BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oude Hans 14

Hans en Henk hebben buitenseksDe dagen vlogen voorbij, dagelijks stuurde Wim me lekkere berichten, soms een foto , waardoor ik gelijk een stijve lul kreeg.. daagde me uit.. en het liefst stapte ik gelijk in de auto…om naar die zalige heer te rijden.
Inmiddels waren we ruim een week verder en had Hans wel gesproken via de telefoon , maar nog geen tijd gehad om langs te gaan.
Vond dit al veel te lang, dus ik moest een bezoek inplannen , ik belde hem, en hij was heel blij dat ik de volgende dag hem kon bezoeken .
Zal ik morgen naar je toe komen? Hans, vroeg ik? Ja geweldig! Kunnen we samen wat boodschappen doen, vroeg hij?
Word mooi weer, en wie weet ergens koffie ?
Prima zei ik, gaan we doen.

Einde van de dag kwam ik terug van het werk, en mn vrouw was al bezig met het avondeten , schat ik ga morgenmiddag naar Hans , even een boodschapje doen, het word mooi weer en hij komt maar weinig buiten.
Prima zei ze, ik moet toch even gaan zitten voor mn opleiding , loop al weken achter .
De volgende ochtend, de zon kwam al door en het beloofde een mooie dag te worden.
Dus lekker een shirt aan en een driekwart broek, meestal droeg ik normale korte broeken, maar vrouw lief , vond die korte sportbroeken niet meer kunnen, op jouw leeftijd , staat dit netter.
Mn vrouw zat aan haar studie , kuste haar gedag , en ging onderweg.
Eerst nog even sigaretten halen bij de pomp, en door.
Mn broek had ik inmiddels opgerold, het was toch best warm.
Bij Hans aangekomen, namen we eerst een kop koffie, en namen we z’n boodschappen door, en we plande een route .
Zo lekker in je korte broek , zei hij, ja zonnetje schijnt dus waarom niet.
Zou dat ook wel willen, maar met die steunkousen, kan dat niet meer, zei hij
Ja dat is een nadeel , schat zei ik, kan me voorstellen dat je je dan niet op je gemak voelt.
Zullen we gaan ?

Hans stond te verzinnen wat hij aan moest , wat denk jij Henk ?
Zo min mogelijk, riep ik hahahaa
Ik denk dat een dunne jas voldoende is hoor.
Natuurlijk trok hij een te dikke jas aan, oude mannen hebben het snel koud zei hij.
We liepen richting de lift , zo gezellig ga je op stap ? Vroeg de verpleging , ja even een frisse neus halen, zei Hans , veel plezier !
Had je rollator niet mee gemoeten? Welnee , loop goed met die stok, en anders geef ik je een arm.
We reden naar het winkelcentrum , en haalde wat boodschappen in diverse winkels.
Al gauw loop je te lang, en Hans gaf aan dat hij toch wel naar de auto terug wilde .
Geef me een arm, zei ik, heb je meer steun,
En voelt gewoon lekker, toch?
We schuifelde gezellig richting auto, best nog een stuk hè ?
Bij de auto aangekomen, hielp ik mn oude zalige heer, z’n stoel in .
Met een kreun zakte hij de stoel in , zo zit je opa? Lachte ik,ik stapte in en pakte z’n gordel, krijg die gordel niet vast hoor, zei Hans , kom hier ouwe , zo je zit vast.
We gaan ff lekker stukje rijden , op naar een drankje .

Onderweg legde hij z’n hand lekker op mn bovenbeen, z’n hand een stukje onder mn opgerolde pijp, en m’n hand op die van hem .
Je hebt koude handen, zei ik, die worden zo wel warm , bromde hij.
Mn lul was aan het zwellen, in mn korte broek…geen ondergoed aangetrokken..
we reden naar een leuk koffiezaakje, aan de rand van een bos , met uitzicht op een mooie plas water, Hans houd van natuur, dus de auto aan de rand van het water geparkeerd.
Wat een uitzicht , hoorde ik hem zeggen! En lekker met die zon , zo achter het glas is het lekker , zal ik je jas even uit doen ?
Ik liep naar de bijrijderskant , en hielp hem uit z’n jas.
Zal ik bekers koffie halen ? Kunnen we hier op drinken, goed plan , zei hij, ik blijf wel zitten.
Ik kwam terug met , 2 bekers koffie , en voor ieder een appelflap.
Zooooo verwen me maar… lachte hij, nou als dat zou kunnen, grapte ik…
Inmiddels werd het wat drukker en er zaten ook mensen op de bankjes bij het water.
Wij zaten lekker ramen open , en te genieten van onze versnapering.
Je knoeit zei ik , wacht even en ik haalde de kruimels van z’n overhemd en wreef ze uit z’n schoot,,, mmmm kreunde hij en kwam een stukje omhoog…. Zo de kruimels zijn weg.. ja zei hij …mn kruis protesteert gelijk .. nou doe ik het zachtjes over.. en aaide teder over z’n gulp..beter? …veel beter .. hijgde hij..

Toen de koffie op was legde hij z’n hand weer op de zelfde plek en aaide .. mn lul kwijlde , en het liefst trok ik me ter plekke af!
Tijdens het winkelen lekte ik al! Wow!
Wat een genot hè zo samen aan het water , wreef over z’n borst , en z’n buik.. ja dit is wel genieten zo.
Gaf hem een zoen, m’n ouwe lieverd ben je , pas op hoor die mensen op dat bankje kijken..
Je hebt gelijk , zal mn hand wat lager houden .. en legde hem in zn kruis.
Zo ziet niemand, zei ik.. en zo te voelen , ben je tevreden.
Ondertussen , had ik mn lul , naar rechts gelegd in mn korte broek… hopen op een aanraking van z’n oude hand ,die onder m’n opgerolde broek zat.
Hij vertelde verhalen van vroeger , we keken naar de mooie watervogels, terwijl ik voelde dat z’n hand iets verder schoof, zo lekker m’n handen warmen, Henk , je mag wrijven hoor.. zijn ze ook eerder warm , knipoogde ik.
Ik kneep.. zachtjes in z’n kruis.. aaaa.. kreunde hij naast me… je weet hoe gevoel mn eikel is he, een beetje zei ik zacht …
Ik duwde zn hand zelf iets verder , mn korte broek ik… en ze vingers raakte net mn lul aan, die half hard ..op mn been rustte…
Mmmm dat voelt lekker, gromde ik.. jij hebt er ook niks onder aan? Vroeg Hans verbaasd? Nee…. Hoe bedoel je ook? Hij lachte , ik dus ook niet , vond je niet dat er weinig slips in de was zaten ? De laatste keer.

Nou je het zegt ! Ja dit draagt veel lekkerder, mn lul lekker los , en met lopen schuurt het zalig langs de stof van mn broek.
Alleen kwijl ik de binnenkant van mn lange broek onder , in de loop van de dag, voel ik dat er een natte plek zit.
Mmmm werd al geil van z’n verhaal.. vandaar dat je zo gevoel reageerde net.
Het stel met de fietsen , zaten nog op het bankje … van mij mogen ze door fietsen.. zei ik… zn dikke oude vingers aaiden heel zacht mn lul, steeds verder groeide .. niemand die wat door had …. Mmmmmm kreunde ik
Gelukkig had hij een pantalon aan, waar een lange rits in zat, z’n oude lullen broek noemde
hij het, ik pakte z’n broek en ritste hem voorzichtig open.. hé dat kan niet hoor , fluisterde hij… sssst niet zeuren geile bok.
Mn rechterhand ging op zoek… voelde z’n zalige blote benen… en daar tussen voelde ik wat warms… mmmmm kreunde hij.. lekker…
Haalde z’n enorme dikke eikel, door z’n gulp naar buiten… aarggfffff kreunde hij.. overal mensen, schat.. niemand ziet wat … we streelde elkaar lul, en ik wreef over z’n natte kop…

Voelde dat z’n spieren in z’n bovenbenen aanspanden… Jesus wat geil.. kreunde hij.. die fietsers waren weg..
Er lekte druppels uit z’n eikel, sliertjes vocht . Mn vingers kleefde… ik wreef mn vingers over z’n zachte lippen.. proef maar en likte de rest zelf af…. Een heerlijke zoete smaak … terwijl ik rondkeek, zag ik dat er op een andere auto de parkeerplaats leeg was…
Ik trok Hans langzaam verder.. ooooo klonk er .. dit is zo geil Henk….mn hand glibberde van zn geil.. zn lul glom… en sopte .. ik wilde hem laten spuiten .. maar er mocht niks in de auto komen…. Ik kwam iets uit mn stoel omhoog… hans lag met z’n ogen dicht te genieten… o mijn god kreunde hij.. ga doorrrrrrrrr…. O oooo dit duurde niet lang meer, mn lul stond ook op klappen.. maar eerst mn geile oude vriend …… Henk het komtttttt het komt .. ik kom ! , snel boog ik met mn hoofd richting zn schoot en sloot mn lippen om zn eikel.. aarggfffffgggg en net op tijd ving ik z’n stralen zaad om met mn mond , en zoog z’n eikel schoon…. Uit geblust zat hij naast me… jeetje.. buiten gepijpt worden… wat doe je met me…… zalig.
Ik zat met een enorme paal in mn broek , Hans pakte hem …. Wacht schat , we rijden een stukje verder…
Ik reed naar een afgelegen stuk park , met 2 parkeerplekken.. gelukkig leeg…

Ik zoende Hans en onze tongen kronkelde als paling om elkaar heen… door alle commotie hing z’n slappe lul nog uit z’n broek… ik liep naar de bijrijders kant, en Hans zette met moeit z’n benen uit de auto , moest even helpen, pfff dat ouwe lijf bromde hij…. Hij pakte mn lul jeetje .. lijkt wel beton schat .. jaloers lachte hij , en trok me zalig … , wacht eens zei ik bukken lukt niet .. en ik stapte op de dorpel van de auto , zo kwam ik redelijk in de buurt .. en ik voelde dat hij mn natte eikel likte en hij z’n mond verder open deed, mn natte staaf zoog hij zalig terwijl ik m’n zak masseerde … ooooo kreunde ik.. geile ouwe donder! Hij zoog me best diep…. Heerlijk ouw gromde ik, op het moment dat ik voelde … dit gaat niet lang meer duren .. stapte ik van de dorpel af.. hij was zn eikel al aan het masseren… trek door met je oude handen en richt op je lul… kom …. Heerlijk Henk zei hij… ookal was zn lul .. na z’n lozing niet meer hard , z’n eikel glom en hij genoot …. Hij trok me zalig door …. Ja jaaaaa kreunde ik…… ik drukte z’n hand naar beneden … en m’n stralen spoten over z’n eikel , hand en een paar dikke klodders op z’n broek….

Wow… hijgde ik…. Zo lekker..de eerste keer buiten Hans… het idee dat er iemand aan zou komen…. Was eng.. maar ook geil..’
Thuis is veiliger zei hij… daar heb je zeker een punt ..
Ik zoog z’n lul schoon … mn broek zit onder het zaad… ja pech ., ik moet het zelf wassen toch lachte ik…. Kom , benen naar binnen we gaan naar huis.
We stonden inmiddels voor het verpleegtehuis , zo even je boodschappen niet vergeten , zal ze even pakken.
Ik liep om de auto heen, en deed z’n deur open, pakte z’n benen , en tilde deze uit de auto , Hans was aardig moe geworden .
Terwijl hij naast de auto staat kijk ik naar beneden… zoo jij hebt een vieze broek… ja omdat jij over me heen wil spuiten…..!dat klopt … ook erg lekker zei hij.. kom naar binnen , kan je je verkleden..

Aangekomen in z’n appartement , trok ik eerst Hans z’n broek uit, en met een doekje haalde ik de slierten zaad weg, zo die kan bij de rest van je was..
Kan je mn kousen uit trekken? Vroeg hij .. pff ze knellen, en denk dat ik even onder de douche ga, zei hij.
Maar eerst even zitten hoor , ff bijkomen .
Wat een zalige middag Henk , dank je wel hoor .
Kom even naast me zitten , vroeg hij.
Gezellig zaten we nog even te kletsen, ik wreef over z’n blote been heen, zalig zo, zit ik hier ik mn blote lul lachte hij.. lekker hoor zei ik.
Wil je m’n douchestoel klaar zetten, ga ik me opfrissen….
Goed plan, ga maar lekker onder die warme stralen zitten, goed voor je spieren .
Een kwartier later riep Hans om een handdoek, ik droogde hem zoals altijd af, en trok z’n badjas aan, zo jij bent klaar voor de avond!
Nou klaar was ik vanmiddag, lachte hij
Lieverd ik ga terug , gaf hem een lange zoen, hou die badjas dicht , anders blijf ik nog een uurtje!
Lachte ik, nee ben versleten ! Ga maar gauw , we bellen!

Word vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4077 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie