BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een wens vervuld 2

Nicole wordt nog even goed geneuktNa net een heerlijk trio gehad te hebben met mijn man John en onze nieuwe kennis Sander zitten we op de bank even bij te komen met een glaasje wijn. We zijn alle drie nog naakt, maar niemand vindt het gek. Na de glazen nog een keer gevuld te hebben, maakt John aanstalten om zich weer aan te kleden. Ik weet dat hij genoten heeft en het zo wel prima vindt. Ik kijk uit mijn ooghoeken naar de half stijve pik van sander die er desondanks nog steeds indrukwekkend uitziet, en ik verbaas me er over dat ik dat in mijn mond heb gehad. Mijn wens is in ieder geval uitgekomen, een trio met twee mannen heb ik toch maar mooi gehad.

Opeens vraagt Sander aan John. He John, ga je je al aankleden, is de fun al voorbij ? John kijkt naar mij en ik ben ook wat verrast door de vraag van Sander. Zeg John, hoe zou je het vinden als ik en Nicole nog even wat verder met elkaar spelen, zegt Sander of vindt je dat geen goed idee? Alsof ik niet besta, zegt John, dat is prima hoor Sander, maar ga dan lekker naar boven daar heb je een heel bed voor jullie tweeen. met verbazing kijk ik naar John, maar Sander pakt me al bij mijn arm en zegt, kom lekkertje wij gaan nog even verder van elkaar genieten. Ik schrik van deze wending, maar ben ook wel blij verrast, er komt een tweede ronde aan met een heerlijke man, al vind ik het een beetje eng dat mijn eigen kerel er niet bij is.

Ik loop vooruit de trap op en krijg dan al een flinke pets op mijn linkerbil van Sander, kom schoonheid, wijs me maar de weg naar de speelkamer. Aangekomen op de slaapkamer trek ik het dekbed weg en ga op bed liggen. Door het uitzicht op mijn open kutje tijdens het traplopen staat de pik van Sander weer fier overeind en ik vraag me werkelijk af of dat wel in mijn kut gaat passen.
Sander lijkt mijn gedachten te raden en stelt me gerust, ik zal je eerst goed opwarmen Nicole voordat we gaan neuken zegt hij. Hij komt naast me op bed en zoekt met zijn mond naar mijn tepels, waarop hij om de beurt begint te zuigen en zachtjes te bijten totdat ze recht overeind staan. Dan gaat hij met zijn mond lager en komt al kussend via mijn navel bij mijn kutje. Sander gaat plagend met zijn tong langs mijn klitje en dan weer in mijn kutje… wat een heerlijke befkunsten heeft deze man. Hij slaat geen stukje over en jaagt me steeds verder richting een heerljjk hoogtepunt. Ik lig te kronkelen en te hijgen van genot, op het moment dat hij al likkend aan mijn klitje ook twee vingers bij me naar binnen duwt kom ik gillend van genot klaar…aaaaaaaaahhhh hemels. mijn ogen draaien en ik voelen golven van orgasme door me heen gaan.

Sander stopt en kijkt me glimlachend aan, ik denk dat je er nu wel klaar voor bent zegt hij. Ik lig nog na te schokken en te hijgen of Sander pakt mijn benen positioneert zich daartussen en spreid mijn benen zo wijd mogelijk. Hij komt naar voren met zijn pik en ik voel de eikel al tegen mijn poesje aanduwen. Ben je er klaar voor Nicole ? Ik kan alleen maar knikken van ja, maar weet het eigenlijk niet zeker.
Sander duwt de kop van de eikel naar binnen en mijn ogen puilen uit, ik begin te hijgen en probeer weg te draaien, maar lig te stevig onder de sterke armen van Sander om weg te komen. Ik voel hoe ik helemaal gevuld worden terwijl sander verder en verder zijn lul naar binnen drijft. PFFFF ggggg, ik moet heel erg wennen aan deze indringer en mijn kutje is niet voorbereid hierop.

Desondanks glijdt de pik nog steeds door, omdat ik toch nat genoeg bent en er ruimte is. Uiteindelijk voel ik dat hij stopt en weet dat heel de pik in me is. Stiekem trots dat ik dit toch maar voor elkaar gekregen heb, kijk ik Sander aan. Zie je wel dat het past, zegt hij. Geef je maar over aan mij zegt sander dan zal ik je nu laten genieten. Ik ontspan wat en sander haalt zijn pik wat terug tot ik alleen de eikel nog voel om hem daarna weer helemaal in mijn kut te pompen. De lucht wordt me weer even ontnomen, maar tijd om bij te komen heb ik niet, want de volgende stoot komt er alweer aan. Uhh Uhh Uhh stoot na stoot krijg ik te verduren. Sander fluistert me nog even in dat hij dit lekker lang vol kan houden, omdat hij net zo lekker is klaargekomen en er nu wel even tegen kan. Hij spreidt mijn benen nog verder en ramt maar door.

Die dikke knots raakt mijn hele kut inclusief mijn klitje bij elke stoot en ik voel dat ik klaargeneukt ga worden door deze knoepert. Wat een uithoudingsvermogen heeft deze man hij beukt maar door en ik kan het niet meer tegenhouden. Golven glijden door mijn onderbuik en ik voel een heftig orgasme opkomen…iiiiiiiiiiii ik kom ik kom gil ik en voel het vocht uit mijn kut spuiten. Ik lig hier gewoon te squirten tijdens het neuken. Ik sluit mijn ogen en voel nog steeds de pik rammen in mijn kutje. Sander stopt en haalt zijn pik eruit en ik denk dat het over is. Hij pakt me beet en draait me om. Op je knieën lekkertje zegt hij en tilt mijn kont omhoog. Ik kruip om knieën en voel de knots alweer binnendringen. De stoten gaan gewoon door, wat een man is dit. Dan pakt hij mijn haar en trekt mijn hoofd omhoog , onderwijl met zijn andere hand in mijn tepel knijpend. Ik onderga een gevoel van pijn en genot dat nieuw is voor me. Sander denkt nu niet meer aan mij, maar is helemaal bezig met zijn eigen genot.

Spuit maar , spuit maar roep ik, spuit mijn kutje maar vol. Sander slaat nog een keer hard op mijn kont en trekt zich terug. Razendsnel is hij opeens bij mijn hoofd met zijn pik, trekt weer aan mijn haar en ik open mijn mond van schrik en krijg gelijk de keiharde grote stamper in mijn mond. Hij weet toch dat ik niet wil dat hij daar in klaarkomt denk ik nog. Maar Sander kent geen genade, Je bent te geil en te lekker om niet in je mond te spuiten roept hij en daar komt het al. Golven zaad komen in mijn mond en ik slik om het weg te krijgen. Ik kok en walg, maar vindt het ook wel weer erg geil om zo gebruikt te worden. De laatste druppels vallen op mijn gezicht en sander laat zich vallen op het bed. Als een uitgewoond sletje lig ik daar naast hem, de smaak van sperma in mijn mond, en nog wat spetters in mijn gezicht, een afgeneukt kutje en helemaal beurs geramd. Ik ga douchen zeg ik en laat Sander liggend achter op bed.

Zou hier het avontuur eindigen voor Nicole ?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nicole en John

Wij zijn John en Nicole en genieten van de verhalen die hier worden ingezonden. De verhalen zijn soms waargebeurd, soms ook een fantasie
Graag leren wij hier mensen kennen voor gezellige praatjes, het delen van avonturen het schrijven van een verhaal, of wellicht meer dan dat.
Mailen voor ideeën kan je ons altijd op faja1968@outlook.com

Dit verhaal is 8988 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Een wens vervuld 2”

Plaats een reactie