan geen kant op. En ja, misschien ben ik dat ook wel vanaf nu, een neukertje en misschien wil ik dat ook wel, een neukertje zijn, een meisje dat gewoon gepákt wil worden. Het voelt onwijs lekker dat hij me zo woest is binnengedrongen en nu in me is en het is eerlijk gezegd ook best wel heel geil en opwindend dat hij gewoon heeft gepakt wat hij wilde pakken…

Als neukertje gepimpt

Terwijl ik me dit zo lig te bedenken begint Lawy me serieus te neuken. Hij blijft languit op me liggen en ondertussen trekt hij zijn staaf iedere keer uit mijn nu langzamerhand echt ontwakende tunneltje door zijn bekken te kantelen en zich meteen daarna weer terug in me te stoten. Het is pas de tweede keer dat ik serieus door een jongen wordt geneukt en net als die eerdere keer met Theo ervaar ik ook nu weer wat voor een soort oerkracht het oproept, zo’n stevig jongenslijf dat op me ligt en me volledig in zijn macht heeft. Er lijkt een deel van mijn wil te worden uitgeschakeld, ik wil alleen nog maar gewillig en open en toegankelijk zijn.

Ja, ik wíl dit. En ook al is het mijn broer, daar gaat het nu voor mij al helemaal niet meer om, hij is nu alleen nog maar een jongen, een hard stevig sterk jongenslijf dat me moet en zal neuken en dat ik op alle manieren die ik in me heb wil ontvangen en opnemen. Ik wil hem in me op laten gaan, wil dat hij me overal van binnen weet te raken en wil dat hij me weer laat exploderen. Ik maak me zo open mogelijk en als Lawy dat merkt pikt hij het signaal op.

Met gestrekte armen komt hij boven me leunen, kijkt me min of meer permanent met zijn mooie donkerbruine ogen met die leuke glimmertjes erin diep aan en op dat moment voel ik hoe hij zich bijna helemaal uit me terugtrekt. Bijna jammerend probeer ik hem met mijn naar zijn neukstaaf hunkerende kutje achterna te gaan en ik zie aan Lawy dat hem dat opwindt. Met een grijns teast hij mij door nog maar met zijn halve piktopje in me te blijven en me vervolgens met steeds een paar millimeter in en uit me te gaan heel subtiel neukt. Door mijn bekken op te tillen probeer ik hem weer dieper in me te krijgen maar als antwoord verdwijnt hij dan juist nog weer ietsje verder uit me.

Ik zie aan zijn gezicht dat dit een grote krachtinspanning is voor hem, want eigenlijk steunt hij nu alleen nog maar op zijn handen en zijn tenen en hangt hij stijf als een plank boven me, me zo met kleine schokjes neukend. Al gauw zie ik de zweetdruppeltjes op zijn gezicht opkomen en dat maakt het allemaal alleen nog maar seksier, dat mijn broer zich zo weet te beheersen en tegelijk zich zo voor mij inspant.

Net als ik me er aan overgeef dat hij me zo zeg maar minimalistisch neukt en ik mijn ogen sluit om het beter te kunnen beleven hoe hij daar binnen maar een kleine deel van mijn kutje in de fik steekt, béukt hij zich ineens naar binnen. Om zich meteen weer bijna helemaal terug te trekken en opnieuw hard in me te boren. Ineens ben ik een stadspoort die totaal onverwacht bestormd, door een bende met een stormram die me met geweld wil openen om binnen te marcheren. Ja, misschien is dat wel het woord, Lawy marcheert me binnen alsof hij een legermacht is en het volste recht heeft me te bezetten.

Dit is dus waarschijnlijk wat hij met ál die meisje doet en wat Theo daar ook al over zei, hij bestormt ze en hij bezet ze, alsof ze te veroveren wezens zonder een eigen wil zijn en waar hij het volste recht op heeft. En het rare is dat het ook nog eens zo werkt, in ieder geval ík ervaar het zo, dat ik me daarom juist ook helemaal aan hem wil overgeven. Hij mag álles van me hebben, hij mag me doorboren, hij mag me uitwonen, hij mag me helemaal overmeesteren, hij mag me zo volledig mogelijk als hij kan opvullen, hij mag.. nou ja, hij mag me dus neuken, zo lang en zo hard als hij wil.

En dat doet mijn grote broer dan ook, hij néémt ook alles van me, als iets wat hem volstrekt logisch toebehoort. Uiteindelijk heb ik geen idee hoe lang Lawy zo in me bezig is, ik onderga het alleen nog maar en het enige wat ik me op een gegeven moment nog echt realiseer is dat ik me keer op keer verheug op weer een volgende aanval van zijn stormram in mijn diepte. Door zijn gezweet zijn onze lijven inmiddels allebei behoorlijk nat en glad geworden en op een of andere manier draagt dat ontzettend bij aan het steeds meer opkomende gevoel dat mijn lijf helemaal door mijn broer is overgenomen.

Het is alsof hij nu de laatste hand legt aan zijn plan om mij te pimpen, niet alleen van buiten, niet alleen maar van binnen maar in álles, in mijn hele wezen. Alsof hij nu bijna als sluitstuk al mijn oude twijfel en zorgjes en verlegenheid en niet met mensen kunnen omgaan weg neukt, door de niet aflatende gekmakende wrijving doet verdampen. En dat is dan ook zo ongeveer het laatste wat ik me een beetje kan bedenken want vlak daarna ontplof ik…

De andere Mayke

Het is een week later, ik zit in de trein, terug op weg naar huis. Komend weekeinde hebben we een vriendschappelijk mixed-handbaltoernooi tegen de jongens en meiden van een bevriende club uit een naburig stadje, net aan de andere kant van de grens in België. Omdat ik heb beloofd dat ik op tijd terug zal zijn voor de training ben ik nu op de terugreis, met evenveel tegenzin als ik veertien dagen terug had tijdens de heenreis. Hoe snel kan alles anders worden…

Want het is zo, in werkelijk álles voel ik me anders dan twee weken geleden, toen ik deze reis in omgekeerde richting maakte. Alsof ik volledig opnieuw ben uitgevonden. Nadat Lawy me na het knippen van mijn haren zo heftig neukte is het er nog enkele keren van gekomen, en ook met Theo ben ik op de laatste dag voor mijn vertrek nog een keer naar bed geweest, we voelden allebei dat er iets moest worden afgerond. Want meer nog dan mijn uiterlijk ben ik deze weken vooral innerlijk veranderd. De jongens hebben me laten zien en voelen dat ik de moeite waard ben, dat ik mooi ben en zonder de seks en alles wat daar bij hoort had ik dat nooit zo beleefd.

Ik heb me voorgenomen dat ik deze vernieuwde Mayke niet meer laat ontsnappen, ik mag er zijn en ik laat dat voortaan aan iedereen zien. Om te beginnen in de handbalclub, waarvan ik de meiden vanavond weer zie en die me best wel mogen maar die me buiten de wedstrijden om, als ze onder de douches of waar ook lol hadden met elkaar, zo’n teruggetrokken tutje vonden. Dat gaat nu dus veranderen, neem ik me toch wel een beetje zenuwachtig voor…

Hierna volgt nog éen deel.
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8182 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Broer pimpt zusje (4)”

Plaats een reactie