BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nachtbus van Lima naar Nazca (2)

Emma en Saar zitten naast elkaar op de vensterbank en hebben een sigaret opgestoken die ze delen.
Eva ligt naast me in mijn arm en prutst wat aan m’n piemel en balzak, is toch iets speciaal niet een man zegt ze bijna filosoferend waarop ik zeg ‘k zou me geen leven zonder kunnen voorstellen.
Plots zegt Eva, maar waar zijn Minou en Roos ? Antwoord Emma droogjes, oh die hebben ruzie, Roos zou teveel naar die ene grote blonde Australische hebben zitten staren op de bus. Ze zijn elkaar aan het afmaken en zolang wij niets horen zal het beperkt zijn tot verbaal geweld.
Die lijn is nog niet uitgesproken of wie komen daar binnen, jawel Minou en Roos, beide rood aangelopen duidelijk veel gehuild want hun mascara of whatever is serieus uitgelopen.
Zo meiden zegt Saar conflict uitgevochten ? , reageert Roos met Minou is niet te leven als ze haar periode heeft, ach zegt Minou jij bent dan ook niet te genieten.

Eva bemoeid zich kort, zegt gaan jullie nu maar douchen want binnen een uur moeten we aan het luchthaventje staan.
In de douche staan ze elkaar af te likken alsof het daarnet geen oorlog was, handen grijpen borsten en billen, tasten naar elkaars poesje en meer van dat, dat is nu het voordeel van een douche in de kamer te hebben je kan niets verhullen, dan zakt Minou op haar knieën en begint Roos’ poes te likken, Roos grijpt naar de toilettas die aan het haakje hangt en haalt er een dikke lange dildo uit, steekt die voor Minou’s neus, die grijpt het monster houd het onder het stromende water dan in d’er mond en meteen naar Roos’ vagina waar het ding meteen z’n weg naar binnen maakt en er een goed eind in verdwijnt. Roos haar haren hangen in dikke natte slierten over haar aangezicht, ze zet zich schrap tussen muur en glazen douchewand en vangt zo de ongenadige hard stoten van de dildo op. Ze komt werkelijk in no-time klaar en schreeuwt daarbij zowat het ganse hostell bij elkaar.

Minou staat op neemt het koordje van haar tampon geeft er een ruk aan en het vaag rode ding vliegt naar een hoekje van de inloopdouche, voor Roos het teken om de dildo ter hand te nemen Minou geeft een korte au als de dildo in haar kut verdwijnt dan herhaald zich het zelfde scenario als net tevoren ze zet zich ook schrap maar nu met het hoofd naar voren gebogen zodat wij met z’n allen een zicht krijgen op de spleet met de dildo er in en billetjes van Minou. Die dildo gaat er niet in uit, in uit, Roos lijkt die te draaien links rechts, rechts links en terug met toenemende snelheid dan roept Minou nu !, nu ! Terwijl ze bijna naar voren tuimelt horen we ze zeggen ‘oh god ik kom’ ze komt recht en grijpt beide borsten vast de tepels tussen de vingers en trekt, ik vrees voor het glas van de douche maar het overleeft het geweld. Tien minuten later staat iedereen klaar en stappen we schuin naar de overzijde van de weg naar het luchthaventje.
Ik zit naast de piloot, Eva achter de piloot Emma achter me. Na elke scherpe bocht van het vliegtuigje zien we een nieuwe tekening opduiken ik maakt foto’s bij de vleet geef het toestel door aan Eva om vanuit haar positie nog foto’s te schieten. Onze stemmen verstommen en ik denk ‘waren de goden kosmonauten ?’

Ook voor Roos en Minou was het een onvergetelijke belevenis we praten over wat we gezien hebben maar toch heerst er ook een soort stilte die moeilijk te beschrijven is.

Ondertussen is het laat in de namiddag en we krijgen honger want iets op de middag hebben we overgeslagen, ik zeg zin in biefstuk met frietjes maar dat gaan ze hier niet hebben, ik in pizza hoor ik zeggen, Eva zegt ik zin in lekker pikant mexicaans of zoiets. Veel meer dan kip is er niet te krijgen dus dat moet het worden, kip pikant en kip met aardappel en met zoete aardappel en met mais en wortels. We konden het weten van die kip want die lopen bijna in het restaurantje rond.
Na het eten tijdens een ijsje komt het plan voor de komende dagen ter sprake, ik geef de toon aan want in tegendeel tot de meiden heb ik mijn reis voorbereid. Ik zeg dan ook dat ik morgen in de vroege avond opnieuw de bus neem naar Arequipa daar weer 2 dagen verblijf en dan een binnenlandse vlucht neem naar Cusco. Van Cusco met de trein naar Aguas Calientes aan de voet van de bergen waarop Machu Pichu is gebouwd. Dan terug naar Cusco en van daaruit naar de Colca Canyon. Ik ga het Titicaca Meer overslaan, maar op de vlucht tussen Arequipa en Cuzco maakt onze vlucht een tussenlanding in Puna op de luchthaven met de klinkende naam Inca Manco Capac.
De vijf meisjes zitten te luisteren en elkaar te bekijken, dan zegt Eva ‘ Lou ik volg jou al is het tot het eind van de wereld’, en de vier andere in koor wij ook, we krijgen een gezamenlijke lachbui waar niet één van de klanten of het personeel van het restaurantje iets van begrijpen.

We trekken naar ons hostel en zetten ons met een fris biertje nog even buiten op het kleine terras, de warmte is wat uit de lucht gegaan nu het donker is.
Saar heeft haar hoofd op Emma’s schouder en Minou en Roos handen hangen ineengestrengeld tussen beider stoelen te bengelen, de storm is daar duidelijk gaan liggen.
Eva’s hand ligt op de mijne op tafel. Dan blijkt dat ze ook een ticket voor de bus in Lima hebben gekocht en eentje voor de vlucht van Arequipa naar Cusco. Ze zouden in Arequipa een dag langer blijven dan ik maar gaan nu trachten samen met Eva en mezelf te vliegen.

Minou en Roos zijn de eersten die zeggen te willen gaan slapen ik geef hen nog de sleutel van onze kamer indien ze zich nog willen opfrissen voor de nacht, Emma en Saar geven hen een kwartiertje en gaan dan ook gebruik maken van onze douche. Dat half uurtje gebruiken Eva en ik om nog wat na te praten over de Lines, over ons. Wanneer Minou en Roos naar binnen gaan wil ik nog graag weten van Eva welke seks ze het lekkerst vind ze zegt het hangt ervan af als ik in een lome of romantische bui ben dan heb ik graag lieve trage beleving maar als ik gewoon geil ben en piemel nodig heb dan ben ik in voor ruw, geil wat brutale omgang. Ik zeg ok begrijp ik, en ik neem haar hand en geef er een zoen op, ze bekijkt met de arm om m’n nek en geeft me een kort tongzoentje. Zegt ze en waar is mijn Lou’ ke deze avond voor te vinden hard of zacht, ik zeg the slow boat, zegt ze ik ook kom let’s do it, we betalen en gaan naar boven.
Wat we op onze kamer aantreffen is een orgie, Emma en Saar zowel als Minou en Roos liggen te rollebollen op ons bed al is dat eigenlijk net groot genoeg voor twee naar mijn normen, een geil zicht Emma en Saar in standje 69, Saar met meerdere vingers in Emma’s poes je kan horen hoe nat Emma’s geslacht wel is. Behalve gegrom en gekreun hoor je weinig anders, Minou en Roos liggen in schaar elkaars clitjes tegen te wrijven met ergens daartussen het koordje van een tampon.
Eva en ik bekijken elkaar beginnen te lachen waardoor de vier anderen plots terug uit hun erotische wereld naar beneden worden gewekt en zeggen oh sorry wij dachten dat jullie nog biertjes lusten.
Kom zeg ik meiden trek iets aan de hop naar jullie kamer, iets aantrekken vinden ze niet nodig en ze rennen met hun kledij in de hand het gangetje door naar hun kamer. Ik zie vier paar billetjes opspringen en dan gaat die deur en de onze dicht. We speuren op ons bed naar geil vlekken maar die zijn er niet, nog niet.

Rust, we hebben elkaar in de nek vast en zoenen en zegt Eva zo mijn konijntje ga je me weer bespringen ? Alleen met jouw goedvinden lieverdje. Ik trek Eva’s blouse over haar hoofd en pruts dan aan de sluiting van haar short, terwijl Eva de knoopjes van mijn hemd losmaakt. Dan staan we beide in slip voor elkaar en uiteindelijk duwen we die zelf naar beneden en snellen onder de douche. Ik hou van lekker fris water maar voor Eva mag het iets warmer dus gaan we er even afzonderlijk onder staan, ik haak de sproeier uit de houder en regel het water wat warmer hmm lekker zegt Eva en ik sproei haar lekker nat behalve haar haren die wil ze droog houden. Met de sproeier geef ik Eva’s poesje een beurt dat kan ze wel hebben en gaat zich vast houden aan de douchestang zodat ze een been kan oplichten, de waterstraal doet goed en ik zie haar tepels groeien, hm zegt ze mijn foefje goed spoelen voor wat komen gaat. Er gaat even een siddering van genot door haar lichaam als de waterstraal over haar clitje gaat.

We liggen al snel op bed nadat we elkaar enigszins afgedroogd hebben, zoenen en strelen elkaar er gaat geen lichaamsdeel niet aangeraakt zijn. Ik geef veel tijd aan haar borsten, kneed ze zacht, schrijf cirkels rond haar tepels nijp er kort in waardoor ze nog meer opzwellen. Dan zeg ik ‘je bent er bijna’ wat zeg je, zeg dat nog eens vraagt ze, ik zeg dat staat hier in brailleschrift en ik ga nog eens met m’n vinger over de pukkeltjes rond haar tepel. Jij bent grappig weet je dat maar ook lief en dan beginnen we aan een tongzoen waar geen eind aan komt.
Haar hand gaat naar mijn inmiddels erectie die is zo hard dat ze zelfs dat kleine stukje voorhuid dat meestal nog enkele millimeter over de eikelrand zit, niet hoeft weg te trekken. Ze omvat mijn ballen ik voel onmiddellijk de warmte van haar hand. Mijn hand ondertussen heeft haar poes gans omvat m’n pols op haar onderbuik en middelvinger die op en neer van haar intieme vochtigheid naar en rond en over haar clitje gaat.
Ik zeg haar ik wil je kutje proeven en ze laat me los geeft me bewegingsruimte waardoor we in een bijna liggende stand 69 komen, ik kan nu bij haar clitje maar niet zo best, dan ga ik liggen en trek Eva bovenop me, haar kontje, vagina kortom gans haar intieme deel zit boven m’n neus.
Eva heeft m’n stijve in haar mond genomen en gaat op en neer ik trek haar kontje wat lager waardoor mijn mond nu overal bij kan. Mijn mond en tong maken rondjes die beginnen bij haar aarsje waar ik mijn tong in druk, het perineum tussen aars en vagina is nat van haar vochtige opwinding ik ruik zeep, zee en muskus, ik proef verse oester. Onze tongen maken extra time ondertussen is mijn mond blijven hangen over haar clit die fier als een kleine penis uit z’n hoedje onderuit kwam. Voorzichtig gaat mijn tong er over terwijl ik lichtjes zuig, ik voel even een siddering door haar lichaam gaan, een hand heb ik om haar borst de tepel tussen duim en wijsvinger. Ik weet dat ze nu op het randje zit van een orgasme als ik knijp in de tepel en nog iets sneller haar clit lik dan komt ze onvermijdelijk, even twijfel ik plaag en zuig en doe ik wat langer of geef ik dat waar ze nu koortsig naar verlangd.
Ze geeft het uiteindelijk zelf aan want ze stopt even met de pijpbeurt die ze me geeft, ze heeft haar hand op men ballen gelegd, nu denk ik en ik begin de klim naar haar orgasme, mijn tong gaat nu snel van onder naar boven over haar gezwollen clit en in knijp in die tepel volgehouden en dan zie ik recht voor mijn neus haar aars samentrekken. Ze laat mijn ballen los en grijpt er haar andere borst mee, haar poes drukt ze op mijn tong, ze schokt en nog en meer ingehouden roept ze och ohch en mmmh. Ik voel haar ganse lichaam nog naschokken maar dan ontspannen haar spieren duidelijk.

Ze heeft mijn erectie terug vast en trekt me echt af terwijl ze op m’n eikel zuigt.
Haar orgasme heeft mij ook hitsiger gemaakt dan wat ik al was en ik trek mijn kegelspier daar onderaan aan om nog niet klaar te komen. Ik zeg liefje als je verder gaat is er geen weg terug meer, maar als je mijn paal in je poes wil moeten we dat nu doen. Ja zegt ze je moet in mij spuiten dat is zo’n speciaal gevoel. Ik zeg goed ik kom langs achter ga maar plat op je buik en ontspan je, dan leg ik me plat om haar rug en plant mijn harde lul tussen haar billen in haar kletsnatte vagina, ik rust met een arm naast haar op het bed met de andere hand zoek ik haar clitje terug op. Oh heerlijk zegt ze, ze ligt daar onder me de benen eigenlijk gesloten, haar billen duwen lichtjes in mijn onderbuik, ik begin te bewegen in uit maar meer in en voel de zachtheid van haar vochtige diepte, ergens diep beweegt mijn eikel langs de boord van de baarmoeder een streling zoals de warme zachtheid van haar mond en tong daarnet. Ze wroet nu zelf een hand onder zich en ik voel dat ze zelf haar clitje wil bewerken dus ik laat los, door de nabijheid van haar hand weet ik wat en hoe ze het doet.

Ik lig nu met het hoofd in haar nek en beveel haar draai je om, laat me je zien. Met haar ogen gesloten is ze intens met haar clit bezig, dan zeg ik ‘kijk in mijn ogen’ ze doet haar grote kijkers open en ik zie binnenin haar intense beleving, ik stoot ondertussen bezeten in haar kut en voel daar beneden die hand het clitje bewerken, ik ga komen zeg ik, ik ook zegt ze en ik zeg kijk, ze kijkt in me, en ik in haar, dan begint ze te schokken terwijl ze als bezeten over haar clit gaat, even zie ik alleen maar het wit van haar ogen, en zij vermoedelijk ook bij mij terwijl ik met lange halen mijn sperma in de diepte van haar vagina spuit. Terwijl mijn eigen contracties weg ebben en de hare ook, vraag ‘k kan je ’t nog een beetje houden want ik wil er nog niet uit het voelt zo lekker, ja het gaat en ja ik voelde je denk ik echt spuiten daar binnenin de beweging in jouw penis als het sperma er door stroomt die kon ik voelen aan m’n G-spot.
Terwijl mijn erectie stilaan verdwijnt kom ik naast haar liggen, sla een arm rond haar nek en geef een intense zoen op haar mond. Ik denk dat ik even haar ogen vochtig zag worden.
Zo moeten we in slaap gevallen zijn.

Op naar (Arequipa) deel 3

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8267 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie