BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 7

Daar ga ik niet over dokter U bent het die dit voor mij nodig vind.
Mooi Jill dan loop maar door deze kamer om de gyneacologenstoel heen en terwijl Jill zo liep werd de stroom opgevoerd en Jill wende er steeds meer aan .
Wat Tessel opnieuw opviel was het geilvocht dat nu rijkelijk langs Jill haar dijen liep en in de nylons liep.
Het duurde lang en de stroom stond hoog toen Jill eindelijk voor dokter Sandra ging staan en vroeg mag het nu afgezet worden dokter Sandra alstublieft.
Ja hoor en Anna zette het af en Jill werd op de gynaecologenstoel gedirigeerd en daar lag ze weer met haar benen wijd gespreid.
Nu zag ze dat het bijna halfvier was en dus zeker drie uur in de andere kamer had gelegen en dat bracht een zekere opwinding in haar naar boven en toen zuster Tessel de pluggen verwijderde ging er een sensatie door Jill haar lijf wat Sandra opviel en naast haar kwam staan pakte haar hand en zei wat is er Jill.
Ik heb mij nog nooit zo lekker gevoeld dokter en ook niet gedacht dat ik een dergelijk onderzoek zo lang zou volhouden.
Daar heb je ons ook mee verrast Jill en dokter plaatste haar vingers op de kut liet twee vingers naar binnen glijden en begon met haar duim de clitoris te stimuleren wat Jill binnen de kortste keren deed kronkelen op de gyneacologenstoel waarop dokter de zusters opdracht gaf om haar met riemen vast te leggen.

Inmiddels was een heftig orgasme niet ver meer weg maar Jill had goed naar dokter geluisterd en wist van haar werkgever ook dat ze niet zonder toestemming klaar mocht komen.
Jill keek nu dokter recht in haar ogen en met benepen stem vroeg ze dokter Sandra mag ik klaar komen.
Wat Jill van dokter Werner meestal niet mocht verwachte ze van Sandra meer clementie om te mogen klaarkomen.
Maar niets was minder waar en hoorde onder geen enkel voorwaarde Jill je bent hier om onderzocht te worden en voor de uitkomst van het onderzoek kan ik geen orgasme gebruiken is de helder Jill.
Met benepen stem beruste zij in het lot zo zwaar en intens onderzocht te moeten worden.
Sandra trok nu haar vingers terug om vervolgens nog even met de hele hand in de kut te gaan om goed te voelen hoe het er voor stond daar binnen in deze geile patiënte.
Daarna gaf ze Tessel opdracht om haar te temperaturen.
Met een geile maar tevens sadistische glimlach om haar mond liep ze naar de kast en kwam terug met drie analogen thermometers.
Twee werden ingesmeerd en verdwenen in zijn geheel in Jill haar anus en vagina hetgeen wel een heel raar gevoel gaf en ze had nog niet eerder thermometers zo diep in haar kont en kut gehad maar ze moest ook nog een in haar mond houden.

Zuster nam plaats tussen de benen om goed in de gaten te houden dat ze niet naar buiten kwamen wat even het geval was met de kont maar deze werd resoluut terug geduwd en nu met de vinger dieper ingebracht wat Jill een au zuster dat doet pijn.
Je moet je niet aanstellen Jill het temperaturen moet op deze manier dokters voorschrift en het moet een kwartier blijven zitten en je mond dicht houden anders kunnen we daar geen goede waardes afmeten.
Na een kwartier werden de waardes opgenomen en in haar dossier vermeld.
Dat zie er goed uit Jill liet de dokter weten.
Van de meeste patiënten loop gedurende het onderzoek de te temperatuur welbehoorlijk op.
En wat betekend dat dokter vroeg Jill.
Dat jij je bewust bent van de noodzaak van en dergelijk onderzoek wat in de toekomst een meerwaarde heeft.
Nog steeds met riemen ingesnoerd lag Jill te wachten wat er verder ging komen en dat duurde niet lang dat Sandra weer tussen haar benen plaats nam en uitvoerig de schaamlippen bestudeerde ze naar alle kanten pijnlijk ver uittrok om vervolgens een anaal speculum aangereikt te krijgen wat zo vond Jill wel heel makkelijk in haar anus ging maar wel liet weten dat het openzetten heel pijnlijk was.

Dokter bestudeerde de binnenkant van haar anus wat zeker tien cm was en het speculum werd naar alle kanten gedraaid.
Nu het er weer uit was ging dokter met een vinger naar binnen maar even later nog een vinger en zo al draaiend op te rekken naar vier vingers wat Jill nog niet eerder had ondervonden maar op aangeven van dokter moest persen en weer los laten zo vele malen achter elkaar en Jill er geen erg in had dat dokter de duim er ook al bij had zitten en tegen het dikste van haar hand net voor de sluitspier zat tot Jill in de spiegel boven haar zag hoever Sandra in haar anus zat.
Moet U echt met de hele hand in mijn anus dokter.
Sandra keek Jill aan en zei pers nog maar een keer en blijven persen ja goed zo ga door ja nog verder ga door ga door Jill en nu ontspannen waarop Jill zag dat de hand van dokter langzaam maar zeker de sluitspier oprekte en zo in haar kont gleed.
Nu kan ik je darmen verder bevoelen Jill blijf ontspannen dan gaat het beter goed zo het voelt prima aan maar je moet dit onderzoek wel trainen hoor ik moet in de toekomst verder in je darmen kunnen onderzoeken.
Sandra trok nu haar hand terug gaf Jill een bemoedigende tik op haar billen en gaf Tessel de opdracht om een inwendige echo te maken.
Jill vroeg nog aan dokter hoever ze in de toekomst in haar kont zou moeten.
Sandra keek Jill aan en zei vraag dat maar aan de zusters die weten het wel.
Jill zag Tessel al glimlachen en ze vroeg doe dokter dat bij jullie ook.
Jazeker en we zijn getraind om zeker de helft van de onderarm in ons op te kunnen nemen.
Zo dat is best ver zei Jill dan kan ik nog wat verwachten.

Tessel maakte nu alles klaar om de echo te maken.
Jill wist heel goed wat er zou komen gezien ze van dokter Werner regelmatig opdracht kreeg om van patiëntes een inwendige echo te maken die dokter dan kon bekijken of er iets inwendig aan de hand was.
Maar zelf had ze een onderzoek nog niet eerder gehad.
Zuster Anna kwam even later met het apparaat aanrijden en het viel Jill meteen op dat er een ander en veel groter en dikker echosonde aan zat wat in de vagina moet.
En er hing nog een andere echosonde bij die langer was dan normaal en ook nog dikker.
Jill zij deze maat en vorm ken ik niet Tessel.
Dat kan kloppen deze worden bijna niet gebruikt en je moet ze apart bestellen wat dokter Sandra gedaan heeft.
Tessel pakte het zette het apparaat aan en wilde beginnen toen Jill vroeg ben je zelf er wel een mee onderzocht zuster.
Met een brede glimlach om haar lippen zei ze ja hoor wij worden er elke maand mee onderzocht voorschrift van de dokter en het werkt veel accurater dan de normaal de foto’s, zijn helderder alleen je moet er wel even aan wennen.
Jill voelde dat haar vagina met gel werd ingesmeerd wat zeer punctueel werd gedaan heel de schaamstreek maar ook diep inwendig werd de gel aangebracht zuster zo zag Jill zat met haar hele hand in de vagina zodat ze alleen de pols uit haar kutje zag komen en met een zacht geluid uit haar kutje kwam en daarna voelde ze hoe de echosonde haar vagina werd binnen gedrukt maar toen het er eenmaal in zat en Tessel alle kanten van haar vagina had gehad en nog eens goed tegen de baarmoedermond drukte.

Wat Jill opviel was dat ze geen foto’s afdrukte wand dat zegt zij altijd tegen haar patiënten even stil liggen dan maak ik nu een foto.
Maar dit onderzoek zou zo merkte Jill ook weer veel langer duren een dergelijk onderzoek duurt normaal bij haar zelf ongeveer drie minuten maar de klok verraadde al 15 minuten en er was nog geen foto gemaakt .
De vorm van de sonde en de dikte samen met het bewegen er van door Tessel liet Jill niet ongemerkt zo erg zelfs dat ze begon te bewegen met haar billen om de sonde beter te voelen wat al richting een orgasme ging.
Dokter Sandra kwam er bij staan en streelde Jill op haar wang en zei het gaat goed meisje keek haar aan maar niet klaarkomen hoor.
Terwijl Tessel nu inwendig foto’s nam liet Sandra weten dat ze het heel goed vond hoe groot Jill haar clitoris inmiddels was en zijn kopje tussen de schaamlippen duidelijk liet zien wat er op duidde dat Jill bloedgeil was en dokter Sandra de clitoris even licht beroerde wat een schok bij Jill teweeg bracht.

Met een plop trok Tessel de sonde terug uit haar kut en een straal slijm liep er ook uit wat Tessel meteen opving en de anus me insmeerde ook met haar vingers zo diep mogelijk en Jill wist dat ook van de darmen een inwendige echo gemaakt moest worden.
Ook dit duurde zeker 20 minuten en toen was het onderzoek eindelijk klaar.
Nu werd Jill haar klit zo bewerkt door dokter en zuster dat ze het niet meer hield en dokter smeekte om klaar te mogen komen.
Na dat dokter het drie keer had uitgesteld mocht ze klaar komen maar zolang dat ze bijna van haar houtje ging en Sandra zei stop nu maar.
Jill lag zeker een halfuur uitgeput op de gynaecologenstoel voor ze instaat was om op te staan.

Toen kwam Tessel en zei je mag je aankleden.
Jill werd door Tessel losgemaakt en Anna kwam met haar kleding maar ook liet ze Jill het trilei zien en Jill wist wat de bedoeling was spreidde haar benen Anna drukte het tegen de vagina draaide het een beetje dat het geilvocht het ei nat maakte en zo naar binnen gleed.
Weer aangekleed werd ze naar de kamer van dokter Sandra gebracht.
En mocht voor het bureau plaats nemen.
Zo Jill ik ben tevreden en sta versteld van je super geilheid ik zie dat zelden en de onderzoeken hebben je goed doorstaan.
Werner kan trots op je zijn en je hebt het in je om hem nog trotser te maken.
Je meester kan je gebruiken zo als hij wil je kan het best aan en je training zal verder opgevoerd worden je bent een geile slavin.
Je hebt goed meegewerkt aan het onderzoek en ik verwacht je elke drie maanden voor een herhalings controle.
Jill keek verschrikt naar Sandra en vroeg elke drie maanden dokter.
Ja zeker ik wil je elke drie maanden zien en onderzoeken.
En gaan dan die onderzoeken net zo lang duren als vandaag dokter.
Ja daar moet je minimaal rekening me houden.
Zo als U wenst dokter.
Verder moet ik vast stellen dat het ei in je kut goed zijn werk goed doet maar het kan beter hier heb je een adres van een winkel waar je nu nog terecht kan.

Sandra gaf Jill recept voor een winkel wat Jill in ontvangst nam en zei Sandra ik laat dokter Werner vandaag nog weten hoe het er met jou voorstaat.
Jill stond op gaf dokter een hand en bedankte Sandra verliet onder begeleiding van Anna nog een beetje beduusd over wat haar vandaag was overkomen in de kliniek en overdondert hoe vaak ze terug moest komen voor controle en de hele dag niet klaar mogen komen wat voor Jill een hele opgave was.
Ze stond versteld van zichzelf dat ze het volgehouden had en ging moe maar ook voldaan achter het stuur zitten.
Het ei trilde al weer licht en reed met de auto naar het opgegeven adres het was een kledingwinkel en stapte binnen waar een meisje op haar af kwam stelde zich voor met Lisa wat kan ik voor U doen.
Jill gaf het recept ze las het en zei volg mij maar.
Jill liep achter haar aan toen ze goed zag dat ze een rok aan had tot net boven de knieën maar strak als een tweede huid om haar billen en heupen sloot waardoor ze hele kleine pasjes kon maken.
Achter in de winkel zag ze een man gekleed in leer nam het recept van Lisa over en zei toen hij het gelezen had kleed je maar uit dan kan ik de maten nemen.

Een beetje overdondert kleedde Jill zich uit en ondertussen pakte het winkelmeisje een centimeter en Jill zag dat de rok die ze droeg zo strak om haar billen en dijen zat dat ze met kleine stapjes kon lopen.
Eenmaal naakt moest Jill haar armen wijd houden en begon hij de heupen en billen te meten en zo naar beneden tot net boven de knieën.
Hij gaf het winkelmeisje opdracht om rokken te halen en zo kwam ze met wel tien rokken aan van leer tot diverse stoffen en al snel had Jill door dat deze net zo nauw waren als die het winkelmeisje aan had en dat merkte Jill wel toen ze er een aan had en ze moest lopen.
Jill merkte dat het ei in haar kut nu nog veel beter voelbaar was en welke rok ze ook paste ze waren allemaal zo strak.
Jill vroeg of hij een beetje wijdere rokken had maar het werd Jill snel duidelijk gemaakt dat ze zich nergens me moest bemoeien voorschrift van de dokter werd haar te verstaan gegeven.
Jill paste ze allemaal en er werden 5 uitgezocht.
Het winkelmeisje kreeg opdracht om ze op een na in te pakken en maar wel het rokje waar ze me was gekomen wand een rok moest ze aanhouden en zo bedankte Jill hen en ging naar huis.

Het ei stond niet stil ook onder het rijden wisselde het voortdurend van tempo tot ze eindelijk bij de dokter voor de deur stond.
Ze sloot de auto af en ging naar binnen waar ze de Werner op de bank aantrof.
Ze liep op hem af en hij ging staan Jill sloeg haar armen om zijn nek en kuste hem vol op de mond waar hun tongen elkaar snel vonden.
De kus was lang en vol overtuiging toen ze eindelijk los liet en Werner bedankte dat hij haar naar de gynaecologe had gestuurd.
En ook voor de rokken die ze had gekregen.
En ik heb van Sandra begrepen dat je wel genoten hebt Jill.
Ja dokter ik had niet verwacht dat het zo een lang en streng onderzoek zou zijn.
Ik ben blij dat ik je daar naar toe heb gestuurd ik vond het echt wel nodig.
Het is aan U dokter waar en wanneer ik behandelt moet worden en daarmee wil ik heel graag Uw secretaresse zijn maar ook Uw nederige slavin.
Dank je wel slavin en pakte haar kin en zei kijk mij recht in mijn ogen en zeg wat je op dit moment denkt.
Ja meester.

Ik wil mij heel graag aan U ter beschikking stellen ik ben van U en U beslist maar mag ik U vragen om mij hart te neuken meester.
Ik denk dat je dat wel hebt verdient slavin strip maar eens heel lekker voor mij.
Hij zette een muziekje op en Jill begon zich langzaam uit te kleden waarbij ze wist dat schoenen en nylons aan moesten blijven.
Jill was om dat ze heel de dag op scherp stond en nog steeds bloedgeil al had ze een nog niet eerder zo een langdurig orgasme moeten ondergaan.
Maar het trilei hield haar ook wel scherp.
Jill had zich hellemaal gestript tot genoegen van Werner haar baas gezien de bult in zijn broek.
Jill kreeg opdracht om op haar knieën voor hem te komen zitten.
Toen Jill zo zat keek Werner haar aan pakte haar kin en vroeg kan ik zo bij je geile kut slavin.
Nee meester.
Wat moet je dan doen slet.
Mijn knieën zo ver mogelijk spreiden Meester.
Je leert snel en van af nu noem ik je slavin is dat begrepen.
Ja Meester.
Goed maar voor ik je ga neuken slavin ga je mij eerst een zonde opbiechten.
Jill keek haar meester aan niet wetend wat hij bedoelde.
Goed dan zal ik je helpen maar alleen voor deze keer wand in het vervolg krijg je straf is dat duidelijk slavin.
Ja meester.
Je bent al enkele keren door dokter Sandra onderzocht maar ook door dokter Max zo staat in het dossier van jou en daarin heb ik gelezen dat je met de hele hand van beide dokters vol in je kut bent onderzocht begint er een belletje te rinkelen sletje.
Ja meester ik heb tegen U gezegd dat ik nog niet eerder een hele hand in mijn kutje heb gehad.
En dan moet ik uit het dossier vaststellen dat je van beide dokters juist dat onderzoek heel erg lekker vond.
Ja meester het spijt me dat ik dat verzwegen heb ik vond dat onderzoek heel erg lekker en ben vandaag ook nog zo onderzocht.
Daarom zal ik je straffen vanaf nu zul jij je elke dag na dat de praktijk is gesloten bij mij melden zodat ik je een week lang zo onderzoek en dat duurt dan en heel uur is dat begrepen slavin.
Ja meester.

Dan nog het volgende je mag als je wil bij mij komen wonen als slavin wat vind ja daar van slavin Jill.
Zonder aarzelen zie Jill ja meester ik wil graag uw slavin zijn.
Dat is dan afgesproken je krijgt een dezer dagen een contract van mij waarin beschreven staat dat je voor 24/7 mijn assistente/ secretaresse/slavin bent.
Ondertussen liep het geilvocht uit Jill haar kut en had het al een hele plas onder haar gevormd maar Jill bleef goed bij de les en zei ik zie met liefde uw voorstel tegemoet meester.
Weren stond op pakte een halsband uit de kast en deed die bij Jill om haar nek waarbij Jill hem hielp om haar lange haar weg te houden en toen zag ze dat de halsband met een slotje werd verzegeld en besefte dat ze deze zelf niet af kon doen.
Werner klikte een riem aan de halsband en zei sta op en volg mij.
Jill stond op en volgde hem naar de slaapkamer waar ze met gespreide benen op bed moest gaan liggen en het trilei uit haar kut moest persen.
Werner kleedde zich ook uit en Jill zag nu voor het eerst zijn penis en had ook in de praktijk nog niet eerder zo een dikke penis gezien en ook niet zo lang.

Nog daaraan denkend ging haar meester tussen haar benen zitten en begon met zijn tong de kut van zijn slavin te verwennen en het duurde niet lang of Jill kronkelde onder zijn tong op het randje van een vreselijk lekker orgasme en schreeuwde het bijna uit mag ik klaarkomen meester.
Op dat moment vloog er een stekende pijn door haar kut en hele onderlijf toen haar meester in haar klit beet.
Hij keek haar aan en zei weet je nu dat je alleen maar klaar mag komen als ik daar toestemming voor geef.
Ja meester.
Goed dat is dan voor nu en altijd geregeld slavin.
Ja meester.
Maar je moet altijd toestemming vragen om klaar te mogen komen en dat zal ook in je contract staan.
Dank U wel meester.
Zo lag ze op bed en zag ze hoe zijn penis haar kutje naderde en tussen haar schaamlippen langzaam haar kut in gleed zo diep dat ze hem tegen haar baarmoedermond voelde en haar meester de druk opvoerde heerlijk vond ze het dat haar kut met de dikke penis werd opgerekt en zo begon hij langzaam te neuken heel langzaam voelde Jill zijn enorme penis in en uit haar gaan en hoorde ze het soppende geluid dat het vocht uit haar kut veroorzaakte en daarom het neuken nog veel lekkerder was.
Langzaam maar zeker voerde haar meester het tempo op er voor zorgend dat zijn eikel steeds heftig tegen de baarmoedermond kwam en hij voelde aan zijn slavin dat ze er van genoot.
Maar nu liet hij het zover niet komen dat Jill vroeg om klaar te mogen komen omdat hij zelf ook op springen stond.
Jill voelde zijn penis pulserend en dikker worden waarvan ze wist dat hij ging komen waarop ze haar lichaam met kracht tegen hem aandrukte en zijn sperma in haar baarmoeder voelde
Spuiten zoveel kracht zat er achter.
Hun lippen vonden elkaar in een innige kus die net zo lang duurde dat zijn penis hellemaal slap was en hij deze langzaam terugtrok.
Met nog een kus vielen ze in elkaars armen in slaap.

Geschreven door Hajo
Einde deel 7.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7459 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Jill word doktersassistente Deel 7”

  1. Heerlijk verhaal, knappe setting.
    Zoals iemand al hiervoor in een reactie aanhaalde, jammer van de vele schrijffouten, het stoort soms echt.
    Best nalezen, of laten nalezen. Vrijwilligers genoeg hier denk ik zo.
    Groetjes
    Kurtbdsm

Plaats een reactie