BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tweeling alleen thuis – Deel 2

In deel 1 heb je kunnen lezen dat een onschuldig grapje ertoe leidt dat Tom klaar gepijpt wordt door zijn tweelingzus Anouk. Hoe het verder verloopt lees je in dit deel.

Anouk loopt naar de keuken en pakt een handdoek om haar gezicht mee af te drogen. Er hangt een spiegel en als ze erin kijkt ziet ze pas goed de hoeveelheid sperma die haar broer over haar heen heeft gespoten. Snel boent ze alles eraf en gooit dan de handdoek in de wasmachine. Met een washandje maakt ze haar gezicht verder schoon en loopt dan terug naar de woonkamer. Ze weet niet goed hoe ze zich nu moet gedragen. In de woonkamer blijkt Tom er niet meer te zijn. Zou hij naar de wc zijn? Een kleine inspectie levert op dat hij niet meer beneden is. Ze pakt haar BH en truitje van de grond en trekt die terug aan. Dan gaat ze weer naar haar Netflix serie kijken, al kan ze er haar gedachten maar moeilijk meer bijhouden. Beelden van haar broer en haarzelf flitsen door haar hoofd. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Het begon met die kinderachtige grap. Maar dat ze zo snel zo geil zou worden dat ze haar remmingen overboord gooide, dat had ze nooit achter zichzelf gezocht.

Tom ligt intussen in zijn kamer op zijn bed naar het plafond te staren met zijn handen onder zijn hoofd. Ook hij denkt terug aan wat zojuist beneden in de woonkamer is gebeurd. Dat hij die grap met zijn eigen zus heeft uitgehaald was eigenlijk alleen maar omdat hij het niet met een vriendin of klasgenoot durfde te doen. Eigenlijk had hij het maar vreemd gevonden om zijn handen op de borsten van zijn zus te leggen, maar het leek hem veiliger om het bij haar te doen dan bij een ander. Het was nooit zijn bedoeling om seksuele handelingen met haar te verrichten, en toch had hij ervan genoten. Dat zijn bloedeigen tweelingzus hem uiteindelijk zou pijpen, dat had hij nooit durven dromen.

Uiteindelijk gaan ze allebei gewoon naar bed zonder elkaar ook nog maar even te zien of te spreken.

De volgende ochtend is iedereen weer thuis. Als Tom nog half slaperig de trap afloopt haalt zijn moeder, Linda, net wat broodjes uit de oven voor het ontbijt. Het is zaterdag. Om 10 uur moet hij werken, een bijbaantje in de supermarkt. Als hij straks van zijn werk thuiskomt moet Anouk al bijna gaan werken, die werkt namelijk in de horeca. De twee zullen elkaar dan ook maar weinig tegenkomen die dag.

“Goedemorgen jongen. Hoe was jullie avond? Was het nog een beetje gezellig met je zus?” vraagt zijn moeder als Tom de keuken binnen komt lopen. “Mogge mama… ja hoor, ging wel” is zijn onverschillige antwoord. Hij hoopt maar dat ze niet teveel door gaat vragen want dan moet hij nog gaat liegen. Gelukkig doet ze dat ook niet, en Tom gaat aan tafel. “Ik pak alvast een broodje, want ik moet zo weg.” Dan komt Anouk de trap af. Zonder iets te zeggen schuift ze aan tafel, op haar eigen plekje recht tegenover haar broer. Ze ontwijkt zijn blik en Tom krijgt ineens haast om te gaan werken. “Zeggen we geen goedemorgen meer, Anouk?” merkt Linda verbaasd op. “Ow, goedemorgen” mompelt Anouk terug. Linda kijkt haar kinderen een tikkeltje argwanend aan. Normaal gesproken is het altijd een hoop gekheid als ze aan tafel komen, wat pesterijtjes over en weer. Deze keer zit de tweeling stilzwijgend tegenover elkaar en doen ze duidelijk hun best om elkaar te negeren. Linda wil er het fijne van weten. “Hebben jullie ruzie gehad of zo?” vraagt ze. Anouk kijkt haar moeder aan en klimt meteen in de verdediging. “Neuh, hoezo? mag ik niet eens een keertje wat minder vrolijk zijn in de ochtend?” “Nou nou, ik bedoelde het niet vervelend of zo hoor. Je hoeft niet zo opstandig te reageren. Ik stel gewoon alleen maar een vraag.” Anouk eet zwijgend haar broodje op en Tom loopt al van tafel af. “Voordat ik het vergeet te zeggen…” zegt Linda, “papa en ik gaan morgenmiddag naar de woonboulevard om te kijken voor nieuwe meubels in de kamer. Hebben jullie zin om mee te gaan?” “Sorry man, echt geen zin in” roept Tom, “Ik moet nu naar het werk, doegggg.” Hij geeft zijn mama een kus en loopt door de achterdeur naar buiten om zijn fiets te pakken. Anouk beseft dat als ze niet met haar ouders meegaat, dat ze dan wederom alleen zal zijn met haar broer. Maar ja, het alternatief is een hele middag rondslenteren door alle meubelzaken die je maar kan bedenken. “Ik denk dat ik ook maar thuis blijf mam, ik heb nog een hoop huiswerk.” “Geeft niet Noukie, papa en ik gaan gewoon samen, geen probleem.”

Als Tom achter in de middag thuiskomt van zijn bijbaantje in de supermarkt zit iedereen al aan tafel. Ze zijn maar vast begonnen met het avondeten want Anouk moet over een kwartiertje naar haar werk. Deze keer is het Anouk die haast heeft om weg te komen. Linda merkt gewoon dat er iets speelt tussen de tweeling, maar ze kan er haar vinger niet op leggen. Nadat Anouk vertrokken is probeert ze nog een keer bij Tom. “Weet je zeker dat er niet iets tussen jullie is voorgevallen, Tom? Ik vind dat jullie zo anders dan anders doen.” “Nee mam, er is niks. Maak je geen zorgen, we hebben het gewoon een beetje druk vandaag. Morgen zal het wel weer beter gaan.” “Nou, dat hoop ik dan maar” zegt Linda bezorgd.

De volgende dag is het zondag en slapen Tom en Anouk lekker lang uit. Pas tegen de middag komen ze uit bed. Anouk zit in haar slaapshirt aan tafel, want na de lunch wil ze nog douchen. Tom heeft een joggingbroek aan en een shirtje. “Je trekt toch wel wat fatsoenlijks aan hè? Het is zondag!” merkt Linda op. “Jaja, komt goed, ik kleed me straks wel om. Ik wil ook nog douchen na het eten.” “Jullie kunnen beter samen douchen, spaart weer water uit, en gas en stroom” lacht Linda. Anouk en Tom kijken elkaar even schichtig aan. Zou de ander iets hebben laten doorschemeren?? “Het was maar een grap hoor, jullie hoeven niet te schrikken!” lacht Linda. Alwin, de vader van het gezin, merkt op dat hun kinderen geen 10 meer zijn. “Dat doen ze al lang niet meer, ze zijn bang geworden van elkaar” gooit hij nog een duit in het zakje.

Na het eten gaan Linda en Alwin zo snel mogelijk weg, ze hebben heel veel winkels te bezichtigen. Als ze weg zijn kijken de tweeling elkaar pas weer voor het eerst recht in de ogen. “Jezus, ik dacht dat je iets gezegd had. Ik dacht echt dat papa en mama iets door hadden” zegt Anouk. “Nee joh, ik ga dat toch niet vertellen zeker?” roept Tom verontwaardigd. “Nee, dat dacht ik ook niet, maar ze deden zo raar.” De twee helpen elkaar met het afruimen van de tafel en de boel in de vaatwasser te zetten. “Heb je… er eigenlijk spijt van?” vraagt Anouk dan voorzichtig aan haar broer. “Van wat? Bedoel je… van gisteren?” Anouk knikt met haar hoofd en ze staan even stil tegenover elkaar. “Ik weet niet… jij?” “Aan de ene kant wel” bekent zijn zus, “maar aan de andere kant… het was ook wel super spannend, vind je niet?” “Tja, op dat moment wel” geeft Tom toe, “maar echt normaal is het niet, toch?” Dat kan Anouk alleen maar beamen. Nou ja, ze praten in elk geval weer met elkaar. Het is weer een poosje stil, maar het ijs is toch weer gebroken en er kan weer eens een grapje gemaakt worden. “Zullen we dan toch maar samen douchen? Scheelt weer energiekosten” grapt hij terwijl hij haar quasi serieus aankijkt. “Ha! Dat zou je wel willen hè?” is haar antwoord. Tom grinnikt en doet er wijselijk het zwijgen toe. “Nou”, zegt Anouk uitdagend, “ik ga in elk geval douchen, dus ik merk het vanzelf.”

Met die woorden loopt ze de trap op, nagestaard door haar broer die verlekkerd naar haar billen kijkt die zo mooi heen en weer wippen onder haar lange slaapshirt. Godver, zou ze het echt menen? Hij blijft nog even beneden maar loopt dan toch de trap op naar zijn kamer. In de badkamer brandt licht en verrek, de deur staat op een kier. Dat doet ze anders nooit. Is ze hem nou gewoon aan het uitdagen om te kijken hoe ver hij durft te gaan? Het geluid van stromend water dringt tot hem door. Zou hij het aandurven om even te gluren? Misschien staat ze wel achter de deur om hem te betrappen en om hem dan uit te lachen. Dat zou best vernederend zijn zeg maar. Als hij even naar de deur blijft staren hoort hij dat ze een fles douche- en badschuim op de grond laat vallen. Het geluid van het water verandert als ze moet bukken om de fles van de grond op te pakken. Ze staat dus niet achter de deur, dat is duidelijk. Met nog een paar stappen naar voren is hij zo dicht genaderd dat hij door de kier naar binnen kan kijken. Hij kan haar niet direct zien maar via een spiegel ziet hij haar wel onder de douche staan. Alleen haar bovenlichaam dan, en ze staat met haar rug naar hem toe. Als ze haar arm in de hoogte steekt om zich onder de oksels te wassen ziet hij de zijkant van haar borstje. Haar kleine maar fijne borstjes waar hij de dag ervoor nog even aan heeft gevoeld. Zijn pik komt er meteen weer van omhoog en vormt een tent in zijn joggingbroek. Een onderbroek heeft hij die ochtend niet aangetrokken zodat zijn pik ongehinderd naar voren kan steken.

Als Anouk zich omdraait ziet ze in de spiegel dat er iemand bij de deur staat. Dat kan natuurlijk alleen maar Tom zijn. Haar hart klopt in haar keel. Natuurlijk, ze had de deur niet voor niets op een kier laten staan. Het leek haar wel eens spannend om te doen, gewoon om te zien wat haar broer zou doen. Maar nu hij naar haar staat te kijken wordt het toch even iets anders. Ze besluit om te doen alsof ze hem niet ziet en laat wat shampoo in haar hand lopen om haar haren mee te wassen. Haar borsten steken pontificaal naar voren en bewegen lekker mee in het ritme waarin ze met haar handen door haar haren gaat. Tom zit intussen met zijn hand in zijn joggingbroek en heeft zijn keiharde lul omklemd. Glurend naar zijn zus trekt hij zich langzaam af. Maar wacht, ze heeft die deur toch niet per ongeluk open gelaten zeker? Hij besluit het erop te wagen. Heel voorzichtig duwt hij de deur wat verder open. Anouk is zo bezig met het uitspoelen van haar lange haren dat ze het niet eens doorheeft. Het volgende moment staat Tom in de deuropening en ziet hij voor het eerst haar hele lichaam naakt. Het water stroomt langs haar perfecte figuurtje, wat een prachtig zicht. Het plekje tussen haar benen is helemaal kaal geschoren, geen stoppeltje te bekennen. Dat kan nooit lang geleden zijn gebeurd. Damn, hij wist dat Anouk mooi was maar nu hij haar zo in volle glorie ziet staan beseft hij pas hoe mooi ze eigenlijk is. En lekker. Ja, hij vindt haar lekker. Het maakt hem geil om haar te zien. Helemaal normaal is het niet, maar wel lekker spannend.

Dan stapt hij verder naar binnen zodat hij helemaal in het zichtveld komt van zijn zus. Die opent net op dat moment haar ogen en de tweeling kijkt elkaar een paar seconden zwijgend aan. Anouk maakt geen aanstalten om haar handen voor haar borsten te doen, en ook niet voor haar kutje. Haar blik dwaalt af naar de tent in de broek van haar broer. “Die moet wel uit als je onder de douche wil” doorbreekt ze de stilte. Tom krijgt een rood hoofd maar besluit dat het nu te laat is om nog terug te trekken. Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd uit en ontbloot daarmee zijn gespierde bovenlijf. Dan haakt hij zijn handen achter het elastiek van zijn joggingbroek en bukt om die naar beneden te trekken en eruit te stappen. Als hij overeind komt staat Anouk te kijken naar zijn rechtop staande paal. Ze likt over haar lippen en zet uitnodigend een stapje opzij. Tom neemt die uitnodiging maar wat graag aan en hij stapt bij haar onder de douche. Heel even maar staan ze alleen maar naar elkaar te kijken maar dan legt Tom zijn handen op haar borsten. Een zacht gekreun ontsnapt aan haar keel als haar broer haar daar zo betast. Zelf laat ze zich ook niet onbetuigd. Ze voelt aan zijn stijve lul en weegt zijn ballen in haar hand. Het volgende moment komen ze met hun hoofden steeds dichter bij elkaar en wat volgt is een hele lange en hete tongzoen. Tom komt dicht tegen haar aanstaan en drukt zijn zus tegen de muur. Zijn handen gaan van haar borsten via de zijkant van haar lichaam naar haar billen. Hij kneedt haar heerlijke zachte vlees. Anouk laat het allemaal toe en trekt intussen aan zijn paal.

Net op het moment dat ze door haar knieën wil zakken om hem wederom in haar mond te nemen houdt hij haar tegen door haar bij haar schouders te pakken. “Mijn beurt” fluistert hij waarna hij haar hals begint te zoenen en van daar uit likkend met zijn tong naar beneden gaat. Als hij haar tepeltjes likt kreunt Anouk het uit van genot. Hij bijt er zachtjes in en vervolgt dan zijn weg naar het plekje waar haar benen samenkomen. Als hij haar strakke buikje is gepasseerd legt Anouk haar handen op zijn schouders en kijkt ademloos toe hoe hij haar poesje nadert. Tom pakt haar ene been beet en legt die over zijn schouder zodat hij met zijn hoofd beter bij haar kutje kan. Anouk slaakt een gilletje als ze de tong van haar broer op haar kutje voelt. Hij gaat ermee door haar gleuf en kijkt dan naar boven. Hun blikken ontmoeten elkaar en de hete uitdrukking op haar gezicht spreekt boekdelen. Ze is geil, ontzettend geil. Het water klettert op hen neer terwijl Tom zijn zus heerlijk begint te verwennen met zijn tong. Hij neemt haar klitje tussen zijn tanden en bijt er heel zachtjes in. “Fuck… mmmm” kreunt ze en ze laat haar hand op zijn hoofd rusten. Ze streelt hem door zijn haren. Bewegend met haar bekken wrijft ze haar kutje tegen zijn gezicht. Tom likt als een bezetene en voelt intussen aan zijn keiharde paal.

Na haar zo een hele tijd verwend te hebben komt hij overeind en al tongend duwt hij haar onder de douche vandaan. Niks kan hen nu nog wat schelen. Ze willen nu alleen nog maar seks. Hij pakt haar stevig beet en gaat door zijn knieën. Anouk beweegt mee met haar handen om zijn lijf geslagen en hij laat haar zachtjes op de badmat zakken. Eenmaal op de grond liggend tongen ze steeds heftiger verder en Anouk spreidt haar benen voor haar broer. Die kijkt haar geil aan. Hij hoeft niet te vragen of ze het wel echt wil, haar ogen zeggen genoeg. Ze grijpt tussen hen in zijn lul beet en dirigeert die bij zichzelf naar haar kutje. “Toe, neuk me” hijgt ze. Dat klinkt als muziek in zijn oren. Heel voorzichtig duwt hij zijn eikel tussen haar lipjes die zich eromheen sluiten. Tom geniet van het moment dat zijn lul voor het eerst in een kutje binnendringt. Tegelijkertijd geniet zijn zus van de eerste keer dat ze iets anders dan haar eigen vinger of het handvat van haar haarborstel bij zich naar binnen voelt gaan. De lul van haar broer voelt heerlijk aan in haar vochtige spleetje. Tom steunt op zijn handen zodat hij zijn zus recht aan kan kijken terwijl hij haar zachtjes begint te neuken. Anouk slaat haar benen om zijn onderlichaam en legt haar handen op zijn billen. Zo trekt ze hem dichter tegen zich aan en Tom duwt zijn lul nog dieper in haar kutje.

Met haar handen geeft zijn hete zus het tempo aan waarin ze geneukt wil worden. Tom neemt het tempo over en even later neukt hij haar bijna dierlijk hard. De tweeling kreunt het uit van genot. Het kan natuurlijk nooit heel lang duren voordat hij klaarkomt. “Kijk je wel uit, ik slik geen pil!” roept Anouk. Net op tijd trekt Tom zich uit haar terug en spuit zijn zaad over haar buik. Anouk helpt hem mee door zijn pik leeg te melken met haar hand. Als zijn orgasme is weggeëbd laat hij zich bovenop zijn zus vallen en blijft zo liggen. “Jij bent niet gekomen, of wel?” vraagt hij attent. “Euh… nee, maar je mag niet terug in mij komen. Ik heb geen zin om in verwachting te raken. Het is niet erg.” Deze keer loopt ze niet weg, en het was ook niet meer impulsief. Tom kijkt zijn zus lief aan en gaat met zijn hand tussen haar benen. Hij wrijft over haar kutje en begint haar dan klaar te vingeren. Anouk sluit haar ogen, doet haar benen nog verder uit elkaar en geniet hoe haar tweelingbroer haar naar een hoogtepunt vingert. Haar orgasme laat niet heel lang op zich wachten. Luid kreunend komt ze even later klaar op zijn vingers. “Pfff Tom, wat heerlijk. En ook zo fout…” “Ik weet het Anouk, maar het gaat bijna automatisch. Het is zo fout, maar het voelt zo goed.” Anouk legt haar handen op zijn wangen en trekt zijn hoofd naar zich toe om hem innig te zoenen.

Na die zoen blijven ze nog even naast elkaar liggen, denkend over de ontstane situatie. Het voelt bij beide goed, bijna als verliefdheid zelfs. Maar dit kan toch niet doorgaan zo? Of wel…?

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PeterZN

Man van middelbare leeftijd, liefhebber van erotische verhalen. Ik heb al eerder verhalen geschreven, lang geleden. Het is wel eens leuk om die nog eens tegen te komen op dit soort sites en dan te zien dat er mensen van genieten. Nu onze kinderen uit huis zijn ben ik weer eens in de gelegenheid om zelf weer eens wat te schrijven in plaats van alleen maar te lezen.

Ik vind het erg leuk om commentaar te lezen op mijn verhalen.

Dit verhaal is 15460 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Tweeling alleen thuis – Deel 2”

  1. Waarom zou dit kunnen doorgaan vermits beiden akkoord zijn om met elkaar te neuken.

    Zolang ze zorgen dat Anouk niet zwanger geraakt en niemand dit ooit verneemt is er voor mij geen bezwaar om samen eventueel een geheime relatie te hebben

  2. Daar hebben wij maar geluk mee Peter, dat jouw kids het huis uit zijn. Je bent daarna weer gaan schrijven en wat schrijf je mooi! Je bouwt het rustig op, je taalgebruik is top en het is ook nog eens echt opwindend.
    Ik lees heel graag meer van je. Liefs. Zara

Plaats een reactie