BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn zwager op wintersport.

Lekker geilen in de saunaHoi ik ben Kim(17) en ging op wintersport met mijn zus Sanne (25) haar vriend Niels (25) haar vriendin Lisa(25) en Lisa’s vriend Peter (25) en mijn beste vriendin Eva (17).
Mijn zus wilde op wintersport en had een appartementje gehuurd in een complex in een wintersport plaats.
Sanne had alles geregeld en toen haar vriend er achter kwam wat dat appartement koste schrok die, het was iets met 3 slaapkamers en een zitkamer.
Het was ook bijna het enigste wat nog te krijgen was en daarom had zij snel beslist.
Ze zouden met hun vieren gaan dus met haar vriendin en haar vriend erbij.
Eva en ik zaten erbij, en gelijk zei Sanne willen jullie niet mee, past gemakkelijk in de auto, en jullie hoeven de hoofdprijs niet te betalen voor het appartement, als jullie beide 100 euro betalen dan scheelt het ons ook weer en dan is die kamer ook bezet.
Niels had zijn bedenkingen maar Sanne had beslist en Eva leek het ook wel leuk zei belde even met ouders en die vonden het ook prima.
Wij kwamen op de plaats van bestemming en er lag veel sneeuw en het appartement was super er zat ook nog een zwembad en sauna in het complex.
Om even de spieren te ontspannen na de lange reis leek het Sanne wel goed om even te gaan zwemmen, het was toch al te laat om nog te gaan skiën die dag.

Iedereen trok de zwemkleren aan even later zwommen wij heerlijk, Sanne zei zullen wij ook nog even in de sauna gaan dat schijnt ook goed te zijn voor de spieren en het zit bij de prijs in begrepen, in optocht liepen wij achter Sanne aan door een deur en wij wilden de saunacabine binnen stappen toen het Sanne op viel dat de mensen daar naakt zaten.
Sanne trok haar bikini uit, de anderen keken Sanne zei nou doe niet zo preuts uit die zwemkleren.
Snel trokken wij onze zwemkleren uit en gingen snel naar binnen.
Het viel mij op dat Eva net als ik een behaard kutje hadden en dat mijn zus Sanne en haar vriendin beide een kale kut hadden.
Mijn ogen gingen snel over de ogen de piemels van zwager die zag mij kijken en zijn pik groeide in een rap tempo, Peter zat er bij met iets de hand voor zijn pik maar je kon zien dat die wat korter was.

Het wende best wel snel en waarschijnlijk door de biertjes die wij hadden gedronken bij het eten en de warmte van de sauna werden wij iets aangeschoten en wat gemakkelijker en vonden het bloot niet zo vreemd meer.
Het was al bijna half 10 in de avond en Sanne stelde voor om naar bed te gaan, dan waren wij de volgende ochtend tenminste lekker vroeg.
Wij wikkelden ons in het badlaken en namen de zwemkleren in de hand mee.
Wij gingen allemaal gelijk naar de slapkamer, Eva sliep dus bij mij en dook naakt het bed in, ik keek verbaasd en Eva zei mij veel te warm om wat aan te doen, ik dacht en iets teveel aangeschoten, ik kroop maar naakt bij haar in bed want het was mij ook teveel moeite.
Nu voelde ik een hand van Eva op mijn bil en die werd gemasseerd zij gaf mij een zoen op de mond en mompelde het was leuk he in de sauna terwijl haar andere hand over mijn borsten ging.

Ik vind Eva een schat maar had dit nooit verwacht ik ben niet lesbisch aar het voelde best fijn en toen ik haar had bij mijn kutje voelde werd ik steeds geiler en bracht ook trillend een hand naar haar kutje.
In de kamer naast ons hoorde ik mijn zus kreunen, die kreeg dus ook een beurt.
Eva vingerde mij vakkundig en masseerde mijn clit en ik deed haar na en wij kwamen gillend klaar.
De volgende ochtend liepen ik en Eva duf de douche binnen daar was mijn zus net bezig haar kut kaal te scheren met een ladyshave wij keken verbaasd want zoveel stond er niet op maar Sanne zei die stoppeltjes vind ik niet fijn.
Sanne vroeg willen jullie niet geschoren of bij geschoren worden.
Eva zei zo’n mooi drie hoekje wat Lisa heeft wil ik ook wel.
Sanne zei ga maar naar jullie kamer dan kom zo.
Wij zaten te wachten en daar was mijn zus Eva moest gaan liggen met de benen wijd, Sanne begon te scheren tot net boven het clitje en de lipjes van Eva waren kaal opgezwollen en vochtig.
Nu keek Sanne mij aan en vroeg, jij ook?

Het is natuurlijk vreemd dat jouw eigen zus aan je kutje gaat zitten, maar het leek mij ook wel wat.
Ik ging liggen en mijn kutje werd helemaal kaal, net als die van mijn zus, plagerig zetten Sanne haar vinger op mijn clitje en masseerde die even mijn kutje stond open en was nat toen wij Niels hoorden vragen of wij ook nog eten wilden.
Wij trokken snel onze kleren aan en gingen eten.
Het was een heerlijke dag, en s,avonds belanden wij weer in de sauna, nu zag ik mijn zwager zitten kijken met een stijve pik.
En terug op de kamer en na een paar biertjes fluisterde mijn zus Niels wil jou graag neuken.
Zij had net als wij teveel gedronken, maar mijn hard sloeg over want mijn zwager had wel een mooie pik.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 17712 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met mijn zwager op wintersport.”

Plaats een reactie