BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elkaars eersten

Vermoeid en voldaan zakte ik door mijn armen op haar neer nadat ik mijn laatste shot zaad in haar gespoten had. Ik kon niet geloven hoe geweldig maar ook uitgeput en trots ik me voelde.

Ik kon niet geloven hoe mooi was. Vicky is prachtig, maar er is iets veranderd. Zij was mijn eerste! Dat was mijn eerste keer. De eerste keer dat ik niet in een handdoek of op mijn buik klaar kwam! Ik was klaargekomen in een vrouw! Het moet er raar uitgezien hebben. Ze had haar benen voor mij geopend om mij te verwelkomen en haar knieën opgetrokken op een manier die er raar uitzag en onhandig had moeten voelen. Mijn pik zat nog steeds in haar, maar slonk toen ze haar hand uitstrekte om mijn wang te strelen. Haar glimlach straalde terwijl ze naar mij opkeek. “Ik ben geen maagd meer.” Klonk het zacht. Ik realiseerde me nauwelijks wat ze zei. “Ik ook.” Het moet heel raar hebben geklonken, maar het was het beste dat ik kon uitbrengen. “Heb jij …” “Sst…” Ze onderbrak mijn vraag. “Je was geweldig. Het voelde, het voelt zo goed om jou in mij te hebben.” Ik wist niet of ze klaargekomen was. Maar het was geweldig! We waren elkaars eersten! Dat orgasme voor haar was iets waar ik aan moest werken.

Ik tilde rolde van haar af. Het kleine stukje van mijn pik dat nog in haar zat, trok ik terug. Onervaren als we waren bleef het condoom achter. Het zag er raar uit toen het uit haar vagina bungelde, en ik zaad zag lekken. Ik trok het eruit en mompelde een verontschuldiging. Hoe goed het vrijen met haar was geweest, dit was stom! Mijn schaamte verdween toen ik haar sprankelende lach zag en ze zei: ‘Het is oké. Ik ben zo terug.’ Ze stond op en liep naar de badkamer. Ik rolde het gevulde condoom in tissues, veegde mezelf af en gooide de rommel weg. Toen ging ik liggen om op haar te wachten, en beloofde mezelf dat ik geen slechte minnaar voor haar zou zijn. Oké, ik bedoelde het goed, maar zakte in slaap voordat ze terugkwam.

Toen ik wakker schrok was de kamer schaars verlicht door de maan. Vicky hing over mij heen, haar mond sloot rond mijn geslacht. Haar ene hand hield de basis van mijn penis vast, de andere streelde mijn ballen. Haar mond gleed gemakkelijk heen en weer over de schacht van mijn pik. Ik voelde wat voorvocht stromen. Ik kreunde terwijl ze mij pijpte, en ik strekte mijn hand uit om haar schouder te strelen. Ik pakte de achter kant van haar hoofd beet en voelde hoe ze mijn pik in en uit haar mond liet glijden. Ze keek naar mij en kreeg een stoute lach rond haar lippen, haar lippen waar mijn pik tussen gevangen was.

Terwijl ze mijn penis vasthield, zag ik haar met haar andere hand tussen haar eigen benen gaan. Ze moest haar lichaam een beetje optillen om naar beneden te reiken, maar hield een zachte druk op mijn penis terwijl ze bewoog. Vingerde ze zichzelf terwijl ze met mij speelde? Wat ze ook deed, het duurde kort. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en plantte een kus op mijn eikel. Toen ging ze rechtop zitten.

Mijn rechterhand verving haar mond om mijn erectie. Voordat ik besefte wat ik deed trok ik mij zachtjes af. Ik wilde niet dat er een einde zou komen aan het gevoel, ook al kwam mijn aanraking niet in de buurt van het gevoel dat zij mij gaf. Ik streelde mezelf terwijl ze zich over de rand van het bed boog en iets uit haar tas haalde. Ze hield het omhoog in het schaarse maanlicht, ik herkende de verpakking! Een condoom. Ik voelde nog meer spanning en wist het gelijk! Nu zou HET gebeuren! Een tijdje geleden hadden we elkaar uit gekleed en gestreeld. Ze had mij af getrokken tot ik spoot en ik had haar gestreeld en gelikt. Met wat aanwijzingen was ze klaargekomen. Het was voor ons allebei onze eerste keer geweest, klaarkomen door een ander! Nu wilde ze meer! Dat wilde ik ook, en bleef mezelf strelen terwijl ze de verpakking opende.

Ze leek behoorlijk zeker van zichzelf toen ze mijn hand wegduwde en de controle over mijn penis overnam. Zelfs in het schemerige licht rolde ze het condoom met een behendige, stevige aanraking over mij uit. Zelfs behendiger dan als ik het zelf had gedaan, maar de verrassing daarover verdween in een oogwenk. Ik wilde opstaan, maar ze zei ‘Nee’ en duwde me terug. Ik moest gaan liggen en wachtte op wat ze in gedachten had.

Met een snelle beweging rolde ze tegen me aan en zwaaide een been over mijn heup. Ze tilde zichzelf zo hoog als haar benen konden over mij heen en reikte toen naar mijn bedekte erectie. Ze verschoof een beetje om haar poesdicht bij mijn pik te brengen. Toen ging ze langzaam zitten. Het puntje van mijn penis stootte zacht tussen haar benen. Ze verschoof opnieuw, wreef over haar schaamlippen met mijn van een condoom voorziene pik. Ze gebruikte mijn stijve als of het haar dildo was… Ze ontspande een beetje en…

Ik gleed naar binnen! Een klein beetje. Met stevige greep hield me ze mijn pik vast bij de ingang van haar lichaam terwijl ze haar heupen nog een beetje liet zakken. Ik had mijn handen op haar dijen en voelde de spieren bewegen terwijl ze op en neer wiegde en zichzelf centimeters tegen me aan duwde. Al snel zat ik zo diep dat ik er zonder hulp in kon blijven, en ze trok haar hand weg. Haar schede voelde warm en knus aan. Ik kwam bijna klaar toen ik voelde dat de spieren door haar heupen zich om mij heen spanden. Elke beweging van haar benen voelde ik in mijn hele lijf.

We zoenden en mijn handen gingen naar haar billen. Telkens als ze op wipte volde ik haar kont spannen, als ze weer over mijn pik gleed ontspande haar billen. Ik hapte naar haar borsten en sabbelde op haar tepels. Ik was in de hemel. Elk deel van mijn lichaam spande zich in om deel uit te maken van onze verbinding. Ik stootte een paar keer zo diep als ik kon. Toen deed Vicky iets bijzonders. Ze kantelde haar heupen waardoor mijn pik nog dieper in haar gleed. Terwijl ze dat deed ging ze recht op zitten en bood mij een volle blik op haar lichaam. Van mij kruis tot haar kruin, alles kon ik zien. Het maanlicht maakte dit moment nog mooier. Ik voelde een zachte druk van haar akont tegen mijn ballen en kreunde zacht. “Ik zit helemaal in je…”

Mijn god, dat was ongelooflijk! Ze bereed me, met soepele bewegingen. Ik genoot van alles… Haar schommelende borsten, maar ook de kracht van haar strakke poes. Het was maar goed dat het condoom wat van het gevoel dempte anders was ik al binnen een aar seconde klaargekomen. En had ik de eerste keer met een kater afgesloten. Ze pakte haar bosten beet en kneep er in. Ze trok aan haar tepeltjes. Ik rilde van genot. ‘Heb je ooit een meisje met zichzelf zien spelen?’

Ik knikte van nee. Natuurlijk wist ik dat meisjes zich zelf bevredigde, ze had het mij zelf laten zien! Met haar linkerhand speelde ze met haar borsten terwijl haar andere hand langs haar buik omlaag ging naar het punt waar mijn pik in haar stak. Ik voelde haar vingers tegen mijn pik en ik wist dat ze nu haar clitje streelde. Deze extra aanraking op mijn pik voelde zo heftig, ik had op dat moment meteen klaar kunnen komen. Ik dwong mezelf om te ontspannen. Ze was niet gekomen de eerste keer dat we neukten (daar, ik zei het!), en ik was vastbesloten haar deze keer niet teleur te stellen! Zij deed al het werk. Ik moest gewoon achterover gaan liggen en haar speeltje zijn.

De bewegingen van haar heupen werden dieper en sneller. Ze begon te hijgen en te kreunen. De vingers tussen ons werden sterker en onregelmatiger en ze klemde haar borst steviger vast dan ik ooit had gedurfd. Vicky was eerder in mijn armen klaargekomen toen ik haar putje likte of vingerde maar dit was nieuw. Ik kon haar orgasme zien opbouwen. Ik kon het in haar voelen, waar ze mijn penis gebruikte om haar diepste delen aan te raken. Terwijl haar gekreun dieper werd, mompelde ik aanmoediging en hield haar billen stevig vast.

Toen gebeurde het. Haar adem stokte in haar keel, elke spier in haar trok hard, en ze verstijfde, behalve de vingers in onze donkere kruising. Ze ontspande kort, hapte naar adem en verstijfde weer. Deze prachtige meid kwam klaar en had mijn erectie er onderdeel van gemaakt.

Het leek een eeuwigheid te duren. Zwetend en blozend zat ze daar. Mijn nog steeds stijve pik diep in haar. Ze kreeg weer de controle over zichzelf terug, duwde zichzelf hard tegen me aan en bevroor weer. Binnenin pompten de wanden van haar vagina in hun eigen ritme, ze grepen me vast en gaven haar het gevoel van diepte en volheid dat mijn vingers nooit hadden kunnen bereiken. De diepste bevingen gingen voorbij, maar naschokken raakten haar keer op keer maar werden geleidelijk minder.

Ik ging op dat moment rechtop zitten en leunde naar voren om haar te kussen. Ze leunde achterover, maakte haar benen los en wikkelde ze vervolgens om mijn middel. Daarna kon ik haar volledig omhelzen terwijl al haar gewicht op mijn erectie drukte. Het gevoel was niet te geloven. Ik fluisterde keer op keer in haar oor – ik weet niet eens zeker wat ik zei, maar ik wilde naast al het andere ook het verbale contact hebben. Ze smolt in mijn armen en hield mij net zo stevig vast als ik haar.

Met haar gezicht tegen mijn schouder kon ik haar uitdrukking niet zien. Maar even later hoorde ik haar snuiven. Ik kantelde haar kin om in haar ogen te kijken en zag haar betraande gezicht. Zodra ze weer naar mij keek, huilde ze ernstig.

Ik ben nooit goed geweest in het omgaan met huilende meisjes, en dit was bijna te raar voor mij. Daar zat ik, mijn penis zo ver mogelijk in haar, en een moment geleden had ze het grootste orgasme dat ik ooit had gezien. En hier was ze, huilend in mijn armen. Ik wilde iets zeggen, maar kon het eerste woord niet uitbrengen voordat ze zei: ‘Het gaat wel, ik ben gewoon blij. Te blij.’ Ik had al vaker vreugdekreten gezien, maar ik heb er nooit beter mee omgegaan dan met welke andere soort dan ook. Ik hield haar gewoon vast en wiegde totdat haar ademhaling weer gelijkmatig werd. Op de een of andere manier slaagde ik erin mijn stijve te behouden. Ik zal het haar nooit vertellen, maar haar diepe en onregelmatige ademhaling vertaalde zich in gevoelens laag in haar buik, en stelde mijn controle tot het uiterste op de proef.

Ik had het langer volgehouden dan ik voor mogelijk had gehouden, maar mijn lichaam zou zijn zin krijgen. Mijn dijen gingen een paar centimeter omhoog en tilden Vicky langs mijn schacht op. Ze wilde van me af klimmen, maar ik sloeg mijn arm om haar schouders en trok haar hard naar beneden. Weer omhoog en naar beneden trekken. Ze besefte meteen wat ik bedoelde en werkte met mij samen. Ze bewoog omhoog en ik voel poes haar langs mijn erectie glijden, en weer naar beneden. Vicky ging hard op me zitten en bewoog haar heupen om een ongelooflijk gevoel bij mij te creëren, diep van binnen. Ik had op dat moment weinig controle over mezelf. Ik omhelsde en trok haar zo hard tegen me aan dat ik dacht dat ik haar pijn zou doen. De manier waarop mijn behendige kleine nimf mij vasthield, was echter pure, genereuze liefde. Ze wilde net zo graag deel uitmaken van mijn orgasme als ik van haar. Ze moet gemerkt dat HET moment daar was…

Ze keek me aan met een stralende glimlach terwijl ik diep en hard tegen haar aan drukte. Ik trok haar schouders naar beneden en haar heupen dicht, maakte een dierlijk geluid en duwde opnieuw hard. Het voelde alsof mijn erectie over de hele lengte van haar torso liep, zo diep zat ik in haar. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ik in haar stootte, en het aantal keren dat ze die kracht in de diepste delen van haar lichaam accepteerde. Op dat moment zag ik een geheel nieuwe kant van de kracht van vrouwen: de zachtheid die mijn sterkste omhelzing kan accepteren en deze in liefde kan veranderen.

Het moment eindigde, we hielden elkaar stevig vast, hijgend en lachend. Ik voelde mijn erectie in haar verslappen en wilde er zeker van zijn dat ik dat gênante moment met het condoom niet zou herhalen. Ik leunde opzij en Vicky volgde mijn beweging en we vielen samen op het bed. Terwijl we onze benen losmaakten, reikte ik tussen ons in om het condoom vast te houden. Ik grinnikte toen ik het volle condoom van mijn pik schoof. “Laat eens zien…” Samen keken we baar het goed gevulde rubbertje en ik legde er een knoopje in.

Ik gaf haar de doos met tissues en we veegden onszelf schoon. Ik ging bij haar liggen, wetende dat ik snel in slaap zou zakken, hoe goed bedoelingen ook waren. Ze wist dat dat zou gebeuren want ze draaide zich om en vroeg me om lepeltje-lepeltje te gaan liggen. Mijn half harde penis nestelde zich tegen haar billen en ik hield één borst van achteren vast.

Terwijl ik in slaap zakte hoorde ik haar zeggen… ‘Nu ben ik geen maagd meer. Wij zijn geen maagd meer!’ Het was de eerste keer dat wij de liefde bedreven. Er zouden nog vele malen volgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9290 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Elkaars eersten”

Plaats een reactie