BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Patty in de film deel 1

Patty en de perverse film maker.
Films op verzoek

Hoi ik ben Patty een travestie van 39, zie er jonger uit en ben slank en vrouwelijk. Ik ontdekte al op jonge leeftijd (14) dat ik travestie ben. Dit ontwikkelde zich door de jaren heen naar dagelijks dragen van een string en vanaf mijn 21 droeg ik allen nog maar lingerie onder mijn kleding. Altijd een string en vaak ook kousen. Ik woonde op kamers in een groot heren huis samen met de eigenaars en nog een jongen. In de weekenden waren de eigenaars vaak weg en ging Maarten mijn huisgenoot naar zijn ouders en vriendin.
Op een zomerse dag liep ik alleen door het huis ik was heerlijk gekleed als Patty en droeg een kort zomer jurkje en enkel laarsjes met flinke hakken. Een zwart lingerie setje string en gevulde bh. Droeg een butplugje en een donker harige pruik. Subtiel opgemaakt en klaar om te gaan winkelen. Ik hoorde het tikken van mijn hakken op straat dat geeft me een fijn gevoel. Ik nam de bus naar het centrum en kocht wat lingerie nog een zoemer jurkje en toen ik naar buiten liep stond daar in eens de huisbaas. Ik verstijfde toen ik bijna tegen hen aan liep. Ooh uuh sorry zij ik, ze keken me streng en diep aan. En toen hee peter? Wat heb jij nu aan. Ziet er goed uit zij Joost de man van het stel. Floor haakte haar arm in de mijne en trok me mee naar een terrasje. Ze bestelde een fles wijn en ik moest alles uitleggen. Ik vertelde mijn verleden en dat ik ook al wel seks had gehad als patty. Joost de hobby fotograaf en film maker van bruiloften, wilde me wel fotograferen.
En zo begon het!
We maakten foto,s en als snel werden ze steeds pikanter en bloter. Floor maakte me mooi op en hielp met de kleding. Joost maakte ook filmpjes en na weer wat wijntjes op een avond hebben we ook seks gehad en dat gefilmd.
Beelden waarop ik Joost pijp, en waar Floor me met mijn butplug en dildo verwend werden vereeuwigd.

Joost wilde verder gaan en vertelde mijn zijn idee waar hij al jaren mee rondliep.
Iedereen kijkt porno, begon hij. En iedereen heeft zijn eigen voorkeur toch. Uh ja dat denk ik wel. Maar als je iets wil vinden wat je specifieke voorkeurs is kun je het maar moeilijk vinden. Webcams spelen daar op in maar zijn duur maar doen wel gedeeltelijk wat je vraagt, alleen proberen ze het zo lang mogelijk te rekken. Nu hebben wij het idee om de films te maken op verzoek. Mensen dienen hun ideeën in en wij maken er voor hen een film van.
Hmm ja goed idee denk ik
Je snapt wel dat we dan niet de standaard films maken, en dus dat het illegaal is?
Ik zoek nog wel een geile travestie die ons kan helpen.
Na mijn eerste filmpje waarin ik geneukt werd door Floor met een grote voorbind dildo zag ik het wel zitten. Meer in het vervolg

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5583 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Patty in de film deel 1”

Plaats een reactie