BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lust of verliefd?

Oerinstinct

Ik werkte net een half jaar bij het bedrijf, toen jij er kwam werken. Je was zo’n groentje, 23 jaar oud, single, je woonde nog bij je ouders en net van school. Ik was al wel een tijdje van school, zeg maar 10 jaar, en voor mij was het al mijn 6e carrière move. Jij zat in een andere groep, maar wel op dezelfde afdeling. Ondanks dat we niet in dezelfde groep zaten, hadden we zeker 40-50 % direct werk samen. De werkrelatie verliep goed en ik vond je een fijne collega. Ook kon ik je altijd vragen om me te helpen met zaken, zoals zware spullen sjouwen of dingen voor me pakken die te hoog voor me stonden. Uren spendeerden we met elkaar. We hadden een duidelijke klik, waardoor we wel meer besproken dan alleen werk-gerelateerde zaken. De thee in de ochtend werd genuttigd of bij mijn of bij jouw bureau. Tijdens de pauzes gingen we altijd met een grote groep eten en drinken, maar zaten altijd op praat afstand van elkaar. Ik denk dat we elkaar toendertijd misschien wel onbewust opzochten. We voelden elkaar feilloos aan. Als er iets gezegd werd of gedaan was wat een beetje gek was, hadden we vaak aan één blik genoeg. Zonder iets te zeggen, wisten we van elkaar wat we dachten. En konden we daarna, wanneer we samen waren, er hard om lachen.

Naast het werk, werd er ook met collega’s gefitnest in de nabijgelegen sportschool en regelmatig uitgegaan. Soms naar de bioscoop of een kort drankje in het café op vrijdagmiddag. Soms de stad in tot de laatste metro reed. Wanneer jij meeging, dronk je nooit, maar ging je terug naar werk om daar je auto te pakken. Dat was beter dan parkeren in de binnenstad. Ik woonde vlak bij het werk en ging dan vaak samen met jou terug. Jij vroeg altijd of ik wel veilig thuis kon komen. Of dat ik naar huis moest worden gebracht. Ik kwam erachter dat jij een zorgzame, lieve vent was met je hart op de juiste plaats en die van huis uit normen en waarden had meegekregen. Onze band werd dieper en dieper. De aandacht die je mij gaf was fijn, gewoon gezellig kletsen of even stoom afblazen over de gang van zaken op het werk. Je vond het leuk om mij aan het lachen te maken en mij te plagen. Ik heb daar eigenlijk nooit iets achter gezocht aangezien in mijn familie men elkaar ook graag plaagt. Ik ben altijd goedlachs en altijd in voor een geintje. Totdat een collega de opmerking plaatste: ‘Meisjes plagen, zoentjes vragen”. Misschien zou je het flirten kunnen noemen, maar zo had ik dat nog nooit bekeken. Ik begon je toen ook met andere ogen te bekijken.

Langzaam maar zeker, na een jaartje of 2, merkte ik dat ik je steeds leuker begon te vinden, anders dan een leuke collega. Iets wat mij een heel dubbel gevoel gaf, want ik had toen al een partner en wij waren ons aan het settelen, huisje, boompje, beestje, zeg maar. Iets waar jij je rond die tijd echt niet mee bezighield. Mijn oerinstinct nam het over; ik kon alleen maar aan je denken en wilde niets liever dan bij jou zijn. En ik zorgde ervoor dat ik nog vaker dan voor het werk nodig bij je in de buurt kon zijn. Tot de dag van vandaag kan ik niet zeggen of het verliefdheid was of pure lust. Het gevoel wat ik kreeg als ik bij je was, was geweldig. Als ik bij je was, kon ik de wereld aan. Je was mijn drug. Ik vroeg me vaak af of jij ook die aantrekkingskracht voelde, maar ik vond het niet gepast om de jacht te openen, omdat we in verschillende levensfases zaten. Ik liet het dus aan jou. Ik weet wel zeker dat als jij een move had gemaakt, dat ik voor de bijl was gegaan. Er is nooit iets ongepasts gebeurd. Niet dat er geen gelegenheid daarvoor geweest was, want je was vaak genoeg alleen met mij; je had me vaak genoeg naar huis gereden.

Afstand houden

Ik dacht bij alles aan jou. Als ik nieuwe kleding kocht, als ik naar de kapper ging, als ik actiefilms zag langskomen op tv waarvan ik wist dat jij ze geweldig vond, als ik langs jouw woonplaats reed, ik kon niet meer stoppen. Die gevoelens waren er nu eenmaal en om mezelf te beschermen, moest ik afstand houden. In de loop van de tijd ging dat makkelijker; ik was zwanger en kon me daarop richten. Daarnaast wist ik dat je niet meer op je plek zat, je was ongemotiveerd, en heb ik je geholpen aan een andere positie binnen het bedrijf. Hierdoor zouden we niet meer met elkaar werken. We zagen elkaar nog eens wel in de kantine of bij bedrijfsborrels en -feestjes. We zochten altijd oogcontact met elkaar. Als ik je dan weer gesproken had, was ik weer helemaal van de leg. Mijn adem zat hoog en mijn hart ging tekeer. Zo fijn, om zo’n gevoel te hebben, maar ik werd er ook erg ongelukkig van. Het onvermijdelijke gebeurde daarna. Je ging elders solliciteren, want je had problemen met je manager. Ik heb je nog met je CV geholpen, wat ook een heel dubbel gevoel was. Ik wilde je dichtbij houden, maar gunde je ook de wereld en meer. Ik heb ook niet echt afscheid van je genomen, want ik wist dat dat te emotioneel voor mij zou zijn. Afstand houden was daarna geen probleem meer, want je ging zelfs in een andere stad werken. Behalve wat vluchtige, korte Whatsapp berichten te hebben gewisseld, maar dat mag geen naam hebben, hadden we geen contact meer.

Totdat je mij appte dat je weer in dezelfde stad zou gaan werken….bij de concurrent weliswaar, maar wel dichtbij. Je stelde gelijk voor om weer eens wat te gaan drinken of lunchen of iets. Ik was helemaal in de wolken, en kon mijn gedachten niet meer onder controle houden. Rationeel gezien wist ik dat ik mezelf moest inhouden, want we waren nu beiden in een relatie, maar je aantrekkingskracht op mij was zo groot. Zelfs onderbewust was ik weer met je bezig. Mijn dromen zijn vaak erg realistisch en ik was weer over je aan het dromen, meestal gewone dromen, maar deze droom is me bijgebleven… en nu ik kan niet meer normaal langs dat ene hotel rijden zonder aan jou of deze lekkere droom te denken.

Lekkere droom

Die avond was er een bedrijfsfeest. Ik had er echt naar uit gekeken en om mezelf een nog beter gevoel te geven, zou ik er helemaal voor gaan. Dus ik was naar de kapper geweest. Uitgebreid gedoucht en geschoren. Lekkere body scrub gebruikt met olie. Daarna had ik me lekker opgetut, m’n mooiste setje lingerie aangetrokken met hold-up kousen en verder een feestelijk, los vallend zwart jurkje en hoge hakken. Vol zelfvertrouwen ging ik naar het feest. Het feest werd gehouden in een hotel. Het was niet ver van het werk en er waren al vaker meetings of borrels georganiseerd. Het hotel is een rond en blauw gebouw en ziet er futuristisch uit. Ik had er eens online naar gekeken; de kamers hadden grote ronde ramen en een opvallende designdouche; het was een transparante, glazen cilinder in het midden van de kamer. Fascinerend vond ik dat.

Het feest begon met een lekker drankje, een veredelde borrel, zeg maar. Ik zag ook een mooie dansvloer en een band, die zich nog aan het voorbereiden was. Dus dat beloofde wat voor later. Ik keek de zaal rond en ik zag je staan.

Je stond met een biertje in de hand. Ik was erg nieuwgierig want op andere borrels of feestjes dronk jij nooit, want je moest immers altijd naar huis rijden.

Ik liep naar je toe en vroeg na een korte begroeting: “Zo? Aan het bier? Hoe ga je dan naar huis?”

“Niet!’, zei je met een grote lach. “Ik wil graag een keer een biertje meedoen. Dus blijf ik hier slapen. Nou, ja. Slapen….als dat wil lukken dan.”

Je had me vaak genoeg verteld dat je niet goed of kort sliep. Ooit had ik je aangeraden om wat ontspanningsoefeningen te doen en hoe je die het best kon doen.

Ik zei: “Ja, jij en slapen. Niet zo’n goede combinatie.”

“Hoe ging het ook alweer, die oefeningen van jou?”, zei je plagend, gaf me een knipoog en bleef zonder wat te zeggen recht in mijn ogen kijken.

De korte spanning die ontstond lachte ik weg en zei: “Nou ja, je gaat een poging wagen te slapen, dan”. En snel veranderde ik van onderwerp. “Dus een lift naar huis zit er voor mij niet in vanavond. Zit je echt in dit hotel of ga je ergens anders slapen?”, zei ik, met aanhalingstekens gebarend.

“Hier, in dit hotel. Drie keer rollen en ik lig in mijn bedje.”

“Oh, echt? Heb je dan zo’n kamer met zo’n designdouche?”, vroeg ik.

“Jazeker! De kamer ziet er echt leuk uit, ik was er net al geweest toen ik mijn tas op de kamer ben wezen zetten. “

Ik was best wel nieuwsgierig naar hoe de kamers er in het echt zouden uitzien. Ik liet me met veel enthousiasme uit over de designdouche. En ik zou die best wel eens wilde zien. We kletsten en lachten nog wat over van alles en nog wat en gingen daarna ieder zijn weg op het feest.

De avond nam zijn beloop en ik had me flink uitgeleefd op de dansvloer. Ik stond aan de bar en ineens stond jij weer naast me.

“Heb je een leuke avond?”, vroeg je.

“Ja! Echt wel! Goede band! Superleuk!”, zei ik enthousiast. Jij kwam even heel dichterbij, keek ondeugend en vroeg zachtjes: “Wil je straks komen kijken naar mijn kamer?”

Het was goed dat ik net van de dansvloer kwam en dat ik al rood en bezweet was, maar ik voelde de warme gloed van het blozen op mijn wangen.

Wat zou ik doen? Dat is toch zo fout! Maar je bent zo lekker, met een atletisch lijf en ogen en een lach waar ik van smelt. Het klonk als een van mijn ondeugende fantasieën. Zo alleen, samen. In één kamer, met een bed. Best confronterend en een paradox. Durfde ik dat wel? Kon ik dat wel maken? Waren je bedoelingen stout of is het allemaal onschuldig. Ook kon ik mijn nieuwsgierigheid naar de kamer niet onderdrukken. Al die tijd stond je met een ondeugende glimlach naar me te kijken in afwachting van mijn antwoord. Ik zei: ”Okay.” Tegelijkertijd, niet wetende of jij me aan het plagen was, of dat je het meende. Meestal kon ik je wel redelijk lezen, maar soms wist je me behoorlijk te beet te nemen.

We voegden ons bij wat collega’s, maar bleven bij elkaar hangen, kletsten en draaiden wat om elkaar heen. Er hing een lekkere spanning tussen ons, waarbij meermaals onze blikken elkaar kruisten en dan net iets te lang bleven hangen. Ik had je toch even uit het oog verloren, want plots stond je achter mij en zei in mijn oor: ”Kom je mee dan?” Ik draaide me om en stond heel dicht bij je. Je gaf een kort knikje richting de uitgang. Ik was lichtelijk aangeschoten en in shock. Ik voelde mijn hart tekeergaan. Het is nu of nooit. Ik trok mijn stoute schoenen aan en besloot het gewoon te doen….alle bedenkingen waarom dat niet zou kunnen, waren van de baan.

We liepen samen naar de lift zonder een woord te zeggen. Ook in de lift naar de juiste etage, voelde ik mijn hart in mijn keel kloppen en durfde niet naar je te kijken. Ik stond een beetje met mijn handen te friemelen. Het was ietwat ongemakkelijk, maar ook best opwindend. De kamer was niet ver van de lift. We gingen de kamer in en ik kon mij nu richten op het becommentariëren van de designdouche.

“Echt leuk gemaakt dit, zeg!”, zei ik enthousiast. “Maar je privacy is wel ver te zoeken!”, lachte ik. “Je zou toch maar met een collega een kamer delen en dan krijg je dit”, giebelde ik verder.

Jij grinnikte wat mee, maar zei niets. Ik rook aan de shampoo en zeepjes van het hotel bij de wasbak. “Mmm, lekker”, zei ik zwoel. Ik liep de kamer verder rond, en liep richting het raam. Het gordijn was dicht en ik deed het gordijn wat opzij om naar buiten te kijken. Het was een groot rond raam van het plafond tot de vloer. Ik zei: “Tjonge, toe maar! A room with a view!”. Het uitzicht was niet super spectaculair. Op de 14e etage keek je zo uit over de snelweg en kon je de stad aan de ene kant zien en de weilanden aan de andere kant. Ik liet het gordijn weer dichtvallen, draaide mij om en keek voor het eerst sinds we het feest hadden verlaten echt naar jou.

Jij stond naast je weekendtas aan het voeteneind van het bed. Ik kreeg het gevoel dat je je geen houding wist te geven. Ik ging voor je staan. Tilde mijn been op naar achteren, leunde met één hand op het bed en trok mijn schoen uit.

“Even die hakken uit, hoor. My feet are killing me”, kletste ik verder. “Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden.”

Ik zette mijn schoenen netjes naast elkaar naast het bed, keek je aan en zei: ”Weet je, als ik zo op een hotelkamer ben, heb ik altijd de neiging om op het bed te springen. Jij niet?”

Je keek me even aan om te kijken of ik wel helemaal goed bij mijn hoofd was.

Natuurlijk kende je me goed genoeg om te weten dat ik er wel van hou om zo nu en dan een beetje gek te doen.

Op dat moment sprong ik op om met een plof op het bed te vallen. Je moest hard lachen en je dook mij achterna. Ik lachte, ik keek naar jou en weer voelde ik de fijne spanning tussen ons.

Geacteerd bloedserieus, zei ik: ”Wil je misschien dat we nu die ontspanningsoefening doen?”

Ik liet mijn vinger langs jouw wang, nek en borst gaan, terwijl ik zei: “En als die je niet helpt, weet ik nog wel een héle goede manier. Daar ga je zeker van in slaap vallen. Mannen staan erom bekend dat ze daarna makkelijk in slaap vallen… Uit eigen ervaring weet ik dat ook vrouwen als een blok in slaap vallen. Ik wel, tenminste…….” Het zwijgen werd mij opgelegd door je lippen op mijn mond.

Hier eindigde helaas mijn droom en maar in mijn fantasie ging het nog even door…..

Fantasie

Meteen voelde ik je hand mijn been pakken en trok hem over je heen. Je liet je hand snel omhooggaan, langs mijn billen, mijn rug en je drukte mij tegen je aan.

Natuurlijk hadden wij vaak elkaar geplaagd, maar ik had nooit geweten dat je op deze manier in mij geïnteresseerd was. Ik ben tenslotte best wel wat ouder dan jij.

De spanning was zo lekker. Na die eerste zoen, keek ik je kort aan en beantwoordde jouw zoen, door je gezicht te pakken en je een hevige zoen terug te geven. Dat was voor jou het teken dat ik er ok mee was. Niets zou nu lekkerder zijn dan toe te geven aan het vrij laten van deze spanning. Weg met alle remmingen en hallo wilde fantasieën. Behendig maakte je mij bh’tje los en trok je mijn jurkje uit. Daar lag ik dan met mijn parelstringetje en mijn kousen. Naast jou. Na die lekkere zoen, rolde je even van mij weg om tot jezelf te komen en mij ondertussen te bekijken. Een geile grijns zei mij dat ik wel goedgekeurd was.

Maar in plaats van verder te gaan met zoenen, stond je op, reikte mij de hand en zei alleen: “Eerst douchen.” Ik was wat verbaasd, maar volgde je gedwee naar de douche. Je deed langzaam mijn kousen naar beneden en mijn slipje uit. Je negeerde mijn smachtende lijf compleet. Het liefste zou ik je met je gezicht tussen mijn benen duwen. Ik had het niet meer. Je kwam heel dicht bij mij staan en onze blikken waren intens met elkaar verstrengeld. Ondertussen trok je kleren uit. Natuurlijk vond ik je nu het allermooiste wezen op aarde en volgde je als een mak schaap toen je in de douche stapte. Het was wat krap in de douche en we stonden weer heel dichtbij elkaar. Je draaide mij om, deed mijn handen tegen het glas en liet mij in een spreidstand staan. Je nam de lekkere zeep en masseerde deze in je handen. Je ging zorgvuldig over mijn armen. Langzaam naar mijn schouders, nek, oksels. Je zachte handen waren zo fijn over mijn rug en buik. Heerlijk sensueel, maar je vermeed elke aanraking van mijn borsten en billen. Via mijn heupen wreef je mijn benen in. Akelig dichtbij kwam je steeds bij de kneepjes onder mijn billen en mijn liezen, maar ook hier ging je niet verder.

Ik kon de spanning niet langer aan en ik smeekte je: ”Alsjeblieft, je mag alles doen met me wat je wilt.”

Het leek wel of je op deze woorden had gewacht.

Je stapte de douche uit en liep zonder je af te drogen naar het raam en trok het gordijn open.

“Kom hier en ga voor het raam staan.” Ik had duidelijk niets meer te zeggen en ik moest me overgeven aan jouw wil. Jouw dominante houding was onverwacht en nieuw voor mij. We zaten heel hoog, maar het idee dat mensen je konden zien, vond ik erg opwindend. Met mijn natte lijf en natte haren liep ik naar het raam. Het beest in mij was los; ik was overmand door lust en liet het allemaal gebeuren. Ik wilde alleen jou.

Ik stond voor het raam en jij kwam achter mij staan. Je begon mijn nek te zoenen, terwijl je met je handen naar mijn borsten grepen, even kneedde je ze en je vingers knepen kort in mijn tepels die opgewonden vooruit stonden. Langzaam manoeuvreerde je me met jouw lijf richting het raam, totdat je zacht mijn borsten tegen het glas duwde. Het glas was koud en werd nat van mijn natte lichaam. Je ging met je handen over mijn heupen en tussen mijn benen. Jouw vingers gingen tussen mijn lippen en hielden ze uit elkaar. Een stroompje vocht kwam langs mijn lippen en over mijn dijen gelopen.

“A room with a view, toch? Laat ze maar eens lekker naar je kijken dan.”, zei je. Nog nooit had ik me zo blootgegeven. Wat was dit geil.

Je hield me nu strak tegen de ruit, duwde je vingers naar binnen en reed tegen mijn billen, zodat ik tegen de ruit op en neer gleed met mijn borsten. Om ons heen ontstond een waas van condens van onze hete lijven.

Je draaide me naar je toe, met mijn rug naar het glas. Na een intense, wilde zoen, ging je met je mond langzaam via mijn nek naar mijn borst, draaide met je tong over mijn tepelhof, blies, zodat mijn tepel nog harder werd, en beet er zachtjes in. Ik kromde mijn rug van verlangen. Verlangen naar meer.

Je wist heel goed hoe je het vuur moet aanwakkeren bij een vrouw. Mijn hele lijf was in afwachting van wat er komen ging. Voor mij tergend traag, daalde je al kussend en likkend af, via mijn buik, naar mijn kale heuveltje. Bij de eerste aanraking van jouw tong met mijn sleutelgaatje, kwam ik trillend tot een hoogtepunt. Mijn sappen stroomde nu rijkelijk naar buiten en werden zorgvuldig door jou opgelikt. Ik kon bijna niet meer op mijn benen staan.

Je tilde me op en legde me op mijn buik op bed en ging op mij liggen. Je nam me in een soort van houtgreep, je had mijn polsen vast met een hand, mijn genotsknoopje via mijn zij en buik met je andere hand, en je duwde mijn benen uit elkaar met je benen. Met een soepele beweging drong je bij mij naar binnen. Zo zacht, zo warm, zo lekker. Na een aantal keer in mij gestoten te hebben, verstevigde je je grip. Ik kon nu geen kant meer op. De stoten werden harder en ruiger. Het ritmische bewegen bracht me in een trans en ik raakte weer trillend in extase. Je positioneerde me nu op mijn rug, likte weer langs mijn natte gleufje. Je vouwde mijn benen naar omhoog, langs mijn gezicht en had zo volle toegang. Je hield mijn armen nog steeds vast boven mijn hoofd en keek mij recht in de ogen en bleef me aankijken.

Na een aantal stevige en lange halen, slaakte je een oerkreet, ontspande je jezelf en liet je over mij heen zakken. Ik deed mijn benen naar beneden en we zijn zo, na een liefkozende zoen, in elkaar verstrengeld blijven liggen. Jij had zeker geen enkel probleem om in slaap te komen en ik kreeg die lift naar huis alsnog.

Alles is fantasie en speelt zich af in mijn hoofd
Na 13 jaren is de liefde of de lust nog niet uitgedoofd
Het zal er, denk ik, nooit van komen
Maar ik ben voor altijd van jou in mijn dromen

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15031 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Lust of verliefd?”

Plaats een reactie