BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn tantezegger

Hoi ik ben Kim (27) wij hadden een familiefeestje en ik bleef bij mijn zus en haar man slapen omdat ik zeker een uur moest rijden, mijn man Peter kon niet mee die moest werken, en hij heeft ook niet zo veel met feestjes.
Maar goed zo als ik wel eens lees is het voor een denkbeeld soms wel leuk om te weten hoe iemand er uit ziet.
Nou, ik ben dus Kim ik heb donker blond haar tot iets over de schouders ik heb redelijke grote borsten een cup D gelukkig hangen ze nog niet, ik probeer slank te blijven door de sportschool en ik zit op voetbal.

Maar goed ik logeerde die nacht bij mijn oudste zus Ellen zij is 39 jaar e getrouwd met Kees en hebben een zoon Niels (17)
Toen ik die middag bij hun kwam was het warm ik had een kort broekje en strak shirtje aan en mijn haar in 2 vlechtjes.
Bij aankomst gaf ik mijn zus en zwager een zoen ik had ze al een poos niet gezien, en nu zag ik Niels ik zei wat ben groot geworden en gaf hem een zoen op de wang, daar schrok hij wat van en ik dacht die zit te puberen.

Mijn zus liet mij zien waar die nacht zou slapen en wij dronken wat mijn zus en ik aan de wijn, wij zouden die avond lopend naar het feestje.
Voor het feestje ging nog even douchen en stom maar ik had waarschijnlijk de deur niet goed dicht gedaan, maar door de kier zag ik iemand kijken, ik zag dat het Niels was, en nu ik nog beter keek zag ik dat hij aan zijn piemel zat te trekken, eerst dacht ik moet toch niet gekker worden maar ook te gelijk wond het mij wel wat op en ik voelde mijn kut lipjes opzwellen van buiten waren ze natuurlijk al nat omdat aan het douchen was maar van binnen werd mijn kutje nu ook nat.

Wat mij bezielde weet ik niet maar waarschijnlijk ook door de wijn, ik zette mijn been op de rand van de douchebak mijn benen stonden nu wat uit elkaar en ik masseerde mijn kut en borsten.
Ik zag de pik van Niels en dacht hoe kan zo’n snotneus zo’n grote pik hebben
Ik sopte met mijn vinger in mijn kut en voelde dat ik klaar ging komen nu zag ik Niels spuiten de klodders vlogen door de lucht en een kreun, ik stapte naar de deur en Niels vloog weg.

Ik kleedde mij aan en vlak voor de deur lag wat kleverigs dat heb maar even opgeveegd. Met een handdoek.
Even later zat Niels met een rode aan de keukentafel, en wist zich niet te gedragen, zijn moeder vroeg nog of er wat was, niks zei Niels kort af.
Ik had een kort jurkje aan voor het feestje en Niels mijn zwager vonden het blijkbaar leuk want ik zag ze geregeld kijken.
En toen ik even alleen was met Niels kon ik het niet laten om even voor over te bukken zodat hij onder mijn jurkje kon kijken en mijn string met blote billen zag.

Ik draaide mij om en vroeg je zit toch niet stiekem te kijken he ?
Met een rode kop zat hij daar om te plagen gaf ik hem nog snel een zoen en zei, je bent een schat.
Het feestje was leuk maar de wijn viel verkeerd, mijn zus en zwager bleven nog even maar ik ging naar hun huis en kroop in bed, het was mij teveel moeit om nog iets aan te trekken en kroop alleen met mijn string aan in bed.

Na een half uurtje dommelen ging de deur open en weer dicht en kroop er iemand bij mijn in bed die schrok en zei je ligt in de verkeerde slaapkamer.
Ik zei boeje met een half bezopen kop, en zei je vind het toch niet erg om bij mij in bed te liggen, vanmiddag zat jij mij tijdens het douchen ook te bekijken, nu werd Niels stil ik voelde over zijn boxer en zijn pik groeide in een rap tempo, ik trok zijn boxer uit en nam zijn pik in mijn mond en vroeg dit vind je toch niet erg, voorzichtig hoorde ik hem nog nee zeggen.

Thuis was de seks bijna nul mijn kerel heeft het altijd te druk of is moe, ik heb verschillende vibrators maar nu had ik een echte pik ik trok mijn string uit en ging met mijn natte kut op zijn grote stijve pik zitten bukte voor over en liet mijn borsten langs zijn gezicht gaan hij pakte een borst en begon aan de tepel te zuigen, even later trok mijn kut samen en ik wam klaar terwijl hij mijn kut spoot, ik rolde van hem af en viel in slaap
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8741 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met mijn tantezegger”

Plaats een reactie