BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Papa’s lieveling – 3 De avond

Het was in de avond. Joost, Sam en Anouk hebben net gegeten. Als ze alle drie naar de woonkamer lopen zegt Sam, de papa van Anouk, dat Anouk zich weer helemaal moet uitkleden. Anouk kijkt haar vader ondeugend aan, maar doet wat hij zegt. Als ze haar kleren uit heeft, legt ze deze voor de zekerheid verderop op een stapeltje. Anouk wil niet naar meer kleren stuk getrokken hebben.

Als ze weer bij de beide heren komt, hangen ze beiden wat onderuit met een pilsje naar haar te kijken. Het begint Anouk te bekruipen dat ze de ‘entertainment’ is voor de heren. En dat geeft papa haar ook aan. “Dans sexy voor ons meisje!”, zegt hij lachend. Ook Joost heeft een glimlach van oor tot oor.

Anoek begint sexy te bewegen. Draait met haar kontje. Streelt haar handen sensueel langs haar lichaam. Om dat te besluiten op de salontafel te gaan staan. Papa en Joost kunnen dan beter ‘omhoog’ kijken en haar ‘seksuele’ gaten zien, denkt ze. Op de tafel danst en krioelt Anouk verder. Af en toe iets naar achteren leunend, om dat haar kutje open te trekken. Dan met haar kont naar achteren, helemaal naar beneden buigend. En dan haar billen uit elkaar trekkende, zodat haar gebruikte kontgaatje duidelijk open naar de heren staat. Anouk wordt zelf ook wel heel geil van wat ze doet. Gelukkig ziet ze dat ook haar vader en Joost geil van haar acties worden. Beide hebben een enorme bobbel in hun broek.

“Ik moet even naar de WC!”, zegt Anouk dan, “Want ik moet heel nodig plassen.”
“Blijf dansen!”, mompelt papa.
“Maar ik moet echt nodig!”
“Blijven en doorgaan!”

Zuchtend en met moeite haar plas ophoudend blijft Anouk wiebelen en draaien. Tot ze het echt niet meer kan houden. “Dan laat ik wat gaan!”, denkt ze. En dansend op de salontafel laat Anouk het even lopen. Plas sijpelt langs haar benen naar beneden. Het voelt warm, een beetje smerig, maar ook ontzettend geil. Ook voor Joost is dit te veel. Hij haalt zijn leuter uit zijn broek. En schuift zijn broek verder naar beneden. Met de broek op mijn enkels, wrijft hij over zijn eikel. Anouk wordt nog geiler van wat ze nu ziet.

“We gaan een kleine GangBang doen!”, zegt papa dan. Anouk kijkt verbaasd naar haar vader. Ze weet wel een beetje wat een GangBang is. maar een ‘kleine’ GangBang, daar weet ze zich even niets bij voor te stellen. Wel weet ze dat ze ontzettend geil is en graag met de lul van Joost wil spelen. Maar papa staat op en doet zijn broek uit. De grote dikke lul van papa staat hard omhoog. Papa komt naar Anouk toegelopen. “Ga daar even liggen meisie!”, zegt hij lachend. ‘Daar’ is het deel van de bank waar je languit op kunt liggen, met de leuning in de rug. Het is niet een breed deel. Je ligt er net op, zeg maar.

Als Anouk er gaat liggen, trekt haar papa haar naar het einde. Drukt haar benen uit elkaar en drukt in een keer zijn leuter bij zijn dochter naar binnen. Anouk is zo geil dat ze het alleen maar lekker vindt. Die grote dikke lul, die haar kutje uit elkaar trekt. Die haar buik zo lekker vult. Ze is geil. En papa neukt lekker. Ook lekker hard. En dit keer ook lekker diep. Lijkt dat als papa echt geil is, dat zijn pik ook langer en breder wordt. Anouk kijkt haar vader in de ogen. Geilheid spuit uit haar vader haar ogen. Anouk voelt haar orgasme al komen. Die geilheid. Dat gevoel, de seks. haar vader. “Kom papa.” “Kom in me klaar!”, hijgt ze. Als ze door haar orgame overdonderd wordt. De warme gloed door haar lichaam. Vanuit haar tenen en haar vingers komt het gevoel.

Dan stopt papa ineens. Stapt weg. Even wil Anouk opkijken. Maar ze geniet nog van haar orgasme. Maar dan “FUCK!”, ramt Joost zijn lange stijve lul diep in haar kutje. Recht tegen haar baarmoeder. Haar orgasme krijgt nog een boost. Schreeuwend verlengt ze haar orgasme. Zeker als ze als een beest door Joost geneukt wordt. Joost pakt haar beide benen samen en drukt ze tegen elkaar naar achteren. Zo kan hij nog dieper ik haar drijfnatte kutje. Harder en harder begint Joost te neuken. Hij ziet Anouk haar ogen wegdraaien in de oogkassen. Ze grijpt haar tietjes. Grijpt om zich heen. Anouk komt voor de tweede keer klaar.

Happend naar adem en naar het besef wat er met haar gebeurd, merkt ze dat ook Joost niet is klaargekomen. Maar nu ook gelijk weg stapt bij haar. Papa komt weer. Zet eerst twee streepjes met een permanente marker net onder haar tietjes. Gooit de stift aan de kant en drukt zijn lul in ‘levend water’. Anouk is zo nat, zo geil, zo klaargekomen dat haar vader nu zijn lul in het vocht heen en weer laat bewegen.

Papa neukt hard. Heel hard. Sneller dan Anouk verwacht komt ze voor de derde keer. Maar voor de eerste keer komt ze spuitend klaar. Tegen haar vader aan. Tussen zijn benen door. De tafel en bank zijn helemaal nat. Als papa weer opstaat en Joost het stokje weer overneemt. Ook Joost zijn lange harde lul gaat ontzettend makkelijk bij Anouk naar binnen. Papa zet ondertussen nog een streepje in het rijtje onder de tietjes van Anouk. Anouk heeft het onderhand niet eens meer door. Haar lichaam is een golvende beweging van lust, geilheid, warmte en vocht.

Joost ramt door. Wrijft Anouk over haar borsten. Over haar buik. Drukt zijn duik tegen haar met vocht omringende klitje en merkt dat het meisje, dat om zijn lul zit, begint te rillen, te trillen en te schokken. Papa zet nog een streepje, zonder dat Anouk er ook maar iets van meekrijgt. Er staan onderhand 4 streepjes. Als Joost zijn lul uit het meisje trekt.

Nu komt papa weer. Anouk is tussen haar benen en verder naar beneden nu zo kletsnat, dat haar vader alleen maar even zijn hand over haar warme kutje wrijft, om dan zijn pik nat te maken met dat vocht. Dan zet hij zijn pik tegen het kontgaatje van zijn dochter. Omdat Sam nog niet is klaargekomen, is hij nu supergeil. Zonder een beetje rekening met de toestand van zijn dochter te houden, ramt hij zijn luk in een keer bij haar naar binnen. Anouk is nog zo bezig met haar orgamses wegwerken dat ze hier niet eens last van heeft. Wel komt ze iets omhoog. Pakt haar vader bij de armen en gromt naar hem, “Kom dan fucking ook een keer KLAAR!” “Klootzak!” haar vader kijkt in haar ogen. Zit in haar, toch nog wel strakke reet en kan het dan ook echt niet meer tegenhouden. Schreeuwend komt hij klaar in de kont van zijn dochter. Warme sperma spuit uit zijn lul. Diep in haar darm. Diep bij haar naar binnen.

Sam zakt zachtjes in elkaar, terwijl hij ziet dat Anouk wild om zich heen grijpt. Het geile sap van haar vader voelde zo geil dat ze spontaan weer is klaargekomen. Ook wetende dat ze ‘eindelijk’ papa heeft kunnen zeggen dat hij klaar moest komen. Als Sam opzij stapt, pakt hij weer de stift. Om, net voordat Joost zijn lange piemel in zijn Anouk ramt, nog een streep door de 4 andere streepjes te zetten.

Anouk voelt de lange lul van Joost weer diep, raar, vertrouwd, diep, in haar anus, in haar darm. Rammend in haar natte kontje, warme natte kuntje. Met het sperma van papa erin. Anouk begint nu met haar kontje te draaien. Ze wil ook dat Joost eindelijk eens klaarkomt. En het lukt haar. Want dit keer duurt het niet lang of Joost zijn harde neuken worden onregelmatige schokken. Wel hele harde schokken. De bobbel op haar buik is duidelijk. Als Anouk ook nu weer een stoot warme sperma in haar darm. Ze probeert haar orgasme tegen te houden. Maar als Joost met een laatste stoot uit haar kontgat gaat, is Anouk niet meer in staat iets er tegen te doen. Anouk krimpt ineen. Foetushouding. Rillend en trekkend geniet ze van haar orgasme.

Als ze weer wat bijkomt, ziet ze dat haar papa nog een streepje op haar lichaam zet. Wankel, loopt ze naar de spiegel. Kijkt naar haar lichaam. Rillend, lekkend.

ZES!!!!. Zes streepjes…

Papa en Joost komen naar haar toe. Nemen haar beiden mee terug naar de woonkamer. Laten haar zitten en zeggen dan.

“Zeg maar wat je wilt, we halen het voor je!”.

Zo eindigde deze avond. Eerst maar eens slapen. Dan de zondag zien te overleven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 8766 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie