BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rietje 2

Ans en Kitty zaten de volgende ochtend gezamenlijk aan de ontbijttafel. Ans zat in een ochtendjas die half openhing en Kitty had deze zomerse dag slechts een T-shirt aan dat nauwelijks haar fraaie billen omhulde. “Ik ben gisteren weer zalig geneukt door Pa.” begon Kitty het gesprek. Ans keek haar dochter aan en nam een slok van haar koffie. “Ik ben blij dat jullie het zo fijn hebben samen, ik krijg gelukkig ook weer aandacht. De sleur is doorbroken, zoals we hoopten tijdens ons vorige gesprek.” “Ja, dat was ook voor mij een hele openbaring zoals jij zo vrijuit sprak over seks en zo.” ging Kitty vrolijk verder. De gedachte aan haar vaders lul die de vorige avond nog zijn zaad in haar natte kutje spoot deed haar trillen op de stoel. Ze ging iets wijdbeens zitten om de druk een beetje van haar gevoelige schaamlippen te halen. De laatste keer dat ze gisteravond met haar vader had geneukt had hij eerst heel boos gezegd dat hij haar kutje wel eens zou behandelen, die straf had ze verdient om hem zo te verleiden met dat jeugdige behaarde kutje.

Jaap was snel naar boven gelopen en had een speciaal zweepje opgehaald. Het leek wel een beetje op een lerenhand aan een stokje. Ze moest wijdbeens gaan staan en Jaap stond met zijn grote trillende lul voor haar. Ze had meteen door wat er zou gaan gebeuren. Hij zou met die lerenhand op haar uiterst gevoelige schaamlipjes gaan slaan. Kitty had het nog niet gedacht of de eerste klap kwam voluit tegen haar natte en gevoelige kutje. Het spetterende geluid van de klap werd versterkt door het sperma wat uit haar kut sijpelde en haar kutsappen die weer begonnen te vloeien. Ze deed geen enkele moeite om de volgende klap te ontwijken en genoot van de ferme tik die ze op haar kutje kreeg. Het trilde zalig door naar haar gevoelige klitje en de geur van haar kutsappen en sperma vulde haar neusgaten. Ook haar vader zag ze genieten van deze afstraffing en het voorvocht liep uit zijn harde trillende gevaarte. Zijn lul stond zo gespannen dat zijn hele eikel bloot lag en glom van het voorvocht. Kitty was trots op het feit dat zij dit had veroorzaakt. De volgende klap was wat feller dan daarvoor maar ook die ferme tik deed haar genieten.

Jaap begon onbedaard aan zijn geile lul te trekken. Hij stond zichzelf af te trekken als een schooljongen die voor het eerst een blote tiet zag. Het geile jonge lichaam van zijn dochter hitste hem zo op dat hij alleen nog maar aan geile dingen kon denken, alles stond in het teken van zijn fantasie en wat hij kon doen met het wulpse jonge lichaam wat wijdbeens voor hem stond. “Ga gebukt staan!” schreeuwde hij tegen zijn dochter en ze volgde het bevel gelijk op. Haar mooi gevormde kontje stond prachtig omhoog en haar schaamlippen puilde iets uit nu ze zo gespannen stonden. Jaap ging achter Kitty staan en liet de lerenhand met een ferme klap op haar kont komen, de rode afdruk was meteen zichtbaar. Kitty was ongemerkt zichzelf gaan vingeren met de gedachten aan de geile avond daarvoor. Ans keek haar dromende dochter aan. “Ga je lekker?” vroeg Ans ineens op felle toon. Kitty schrok van de felle vraag en sloot haar benen. “Ik zie dat je nog een behoorlijke dot haar op je kutje hebt. Zal ik je zo even scheren? vroeg Ans want dat is nog lekkerder als helemaal behaard. “Ja, laten we dat maar meteen doen.” zei Kitty en stond op van de keukentafel.

Kitty liep met een wat opgeschoven T-shirt door de keuken en haar strakke kontje schudde lichtelijk tijdens het naar de trap lopen. Ans liep er glimlachend achteraan en bedacht dat er geen man weerstand kon bieden aan zo’n geil uitzicht. Boven aangekomen zei Ans “Ga maar op je bed liggen, ik kom zo met de scheerspullen.” Kitty ging haar slaapkamer in en trok het T-shirt uit en ging een beetje wijdbeens op bed liggen. Ze was nog helemaal in gedachten aan de afstraffing van haar vader en na de eerste tik op haar kontje kwam er een felle tik op haar schaamlippen. Deze bracht een klein orgasme bij haar teweeg en ze begon kutsap te druppelen. Jaap zag en rook dit kutsap en kon zich niet meer beheersen. Hij ging achter Kitty staan en ramde zijn grote dikke lul in een onbeheerste harde stoot tot diep in haar kut. Zijn buik kletste gewoon op haar strakke kontje. Kitty lag nog maar net op bed of ze ging zich nog even snel vingeren want ze had het idee opgevat dat het een lekkere geile ochtend ging worden. Ans kwam niet veel later de slaapkamer in en keek haar ogen uit. Ze zag een jongere versie van zichzelf, een strak jeugdig lichaam, volkomen gave blanke huid, twee stevige rechtopstaande C-cup borsten en een geile kut die ze aan het vingeren was.

Ans zette de scheerspullen op bed en trok haar ochtendjas uit zodat haar D-cup borsten lekker vrijuit hingen en ze nog even een keer langs haar schaamlippen kon strelen. Ze bleef nog steeds even naar haar dochter kijken en zag dat Kitty haar aan het bekijken was. Kitty keek belangstellend naar haar volle D-cup borsten met grote dikke spenen op donkerbruine tepelhoven waar zij als baby lekker op had gezogen. Kitty was nog het meest verbaasd over Ans haar grote schaamlippen, volle dikke buitenste schaamlippen en evenzo grote vol rode binnenste schaamlippen die een redelijk stukje uitpuilden. Ans zag waar ze naar aan het kijken was en trok haar schaamlippen wijd uiteen “Zo, nu kun je mijn kut wat beter zien.” Kitty keek naar haar grote kittelaar die duidelijk aanwezig was en Ans streelde het genotsknopje waarop Kitty haar kut in no-time vochtig zag worden. De twee vrouwen bleven zichzelf even vingeren en Ans was de eerste die deze geile vertoning stopte.

“Kom laat ik maar beginnen met scheren anders komt daar niets van terecht.” zei Ans en pakte de schaar om het langste haar van Kitty ’s kut te knippen. Aansluitend zeepte ze haar dochters kutje in met zeep. Kitty lag bij de eerste aanraking van de scheerkwast al te genieten. Ze voelde haar moeders handen het gladde zeep nog een beetje uitsmeren en genoot van deze zachte aanraking. Ans pakte resoluut het scheermes en zette de elektrische beweging aan. Vakkundig begon ze haar dochters kut te scheren. Er kwam een zalige rust over Kitty heen en ze vertrouwde haar moeder volkomen. Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk zodat haar moeder haar makkelijk kon scheren. Ze genoot van deze zachte en beheerste wijze waarop haar kutje verwend werd. De gladde vingers van haar moeder die langzaam langs haar schaamlippen links en rechts bewogen om daarna het scheermes licht trillend er over heen te laten gaan. Kitty werd er een beetje loom van en gaf zich helemaal over aan het geile genot wat haar moeder haar liet overkomen. Bij het eerste orgasme was haar moeder nog maar nauwelijks op de helft en Kitty begon al licht te hijgen.

“Zo zo wat ben jij een lekker geil krols poesje. Ik snap wel waarom je vader er zo gek op is.” zei Ans en doopte twee vingers in haar kutje. Met haar duim duwde ze de linker schaamlippen nog wat verder naar links om zo de rechterkant wat te spannen. Alles deed ze beheerst en met gevoel. Het trillende scheermesje deed eerst het hele venusheuveltje en daarna de rechter schaamlip. Kitty was op een wolk van geiligheid beland en liet alles maar over zich heen komen. Het was totaal anders als de avond ervoor met haar vader. Ze voelde nog die harde pik van achterlangs haar gevoelige kutje ingaan en het overweldigende gevoel wat dat teweeg had gebracht. Ze wist nog goed dat hij telkens zijn harde dikke lul er helemaal uit haalde, ze hoorde hem snuiven en voelde dan dat die pik weer haar kutje ingeramd werd. Ze wist nog heel goed dat die laatste neukbeurt heel lang duurde voordat zijn orgasme losbarstte. De laatste tientallen stoten waren voor Kitty niet meer lekker te noemen en ze was al zeker vijf keer klaargekomen door de behandeling van haar vader.

Bij de eerste golf sperma die hij haar kutje in spoot voelde ze dat haar in brand staande kutje geblust werd en er kwam een geruststellend gevoel bij haar op. De afstraffing was afgelopen en ze zou naar bed mogen om bij te komen. Alles was gisteravond nog op de wellust van haar vader gebaseerd en nu liet haar moeder haar het tegenovergestelde meemaken. Weer gingen de vingers van haar moeder haar kutje in, nu met drie en ze spreidde haar kut ver uiteen. Het scheermesje was onderaan haar kutje aangekomen en deed daar de laatste haartjes verdwijnen. Eindelijk was haar kutje helemaal geschoren en zag er als een maagdelijk kutje uit. Ans pakte een washandje, doopte dat nog even in een gereedstaand kommetje warm water en depte daarna haar dochters kutje met de weldadige warmte af. Ze genoot van het aanzicht van dit prachtige jeugdige kutje en smeerde een licht geurende olie uit over het venusheuveltje en schaamlipjes om alles lekker glad te maken. Ze kon het daarna niet laten om haar mond naar het rode knopje bovenin haar kutje te brengen en er lichtjes aan te gaan zuigen. Kitty kwam bij de eerste aanraking van haar moeders lippen op haar kittelaar klaar. Niet heftig maar liefdevol en genotsvol. Het gaf haar een lichte rilling van genot die lang bleef aanhouden.

Ans stak haar duim diep in het kutje en stak gelijk een vinger in Kitty ‘s lekkere kontje. Het spel met duim en vinger was ondanks haar jarenlange ervaring bij andere vrouwen nog steeds een genot om te doen. Ze duwde de vinger in Kitty ‘s kontje en daarna haar duim zo diep mogelijk in haar kutje. Eenmaal diep in haar kut duwde ze de duim en vinger tegen elkaar en kneep dan even in het dunne scheidingswandje. Dan haar duim naar boven en met het puntje van haar duimnagel langs het G-spotje van het inmiddels trillende lichaam van haar dochter. Kitty was in extase en genoot van elke beweging die in haar beleving in slow motion af speelde. Haar orgasme duurde voor haar gevoel al een eeuwigheid en ze probeerde al de bewegingen van haar moeder te onthouden om deze ook eens bij haar te doen. Ans ging in standje 69 op haar dochter liggen en begon langzaam haar kutje te likken. Kitty voelde haar moeder op haar komen en begon als een volleerde lesbienne de kut van haar moeder te likken. Ook zij stak een duim in haar kut en een vinger in haar kont. Ze probeerde zelfs om de kittelaar van haar moeder op te zuigen, na drie pogingen had ze door hoe ze dat kon doen.

Ze had de grote kittelaar tussen haar lippen en zoog met alle kracht die ze had die genotsknop in haar mond. Het zachtjes knabbelen deed de kutsappen van haar moeder stromen. Na slechts enkele knabbeltjes kwam Ans kaar. Een golf van geil kutsap kwam in krampachtige golven uit de kut van Ans zetten. Kitty moest wel stoppen met zuigen want haar neus liep vol met dit geile sap. De kittelaar schoot zodoende uit haar mond en haar moeder liet een heftige kreun van genot horen “Ohhh, jij geil sletje wat doe je je moeder toch aan. Mmmmm lekker zo.” Kitty kneep haar duim en vinger net zo samen als haar moeder zojuist nog gedaan had en trok zo die trillende schokkende kut weer naar zich toe. Ze zoog de kittelaar meteen op en begon er vol overgave op te knabbelen. Ook Kitty voelde een gelijksoortig gevoel in haar kut en Ans was bezig om het lief klein kittelaartje van haar op te zuigen. Was gisteravond haar orgasme snel en krachtig, deze keer kwam het langzaam opzetten. Kitty begin zich loom en lomer te voelen en toch nog onverwacht ging haar lichaam trillen ter voorbereiding aan een geweldig orgasme.

Ans kwam als eerste klaar en ze spoot weer een enorme hoeveelheid kutsap uit haar drijfnatte kut. De lucht van zoveel geil langs het gezicht van Kitty werd haar te veel en toch geheel onverwacht barstte haar orgasme als een orkaan los. Nog nooit was ze zo lekker klaargekomen en ze voelde haar kutsappen haar kut uitlopen. Samen lagen ze nog even na te genieten van hun beider orgasme tot Ans opstond en zich loom uitrekte en vroeg “Zullen we nog even lekker samen douchen?” Hand in hand liepen de twee sletjes naar de douche en gaven zich over aan het warme water. Eenmaal aangekleed en weer helemaal fris zaten ze nog een kopje koffie te drinken voordat Kitty naar school moest. “Hoe gaat het nu met jou en Pim? bracht Ans het gesprek weer op gang. “Nou, het neuken gaat al ietsjes beter maar ik kom niet klaar op zijn toch best wel lekkere lul. Hij spuit gewoonweg te snel.” ging Kitty door. “Dan moet je eens langs komen met hem, ik weet wel een paar maniertjes om dat orgasme van hem uit te stellen, zeker totdat jij bent klaargekomen.” “Hij durft hier niet meer te komen, na de vorige keer toen hij door Pa van mij af werd getrokken.” “Oh, maar dan neem je hem toch een keer mee, meteen na schooltijd, dan denkt hij dat je vader nog op het werk is.”

Zo beraamde de twee sletjes de volgende stap om hun geiligheid te bevredigen. Zoals afgesproken had Kitty diezelfde middag haar vriendje Pim mee naar huis genomen. Ans zou zo rond drie uur naar haar slaapkamer gaan en dan kon Kitty Pim het huis binnensmokkelen. Nog geen vijf minuten waren de twee binnen of ze bevonden zich al op de slaapkamer van Kitty en stonden lekker te tongzoenen. Pim trok het T-shirt van Kitty uit en haar BH werd ook gelijk uitgetrokken. Pim ging voor haar staan en bracht zijn hoofd naar haar borsten. Hij vond het overduidelijk erg geil en lekker want hij zoog genoegzaam afwisselend op beide tepeltjes. Kitty liet hem begaan en niet veel later verdween zijn hand in haar spijkerbroek en begon hij haar een beetje knullig te vingeren. Kitty besloot haar broek uit te trekken en stond lekker naakt voor haar vriendje. Pim ging zich ook snel uitkleden en stond luttele seconden later ook naakt. Zijn best wel imposante pik stond al helemaal stijf. Kitty ging tegen hem aan staan en zo vreeën ze nog even door. Pim had net een vinger in het geile kutje van Kitty gestoken of de slaapkamer deur vloog open en Ans stond in de deuropening. Ze had zich speciaal voor deze gelegenheid als een soortement SM-meesteres omgetoverd. Ze vond het altijd erg geil om als SM-meesteres op te treden maar met een seksueel dominante man als Jaap kon ze zich alleen maar zo uitleven als ze eens een avondje naar een parenclub gingen en dat was al weer een hele tijd geleden.

Ze had zwarte laarzen aan tot over haar knieën, een jarretelsetje van eveneens zwart leer waar zwarte netnylonkousen aan zaten. Haar grote borsten zaten gehuld in een leren push-up BH en haar tepels waren omlijst met zwarte strikjes zodat ze nog verder uitstaken als ze normaal al deden. In haar hand had ze een zweepje en daarmee al zwaaiend kwam ze op de beide tieners afgelopen. “Ik hoorde dat jij te snel klaarkomt.” was haar openingszin die gepaard ging met een zacht zweepslagje tegen Pim ’s billen. Kitty keek haar ogen uit, de zachtaardige moeder van de ochtend keek nu, zeker door de zware make-up die ze nog nooit bij haar moeder had gezien, streng en erg boos. Ze zag dat haar moeders kut ook was geschoren en glom van de olie. “Dat ziet er pas geil uit, zo wil ik het ook.” dacht ze nog voordat ze Pim een stapje terug zag doen. Ondanks de schrik bleef de pik van Pim onverminderd hard en stond nog steeds strak vooruit.

“Kijk, dat zie ik nu graag,” zei Ans, “een lekkere jeugdige pik die ik ga trainen om niet te snel te spuiten.” Hierbij deed ze een stap naar voren en greep de pik van Pim stevig vast. Ze was verbaasd over de hardheid van deze pik, het leek wel een metalen staaf zo hard was de pik van Pim. Er liepen dan ook heel veel adertjes langs de schacht van deze pik die ze met kenners ogen bekeek. Haar man had een imposante pik maar ze ging er meteen vanuit dat als de pik van Pim helemaal volgroeid en goed getraind zou zijn dat de aders er dan als kabels op zouden liggen. Vooral de eikel van Pim was prachtig om te zien, de eikel was iets breder als de rest van zijn pik, wat een lekker geil zuigend effect zou opleveren bij het uit een kut halen van zo’n pik. Bovendien was zijn eikel vrij lang en spits toelopend. Ans was al eens geneukt door een man met een vergelijkbare pik en dacht daar nog steeds met geile gevoelens aan terug. “Nu niet gaan dagdromen, Ans!” dacht ze nog net op tijd. Ans was meteen weer in haar rol van meesteres en gebood Kitty om voor het bed te gaan knielen, voorover te buigen en haar kontje omhoog te steken.

“Zo, en nu eens even wat tucht in dat geile lichaam brengen. Ans haalde de zweep naar achter en liet die met een behoorlijke zwaai op het blanke kontje van Kitty belanden. “Kom hier staan, Pim en kijk wat er gebeurd.” zei ze streng tegen Pim. Pim voldeed aan het bevel en stond nog maar nauwelijks op de aangewezen plek of er volgde weer een zweepslag. Hij keek geil naar het almaar roder wordend kontje en begon aan zijn geile lul te trekken. “Nee, nee, even wachten. Jij bent zo aan de beurt.” zei Ans op normale toon tegen Pim. Evenzogoed stopte Pim verschrikt met rukken en bleef kijken. Hij zag dat de schaamlippen van Kitty al super strak achteruit stonden en het leek wel of ze voller waren als anders. Ook zag hij dat het kutje al lichtelijk open ging staan en de sapjes hadden het al behoorlijk vochtig gemaakt. Pim probeerde de lucht op te snuiven en rook zowel de kut van Ans als van Kitty. Het voorvocht begon al spontaan uit zijn pisbuis te druppelen, zelfs zonder dat hij aan zijn pik zat. Hij keek even naar zijn paarse eikel en was verbaasd over de hoeveelheid voorvocht die eruit kwam.

“Kijk nu eens goed als ik op haar schaamlipjes sla.” zei Ans in de rol van SM-lerares. Pim zag dat het zweepje een verticale slag deed en vol op de schaamlippen van Kitty terecht kwam. Meteen daarna zag hij de rilling in het lichaam van zijn vriendin, een geile rilling dat was het. In hetzelfde ogenblik zag hij het kutje natter worden. Ans gaf nog zo’n slag en de zweep was helemaal nat geworden, als een waaier van geile luchten verspreidde die zo de lucht van het liefelijke kutje door de kamer. Pim snoof een keer krachtig op en genoot van deze bedwelmende lucht. Hij voelde zich bronstig worden en zelfs zijn pik werd zo mogelijk nog harder. Ans keek met een kenners blik naar de strak staande pik en ging over tot actie. Ze ging voor de jongen geknield zitten en zoog zijn pik in hetzelfde moment diep in haar mond. Pim wist niet wat hem overkwam, hij keek verwonderd naar beneden en zag het hoofd van de moeder van zijn vriendin met heel zijn pik tot diep in haar keel. Ans pakte een speciaal touwtje en bond het vast onder de balzak van Pim. Pim was nog steeds verbaasd en voelde niets van deze behandeling totdat Ans het touwtje strak trok en zo zijn balzak aanspande.

Een felle pijnscheut ging door zijn lichaam heen maar die verdween eigenlijk meteen. Het zuigen op zijn pik was lekkerder als te denken aan die pijnscheut die al weer was afgevlakt. Ans liet haar mond van zijn pik glijden en ging weer staan. “Zo, nu ben je gereed om te neuken.” zei Ans, “Ga maar achter Kitty zitten en duw je pik in haar kut.” Pim keek nog even naar zijn pik en zag dat er een vrij strak touwtje om zijn balzak gespannen stond, zijn beide kloten stonden op deze manier gespannen te pronken. Er bungelde nog een stukje van dat touwtje tussen zijn benen maar daar schonk hij geen aandacht aan want hij mocht zijn pik per slot van rekening in het kutje van zijn vriendin douwen en dan nog wel waar haar moeder bij was. Hij ging dan ook zo snel mogelijk achter Kitty zitten en bracht zijn eikel in positie. Eenmaal in positie duwde hij krachtig door en ging haar neuken. Hij had niet door dat Ans achter hem was komen te staan en het uiteinde van dat touwtje had opgepakt. “Zo, nu neuk je 10x heel krachtig in dat kutje. Begrepen!” zei Ans op strenge toon. Pim voldeed meteen aan het bevel en gaf een paar krachtige stoten.

“Nee, je telt ze hardop. Begrepen! Overnieuw!” Pim haalde zijn pik weer uit het drijfnatte kutje van Kitty en begon opnieuw. “Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht.” Het werd Kitty even iets te veel, eerst die slagen op haar kutje, dan een paar felle stoten en nu als een heipaal ging Pim ’s lul in en uit haar kut. Haar orgasme was snel en krachtig. Ans zag het met een glimlach aan maar verschrok ook meteen omdat Pim ook een krachtigere stoot deed en niet meer in zijn ritme was. Dit was haar teken om een felle ruk aan het touwtje te geven. De pijnscheut die dit bij Pim teweeg bracht haalde hem als een reddende hand uit zijn aanstormende orgasme. “Had ik je al gezegd dat je mocht klaarkomen?” zei Ans gevolgd door een klein zacht rukje aan het touwtje. “Opnieuw, 10x en tellen! Nee, ik weet het beter geef haar eerst maar een paar petsen met dit zweepje.” Pim haalde zijn lul uit het druipende kutje en ging staan. Hij pakte het zweepje en sloeg voor de eerste keer in zijn leven een persoon met een zweepje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 12454 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Rietje 2”

Plaats een reactie