BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn broertje(2)

De volgende ochtend werd ik wakker en keek of ik alleen in bed lag.
Wat ik misschien wel gehoopt had, want wees nu heerlijk seks met jouw broertje is niet normaal, ook niet als je iets teveel wijn hebt gedronken terwijl je helemaal geen drank gewend bent.
Maar voorzichtig keek ik naast mij en daar lag mijn broertje, nu keek ik onder de deken en zag dat wij allebei naakt waren.
Ik schaamde mij een ongeluk, maar zag ook dat hij daar lag een vrij dikke piemel (het schijnt dat veel mannen daar s,morgens last van kunnen hebben) maar mijn ogen bleven staren naar die grote pik en ondanks dat ik even van te voren mij nog schaamde voor dat ik seks met mijn broertje had gehad, zwollen mijn kutlipjes op en gingen open staan en werden vochtiger.

Nu werd mijn broertje wakker en keek mee aan en vroeg waarom ik naakt naast hem lag hij keek snel onder de deken en kreeg een rooie kop en vroeg zachtjes hebben wij seks gehad gisteravond.
Ik kinkte voorzichtig, hij vroeg is dat niet vreemd ik knikte weer voorzichtig nu vroeg hij vond jij het ook lekker.
Tot mijn opluchting vond hij het dus lekker, nu knikte ik wat blijer want voor het zelfde geld vond hij het niets en zou het tegen onze ouders zeggen.
Het was warm en hij duwde de deken af en ik zag zijn dikke piemel en hij bekeek mij, en vroeg staan die lipjes altijd zo open en ging op zijn knieën zitten hij duwde mijn kuthaartjes wat aan de kant (mijn kutje was toen ongeschoren en dik behaard) heel voorzichtig duwde hij mijn lipjes wat uit elkaar en zag mijn clitje, hij vroeg wat is dat dan toen hij mijn clitje aanraakte ik gaf een gilletje en lipjes werden natter en gingen verder open staan.
Mijn broertje keek met grote ogen, en ik werd geiler, ik pakte zijn ballen en trok er wat aan nu kwam zijn eikel uit zijn velletje en ik zag er iets vocht er uit komen, ik nam zijn pik in zijn mond en likte het vocht er af nu begon hij met mijn kut te spelen en likte wat aan mijn kut, hij vroeg hoe het kon dat op internet veel vrouwen een kaal kutje hadden.
Ik zei lachend dat zij dan waarschijnlijk hun kutje geschoren hadden.
Geschoren vroeg Peter, ik knikte dat doen mannen ook wel.

Ik zag hem denken, ik zei mam heeft een soort ladyshave dat gaat het snelst, ik wil het wel bij mij doen maar dan doe ik het ook bij jou.
Hij schrok en zei zo’n kaal kutje lijkt mij wel mooi, maar mijn balletjes en piemel scheren.
Hij ging over stag ik had wel eens gezien hoe andere meiden hun kutje scheerden, ik begon tot Peter zei, zal het doen ik heb beter zicht hij zat erbij met een stijve pik en begon te scheren de ladyshave trilde over en langs mijn lipjes wat mijn lipjes nog natter maakte. Mijn kutje was kaal nu ging de ballen van Peter scheren zijn hele zakie was binnen de kortste keren kaal en ik nam een bal in mijn mond en beet en trok en aan met mijn mond zijn pik werd stijver en stijver .
Peter dook met zijn mond op mijn kut en begon te likken of het dagelijks werk was, met een geil blik keek hij mij en fluisterde mag ik jou nog een keer neuken.

Zoals ik al zei het is niet normaal maar ik wilde ook graag, en even later voelde ook zijn dikke pik in mijn kutje.
Ik speelde met clitje en mijn kutje spande aan ik voelde zijn pik kloppen in mijn kut en terwijl hij klaar kwam masseerde ik mijn clit en wij kwamen gelijk klaar.
Zin pik werd kleiner en floepte uit mijn kut, ik vond het wel vreemd dat zo’n grote pik zo snel kleiner werd.
We gingen douchen en Peter vroeg of het fijn zou zijn om die dag zonder kleren te open, onze ouders waren er toch niet en alleen de buren konden ons zien van uit het slaapkamer raam. Ik vond het grappig en beetje geil idee.
Wordt misschien vervolgd als ik niet betrapt wordt op mijn werk, thuis kan niet want meestal als ik thuis ben dan is mijn vriend er ook.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 17228 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Seks met mijn broertje(2)”

Plaats een reactie