BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwachte indringer

Het is een donkere avond en je komt thuis van het werk. Op de oprit staan geen auto’s en je bedenkt je dat je ouders weg zijn en hebben gezegd dat ze laat thuis zijn. Heerlijk zo een avond alleen thuis denk je als je de sleutel in het sleutelgat wilt stoppen, maar tot je verbazing is de deur niet op slot..
voorzichtig stap je naar binnen en doet de lamp aan. je ziet niets wat vreemd is maar je besluit toch even de bovenverdieping te onderzoeken. Je loopt de trap op en luistert of je iets raars hoort maar dat is niet zo. De deur van je slaapkamer staat op een kier terwijl je er zeker van bent dat je deze vanochtend gesloten hebt toen je wegging. voorzichtig open je de deur en doe je de lamp aan. Je ziet tot je verbazing dat je kast is doorzocht en de doos met speeltjes naast je bed staat. Geschrokken loop je erop af om het op te ruimen maar voordat je je kan bukken word je van achteren vastgegrepen. Een sterke grip houdt je in bedwang en je probeert los te komen. Ik fluister in je oor dat je niet moet tegen stribbelen. Deze woorden klinken bekend en vertrouwd ook al weet je nog niet wie ik ben. Je wilt je omdraaien maar ik zeg je dat het niet mag en ik beveel je om te bukken en je blinddoek uit je kistje te halen. Je doet wat je wordt gezegd en zonder mij aan te kijken wil je de blinddoek aan mij geven maar ik weiger. Ik fluister in je oor dat je deze zelf om moet doen en dan pas om mag draaien. Je doet wat er van je gevraagd wordt en zodra die blinddoek je ogen bedekt draai je om. Je ziet niets maar je zintuigen zijn geprikkeld en je voelt me dichterbij komen. Je voelt mijn hand over je broek heen gaan en je bij je kut vastpakken en ik fluister in je oor “vanavond ben je mijn slaafje en ik ga je eens goed hard aanpakken”.

Je slikt even door en geeft je niet zomaar over en met je handen wil je voelen of je kan herkennen wie ik ben. Voordat je me echt aanraakt pak ik je handen vast en stuur je richting het bed. Ik duw je op bed en je voelt dat ik op je ga zitten met mijn knieën om je heen. Je wilt stribbelen met je voeten maar je komt niet heel ver. Met mijn handen hou ik je armen boven je hoofd vast en je voelt me dichterbij komen. Ik fluister opnieuw in je oor dat je moet ontspannen en ik begin je in je nek te zuigen. Je voelt mijn adem in je nek en je begint te ontspannen. Ik laat je armen los en gehoorzaam hou jij ze op hun plaats terwijl ik verder in je nek zuig. Mijn handen gaan onder je shirt en ik begin over je borsten te strelen. Je tepels zijn hard en een geile sfeer hangt in de lucht. Ondank dat je niet weet wie ik ben accepteer je de situatie en laat je me mijn gang gaan. Ik grijp je borsten stevig vast en laat je tepels tussen mijn vingers doorglippen tot ik ineens stop. Verbaasd lig je daar als ik je shirt uit doe. Het zuigen in je nek stopt ook en je wacht op wat komen gaat. Je voelt mijn vingers over je lichaam gaan in een zoektocht. Teder maar toch ruw glijden ze over je borsten verder over je buik naar beneden. Mijn hete adem volgt dezelfde route en stopt bij je onderbuik.

Een zinderend en verlangend gevoel trekt door je lichaam. Je voelt hoe ik de knoop van je broek losmaak en mijn vingers naar binnen gaan. Met mijn tong draai ik rondjes om je navel en zo af en toe zuig ik. Mijn vingers glijden over je ondergoed en uit jezelf spreid je jou benen waardoor mijn vingers vrij spel krijgen. Met lange halen glijden ze over je natte ondergoed terwijl mn tong onder je navel verder door naar beneden gaat. Ik trek je broek uit en je ligt enkel nog in je ondergoed voor me. Mijn handen glijden over je hele lichaam naar boven en ik maak je bh los waarna ik gelijk met mijn tong over je tepel begin te likken. Ik bijt er zachtjes in en voorzichtig begin je te kreunen. Mijn hand gaat je onderbroek in en je voelt meteen mijn stevige vingers tussen je natte schaamlippen glijden. eerst zachtjes maar daarna ruwer op en neer. Ik kom met mijn gezicht naast je en ik bijt op je boven lip waarna je mij gelijk begint te zoenen. Onze tongen verstrengelen elkaar terwijl ik uitgebreid je kut aan het strelen ben. Met mijn vrije hand begeleid ik jou hand naar mijn boxer en je pakt mijn lul vast. Je voelt dat deze enorm hard is en je begint met aftrekken. Ik haal mn hand weg van je kut en ik beveel je om je eigen geil van mn vingers af te likken. Je zuigt aan mn vingers alsof je veel liever op mijn lul aan het zuigen wil. Ik duw je hand van mijn lul af en beveel je om je mond te openen. Je opent je mond en je voelt gelijk een harde lul die je mond vult. Je sluit je lippen en begint gulzig te pijpen. Mijn vingers knijpen hard in je tepels en ik pak je hoofd vast om mijn lul dieper in je te stoten. Je houdt het bijna niet uit als ik keer op keer blijf stoten. Ik trek je ondergoed opzij en begin gelijk met twee vingers je kut te vingeren. Op een rap tempo gaan ze in en uit je kut en bij elke beweging schuurt de palm van mn hand langs je klit af. Je bent zo ongelooflijk nat dat het hoorbaar is als mn vingers diep in en uit je kut glijden.

Ik stop met vingeren en je hoort me rommelen in je kistje, benieuwd wat er gaat komen lig je op mij te wachten. Langzaam sleep ik een object langs je benen over je kut tussen je borsten door naar je mond. Je voelt iets in je mond en dit keer is het niet mijn lul. Ik bind een gagbal vast en je kunt je mond niet meer fatsoenlijk gebruiken. Ik pak je handen vast en bind ze achter je hoofd vast aan het bed met een paar handboeien. Een nieuw object beweegt langzaam langs je gezicht en je nek over je borsten naar benden en ik zeg tegen je dat je kunt kreunen wat je wilt. Na dat gezegd te hebben sla ik met een zweep op je bovenbeen net naast je kut en je kreunt hard. Het geluid wordt enigzins gedempt door die gagbal in je mond en ik streel met die zweep over de plek waar ik je zojuist geslagen heb. Ik vraag je of je meer wilt en je knikt ja waardoor ik je nog een keer sla. Je kreunt harder dan daarvoor en je voelt de zweep dit keer over je kut glijden. Van onder naar boven over je lippen en voordat je het doorhebt sla ik je met de zweep tegen je kut aan. Je kreunt en je begint te kronkelen van de pijn en van genot. Ik beveel je zo hard mogelijk te kreunen en sla opnieuw tegen je kut aan. Je benen bewegen spastisch als reactie op de zweep. Je voelt ineens mijn mond over je onderbuik bewegen en mijn tong draait rondjes om je klit.

Ik begin je hard te likken terwijl ik je heupen vasthoudt. Je voelt mn ruwe tong al het natte geil van je kut oplikken. Ik beweeg mn tong richting je ingang en zo diep mogelijk voel je mijn tong in je bewegen. Mijn vinger draait snel rondjes om je gevoelige klit als mijn tong en lippen je kut verwennen. Ik stop met beffen en je wacht nog steeds geblindoekt. Ik laat de zweep over je borsten bewegen en ik sla tegen je borsten aan. Je kronkelt van genot als je borsten langzaam rood worden. Ik sla nog eens en je tepels raken zo gevoelig. Ik neem je borsten vast en zet mijn lippen om je tepel heen en met mijn tong begin ik er mee te spelen. Ik maak je los en beveel je om op je buik te gaan liggen. Je gehoorzaamt niet en ik vertel je dat je het maar beter kunt doen want stoute mensen worden gestraft en ik pak je vast en duw je op je buik. Met lange halen sleep ik de zweep over je rug en over je onderlichaam. Ik trek je ondergoed volledig uit en sla zo hard op je kont dat je samentrekt en je je in je kussen vastklampt. Ik sla je twee keer vlak achter elkaar en je schreeuwt het uit in je kussen. Je kreunt ontzettend hard en je billen worden rood. Ik zeg je dat het tijd is om mij te verwennen en ik haal de gagbal uit je mond. Je hijgt als je eindelijk je mond kan bewegen en ik til je op van het bed en zeg tegen je dat je op je knieen moet gaan zitten.
Ik pak de handboeien en ik bind je handen achter je rug vast. Met mijn hand knijp ik in je wangen waardoor je mond open gaat en je voelt mijn harde lul tegen je mond aan. Ik zeg dat je me moet pijpen.

Je neemt mijn lul in je mond, je hoort me kreunen als je met je tong rondjes over mn eikel draait. Ik pak je vast bij je haren en begin je hoofd op en neer te bewegen waardoor mijn lul diep in en uit je mond beweegt. Pijp me maar lekker voordat ik je zometeen flink ga neuken!
Je gaat vlug door met het likken van mijn harde lul en je hoort mij kreunen van genot. Na de pijpbeurt til ik je op en zeg ik je dat het tijd is om jou eens flink aan te pakken. Ik duw je over de rand van het bed en ik sla met mijn hand op je kont voordat je mij over je heen voelt en ik mijn lul achterlangs tegen je kut aan zet. Met een stoot glij ik je natte kut in en je kreunt. Ik pak je bij je bij je nek vast, je voelt iedere indivduele vinger om je nek heen grijpen en ik begin diep in en uit je te stoten. Ik hoor je struggelen voor adem en het geil me enorm op! Ik spreid je benen verder uit elkaar zodat ik er beter bij kan en je voelt mijn lul in je pompen. Je kreunt van genot omdat je nu zo lekker geneukt wordt. Ik pak je bij je handen vast die nog gebonden op je rug zijn en blijf doorstoten. Je hangt nog steeds over de rand van het bed met mijn pik die jou kut aan het vullen is. Je wilt nu echt weten wie ik ben en al pompend trek ik de blinddoek van je gezicht af. Je ogen moeten wennen aan het licht en dat terwijl je diep genomen wordt. Ik trek hem uit je kut en je draait je met alle kracht die je hebt om. Je ligt op je rug in bed en je handen zijn gebonden. Je hebt het jezelf lastig gemaakt omdat je in deze situatie geen kant op kan. Je wilt zien wie ik ben maar komt erachter dat ik een masker draag. Ik zeg je dat je nu geen kant op kan en ik begin je benen vast te maken aan het bed. “zo nu kun je helemaal niets meer” fluister ik je in je oren. Ik stap van het bed af en kijk naar jou lichaam. Bezweet, nat, vastgebonden en zo geil! Ik denk hardop zodat je me kunt horen “wat zal ik nu eens met je gaan doen..”

Uit je kist pak ik je klitvibrator en kijk je aan. Je ziet alleen mijn ogen maar die spreken boekdelen. Ik zet hem aan en je hoort hem trillen en ik beweeg hem langzaam naar je kut terwijl ik je blijf aankijken. Je ogen zeggen dat je het wilt en ik zet hem op je klit. Ik zie je ogen wegrollen van genot. “Eens zien hoelang je dit volhoudt” en ik hou hem op zijn plek. Je begint te kronkelen als de vibrator hard op je klit wordt gedrukt. Het duurt niet lang en je ligt te shaken. Je wilt je inhouden maar ik laat het niet toe. Ik blijf net zo lang met de vibrator je klit verwennen tot je kreunend klaarkomt. Je hele lichaam spant zich aan en ik laat hem langer op je klit.

Ik zet hem uit en vraag me af wat het doet als ik hem op je tepels zet. Je ziet me dichterbij komen en ik zet de kop op je tepel. Zodra ik hem aanzet begin je opnieuw te kreunen. Je bent natter dan voorheen en klaar om door te gaan. Ik maak je volledig los en vertel je dat ik je kut vol wil spuiten. Je stemt in omdat je weet dat het toch wel gebeurt. Ik ga op mijn rug naast je liggen en trek je bovenop me. Je voelt mijn stijve pik tegen je bovenbenen aan. Ik pak je vast bij je haren en vertel je dat je boven op moet, maar me eerst moet verwennen. Je begint me in mijn nek te zoenen terwijl je mijn harde lul vastneemt. Je begint me af te trekken en ik begin te kreunen. Je merkt dat ik het fijn vind en gaat harder op en neer. Ik kreun harder en vlak voor ik klaarkom hou ik je tegen. Ik wil je nu neuken. Je hebt het door en pakt mijn lul vast. Je houdt hem tegen je kut aan en je laat je lichaam langzaam zakken. Mijn hard pik glijdt tussen je natte schaamlippen in je kut. Steeds dieper tot het niet meer dieper kan. Je begint me te berijden en ik pak je borsten vast. Ik knijp hard in je tepels en je kreunt terwijl mijn pik diep in en uit je kut gaat. Het voelt zo goed en je gaat sneller. Ik leg een vinger op je klit en begin snel rondjes te draaien terwijl mijn pik in je kut blijft pompen.

Ik zeg tegen je dat je klaar moet komen met mijn pik diep in je. Je gaat sneller op en neer en kort erna kom je klaar. Je kut spant samen en het geeft mij een heerlijk gevoel met mijn lul nog in je. Ik duw je van me af en draai met je mee. Terwijl je onderop ligt blijf ik doorstoten totdat ik ook klaarkom. Ik spuit dikke stralen warm zaad diep in je kutje. Ik trek hem terug en het zaad begint al uit je kut te lopen. Je hijgt na van deze geile sex en ik stap van je af. Ik beveel je om te blijven liggen en opnieuw je blinddoek om te doen. Je doet je blinddoek om. Ik zeg je dat je deze pas af mag doen zodra je de deur van je kamer dicht hoort gaan. Ik pak mijn spullen en ik kleed me aan. In die tussentijd lig je met je kut nog vol zaad gehoorzaam te wachten. Je hoort het geluid van een spray en kort erna hoor je de deur dichtgaan. Je trekt de blinddoek van je hoofd af. Ik ben nergens te bekennen en je weet nog steeds niet wie ik ben. Op je bed ligt het masker dat ik tijdens deze geile ontmoeting op had. Je pakt het vast en merkt meteen dat ik er met een geurtje op heb gespoten. Je kan het niet direct plaatsen omdat je nog bij moet komen van deze avond.

Een week gaat voorbij en je denkt nog steeds na over de ontmoeting van die avond. Telkens beleef je het opniew in gedachten en raak je opnieuw opgewonden. Twee weken lang ben je niet meer aangenaam en onverwachts aangepakt en de avond zelf is nu wazig in je gedachte. Tot je naar het werk gaat. Ik sta naast je en je begroet me. Je hebt niets in de gaten tot je dichter bij me staat. De parfum die ik op heb komt je bekend voor. Ik kijk je aan in je ogen en het zijn dezelfde ogen die je in het masker zag toen ik je keihard aan het neuken was. “Jij was het!” zeg je tegen mij. Ik kijk je aan alsof ik van niets weet. “Wat was ik?” vraag ik je? “Jawel jij was het!”

“Ik weet echt niet waar je het over hebt” en met een knipoog loop ik weg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12222 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie