BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (20)

Ik kwam door de achterdeur de keuken binnen, ik liep naar de kamer en zag Daphne op de bank zitten. Haar gezicht was 1 grote glimlach. ‘Hi Jongen, kom eens bij Daphne?’ en ik liep naar Daphne toe. Ik had de opmerking van mijn moeder goed onthouden. “Als Daphne iets wil dan via mij.” Ik ging voor Daphne staan en keek haar aan, ze had een roze halsband om haar nek.
‘Daphne, je krijgt een kus van me en daarna weet je wat je moet doen toch?’ en ik bukte me en kuste Daphne op haar mond. Ik tikte met mijn tong tegen haar lippen aan die al een klein stukje van elkaar waren.

Ik ging weer rechtop staan en gaf Daphne een knipoog. ‘Daphne, zou jij mijn schoenen uit willen trekken.’ Het was geen vraag maar meer een opdracht. Ze keek me iets uitdagend aan en kwam van de bank af en ging voor mij op haar knieën zitten. Ze trok mijn schoen uit en keek glimlachend omhoog.
‘Je hebt een witte panty aan.’ en ze streelde mijn voeten. Ze trok ook mijn andere schoen uit en streelde ook deze. Ze keek omhoog en likte haar lippen.

‘Daphne, wat ben je aan het doen?’ hoorde ik mijn moeder achter mij vragen.
Daphne ging rechtop zitten en keek naar Ellen. ‘Ellen, ik heb de schoenen van Remco uitgetrokken nadat hij dit aan mij gevraagd had.’ en ze keek weer naar mij.
‘Klopt mam, ik heb het gevraagd omdat ik Daphne wilde laten zien dat ik een panty aan heb.’
Mijn moeder kwam aanlopen en had net als Daphne een shirtje aan met een broek. Wel had ze een kettinkje in haar hand die ze om de halsband van Daphne deed en deze omhoog trok. Daphne ging staan en bleef naast mijn moeder staan.

Mijn moeder kwam naar mij toe en begon mij te zoenen, haar tong gleed mijn mond in en begon een gevecht met mijn tong. Ik pakte haar stevig vast en trok haar lekker tegen mijn aan. Mijn lul begon alweer te groeien, dit nadat ik nog geen half uur geleden mijn zaad in Eva had gespoten. Ik keek over de schouder van mijn moeder naar Daphne die ons geil stond te bekijken. Ik liet mijn moeder los en keek mijn moeder in de ogen, ik zag dat ze er zin in had en ik gaf haar nu alleen een kus. Ik voelde mijn telefoon in mijn broek trillen maar hoorden hem niet, hij stond nog op stil.

‘Hi met Remco.’ zei ik. Ik had namelijk niet gezien wie er belde.
‘Hi Remco met Jolanda, wat heb je met mijn vader gedaan.’ klonk het enthousiast door de telefoon. ‘Hij heeft zijn excuus gemaakt.’ en ik hoorden een dolblije Jolanda.
‘Hi Jolanda, ja wat zal ik zeggen.’ zei ik om wat tijd te winnen.
‘Joh, ik kwam uit mijn werk. Ik had mij omgekleed omdat ik wel dacht dat mijn vader thuis was. Kom ik binnen zit daar een huilende vader die zijn excuus aanbiedt voor de afgelopen 3 jaar. Mijn moeder zit er naast en kijkt alleen maar tevreden en zegt dat ze alles aan het uitpraten zijn.’
‘Wat heeft Hetty nog meer gezegd?’ vroeg ik Jolanda voorzichtig.
‘Nou dat je mijn vader hebt laten zien hoe je een vrouw moet behandelen en dat ik een geweldige schoonzoon zou zijn. Ook in bed en dat laatste kan ik alleen maar raden maar dat wil ik wel van je horen.’ en toen werd het stil.

‘Oke, ik vertel je alles wat er gebeurd is maar dat doe ik dan zondag ok?’ en ik keek naar mijn moeder die gebaarde dat ik even moest luisteren. ‘Wacht even Jolanda.’ en ik liet mijn telefoon zakken.
‘Wat is er mam?’
‘Waarom nodig je Jolanda niet uit voor morgen?’ en ze keek me speels aan.
‘Jolanda, wat zou je zeggen als je na het morgen hierheen komt in plaats van zondag? Je mag blijven slapen als je dat wilt.’ Ik hoorde een juichkreet door de telefoon en iemand die de trap af liep. Door de telefoon hoorde ik Jolanda aan haar moeder vragen “Mam, is het goed als in oud en nieuw bij Remco vier?. Is dat goed? Ik mag ook blijven slapen.” en ik hoorde niet wat Hetty zei maar ik kreeg een blije Jolanda aan de telefoon.

Ik hoorde Jolanda weglopen en al lopend zeggen. ‘Ik zie je morgen, hoe laat wordt ik verwacht? Heb er zo zin in. Hoe zijn de kledingvoorschriften?’
Ik wist niet wat mijn moeder en Daphne in gedachten hadden. ‘Jolanda, hier heb je mijn moeder even. Kan je met haar de kleding afstemmen.’ en ik gaf mijn moeder mijn telefoon.
Mijn moeder gaf mij de ketting aan en liep met de telefoon naar de keuken. Daphne streelde mijn rug en mijn billen en ik keek geil naar haar. Ik schudde mijn hoofd en zei. ‘Even wachten schat.’ en ik hoorde mijn moeder terug komen, ze gaf me de telefoon en pakte de ketting weer over.
‘Hi Jolanda, dan zie ik je morgen, heb je ook de tijd afgesproken?’
‘Ja, ik zie je morgen. Veel plezier vanavond met je moeder en Daphne.’ en ze hing op.

Ik drukte mijn telefoon uit en keek naar mijn moeder en Daphne. Mijn moeder stond nu met het kettinkje in haar hand en trok Daphne rustig mee achter zich aan. ‘Ga je mee jongen? We moeten iemand keuren.’ en ze keek me zwoel aan.
Ik volgde de dames naar boven en liep achter ze aan de slaapkamer van mijn moeder in. Ze zette Daphne in het midden van de kamer. ‘Zo Daphne, als je iets met Remco wil dan moet je nu alle kleren uittrekken.’ en ze draaide zich naar mij. ‘Mannetje, wil jij iets pakken wat Daphne voor je aan moet trekken?’ en ik knikte en liep de kamer uit.

Op mijn kamer liep ik naar mijn kast waar ik de catsuits had liggen, ik pakte ze alle twee. Die met de strikjes omdat die geen kanten kraagje had voor Daphne en de andere voor mijn moeder. Ik liep terug en gaf de catsuit met de strikjes aan mijn moeder.
‘Zo jongen, deze ken ik niet. Is deze van jou?’ vroeg ze me op een toon van “Waarom wel voor Daphne en niet voor mij?” Ik moest er wel om lachen.
‘Mam, deze heeft geen kanten kraagje, maar deze wel.’ en ik hield de andere omhoog. ‘Het kraagje zou niet te zien zijn door de halsband.’ Ze knikte alleen maar en pakte het aan.
‘Als jij je nu eens ging uitkleden en als je naakt bent mag je weer binnenkomen, maar geef ons wel even om dit aan te trekken.’ en ze gaf me een knipoog.

Ik liep de kamer uit en trok al mijn kleren uit en gooide deze in de wasmand. Ik ging nog even naar het toilet, waste mijn lul en liep terug naar de slaapkamer van mijn ouders.
‘Zijn jullie al zover?’ vroeg ik omdat ik niet veel hoorde.
‘Ja hoor, kom maar binnen.’ hoorde ik van binnen komen.

Ik stapte door de deur en keek mijn ogen uit. Daphne stond weer in het midden met de catsuit aan en de roze halsband nog om haar nek, haar benen wijd en haar handen in haar nek. Mijn moeder stond in de nylon catsuit naast Daphne en ze stond er heel stoer, in haar ene hand het kettinkje wat naar de halsband van Daphne liep en haar andere hand had ze in haar zij. Ook haar benen stonden wijd maar deze waren in 2 laarzen die net boven haar knie uitkwamen. Dit was mijn ultieme beeld uit mijn natte droom.
‘Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat zien jullie er geweldig uit.’ en ik liep opgewekt naar de dames toe.

Mijn moeder lachte lief en gaf me een knipoog. Ik ging voor haar staan en mijn handen legde ik op haar heupen, ik wreef over haar zij en liet ze weer op haar heupen rusten.
‘Jongen, ik heb hier een dame die graag door jou gekeurd zou willen worden. Ze mag alleen dingen doen die zij eerst moet vragen, jij mag alles met haar doen zonder iets te vragen.’
‘Dus als zij mij wil zoenen dan moet ze dat vragen, als ik wil zoenen dan doe ik dat gewoon. Op die manier?’
‘Ja jongen, dat bedoel ik.

Ik stapte opzij en keek in de ogen van Daphne, ze keek zwoel en geil. Ze likte haar lippen met het puntje van haar tong en ze stond me gewoon uit te dagen. Ik pakte de ketting van mijn moeder over en begeleide haar naar het bed. Ik kroop er op en draaide me om, ik zag Daphne naar mijn kruis kijken waar mijn lul recht naar voren wees. Ik trok zachtjes aan de ketting en Daphne kroop nu ook op het bed. Ik wees naar de plek naast me en Daphne ging zonder iets te zeggen naast mij liggen.

Mijn moeder was achter Daphne aangelopen en pakte onder het kussen een roze polsband aan een ketting, ze legde deze over het kussen en liep om het bed heen. Ook daar pakte ze een polsband en legde deze klaar.
Ik pakte de pols van Daphne, die nog niet gezien had wat mijn moeder gedaan had, en deed de band om. Daphne vond het wel spannend wat ze trilde een beetje. Ellen deed de andere band om de pols van Daphne en zo lag Daphne met haar armen gespreid op het bed, ze had wel wat ruimte maar niet veel.

Ik bracht mijn gezicht bij dat van Daphne en kuste haar teder, ze beantwoordde mijn kus met haar tongetje. Ik ging met mijn hoofd iets omhoog en streelde met mijn hand over de borsten van Daphne, ik voelde de tepels onder het nylon nog harder worden. Ik kneep er zachtjes in, wat een kreun bij Daphne deed ontsnappen. Ik bleef Daphne strak aankijken en mijn hand gleed over haar buik naar het open kruisje van de catsuit. Ik zag Daphne sneller gaan ademen en ze wachtte op het moment dat ik mijn hand over haar kale heuveltje zou laten glijden. Ik wachtte expres totdat ze haar ingehouden adem uitblies. Op dat moment gleed mijn hand over de lipjes en drukte ik op het knobbeltje wat voelbaar was.

‘Ooooooo…..ooeeffffff….’ was het enige wat Daphne kreunde.
‘Vind Daphne het lekker?’ vroeg ik naar de bekende weg.
‘Jaaaaa……heerlijk.’ kreunde Daphne weer.
Ik keek naar mijn moeder die zich op de stoel zat te vingeren. ‘Mam, wil je niet gelikt worden?’
Mijn moeder keek geil uit haar ogen en kwam van de stoel af. ‘Natuurlijk jongen, wil jij het doen of moet ik op het hoofd van dit geile schepsel gaan zitten?’ en ze streelde het been van Daphne.
‘Mag ik eerst?’ en mijn moeder knikte. Ik liet Daphne los en maakte plaats naast Daphne zodat mijn moeder naast haar kon gaan liggen. Ik kroop tussen de benen van mijn moeder en dook met mijn gezicht in haar kruis. Ik likte een vreselijk nat kutje wat open stond en veel vocht produceerde.

Mijn moeder zat tegen een orgasme aan maar ik wilde dat Daphne haar de laatste zetje zou geven. ‘Mam, Daphne maakt het af.’ en ik kwam omhoog.
‘Jezus jongen. Ik was er bijna.’ en ze kwam omhoog en ging met haar kut op het gezicht van Daphne zitten. Ik duwde de benen van Daphne uit elkaar en dook in haar kruis, ook deze was vochtig en stond al iets open. Ik zag het clitje tussen de lipjes door piepen en ik zoog er gelijk op.
‘uurrhhhh….’ hoorde ik onder mijn moeder vandaan komen. Daphne lag te kronkelen en ik moest haar tegen houden. Mijn moeder begon harder te kreunen en te hijgen en ik hoorde haar orgasme aankomen. Ze pakte zich vast aan de bedrand en drukte haar kruis harder op het gezicht van Daphne. ‘Likken vriendin anders mag je niet geneukt worden door mijn zoon.’ Ze zei het op een geile maar strenge toon.

Ik likte Daphne en had inmiddels 3 vingers in haar natte grotje, ik voelde dat ze lag te knijpen en ik voelde haar kutje mijn vingers masseren. Ze kwam omhoog met haar kont en een langgerekte kreun kwam uit de mond van Daphne, ook zij kwam klaar. Mijn gezicht zat onder de sappen en ik smeerde het aan het dekbed. Ik keek omhoog en zag mijn moeder zich omdraaien, ze zat nog steeds op het gezicht van Daphne maar nu dook ze in standje 69 tussen de benen van haar vriendin. Ik zat ernaast en zag dat ik achter mijn moeder kon kruipen.

Voorzichtig kroop ik tussen de hoofdeind en mijn moeder in, ik pakte haar kont vast en tilde deze iets omhoog. Ik drukte mijn lul in 1 keer naar binnen vlak voor de ogen van Daphne. Ik duwde de kont naar beneden en ik voelde de tong Van Daphne over mijn ballen likken. Ik neukte mijn moeder met lange langzame stoten en ik genoot van het gevoel.
Ik streelde mijn moeder die heerlijk aanvoelde in haar nylon catsuit, alles voelde glad en geil en ik voelde al wat borrelen. Dat wilde ik beslist niet dus ik trok haar kont weer omhoog en trok mijn lul uit het kutje van mijn moeder. Ik drukte mijn lul in het gezicht van Daphne die er gelijk aan begon te likken. Mijn moeder kroop naast Daphne en ik draaide iets bij zodat ik mijn lul in de mond van Daphne kon duwen.

Mijn moeder maakte nu een polsband los, Daphne pakte gelijk met haar vrijgekomen hand mijn lul vast. Ze trok en zoog alsof haar leven er vanaf hing. Mijn moeder was omgelopen en had ook de andere polsband losgemaakt. Ik liet mij op mijn rug vallen en Daphne draaide gelijk om en hapte mijn lul weer in haar mond. Ik wist nu niet wie er beter kon pijpen, Daphne of mijn moeder.
Ellen was naast Daphne gekropen en drukte haar hoofd nu verder over mijn lul heen.
‘Zo vriendin, nu gaan we eens kijken of je die stamper helemaal in dat geile bekkie van je kan verwerken.’ en ik zag mijn lul steeds iets verder in het mondje van Daphne verdwijnen.

Daphne had er moeite mee maar ze had mijn lul helemaal in haar mond en ik voelde het keeltje om mijn eikel. Daphne kwam met kwijldraden en kokhalsend omhoog, de tranen stonden in haar ogen. Ze keek wel blij en gaf mijn eikel een kusje.
Mijn moeder had de ketting weer vast en trok heel zachtjes Daphne omhoog. ‘Nou schat, laat je maar neuken door mijn zoon.’ en ze kuste Daphne op haar wang.

Daphne ging over mij heen zitten en pakte tussen haar benen mijn lul vast. Ze zat rechtop en zag er geweldig geil uit. ‘Mam, wil jij een foto of een filmpje maken met jouw telefoon als Daphne zich over mijn lul laat zakken?’
Mijn moeder gaf me de ketting en sprong van het bed en pakte haar telefoon van het tafeltje. Ze kwam naast me zitten en positioneerde haar telefoon zo dat je Daphne helemaal zag en dat ze mijn lul vast had. Ze drukte op de videoknop. ‘Laat je maar zakken vriendin, laat die lul van mijn zoon je kutje maar lekker opvullen.’ en we zagen door het scherm dat Daphne mijn lul tussen haar lippen manoeuvreerde.

Heel voorzichtig liet Daphne zich zakken, het genot straalde van haar gezicht af. Mijn moeder draaide haar telefoon zo dat ik nu in beeld kwam. ‘Zoon van mij, neuk mijn vriendin maar eens stevig.’ en ze liet zich van bed glijden. Ze bleef ons filmen en liep om het bed heen. Ik liet de ketting los en streelde de benen van Daphne, het gevoel van de catsuit was geweldig. Ik streelde haar heupen, haar zij en mijn handen gingen naar haar borsten. Ik pakte ze stevig vast en kneep in haar borsten. Ik zag mijn moeder weer op het bed kruipen en achter Daphne gaan zitten. Ze duwde Daphne naar voren en ik trok haar verder naar beneden en begon haar te zoenen.

‘Hou mijn vriendin even zo vast jongen?’ en ze gaf me een knipoog.
Ik hield Daphne tegen mij aan geklemd en zag dat mijn moeder een dildo omhoog hield. Ik keek nu Daphne glimlachend aan, ze zag er gelukkig uit. Ik zag in haar ogen dat ze schrok en ze wilde omhoog komen. ‘Nee Daphne, zo blijven liggen.’ en ik hield haar stevig vast.
‘Zo meisje, je wilde toch altijd eens dubbel gevuld worden?’ en ik zag de ogen van Daphne groter worden. Ik voelde dat er iets langs mijn lul schoof, ik wist dat de dildo in haar kont zat.

‘O Ellen, jij geile gemene trut. Jezus, dit is wel heeeeel lekkkeeerrrrrr.’
Ik liet Daphne nu iets los en begon mijn lul langzaam weer te bewegen, mijn moeder begon de dildo nu ook in en uit de kont van Daphne te bewegen.
‘O jongens, dit is geweldig. Ik ga komen……’ en Daphne kreeg haar orgasme.
Ik draaide Daphne op haar rug en voelde de arm van mijn moeder nog tussen de benen van Daphne liggen. Ik begon Daphne nu hard te neuken en mijn moeder hield de dildo op zijn plaats.
‘O ja Remco, neuk me hard. Neuk me net zo lekker als je moeder.’ en haar ogen draaide weg en ze kreunde dat ze weer een orgasme kreeg.

Ik voelde nu ook mijn orgasme aankomen en zette de eindsprint in. ‘Daphne, wat heb jij een lekker geil kutje, welke ik helemaal vol ga spuiten met jong zaad. Hiiieerrrrrr.’ en ik spoot een aantal stralen sperma in de doos van Daphne. Niet zoveel want het was al de derde keer dat ik klaarkwam die dag. Ik was kapot.
Ik rolde van Daphne af en lag op mijn rug uit te hijgen als een paard, ik voelde wel dat iemand mijn lul schoon likte maar ik had de puf niet om omhoog te komen. Ik viel in slaap en werd een uurtje later wakker.

Ik liep naar beneden en zag dat Daphne met mijn moeder op de bank zitten. Ze dronken een wijntje. ‘Zo jongen, en?’ vroeg mijn moeder.
‘Ze is goedgekeurd hoor mam.’ zei ik met een glimlach.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6382 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (20)”

Plaats een reactie