BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Opa gets lucky. Jason geniet mee…

Jason ging zo op in zn gamen dat hij niet eens had gemerkt hoe laat het al was toen Elly thuis kwam. Shit zus , waar was jij nou weer? Mam had gezegd dat jij voor eten zou zorgen, zei hij zonder van zn scherm op te kijken. Ik sterf van de honger , trut. Zuchtte hij. Dimmen jochie, ik ben wel even je grote zus he. Ik ben al 17 geweest dus ik ben niemand verantwoording schuldig. En zeker jou niet. Antwoorde Elly met gespeelde boosheid. We bestellen wel een pizza, okay? vroeg ze. Jason was okay. Ik kom net bij oma en opa vandaan. Vertelde Elly. Eerst in de stad geweest . Beetje chillen. Jason onderbrak haar: zeker weer staan tongen met die Achmed, zei hij met een sneer. Ja nou en, gaf Elly toe. Hij is echt een lekkere gozer. En ik had nog wat voor oma gehaald in de stad, vertelde Elly en ze plofte op de bank naast Jason.

Haar voeten op t tafeltje, haar lange slanke benen lekker gestrekt. Sjeesus zus wat is dat??? Bracht Jason uit en wees naar haar been. Met wat afgrijzen maar ook duidelijk plezier in zn ogen. Elly keek waar hij wees. Shit, zuchtte ze. Uhhh geen idee, verbeterde ze zichzelf. Hahaha, Jason lachte gemeen en streek een vinger over het druipspoor op haar dij. Dat lieve zus, weet jij heel goed wat t is . Zei hij quasi streng. Van wie is die sperma? Van die Achmed??? Ondanks de paniek in haar ogen, gaf Elly een honend lachje. Achmed, zei ze spottend, die denkt alleen aan zichzelf en komt al klaar als ik alleen al zn broek aanraakt. Elly schrok van zichzelf. Ze zat nu met vuurrode wangen en handen voor haar hoofd. Vergeet maar wat ik zei, please please broertje. Vergeet t maar. Smeekte ze. Ik trakteer op eten en drinken vanavond maar vergeet maar wat ik zei. Ze keek hem bedelend aan. Maar Jason was nieuwsgierig geworden. Ik vergeet niks, zei hij. Paps en mam hebben duidelijk gezegd dat je niet met die gast om mag gaan en jij komt thuis lekkend van zijn zaad. Jason keek haar strak aan. Ik ben benieuwd wat ze daar van zeggen, besloot hij.

Aarrrgghh, schreeuwde Elly. T is niet van hem klojo. Okay, vertel me alles en dan vertel ik helemaal niks…. Elly stond op en ijsbeerde door de kamer. Jason had zn zus wel eens vaker goed bekeken en zelfs begluurd. Lekkere kont en heerlijke tietjes met bruin roze tepels waar hij van droomde. Hij was gek op haar lange benen. Haar kutje had hij nooit kunnen zien. En nu kwam ze thuis met geil van een gozer op haar dij. Het idee maakte hem geil. Hij wilde meer horen van wat er was gebeurd. Okay, Elly had een besluit genomen. Zit en luister. Maar als je dit ooit aan iemand verteld, dan is het oorlog, en dat wil je niet. Ze zat weer naast hem op de bank. Na de lunch waren we op hoog catharijne. Janette en ik. Afgesproken met Achmed en een vriend. Wat chillen, drinken en toen naar zijn auto. Janette en haar vlam achterin.. wij voorin. Geparkeerd in een dooie hoek. De ramen zijn geblindeerd, dus we zaten veilig. Janette zat in twee tellen naakt aan de reuze lul van haar vriend te zuigen. Wat een fucking lekker gezicht. Wat een lekkere meid ook, ik zou bijna lesbisch worden. Die borsten, dat kutje met een vachtje van rood haar. Zo lekker . Wij zaten eerst te kijken en ik was al bloed geil. Toen dat hemelse tongen. Zijn tong diep in mijn keel. Zijn vingers die m’n tepels draaiden en kneden. Ik dreef bijna weg. Toen trok ik zijn riem los, boxer omlaag.

En hij spoot direct in zn boxer. Ik was verdomme zo giftig op hem. Ben gewoon weggelopen. Ze keek Jason verdrietig aan. Einde? Vroeg hij. En hoe kwam het dan druipend op je been he?? Elly draaide haar ogen. Uhhh, ze slikte, oma belde of ik een bestelling wilde afhalen en bij hun brengen. En uhh ja snap je, ik was al botergeil. En uhh ja, toen dit dus. En ze wees naar de sperma vlekken. Ze trok even haar rokje op. Haar slipje was ook helemaal nat. Van zaad??? Jason keek verbaasd, en wilde nu echt alles weten. Hoezo ? en toen dit? Jason zei het met een hoge stem. Wie? Wat gebeurde er? Elly keek hem even aan met een vraag teken op haar gezicht. Ik weet niet of je dit echt wil weten broertje. Ze stond op en ging weer zenuwachtig door de kamer lopen. Echt wel… zei Jason resoluut. Okay okay, ga dan maar goed zitten. En vergeet niet, vervolgde Elly, dat ik fotos heb dat jij zit te rukken achter de pc! Dus mondje zip dicht. Op mn ere woord, antwoorde Jason hees. Alleen het idee over zn zus die sex had en hij nu de details ging horen, dat idee maakte hem al geil. Elly ging naast hem zitten, zuchtte diep en had al een rode kop. Toen kwam haar verhaal….
EERDER DIE MIDDAG:

Wim zat lekker te youtuben. Liedjes van de oude doos enzo. Effe lachen om Henk Elsink en Andre van Duin revue. En nu wat oude Top Pop afleveringen, gewoon lekker zappen. Hey opa, zn kleindochter Elly kwam binnen via de achterdeur. Wat is dat voor een gezellige muziek, vroeg ze. Verdomme, dacht Wim. Het is maar goed dat ik niet op Pornhub zat en net zat te rukken. Hallo meisje, dat is muziek van voor je vaders tijd zelfs. Wat brengt jou hier? O ik moest even dat pakje voor oma halen. Wie zijn dat? Vroeg ze en knikte naar de tv. O dat liefje, dat zijn de dollydots, vertelde opa. Kijk die ken je vast wel. Hij wees op het scherm, dat is Angela Groothuis. Huh, zei Elly verbaasd, die ken ik van tv ja. Nou dat was een lekkere meid he opa? Voegde ze er aan toe. Er kwamen nog wat nummers. Kijk, die daar, herken je die dan? Nee, opa denk t niet. Dat, vertelde opa, dat is Patty toen ze bij Luv zong ze. Neeee , die van hart van Nederland? Elly moest er hard om lachen. En die outfit, sjeesus.

Ho ho, zei opa vermanend, dat was echt bijna porno toen hoor. Ik moest stiekem kijken. En ik vond ze echt sexy hoor. Elly moest er om lachen. En deze ken je zeker weet ik. Britney Spears kwam op t scherm. Dansend met net te veel aan om alles te laten zien. Slipje steeds full in view. Mooi bhtje goed te zien. Opa was even stil. Zag Elly het goed? Kreeg opa een bobbel in zn jeans? Even was ze verward. Ze was nog geil van de te korte vrijpartij. Snel onderwerp veranderen… o die dans kan ik ook, op school geleerd! Riep ze vrolijk. Opa zette de video weer aan ’t begin. Laat maar s zien dan meis. En hij keek haar met pretoogjes aan. Elly liet zich niet kennen en begon te dansen. Haar lange benen werden door opa s ogen bijna verslonden. Het gaf haar een kick. Durfde ze het? Ja natuurlijk , dacht ze. Ze liet haar korte rokje flink omhoog schuiven en nu had opa een vrije blik op haar slipje. Ze deed haar benen extra wijd. Verdomme, dacht Wim, zit die meid me nou op te fokken? M’n eigen kleindochter laat me haar cameltoe zien gvd. Zo had hij haar nog nooit bekeken. En hij kreeg t al een beetje moeilijk in zn kruis nu. Hij was benieuwd nu om meer van die lekkere stevige tietjes te zien. Durfde hij het? Ja natuurlijk , dacht hij.

Precies Britney, lachte hij. Alleen uhhh… en hij wees naar de knoopjes van zijn shirt. Elly begreep meteen wat hij bedoelde. Met een stoute lacht op haar gezicht deed ze dansend de bovenste 4 knoopjes van haar shirt los. Ze wist dat hij nu haar roze bhtje kon zien , maar niet haar nu keiharde tepels. Althans dat hoopte ze. Oh mijn god, dacht Wim. Wat heb ik een hemels mooie en geile kleindochter . Zijn lul drukte nu wel heel hard tegen de rits. Elly voelde zijn ogen branden op haar borstjes en dan weer op haar kruisje dat ze gewillig voor hem spreidde. Dit was leuk, dit was heerlijk, dit was opwindend. Ze genoot ervan dat ze bij hem deze reactie kon uitlokken. Ze zag de dikke bult tussen zijn benen. Wauw. Toen stopte de muziek. Doodse stilte in huis. Opa op de bank. Elly voor hem, naast de tafel. Een been op een stoel. Haar slipje zat tussen haar natte lipjes. Opa zat te watertanden. Haar shirtje half open. Haar tietjes, in roze bhtje, staken uit haar shirt. Tepels hard als spijkers. Minuten lang stilte.

Opa die steeds harder zat te hijgen. Hij verschoof zijn lul. Zat klem in zn broek. OMG dacht Elly, wat een paardenlul. Wim nam elk detail van haar in zich op. Als ze zo weg is, dan zou hij heerlijk rukken met haar in gedachten. Hij zag haar slikken toen hij zn pijnlijk harde pik moest recht leggen. Het verlangen in haar ogen…. Elly stond er inmiddels een beetje verloren bij, voor de bank nu. Rokje weer omlaag, bloesje weer min of meer gewoon. Het was een beetje ongemakkelijke situatie geworden. Dit gaat fout, dacht Wim bij zich zelf, ik moet haar wegsturen, nu! Maar in plaats daarvan hoorde hij zn eigen hese stem: dat uhhh dat zag er wel uhh heel mooi uit meisje. Ik wist niet dat ik zo een mooie kleindochter had. Ik bedoel, ging hij verder, ik had je natuurlijk nog nooit zoveel van je gezien eigenlijk.

Ongemerkt zat hij in zn kruis te kneden. Shit wat doet opa nou, dacht Elly en ze keek als gehypnotiseerd naar de bobbel in zijn broek en hoe hij daar nu zo maar mee zat te spelen. Dit was nog geiler dan als Achmed met zn pikkie zat te rotzooien. Wim schrok van zich zelf toen hij besefte dat hij aan zn lul zat te friemelen waar ze bij stond. Toen zag hij de wazige en tegelijk hongerige blik in haar ogen. Wil je m zien? fluisterde hij en keek haar veelbetekenend aan. Een wel heel verlegen knikje was haar antwoord. Maar dat was genoeg voor Wim om op te staan en in 1 ruk zijn broek en onderbroek te laten zakken. Elly kon een klein gilletje niet onderdrukken toen ze opas grote pik zag opwippen uit zn broek. Wat een groot stuk vlees. Langzaam ontblote Wim zijn eikel. Elly had dat wel s op een filmpje gezien maar dit was echt wauauauw. Ze vergat even te ademen. Mag ik ook wat zien? vroeg opa heel voorzichtig.

Zonder een woord maar met haar hart kloppend in haar keel liet Elly haar rokje om haar enkels vallen. Wim kon zn ogen niet geloven. Hij was vast dood en in de hemel, dacht hij. Voor hem een hemels mooi jong meisje met een roze slipje dat tussen haar schaamlipjes zat. Zonder echt erbij na te denken trok hij ook zn T-shirt uit. Naakt stond hij nu voor zn kleindochter. Zijn pik in zn hand. Zn ballen zwaar in zn zak. Vol met zaad dat er uit moest. Elly wist niet waar ze moest kijken. De grote zak onder opa s buik. De ballen verstopt onder grijs haar. De dikke kloppende aderen langs de stam van zijn neukstaaf, de natte glinsterende eikel , dat grote mannelijk lijf van opa , een wilde grijs zwarte haarbos van zn borstkast over zn grote maar stevige buik tot om zn recht opstaande grote paal. Als in trance volgde ze zijn voorbeeld en deed haar blouse helemaal los. Ze gaf haar stevige tietjes , verpakt in doorschijnend roze bhtje de ruimte. Ze deed een stap dichterbij en liet haar vingers door de haren op zn torso glijden. Wim bestierf het bijna van genot. Die slanke ranke vingertjes die op zn huid brandende strepen nalieten. Even dacht hij nog , dit gaat echt verkeerd, maar de lust won het uiteraard. Helemaal toen die vingertjes over zn buik opeens door zn lies gleden en vluchtig zijn zak beroerde.

Hij had moeite niet klaar te komen. Het leek alsof ze schrok want ze deed weer een stapje terug. Die tieten hadden een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Wim. Zij streelde mij, beredeneerde hij, dus ze wil vast zelf ook. Met trillende vingers, alsof t zn eerste keer was , sloot Wim zijn hand voorzichtig om de jonge borst van Elly. Door de stof van het bhtje heen voelde hij haar tepel prikken . Bij de vrije borst zag hij hoe de tepelhof zich strakker trok en de tepel hard werd . Zo een geil gezicht . Hij kneedde de tiet van Elly zachtjes. Zijn pik stond nu echt op springen. De warme hand van opa die haar hele tiet omvatte deed Elly smelten en botergeil worden. Kutsapdroop langs haar lipjes. Een ongekend gevoel. Ze durfde niet te bewegen, wilde de natte droom vasthouden. Auw, opeens een scherpe pijn. Opa trok aan haar tepel. Ze duwde hem weg. Kijken, zei ze scherp, alleen kijken. Wim schrok van haar reactie. Verdomme, klootzak die ik ben, vloekte hij in zichzelf. Elly had ergens al spijt dat ze zo had gereageerd. Was verdomd lekker wat die ouwe deed. Achmed en de jongens van de manege hadden nog een hoop te leren.

Opa was blijkbaar niet zo geschrokken. Die stond zich al weer af te trekken en naar haar memmen en spleetje te kijken. Voorzover er wat te zien was door slipje en bh. Het idee dat hij zo vreselijk op haar geilde. En die massive dick in zn hand. Elly kon haar ogen er niet vanaf houden. Mag ik ook wat zien liefje? Klonk het schor en heel onderdanig. Elly deed weer een stapje naar hem toe. Zijn eikel tikte even tegen haar buik, zo dichtbij. Ze deed haar duimen onder de bovenrand van haar slipje en trok die zo wijd open. Haar nog volledig kale jonge frisse kutje was nu vol in zicht voor opa. Zonder aanraking kwam ze bijna klaar door de situatie alleen al. Ook Wims hart maakte overuren. Zijn pik klopte hard in zn vuist. Hij wilde die kleine teaser, dat sletje gewoon keihard neuken verdomme. Maar dat kon never nooit gebeuren. Zijn pik kwam op meer dan oorlogssterkte. Haar ogen puilden bijna uit. Hij zag het verlangen in haar. Haar rode kop . Haar tongetje dat steeds even uit haar mond over haar lippen flitste. Hij voelde zijn ballen al borrelen. Hij wilde haar voelen. Hij wilde haar laten voelen.

Opa s lul leek wel groter en dikker te worden. Zijn mooie paarse eikel was nat. Ze rook zijn lul. Het bedwelmde haar. Ze wilde hem voelen maar dat kon natuurlijk never nooit gebeuren. Wild rukkend sloeg die natte warme eikel af en toe perongeluk tegen haar buik. Opa s ogen branden op haar kutje. Bijna nog heftiger dan haar vingers s avonds in bed. Elly wilde die dikke vleeswaar voelen. Ze deed weer een stapje dichterbij en klemde opa s pik tussen haar en zijn buik. Zijn harde paal, zijn ballen die tegen haar been aan sloegen, zijn grijze vacht tegen haar half blote bovenlijf…Wim verloor nu helemaal het idee dat dit te ver ging. Hij deed een stapje achteruit. Laat zien, wil je kutje zien, hijgde hij. Elly trok de voorkant van haar slipje stukje omlaag. Wim keek gefixeerd van de jonge stevige appel tietjes naar de kale frisse onbehaarde poes van zn kleindochter en stond als een razende te rukken. Met een luide schreeuw spoot hij zn eerste kwakkie in haar slipje, tegen de maagdelijke kutlipjes. Hij duwde nu zijn spuitende eikel tegen haar buik. Smeerde zijn zaad uit. En nog steeds zaad spuitend wreef hij zijn pik over haar venusheuvel.

Wat een geil gevoel: geen haartje, geen stoppels. Warme zachte lipjes. Haar buik , kut en slipje zaten nu onder de sperma van opa. Zijn eikel duwde nog even tegen haar lipjes. Nog steeds hard die paal!? Ze schrok er van. Nee ,nee niet neuken… ze duwde hem weg. Wim zat even bij te komen. Zo was hij in jaren niet klaargekomen. Toen drong t besef tot hem door. Ohhh liefje, meisje , sorry sorry sorry. Dit was zo fout. Shit wat heb ik je aangedaan, jammerde Wim. Elly nam zijn hoofd met twee handen vast. Niks fout, lieve opa, het was lekker en echt niet verkeerd. Ze gaf hem een kus. Als er ooit een volgende keer is, dan wil ik ook klaar komen. En ze kustte hem recht op zn lippen. Even speelden hun tongen met elkaar. Wim hoorde haar gewoon kreunen. Toen verbrak ze de kus. Nam zijn mobieltje. Ze spreide haar benen en maakte een foto van haar met sperma besmeurde kruis en buik. Hier, zei ze met een knipoog, souvenir voor als je weer s wil aftrekken. Zonder zich te wassen ofzo klede ze zich razendsnel aan. En vertrok zonder een woord.

OMG zus, meen je dat, Jason s stem sloeg gewoon over na het aanhoren van deze bekentenis. Hij bekeek zn zus nog s. Ze zat er met rode wangen. Dromige ogen. En ze zat de hele tijd haar dijen tegen elkaar te wrijven. Die trut is super geil nu, dacht Jason. Ga jij mij zeggen dat opa jouw kut heeft gezien. En ik mag die nooit zien… riep hij gespeeld verontwaardigd. Ja kleintje, antwoorde Elly lachend, verschil tussen mannen en jochies moet er zijn. Wat nou jochie, lachte Jason. En met een flinke dosis overmoed begon hij haar te kietelen. Al stoeiend kwam Elly op zijn schoot terecht. Haar warme lijf tegen hem aan , de druk op zn kruis. Jason kon zich niet meer inhouden. Met elke hand omvatte hij een borst en kneedde er lekker in. GVD, dacht Ely. What the Fuck broertje, schreeuwde ze. Ik mag dan wel geil zijn, dacht ze, maar met mn broertje geilen, never nooit niet. En ze begon wild om zich heen te slaan. Maar Jason was te sterk. Ze voelde hoe hij 1 tiet had weten te ontbloten. Ze voelde hoe zijn zachte jongens hand haar tiet omsloot, en ze moest super balen dat haar tepel er direct op reageerde. Als reactie begon ze nog wilder om zich heen te slaan en te trappen. Ze voelde en hoorde Jason in haar oor hijgen. Ze gaf een rake klap in zn smoel maar hij verstrakte alleen maar de greep. Nu inmiddels beide tieten bloot.

Jason kon niet meer denken, hij was gewoon de grens voorbij. Wat denkt die trut wel niet, hem geil maken en dan mag hij zeker zelf zn ballen legen. En dat terwijl die Achmed en verdomme hun eigen opa wel met haar mogen spelen. Hij voelde hoe haar tepels strak stonden, ze had zelf ook duidelijk zin dus, de hoer. Een flinke tik in zn gezicht maakte hem alleen maar vastberadener om die kale kut van haar te grijpen. Ze kon geen kant op. Of misschien wilde ze helemaal niet weg, dacht hij en moest innerlijk beetje lachen. Hij liet zn hand onder haar rokje glijden. Met een ruk was haar slipje stuk, echt een niemendalletje. Hij liet zijn nagels over haar dij gaan en drukte met gemak haar benen weer van elkaar. Zonder enige moeite gleden zijn vingers haar natte flamoes in. Elly slaakte een zucht, shit die klootzak duwde 2 vingers naar binnen. Ze begon nog wilder te slaan en vloeken en dreigen met alles wat ze maar kon verzinnen. Maar haar broertje hoorde het allemaal niet. Zijn hand gleed nu over haar kale heuveltje en zachte lipjes. Ze vervloekte zichzelf dat ze zo nat was en dat haar kutje gewoon openstond en hij zo naar binnen kon glijden.

Nu met 3 of 4 vingers. terwijl 1 hand in haar kutje zat en zijn duim langs haar clitje gleed, had Jason zn andere hand weer om een van haar heerlijke memmen. Rond en stevig, heerlijke tepels als spijkers. Anders dan die van oma ( zie eerdere verhalen) maar sjeeees wat lekker . Elly zag haar kans schoon en kreeg zijn hand te pakken, ze beet er hard in. Laat me los, klootzak, schreeuwde ze zo hard dat de hele straat het wel moest hebben gehoord. Maar Jason liet niet los. Dat tegenspartelen wond hem alleen maar meer op. Door het geduw en getrek ging haar kontje steeds even op en neer. Als antwoord op haar bijten, duwde Jason in 1x zijn natte duim in haar bruine sterretje. Elly slaakte een harde zucht en begon te vloeken. Klootzak, aauauauaw dat doet pijn gvd. Tering joch, niet doen verdomme, laat me los, uit mn kont please please please.

Jason had inmiddels de vingers van zn andere hand in haar natte gleuf. Glijdend over haar kale gladde heuveltje werden zijn vingers gewoon die soppende kut ingezogen. Hij speelde geraffineerd met haar clitje. Elly wist niet hoe ze het had. Pijn , vernedering, boos. Dat doet fucking pijn Jason, schreeuwde ze en ze sloeg om zich heen maar hij was echt te sterk. Klere pijn, pissig kwaad nu, en verdomme nat. Pijn ebde weg, werd gewoon lekker wat hij daar deed en broertje wist wel wat hij deed met zn vingers. Shit als hij zo door ging zou ze verdomme klaarkomen nu. Maar dat hoefde die klojo niet te weten. Ahhh , ze zat inmiddels hijgend op Jasons duim te rijden, die diep in haar kont gleed, terwijl hij haar clitje heerlijk bewerkte afwisselend met 3 vingers diep in haar grotje stotend.

Die trut zit gewoon te hijgen, merkte Jason. Ze is geil als boter. Volgens mij kan ik nu alles met haar doen wat ik wil. Hij ging driftig door met vingeren en liet zijn tong door haar nek glijden, beet in haar oor en fluisterde dat ze een geil mokkel is met heerlijke memmen en zalige kut. Ze liet haar hoofd in haar nek vallen. Even vonden hun tongen elkaar. Krijg de klere, zei Elly hijgend maar duidelijk weer boos. Je bent mn kleine broertje, dit kan echt niet. Maar intussen bleef ze op zijn hand rijden. Jason was uiteraard zelf ook bloedje geil en zn pik deed nu gewoon pijn daar in zn broek. Zonder te vragen tilde hij haar even op, wipte zijn broek uit en zijn neukstaaf gleed direct zo haar druipende flamoes in. Ahhh fuck fuck fuck, hijgde Elly. Haar heerlijke reet op en neer , hij graaide achterlangs naar haar tieten en trok even gemeen aan de tepels. Ohhh ja ja ja JA hijgde Elly. Neuk me Jason, neuk je zus, Geef me je zaad diep in mijn buik.

Ze draaide zich behendig om. Ze zat nu op hem , zijn staaf diep in haar roompotje, ze wreef haar tieten in zijn gezicht. Hij hapte en zoog aan haar tepels. Toen begon ze te shaken als een gek. Haar hele lijf leek te ontploffen. Ze pakte hem vol op zn bek en hun tongen speelden een heerlijk spel. Toen kwam ze bijna huilend klaar. 2 langgerekte kreten. Haar kutspieren knepen bijna Jasons lul eraf. Dat maakte dat ook hij zich niet meer in kon houden. Hij kwam als nooit eerder, zoog zich vast aan haar rechter tepel, zijn zak trok samen en spoot weer en weer en weer alsof hij al maanden niet had gespoten. Was t 10 seconden of 10 minuten dat ze beide in coma lagen? Opeens schrok Elly op. Griste haar kleren en verstopte haar heerlijke tietjes en kale poes. Ze keek Jason aan, die daar zat met zn druipende slappe lul. Neem maar een tosti, zei ze en verdween naar haar kamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 10552 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Opa gets lucky. Jason geniet mee…”

Plaats een reactie