BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rietje 3

Pim was uitgenodigd door zijn vriendin Kitty om na school nog even bij haar thuis te gaan studeren. Pim kon zich de vorige keer dat hij op zo’n uitnodiging was ingegaan nog levendig herinneren. Hij was, verzot als hij was op Kitty, met haar meegegaan naar haar slaapkamer en na een beetje vrijen lagen ze al snel lekker te neuken. Terwijl hij naakt op Kitty lag te neuken, was hij op brute wijze door de vader van Kitty bij zijn arm gepakt en van Kitty afgetrokken. Hij had zijn kleren bij elkaar geraapt en was snel naar beneden gevlucht waar hij zich had aangekleed en was vertrokken. Nu stond hij weer in de slaapkamer en was hij na een beetje vrijen onverwacht betrapt door haar moeder. Het tegenovergestelde was er deze keer aan de hand. Haar moeder had zelfs het initiatief genomen voor deze sekspartij. Ze stond er als een SM-meesteres bij met haar wulpse rondingen gehuld in zwartleren jarretelgordel, netkousen en zwart leren laarzen tot over de knieën.

Haar geweldige borsten zaten in een eveneens zwart leren BH die haar tieten ook nog eens opdrukten zodat ze nog beter uitkwamen. De tepels waren bovendien gestrikt met een leren vetertje zodat ze ver uitstaken. Pim bedacht zich dat als zijn vriendin Kitty er later zo uit zou zien hij erg gelukkig zou zijn. Hij had net zijn pik nog in de kut van Kitty gehad en nu stond hij achter haar terwijl zij geknield voor het bed zat. Hij had een zweepslag over haar fraai gevormde kont gegeven en die eerste klap gaf hem meteen een gevoel van macht. Hij keek nog even naar zijn lul die trillend vooruit stond en zag dat Ans, de moeder van Kitty, een goedkeurend knikje gaf. Zijn balzak was nog steeds erg gespannen omdat het touwtje dat Ans er omheen had gebonden nog behoorlijk strak stond. Hij zag zijn goed gevulde ballen strak gespannen naar voren staan en vond het wel een geil gezicht. Het voelde niet pijnlijk aan tenzij Ans er een rukje aan gaf, wat ze al een keer had gedaan omdat hij bijna klaarkwam. Dat had een pijnscheut veroorzaakt die zijn vorige orgasme meteen had uitgesteld. Het zalige gevoel van een aanstaande neukbeurt deed hem weer verlangen om zijn pik in die zalige kut van Kitty te duwen. Hij ging geknield achter Kitty zitten en met een ferme stoot ramde hij zijn lul tot de wortel diep in die natte kut. Aansluitend liet hij een zweepslag op haar rug neerkomen.

“Stil blijven zitten.” gaf hij zijn eerste bevel als aankomend dominant. Wederom vervulde deze opdracht hem met een zalig gevoel van overheersing. Kitty gaf meteen gehoor aan zijn bevel en kon met veel moeite haar kutspieren in bedwang houden. Het liefst had ze de stoot opgevangen en een klein tegenstootje gegeven maar ze bleef deze keer stil zitten en wachtte op wat komen ging. “Leef je fantasie maar uit, ze kan ertegen.” sprak Ans op zachte toon tegen Pim. Pim keek even opzij naar Ans en zag dat ze met haar linkerhand in haar tepels kneep en met haar rechterhand was ze lekker in haar kut bezig. Pim haalde zijn lul helemaal uit het zalige kutje van Kitty en ging met zijn harde eikel even langs haar schaamlippen. Kitty kreeg een rilling van geiligheid te verwerken door het geilmakende gevoel wat dat te weeg bracht. De zweep kwam met een luide pets op haar rug. “Stil zitten had ik gezegd.” en Pim ramde zijn pik met grof geweld diep in haar natte kutje. “Een, twee, drie,…” begon Pim weer te tellen terwijl hij diep en krachtig in Kitty ’s kutje stootte. Kitty kreeg een rilling bij acht en Pim haalde zijn harde lul weer uit het inmiddels drijfnatte kutje. De zweep kwam deze keer op haar rug en ook nog eens op haar linker en op haar rechter bilhelft. “Nu jij tellen.” gebood Pim aan Kitty, “Dit is EEN.”

En hij ramde zijn pik met veel kracht diep in haar kut. Kitty voelde zijn harde pik diep in haar kut geramd worden en genoot van het gevoel wat dit teweeg bracht in haar gevoelige kut. Ze dacht nog even terug aan de avond ervoor toen haar vader zo hard in haar kut had gestoten en dat gevoel van onderdanigheid was helemaal terug. “Eén.” zei ze met zachte stem. Pim trok zijn pik uit haar kut en liet de zweep op haar rug komen gevolgd door “Dat zei ik al. Opnieuw! EEN.” Zijn pik glom bij het naar buiten halen uit de inmiddels drijfnatte kut van Kitty en hij zag dat het kutsap van Kitty van zijn harde lul afdroop. Pim genoot van het uitzicht dat zijn eigen pik hem leverde en ramde voor de zoveelste keer zijn lul weer in het kutje van zijn vriendin. Ans ging op bed liggen en keek met genoegen naar de jonge knul die zich voor het eerst aan het uitleven was als beginnend dominant. Ze pakte een grote dildo, die ze gereed had gelegd bij de voorbereiding aan deze middag, vanonder het kussen en spreidde haar benen. Pim zag dit voor zich gebeuren en hield even stil om te genieten van het geile uitzicht. Daar lag de moeder van zijn vriendin, wijdbeens en met zwarte laarzen aan. Haar kut was overduidelijk nat en hij genoot van het kijken naar hoe zij die dildo haar kut in liet glijden. Hij snoof de geile lucht eens goed op en zag de dildo weer uit die geile kut gaan. Weer stootte ze hem diep in die natte kut en Pim besloot om in het ritme van Ans mee te gaan.

Ans haalde de dildo naar buiten en zo haalde Pim zijn pik uit de inmiddels drijfnatte kut van Kitty. Ans duwde de dildo diep in haar kut en zo deed Pim met zijn pik. Ze trok langzaam de dildo uit haar kut en Pim volgde haar beweging op. “Zo, jij geile jongen, lekker bezig zo saampjes.” zei Ans en keek Pim met een geile blik aan. Kitty kreeg het Spaans benauwd en kon niet meer stil blijven zitten. Ze durfde niet meer te tellen en probeerde zo stil mogelijk alles te ondergaan. Ze moest wel met haar heupen bewegen om de geiligheid die zich van haar meester had gemaakt een plekje te geven. Pim haalde zijn pik hierop helemaal uit haar kut en ging staan. Het zweepje kwam met een beste slag op haar billen terecht, en nog een, en nog een. Haar mooi gevormd kontje kreeg een 30-tal rode striemen. “Stil zitten!” zei Pim en ging weer geknield achter haar zitten. Zijn pik was nog nooit zo hard geweest en hij was verbaasd dat hij nog niet eens de drang had om te spuiten. Hij keek weer naar Ans die als een geile snol met haar dildo bezig was. In een redelijk snel ritme was ze die dildo in en uit haar geurende natte kut aan het duwen. Pim ramde zijn pik weer in Kitty ’s kut en begon het ritme van Ans meteen over te nemen. Hij had besloten dat hij net zo lang zou doorgaan tot Ans als eerste klaar zou komen, dan pas zou hij voor zijn genot gaan. Hij wou ook de moeder wel eens neuken, hij wou wel eens in Kitty ’s kontgaatje, hij wou, hij wou, hij wou zo veel dat het hem duizelde.

Al deze gedachten gaven hem vleugels en het snelle ritme van Ans, wat hij had overgenomen, werd een monotoon geneuk. Kitty begon inmiddels te kreunen en kon zich niet meer stilhouden. Zij kwam dan ook als eerste klaar “Achhhh ik kommmmm, Ohhhh ik hou het niet meer. Jaaaaaa.” Pim zag het lichaam van Kitty schokken en keek gebiologeerd naar Ans. Hij zag dat ze de dildo diep in haar kut ramde en ook zij sloot trillend haar benen voor een aanstormend orgasme. Ans begon bijna meteen daarna onbedaarlijk te trillen en opende en sloot haar benen verschillende keren. Het orgasme had haar ogen doen sluiten en ze liet het orgasme over zich heen komen. Pim haalde zijn lul uit het na druppende kutje van Kitty en kroop op Ans. Hij maalde er niet meer om, zijn pik moest en zou in die lekker geilmakend ruikende kut gaan. Op het moment dat hij nog maar net op Ans lag en zijn pik al in stelling gebracht had besefte Ans pas wat er ging gebeuren. Daar had ze niet op gerekend en ze probeerde haar benen te sluiten. Pim was haar net voor en trok de dildo uit haar kut en ramde zijn pik in haar natte net klaargekomen kut. Ze voelde meteen de harde eikel tot diep in haar kut doorstoten en bij de teruggaande beweging ging zijn eikel, precies zoals ze had gedacht, langs haar G-spot.

Het net wegebbende orgasme was op slag weer terug en het orgasme ging onverdroten door. Kitty was met trillende benen opgestaan, zag haar vriend op haar moeder liggen en die was als een dolle stier aan het raggen in de kut van haar moeder. Ze keek met verbazing naar het touwtje en de strakgespannen ballen. Ze had meteen door dat zijn orgasme daardoor was uitgesteld maar dat hij nu zou door blijven rammen tot ook hij zou gaan spuiten. “Kom maar lekker klaar, Ans.” zei Pim met luide stem. Ans orgasme begon een nieuw hoogtepunt te krijgen en nog steeds ramde Pim zijn lul diep en hard in haar kut waarop haar orgasme losbarstte. Ans hapte naar adem en eindelijk trok Pim zijn harde lul uit haar kut. Haar kut verkrampte nog een laatste keer en haar orgasme begon eindelijk af te nemen. Pim ging ondertussen naast haar staan en begon aan zijn pik te trekken. Ans opende in automatisme haar mond en Pim richtte zijn pik op de openstaande mond. Kitty zag wat er ging gebeuren en wou ook een paar druppels van zijn zaad proeven dus ze bracht haar mond bij de mond van haar moeder. Ze had haar mond nog niet geopend of de eerste straal sperma kwam uit de mooi gevormde eikel zetten. Straal na straal kwam het zaad uit zijn pik gespoten en moeder en dochter probeerden zo veel mogelijk in hun mond op te vangen. De laatste straal was nog maar net uit zijn pik of Kitty hapte als eerste zijn natte eikel in haar mond en zoog de laatste druppels zaad uit zijn pisbuis.

Moeder lag nog een beetje op apegapen na te hijgen en het zaad wat hij op haar gezicht gespoten had drupte langs haar wangen naar haar hals. Kitty zag dit gebeuren en gaf nog een lekkere lik aan die zalige pik van haar vriend en begon daarna haar moeder af te likken om maar niets van dat zalige sperma te verspillen. Pim stond naast het bed, zag dit gebeuren en wist zeker dat hij dit nog vele malen zou willen meemaken. Ans was na verloop van tijd uit gehijgd en stond op van bed. Ze keek Pim recht in de ogen en zei “Jij mag vaker langskomen.” Kitty kon een glimlach niet inhouden. “Zullen we ons even opfrissen?” stelde Ans voor en liep vooruit naar de douche. Pim liep achter haar aan en keek naar het magnifieke achterwerk van de moeder van zijn vriendin. Ans had een werkelijk schitterende kont en al menig man had ze daarmee zijn hoofd op hol gebracht. Zeker nu met haar zwarte laarzen op naaldhakken deden haar derriere goed uitkomen. Pim keek gebiologeerd naar het schudden van haar billen en bij elke stap die ze deed leek het wel of zijn pik meegroeide. Elke hartslag werd gebruikt om zijn pik weer zo stijf als mogelijk te maken. Ans trok bij binnenkomst in de badkamer haar SM kleding niet uit maar pakte een washandje en waste haar kut een beetje schoon. Ook Kitty volgde haar voorbeeld. Pim verlustigde zich naar het kijken naar de twee vrouwen en genoot van het schommelen van hun beider tieten en het wassen van die kutjes die hij net had geneukt. Pims pik verslapte toch enigszins want hij moest plassen en hij ging voor de WC staan en begon zijn behoefte te doen.

Ans was er als de kippen bij en pakte de al pissende lul van Pim vast en richtte die in de Wc-pot. “Ohh ja, dat heb ik altijd eens willen doen.” bracht Ans uit en keek aandachtig naar de pissende lul van Pim. Kitty kwam er even naast staan en zei “Dat kan ik ook” ging voor het ligbad staan en spreidde haar schaamlippen. Pim zag slechts luttele seconden later een goudkleurige straal pis uit het net gewassen kutje spuiten. Hij genoot van de aanblik en zijn lul begon weer te groeien. Ans schudde de pik van Pim nog even uit en die beweging was genoeg om zijn pik weer helemaal stijf te krijgen. “Zo Pim, klaar voor de tweede ronde?” vroeg Ans en liep weer terug de gang in. “Ik wel!” zei Pim met een enthousiaste stem en volgde Ans. Hij liep achter de moeder aan en zijn pik groeide zo mogelijk nog meer van het uitzicht op haar werkelijk fantastische kont. Ans liep haar slaapkamer in en Pim volgde haar alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ze opende een kastje en haalde er een ander zweepje uit.

Het was het zweepje wat een beetje op een hand op een stokje leek, wat Kitty ’s kutje al eens behoorlijk afgestraft had. Ans draaide zich om en zag de geile pik van Pim nog steeds helemaal stijf staan en er welde alweer een druppel voorvocht uit zijn eikel. “Zo mannetje, jij lijkt haar vader wel. Die krijgt ook een stijve bij het minste of geringste.” Ans pakte nog een paar zweepjes, de een leek op een paard rijzweepje, de ander was een brede leren plak, en weer een ander waren wel honderd dunne strengen. Ze gaf elke zweep aan Pim en vertelde erbij wat zoal de werking en het effect was. Ook een blinddoek en zelfs een paar veertjes konden gebruikt worden in de sm-wereld waar Ans en Jaap al jaren trouwe fans van waren. Ans was een zogeheten Switch en kon genieten van het dominant zijn als wel als onderdanige. Kitty stond er een beetje verloren bij en besloot om maar op bed te gaan liggen. Ze lag nog maar net op bed of Ans tikte Pim op zijn schouder “Mag ze dat?”

Pim had de vraag meteen door en besloot om zijn dominante rol maar meteen in de praktijk te gaan uitvoeren. “Zoals ik het zie,” zei Ans “Kitty is een meisje wat als een koningin op het schoolplein behandeld wil worden, als een prinses in de keuken, als de perfecte gastvrouw in huis maar als een seksslavin in de slaapkamer. Dus leef je fantasie uit, als het niet fijn is zal ze het vanzelf aangeven.” Kitty keek een beetje verbaasd naar haar moeder die naar het slaapkamerraam liep. Het viel haar toen pas op dat de twee hangplanten die altijd voor het raam hingen nu op de grond stonden en die vervangen waren door twee kettingen met handboeien eraan. Ans gebood haar dochter om te komen en zo stond, nog geen minuut later, Kitty vastgebonden met de handen in de lucht en haar borsten flink gespannen.

“Nu ga je luisteren naar je vriend, duidelijk.” zei Ans en gaf een zweepje aan Pim. Pim keek nog even naar het paard rijzweepje en wist gelijk wat hij daar mee ging doen. Een zachte tik op haar rechtertepel was het eerste wat hij deed. Kitty keek even verschrikt op maar vond de tik eerder geil en opwindend dan dat ze er pijn door ondervond. “Zo, dat vind je dus lekker.” was de reactie van Pim en hij gaf meteen een iets hardere slag op haar linkertepel. Het leek wel alsof er een elektrisch schokje door haar lijf ging en haar kutje begin meteen te vloeien van geiligheid. Kitty wiebelde iets met haar billen en probeerde zo haar opwinding te verbergen, ze schoof wat met haar benen heen en weer en probeerde zodoende haar kutje een beetje te ontzien. Echter ze had zo meteen de volle aandacht van Pim gekregen. Hij wist meteen wat te doen en liep naar de kast met sm-spullen en pakte een soortement bezemsteel eruit met twee enkelbanden. Hij liep weer naar Kitty toe en ging voor haar zitten en bond eerst haar linkervoet vast aan de stok, gaf een tik tegen haar rechtervoet en zo stond Kitty in no-time wijdbeens en kon haar benen niet meer sluiten. Pim had in datzelfde moment gezien dat haar kut al drijfnat was en zijn machtspositie groeide met de seconde. Hij snoof nogmaals de geilmakende lucht op en zijn pik werd spijkerhard.

Pim ging achter Kitty staan en ramde zijn pik achterlangs diep in haar kut en gaf twee ferme stoten. Kitty kon geen kant op en genoot van zijn lekkere lul. “Goed zo, Pim. Neuk die slet maar, ze kan het hebben.” zei de op bed liggende Ans, die alweer met een dildo in haar kut zat te spelen. Pim zag het even aan en gaf Kitty een ferme tik op haar billen. “Kijk voor je.” zei hij streng, gevolgd door nog een stevige tik op Kitty ’s achterwerk. Pim wisselde het zweepje in voor de veertjes en ging fluisterstil achter Kitty staan. Hij bracht zijn pik tegen de gleuf tussen haar benen en schoof zachtjes zijn pik naar voren, zo gleed zijn lange lul als een paling in Kitty ’s kutje. Zachtjes neukte hij haar zo achterlangs en begon met de veertjes langs haar nek te halen. “Zo is ze lief, zo krijgt ze een complimentje.” Kitty werd er super geil van en bewoog wat met haar voeten om iets makkelijker te gaan staan.

Pim haalde meteen zijn lul uit haar kut en gaf met de vlakke hand een ferme tik tegen haar linker bil. Hij zag meteen zijn handafdruk verschijnen, over de al rode strepen heen. Pim besloot om meteen ook haar rechter bil van zo’n afdruk te voorzien en Kitty schrok een beetje van de kracht waarmee hij sloeg. “Stil staan, had ik gezegd of niet soms?” Weer bracht Pim zijn lul achterlangs in haar kutje en weer begon hij haar zachtjes neuken. De kut van Kitty was met maximale productie kutsappen aan het produceren en het geile vocht liep al in straaltjes langs haar benen. Pim voelde het sap langs zijn lul lopen en vertraagde daarop zijn ritme van stoten. Een paar mintuten was hij haar fluisterstil aan het neuken en telkens bracht hij langzaam zijn lul diep in haar kut en dan weer langzaam eruit tot zijn eikel net haar schaamlippen raakte. Kitty probeerde met alle denkbare manieren om niet te bewegen maar het was te geil om stil te blijven staan. Ze deed haar uiterste best maar daardoor kwam het orgasme als een donderslag bij heldere hemel. Na een paar minuten barste het los en in een fractie van een seconde was haar orgasme niet meer te beheersen.

Trillend op haar benen liet ze alles lopen en Pim was er als de kippen bij. Hij stond in diezelfde seconde voor zijn vriendin en zag haar kut verkrampen en het kutsap spoot eruit. Hij voelde zich oppermachtig en pakte het kleine zweepje wat op een hand leek en gaf een ferme tik vol op de kut van Kitty. Het kutsap wat uit haar kut spoot werd door de klap alle kanten op gesmeten en vulde de kamer met geiligheid. Pim snoof het kutgeil op en gaf een paar lekkere rukken aan zijn harde lul. Ans zag dit aan en duwde de dildo diep in haar kut en ze verkrampte in het zoveelste orgasme van die middag. Pim keek Kitty diep in haar ogen en duwde een paar vingers in haar nog steeds lekkende kut. “Word jij zo geil van mijn lul?” Kitty kon niets anders doen dan haar ogen neerslaan en zachtjes Ja-knikken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 10509 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Rietje 3”

  1. Pim weet nu wel hoe hij Kitty kan verwennen en klaar kan laten komen.
    In een eerder verhaal is Kitty geschoren. Hoe staat het gras erbij voor Pim zijn piemel en b@lzak. Geschoren is veel lekkerder voor beiden.
    In afwachting van een neukvol vervolgverhaal.

Plaats een reactie