BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Schoonzussen

Tess en Merel geilen lekker in de tuinJeroens zus zou komen logeren en Tess, zijn vrouw, vond dat net zo spannend als hij. Zij en Merel hadden elkaar ontmoet tijdens het eerste jaar aan de KMA in Breda en besties geworden en gebleven. Ze hadden samen een paar keer onder vuur gelegen tijdens een uitzending en elkaar dieper leren kennen als je van twee militairen mag verwachten. Het was tijdens één van haar vele bezoeken aan Merels ouderlijk huis dat ze Jeroen ontmoette en verliefd op hem geworden.

Na hun afstuderen vervulde Tess één tour in Afrika en werd bevorderd tot luitenant voordat ze terugkeerde naar het burgerleven om te trouwen en een gezin te stichten met Jeroen. Merel bleef in het leger en zou binnenkort haar promotie tot commandant vieren. Ze had een pittige opdracht op de basis Volkel gekregen en maakte op weg daarheen een tussenstop in bij haar broer. Ze zou er een week vakantie houden.

Sarah, hun dochtertje, vond het geweldig om een week met hun favoriete tante door te brengen. Samen beklommen ze de heuvels en wandelden in het parkje en verkenden de heidevelden van Rucphen. Uiteindelijk moest Jeroen weer aan het werk en moesten de kinderen weer naar school en bleven de twee oude studiemaatjes overdag alleen achter om bij te praten over elkaars leven.

Op Merels laatste logeer dag bij hen maakten de jonge vrouwen gebruik van het kleine zwembad. Het was alsof ze weer op school zaten, zoals ze met elkaar speelden en met elkaar stoeiden om een bal. Merel was sterker en sneller. Ze had zichzelf door de jaren heen in topconditie gehouden.

Halverwege de dag besloten ze te gaan zonnen. Ze begonnen met zich in te smeren met zonnebrandcrème en strekte zich uit op de ligstoelen. Merel bekeek Tess langs haar bijna gesloten ogen en dacht terug aan die zoenen tussen hun. Het stoeien met Merel en de zon herinnerden Tess aan hun eerste uitzending naar Afrika. Ze had een zelfde gevoel en ze voelde haar tepeltjes zwellen terwijl ze dacht aan die ene keer en wat dat met haar had gedaan. Tess was zich gaan afvragen of ze misschien bi was, want een lekkere lul was net zo spannend als een vrouw die wist wat ze voor een andere vrouw kon betekenen. Het was om vele redenen een heel spannende tijd geweest in Afrika. Ze ontdekten wat gevoelen voor elkaar en wat ook spannend was dat rebellen met een regelmaat rakketten op hun basis afvuurden. Tijdens een beschieting waren ze samen in een schuilkelder beland en hadden ze elkaar vastgepakt uit angst hadden ze elkaar gezoend en gestreeld op plekken waar alleen geliefden dat doen. Ze waren het er over eens dat dit naar meer smaakte maar dat die niet de plaats of het moment was…

Tess had het gevoel dat er iets ontbrak. Ze wilde iets zeggen, maar ze hield zich in. Merel was haar beste vriendin en Afrika was al zolang terug. Ze moet een gedachte met haar kunnen delen zonder angst voor schaamte. Maar ze was ook getrouwd met Merels broer, dus er waren enkele gedachten die niet gepast waren om te delen. Toen kreeg de gedachte in een ogenblik een stem: “Denk je ooit aan die beschieting?”

Merel antwoordde niet… Ze ging rechtop zitten, pakte de fles olie en goot een ruime hoeveelheid in haar hand. Ze ging op de zijkant van Tess stoel zitten en begon de olie op de schouders van haar vriendin te verspreiden. Ze masseerde het in, kneedde haar spieren en streelde haar huid. Ze maakte Tess topje los en liet de uiteinden van de koorden naast de stoel zakken. Ze verspreidde de olie over haar vriendins rug en langs haar flanken en masseerde de zijkanten van haar borsten met haar vingertoppen. Tess kreunde zacht toen ze daar haar vriendins vingers voelde. Merel ging door naar Tess haar onderrug. Tess sloot haar ogen en tuitte haar lippen en kuste Merel terwijl deze de knoopjes van het bikinibroekje losmaakte.

Ze voelde dat ze werd aangeraakt op plekken die alleen zij zelf en de broer van haar vriendin ooit hadden aangeraakt. Ze genoot ervan naakt op de stoel te liggen terwijl geoefende handen zich een weg baanden langs haar dijen, haar kuiten en haar enkels. Ze voelde zich gereduceerd tot gelei, een warme, naar kokosolie geurende gelei.

Merel leunde achterover en haakte haar topje los. Haar pronte tietjes kwamen vrij. Haar prachtige kleine tepeltjes stonden trots naar voren. Ze ging verder en deed ook haar broekje uit. Toen leunde ze achterover op haar eigen stoel, liggend op haar rug en schaamteloos haar benen spreidend.

Tess smeerde haar handen in en ging schrijlings tussen de benen van haar vriendin zitten. Hun blikken ontmoetten elkaar en ze ging aan de slag op Merels schouders. Jaren in de Stille Zuidzee hadden haar de mooiste kleur gegeven. Tess werkte zich een weg naar de bleke halve manen van haar borsten. Ze drukte haar eigen borsten er tegen aan en de twee deelden een lange en langverwachte kus.

Terwijl Tess elk deel van Merels lichaam streelde en met lotion insmeerde, drukte ze dat deel van haar eigen lichaam ertegenaan en kuste haar. Met hun lichamen ingesmeerd en geolied lagen ze samen en dutten in de middagzon. Na een uurtje zochten ze de schaduw op en zoenden elkaar op nieuw. Handen verkenden elkaars lichamen. Lippen speelden met tepels. Merel was de eerste die het poesje van haar vriendin streelde en binnenging met twee vingers. Tess genoot diep grommend. Binnen de kortste keren kwam ze klaar. Ze ruilden van plaats. Tess duwde Merel in de stoel en kuste haar dijen en likte haar kletsnatte schaamlippen. Terwijl ze op het clitje sabbelde perste ze eerst twee en toen drie vingers diep in haar vriendin. Merel genoot en het gevoel van een gevulde poes en de warme tieten van een vrouw tegen haar bovenbenen deed haar snel komen. Samen gingen ze douchen en streelden en speelden daar nog rustig verder. Toen Jeroen thuis kwam was de rust weergekeerd en hadden de dames afgesproken hun encounter geheim te houden.

Het was een jaar later toen Jeroen Tess het nieuws vertelde. “Merel gaat trouwen. Ze nodigt ons uit voor Kerstmis om hem te ontmoeten.”
Tess vroeg zich af wat voor soort man haar mooie, getalenteerde, geile schoonzus had kunnen winnen. “Het moet een geweldige kerel zijn,” zei ze ietwat afgunstig. “Denk je dat hij haar zwanger heeft gemaakt?” zei Jeroen lachend. Tess probeerde zich Merels mooie, strakke buik voor te stellen, maar nu bol en gevuld met een kindje in wording. Ze stelde zich voor hoe het zou zijn om er weer met haar handen overheen te gaan…

Misschien, ooit zou het er weer van komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 20486 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Schoonzussen”

Plaats een reactie