BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Papa’s lieveling – zaterdag

Het is zaterdagmorgen als ik na de heerlijke dag van gisteren wakker word. Als ik mij omdraai zie ik het stralende gezicht van mijn papa.

“Dag lieverd, lekker geslapen?”, vraagt hij me lief.
“Ja, papa heerlijk!”, zeg ik lachend.

Maar dan staat papa gewoon op, kleedt zich aan en loopt naar beneden. Als hij net de slaapkamer deur uit loopt, zegt hij, “Kom je zo lekker ontbijten?” en loopt door. Wat teleurgesteld kijk ik naar de deuropening, waar mijn vader stond. Ik had nog zo gehoopt op een seksbeurt op de vroege morgen. Ik was geil, super geil. Ik wreef nog even over mijn kontgaatje. Dat voelde lekker. Ik miste papa’s lul in mijn kontje,

Wat teleurgesteld stap ik uit bed. Pak mijn slipje. “Verdomme, is waar ook, die heeft papa gisteren kapot getrokken!”, bedenk ik me mopperend en loop dus maar naakt naar beneden. Beneden aan de trap staat mijn tas. Ik buk op zoek naar een ander slipje, als papa bij mij langs komt lopen, de schuur in. Maar hij raakt me niet eens aan. Ik wordt nog geiler. “Ik wil zijn lul in kont!”, grom ik in mezelf.

Aan de ontbijttafel eet papa rustig zijn broodje op en ik de mijne. Het is stil aan tafel. “Is papa boos op mij?”, bedenk ik me. “Of is hij teleurgesteld in wat er gisteren gebeurd is?” Diep in gedachten verzonken ineens “pieppiep”. De telefoon van papa. “Hmmz”, mompelt papa als hij het berichtje leest, “Joost komt vanmiddag even langs!” en papa eet rustig verder.

“Wie is Joost?”, vraag ik.
“Joost is een goede vriend van papa.” “Ik denk dat je hem wel mag.”

Na het ontbijt gaan we de stad in. Nieuwe slipjes voor mij kopen gezellig winkelen. Papa koopt zelfs voor mij een sexy jurkje. Heel rood. Doorzichtig. Heel kort en heel diep ingesneden. Als ik hem pas in het pashokje pas, wordt ik geil als ik mijzelf in de spiegel zie. Ik bedenk me dat ik hem aan heb en verder niets. Dan kun je alles zien. Daar wordt papa vast geil van.

We gaan langzaam de middag in als we weer naar huis gaan. Thuis gaan we in de tuin liggen. Papa trekt een zwembroek aan. Ik trek mijn bikini en een slipje aan. Buiten duik ik gelijk het zwembad in. Het is warm weer. Ik trek er wat rondjes en ga dan op één van de ligbedden zonnen. Om ook mijn kleine tietjes bruiner te krijgen, doe ik mijn bikini uit. Ik kijk naast me naar papa, maar papa reageert niet. Ik baal.

Als ik weer opgedroogd ben en het warm heb, spring ik weet het zwembad in. Als ik papa ineens naar binnen zie lopen. Na wat baantjes getrokken te hebben, zie ik papa met een man de tuin in komen.

“Anouk, dit is Joost.”, zegt papa dan. Joost kijkt naar mij. Joost is ongeveer 30 of 35 denk ik. Mooi lijf. Hij heeft een t-shirt aan en een lange zwembroek. Lijkt gespierd. Mooie kop. Onze ogen kruisen elkaar. Een rilling gaat door mijn lichaam. Mijn geilheid voor papa piekt nog steeds door mijn lichaam. Maar schiet nu ook even door mij door de blik van Joost.

Joost gaat op mijn ligbed zitten, als ik naar papa en hem kijk vanuit het zwembad. Ik trek nog wat baantjes om dan toch een keer uit het zwembad te gaan. Dat ziet Joost duidelijk dat ik alleen een slipje aan heb. Ik hoor hem tegen pap zeggen, “Lekkere dochter heb je daar Sam!”

Nat loop ik iets in de richting van de heren. Ik zie in de broek van Joost een bobbel ontstaan. Vooral als papa trots tegen hem zegt dat ik hem gisteren gepijpt heb, en dat ik dat niet allemaal kon “handelen” en dat hij mij gisteravond in mijn kont geneukt heeft.

Even is Joost stil. “Fuck man!”, zegt hij dan. “Met dat lekkere ding?!” “Ik ben jaloers op je Sam!”, zegt hij met een steeds grotere bobbel in zijn broeken en een rode boei van een kop.

“Geef Joost even een kusje Anouk!”, zegt papa dan. “Ik wil Joost wel meer dan een kus geven nu!”, denk ik en ik loop op Joost af. Ik ga naast hem op het ligbed zitten. Leun voorover kus hem, als ik mijn hand over zijn bobbel wrijf. Joost zucht. Dan begint hij me hevig te zoenen en te vrijen. Ik voel zijn hand over mijn zij, omhoog naar mijn borstje gaan.

Het voelt heerlijk. Een grote warme stevige hand kneed mijn borstje. Maar zijn bobbel voelt ook heerlijk. Dan kijkt Joost naar papa. Papa knikt. Ik weet ook wat de bedoeling is. Als ik Joost op zie staan. Hij geeft mij zijn hand en trekt mij omhoog. Als we beide staan wrijft hij zijn hand over mijn lijf. Van mijn nek, langs mijn zij, over mijn heup….. tussen mijn benen.

Ik zak door mijn knieën. Pak de rand van zijn broek en trek deze naar beneden. Blijkt dat Joost geen onderbroek aan heeft, want gelijk zie ik zijn lange, nogal dunne, maar kale lul, ferm vooruit staan. Ik kijk even omhoog. Joost kijkt me verwachtingsvol aan.

Ik buig naar voren. Naar zijn lul. Zijn glanzend eikel. Ik open mijn mond en laat zijn eikel in mijn mond glijden. Dan begin ik hem rustig te pijpen. Even kijk ik omhoog. Ik zie het genot van Joost zijn gezicht. Dan zie ik hoe papa opstaat en naar ons toe komt lopen. Ik blijf Joost pijpen als ik de hand van mijn papa op mijn hoofd voel. Dan duwt papa mijn hoofd hard naar Joost. Hierdoor gaat zijn lul diep. Héél diep in mijn keel. Tranen springen in mijn ogen. Ik kan nét voorkomen dat ik moet korsten. Maar pijp nu Joost diep. Dieper dan mijn vader gisteren. Diep, heel diep in mijn keel. Als mijn papa zegt. “Haar neuken is nog lekkerder Joost!”

Joost trekt zijn lul uit mijn keel. Pakt mij onder mijn schouders om me omhoog te trekken. Als ik sta, kust hij mij. “Je pijpt fantastisch!”, zegt hij lachend. Als zijn hand langzaam naar beneden glijdt, over mijn rug, over mijn billen, naar mijn bil naad. Zijn vinger op mijn kontgat. Mijn kontgat is, waar ik me over verbaas, gewillig. En kan Joost zijn vinger makkelijk in mijn kontgat duwen. Diep. Héél diep gaat zijn vinger.

Als hij zijn vinger eruit trek. Naar zijn mond beweegt. Zijn vinger in zijn mond doet en eraan zuigt “Heerlijk!”, mompelt hij. Pakt mij bij mijn schouders. Draait me om en zet gelijk zijn lul tegen mijn kontgat. Ik wil ineens héél graag zijn lul in mijn kont. Diep voelen. Weer in mijn kont geneukt worden.

Ik voel de eikel van Joost in mijn kontgat glijden. Rustig, langzaam, dieper en dieper. Het is duidelijk. De lul van Joost is langer dan die van papa. Ik voel hem zó diep in mijn kont. Mijn darm. Een bobbel op mijn buik. Ik wordt heel geil, maar echt héél geil.

Als Joost me wat optilt doe ik mijn armen achter mij om zijn nek. Zijn handen onder mijn billen als Joost me optilt. Mijn benen komen van de grond. Ik zweef. Zijn paal diep in mijn arsch. Diep stotend. Het gevoel van zijn paal roerend in mijn reet. In mijn buik. In mijn darm. Ik begin rillingen in mijn lijf te krijgen.

Als ik mijn ogen open zie ik mijn vader, naakt, voor me staan. Zijn pik stijf. Geil kijkend naar wat Joost met mij doet. Als ik papa ineens naar mij toe zie komen. Mijn benen ook pakt. Deze over zijn armen laat glijden. Om zo tussen mijn benen te komen, waar Joost me nog diep in mijn kont neukt.

Dan zet papa zijn lul tegen mijn kutje. Mijn maagden kutje. Ik kijk pap strak in zijn ogen. Zonder woorden vraag ik hem in mijn blik, “Ga je mijn kut ontmaagden?” Wat zijn bij terug lijkt te zijn. “Ik ben de enige die mijn dochter zal een mag ontmaagden!” En ik voel mijn vader zijn pik tegen mijn natte kutje aan gedrukt worden.

De blik van mijn vader. Zó geil. Het gevoel van Joost zijn pik in mijn reet. Zo vol. Als ik de lul van mijn papa in mijn kutje voel glijden. Mijn kutje wordt opgerekt. Ik voel een pijnscheut. Papa drukt door. Dan voel ik papa zijn pik tegen mijn baarmoeder. Zo diep. Zo lekker. Zo dubbel. Dubbel gefucked.

Ik hang letterlijk tussen twee man in. Mijn benen van de grond. Twee stijve pikken in mijn jonge lichaam. Twee grote mannen die dit meisje uitwonen. Mijn papa gaat mij steeds harder neuken. Joost neukt ook sneller. Ik voel beide pikken in mijn buik. Ze drukken tegen elkaar aan. Ik ben volledig gevuld door geile pikken. Ik doe mijn armen om mijn vader zijn hals. Kijk hem indringend aan.

“Kom papa!”, grom ik, “Kom in mijn kutje!” Ik wil nu niet als eerste komen. Ik wil dat papa of Joost als eerste komen. Maar dat gevoel. Mijn darm die opgerekt wordt. Mijn baarmoeder die lam geneukt wordt die mijn papa. Ik voel een warme golf die mijn lichaam golven. Vanuit mijn tenen en vingers voel ik het komen. Mijn orgasme. Ik kom. Ik kom schreeuwend. De hele buurt weet dat ik kom.

“IK KOM. JA IK KOM. FUCK IK KOM. NEUK MIJN KONT. NEUK MIJN REET. NEUK MIJ PAPA… JAAAA!”

Trillend hang ik tussen de beide neukende mannen. Papa blijft mij doorneuken. Ook Joost neukt mijn kont nog. Tot ik voel dat zijn harde vloeiende neuk bewegingen overgaan in stotende bewegingen. Als ik voel dat Joost in mijn kont klaarkomt. Ik voel een sloot warme sperma in mijn kont spuiten. Nog een paar stoten. De lul van Joost glijdt uit mijn kont.

Ik hang nu nog aan mijn vader. Waar ik in zijn ogen zie dat hij ook bijna komt. Zijn tanden op elkaar.

“Kom papa. Kom in mijn kutje klaar.” “Alleen jij mag in mijn kutje komen papa!”, zeg ik hem rillend van geilheid en mijn orgasme.

Als ik ook in mijn kutje warmte voel vloeien. Mijn vader komt kermend klaar in mijn kutje. Zijn armen worden slap. Ik zak omlaag. Mijn voeten weer op de grond. Mijn knikkende knieën kunnen mij niet houden. En ik zak op mijn knieën. Ik zie de lul van mijn vader. De lul van Joost. Ik pak eerst die van Joost. Neem deze in mijn mond en zuig. Zuig hard. Zuig diep. Proef de sperma van Joost. Proef mijn eigen kontsappen.

Dan pak ik mijn vader zijn lul. Pijp hem ook. Proef papa zijn sperma weer. Heerlijk en vertrouwd. En ik proef en andere smaak. Mijn kut. Mijn eigen kutje.

Dan val ik achterover. Ik ben uitgeput.

Joost gaat op mijn ligbed zitten, als papa in het zwembad duikt.

Zou Joost langer blijven? Ik ga liggen en laat mijn orgasme langzaam wegglijden.

Ik voel me een heerlijke slet.

Ik hoor graag jullie suggesties.
Neem gerust contact met me op.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 11956 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Papa’s lieveling – zaterdag”

Plaats een reactie