BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn broertje.

Hoi, ik ben Lisa nu 30 jaar getrouwd met Bart ook 30 jaar, ik ben een blonde vrouw voor wie het belangrijk vind gewoon slank 68 kg en 1.70 lang en cup C borsten.
Ik heb een broertje die een jaar jonger is dan mij, zijn naam Peter.
Het begon toen ik 17 jaar was, onze ouders waren een weekendje weg en Peter zou gaan stappen met zijn vrienden.
Ik was die avond alleen thuis en er was niets op tv, tot ik bij een erotisch kanaal op tv kwam.
Daar waren een paar meiden met elkaar bezig en er werd wild gevingerd en gelikt en er kwamen vibrators aan te pas, ik had zelf nog geen ervaring maar werd met de minuut meer opgewonden.
Ik bleef even kijken tot de film was afgelopen en er een film op kwam met oudere vrouwen dit vond ik wat minder en besloot naar bed te gaan, het was al warm weer en door het filmpje was ik zelf ook al goed op temperatuur gekomen, ik besloot maar om naakt onder het laken te kruipen, iets wat ik nog nooit had gedaan.
Ik lag wat onwennig in bed en als een magneet ging een hand naar mijn kutje want die voelde veel anders dan anders meer opgezwollen en vochtig ik voelde aan mijn lipjes en waren inderdaad behoorlijk vochtig ik begon wat te strelen net als die meiden in het filmpje, ik werd geiler en geiler.
Toen bedacht ik dat ik wel eens gebrom uit de slaapkamer van mijn ouders hoorde komen als mijn vader naar zijn werk was en mijn moeder soms kleine gil geluidjes maakte.

Ik besloot op onderzoek uit te gaan en keek in het nachtkastje van mijn moeder, onder een stapeltje sexy onderbroekjes waarvan een paar een gat ter hoogte van het kutje zat en besloot een te passen en mij kut lipjes staken door het gat, ik dacht dat wel handig met plassen maar als je na druppelt dan kun je toch net zo goed niets aan trekken, natuurlijk weet ik nu wel beter, dat sommige mensen het geil vinden om met een open kruis te lopen.
Maar goed ik trok het broekje uit pakte snel een vibrator en liep naakt terug, en stak de vibrator in mijn kutje en liet het ding langzaam trillen een zacht brommend geluid nam ik op de koop toe.
Ik lag daar te genieten met de ogen dicht toen ik de deur hoorde piepen met een geil blik keek richting de deur en daar stond mij broertje met een rooie kop.
Ik foeterde geschrokken wat sta jij nu te gluren.
Met een hese stem zei hij, ik hoorde een vreemd geluid en was nieuwsgierig.
Het kwaad was al geschied en ik zette de vibrator uit en trok hem uit mijn kutje.
Ik zag Peter met grote ogen naar mij kijken.
Ik zei als je niets tegen pap en mam zegt dan mag jij wel even dichter bij kijken.
Langzaam kwam hij dichter bij en nu viel het mij op dat hij een stijve pik in zijn broek had en vroeg terwijl naar zijn pik wees, komt dat door mij, hij knikte.

Ik zei laat eens zien dan, met een nog rooiere kop stammelde hij dat kan toch niet.
Ik zei, jij staat mij toch ook te bekijken en pakte zijn broek opende de knoop en rits trok de broek naar beneden en daar stond een mooie stijve pik.
Ik pakte het ding er zat al vocht op zijn eikel ik zei kom naast mij liggen, ik trok al zijn kleren rap uit en nam zijn pik in mijn mond.
Ik vroeg of hij wel eens eerder seks had gehad, hij schudde nee.
Het duurde niet lang of ik sloeg mijn been over hem heen en zette zijn pik tussen mijn lipjes en liet mij zakken het duurde niet lang of hij kwam al klaar in mij en wij vielen naakt naast elkaar in slaap.
Helaas kan ik geen grote verhalen schrijven ik moet dit doen op mijn werk en kan dus betrapt worden.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 20507 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met mijn broertje.”

Plaats een reactie