BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Replacement- 3

Na het ontbijt gaan we beide naar buiten. Ik heb een ruime tuin. Naast het zwembad staan twee ligstoelen. Tussen de ligstoelen staat een klein tafeltje. Daar zet ik een flesje zonnebrandcrème op, wat drinken voor ons en ga zitten.

“Zal ik je insmeren?”, vraagt Eva. “Graag!”, antwoord ik. Eva spuit wat zonnebrandcrème op haar handen en begint mijn rug in te smeren. Het voelt heerlijk, haar jonge meisjes handjes gaan zachtjes licht over mijn rug. Mijn schouders, mijn zij. “Op je rug liggen!”, hoor ik. Ik ga liggen in afwachting van wat Eva in petto heeft.

Met goed ingesmeerd handjes staat ze aan het voeteneinde van mijn ligstoel. Dan stapt ze op de zijkanten van de stoel en staat, met haar lekker openstaande kutje boven mij. Ze zakt naar beneden. Ik verwacht eigenlijk dat ze op mijn lul gaat zitten, maar dat doet ze niet. Ze zit op mijn buik. Ik voel haar drijfnatte kutje, soppen op mijn buik.

Ze begint lachend mijn borst in te smeren. Ook dit voelt heerlijk. Ik wordt er geil. Die soppende kut, haar handjes, die lach, dat heerlijke lichaam. Dan schuift Eva wat naar achteren om mijn buik in te smeren, maar ze kan niet verder naar achteren. Mijn lul staat, te stijf, hard omhoog.

“Papa, nu al geil?!”
“Sorry meisje!” “Je bent nu eenmaal zo enorm mooi en geil om te zien!”

Ze gaat wat omhoog. Zakt over mijn stijve lul naar beneden. “Oh fuck papa. Zo vroeg een lul in mijn kut, je voelt zo diep”, terwijl ze voorzichtig probeert mij weer verder te masseren. Maar Eva vergeet even dat, als ze mij masseert, dat ze beweegt en dat ze zichzelf dus, tijdens mijn massage, neukt.

Bibberend masseert Eva langzaam mijn borst en buik. “Oh papa, ik voel je!”, roept ze hard. Als ze ineens haar nagels hard in mijn buik zet. Ik moet me hard verbijten, maar zie duidelijk wat er gebeurd. Mijn lieve Eva komt, ’s morgens vroeg, tegen haar eigen verwachting klaar op papa.

Papa geniet. Het is zo geil om haar bibberend, met haar ogen dicht en op haar lip bijtend, op mij te zien klaarkomen. Als de vingers ontspannen, gaat ze voorzichtig weer verder met masseren. Even gaat ze omhoog. Ik zie, tot mijn schrik en grote geilheid, een sloot geil water uit haar, op mij vallen.

Ze gaat nu achter mijn stijve lul zitten, die nu drijfnat is van haar en masseert nu om mijn lul heen. Deze was al stijf, maar begint nu voor mij, pijnlijk hard stijf te zijn. Eva buigt naar voren. Terwijl ze mij in mijn ogen aankijkt, zie ik mijn lul weer in haar mond verdwijnen. In één hele mooie, zachte beweging, gaat hij helemaal in haar mond, keel.

Eva doet even helemaal niets. Dan slikt ze. En nog eens. En nog eens. Mijn lul wordt gemolken in haar keel. Ik zak iets achterover. Geniet van het gevoel en streel Eva over het hoofd. Eva bijt me speels met haar tanden onderaan de schacht van mijn lul, waardoor ik omhoog schrik en mijn lul even diep ik haar keel druk.

Grommend geniet ik, als ik de vingers van Eva bij mijn kont voel. De zonnebrandcrème maakt haar vingers, samen met haar heel vocht, zo glad dat deze er makkelijk in gaat. Even draait ze met haar vinger in mijn kont, om dan van mij af te gaan en op haar eigen ligbed te gaan liggen.

Ik neem gelijk de mogelijkheid om haar in te smeren. Eerst haar rug helaas. (Denk ik) Maar ik vind het heerlijk mijn kleine meisje te masseren. Rustig vanuit haar nek, haar rug. Lager en lager. Ik ga wat verzitten. Dan haar prachtige, strakke billen. Als ze ingesmeerd zijn, glimmen ze heerlijk. Bij het masseren van haar billen, druk ik ze naar buiten. Ik grijp de kussen van mijn stoel en druk deze onder haar kont. Haar kontgaatje komt elke keer als prachtig, bijna wit, sterretje tevoorschijn. En bij elke massage iets meer open.

Mijn pik wordt steeds harder en harder. Pijnlijk klopt mijn lul. De zonnebrandcrème, Eva haar zweet en een klein beetje spuug zorgen ervoor dat ik besluit mijn lul in haar kont te rammen. Ik ga iets naar voren, druk mijn lul tegen haar gaatje en druk deze gelijk helemaal naar binnen.

“Papa, voor twaalf uur al in mijn kont?”
“Fuck de tijd!”, grom ik in haar oor en begin haar te neuken.

Eva gaat meer ontspannen met haar hoofd op haar handen liggen. “Hmm, hij voelt zo diep in mij Pap!”, zegt ze blozend lachend. Om haar beter te kunnen ‘nemen’, zet je mijn voeten naast haar stoel. Pak haar dan bij haar haren en trek haar naar achteren. “Fuck!”, roept Eva. Ik heb haar nog nooit zo hard bij haar haren te pakken gehad. Als haar lichaam omhoog is gekomen, zet ik één arm voor haar langs, onder haar borsten en grijp met die hand de borst aan de andere kant. Het voordeel dat Eva zo slank is.

Ik begin Eva keihard in haar kontje te neuken. Als ik opkijk zie ik tot mijn vreugde dat ik in mijn getinte glazen mooi kan zien hoe ik Eva neuk. En zie ook haar gezichtsuitdrukkingen. Haar ogen dicht. Bijtend op haar lip, grijpt ze naar haar borsten. Eén hand komt op mijn hand.

Ik ram steeds harder en dieper. Bij elke keer als ik in haar reet ram, probeert ze wat te zeggen… “Pa…. pa…. je…. neu…. kt…. mijn… r….. r…. eet… ka… ka… kapot….!” “Fuck!” “Jezus!”

Maar ik neuk door. Zo geil van het gevoel. Mijn stevig harde pik, haar prachtig glimmend lichaam. Haar strakke kontgaatje. Ik neuk door.. Eva mompelt, “Ik… ko… kom!” Gelijk grom ik in haar oor, “Verboden klaar te komen, trut!” Kijk voor je. Eva opent haar ogen. Kijkt voor zich uit en ziet zichzelf weerspiegeld in het raam. Het maakt haar nóg geiler.

“Vinger jezelf!”
“Nee papa, ik kom bijna..!?”
“Vinger jezelf met drie vingers! KUT!” “NU!”, zeg ik haar ook haar oor.
“Ja Pap!”, zucht ze en zet haar hand, die ze tot nu toe niet echt gebruikte tegen haar gleuf aan. Eva drupt al geil vocht op de ligstoel, op de grond, maar nu ze haar vingers naar binnen werkt, worden de druppels meer en meer.

Zo nu en dan worden de druppels, stroompjes. Haar lichaam is bloedgeil. Door haar hoofd spookt haar gedachte: “Mijn vader neukt me.” “Mijn geile vader neukt mij in mijn reet!” “Heerlijk!” “Ik kan niet meer!” “Ik voel zijn lul overal in mijn kont” “Ik voel mijn kontgat niet meer, denk ik?!”

Maar de stevige lul, haar eigen vingers, de weerspiegeling in het raam. Dit alles zorgt ervoor dat Eva voelt dat vanuit al haar lichaamsdelen haar orgasme komt. Haar lichaam begint te rillen, te schudden, te verkrampen. Ze wil naar voren, maar papa heeft haar haren nog stevig vast. Mijn hand voor haar lichaam.
Ze kan geen kant op.

Haar lichaam bolt. Ze schreeuwt. Ze schreeuwt de hele bijna buurt bij elkaar, “Ik kom!” “Papa ik kom!” “Stop papa! Heb medelijden!” ….

“MAMA!!!”, schreeuwt Eva ineens.

Vocht loopt uit haar kut. Dan zeg ik haar in haar oor, “Pijp je me zo tot ik klaarkom?” Met moeite stamelt Eva, “Ja Pap!” Maar tegelijk ben ik de lul. Ik kom ontzettend klaar in haar kont. In het raam zie ik haar glimlachen. Tegelijk zegt ze zachtjes, “Heerlijk om jou warme sperma in mijn kont te voelen, paps!”

Ik zak in elkaar. Laat Eva los. Eva zakt naar voren. Als ik tussen haar benen kijk, is alles daar drijfnat. Mijn lul is slap. Ik sta op en ga op mijn ligbed liggen. Mijn kussen kan ik wel vergeten. Die is ook drijfnat.

Als Eva zich eindelijk om kan draaien, geeft ze mij mijn kussen. Lacht, “Kun je niets meer mijn geilerd!”. “Klopt.”, zeg ik.

Dan doet Eva haar handen achter haar hoofd. “Nu nog mijn voorkant masseren pap!”

“Moet ik nu bang worden voor haar??”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 10484 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Replacement- 3”

    • Met “Replacement – 4” is dat wel de bedoeling ja. Heb je voorkeur? “gleuf”, “reet”, of beide?

Plaats een reactie