BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heet paarden vrouwtje

blonde op paardMijn moeder belt me of ik met de dochter van haar vriendin mee wil, haar moeder en vader zijn nu definitief uit elkaar en haar vader is terug naar Marokko gegaan, of ik haar wil begeleiden naar het concours.
Ken de vriendin van mijn moeder die ik een beetje onnozel vind, loopt in kleding van dertig jaar geleden en als ik haar eens bij mijn moeder in de tuin bezig zie heeft ze van die dikke rubberen laarzen aan, het haar altijd wild op haar hoofd maar ziet er als je er doorheen kijkt lijkt ze best aardig uit en dat is ze ook.

Geef aan er geen zin in te hebben maar laat ze maar bellen kunnen we wat afspreken zeg ik met tegenzin.
Jij kan zo goed met paarden zegt ze en volgens haar moeder is hij wat opstandig onder het zadel als hij op vreemd terrein is..
Weer zo’n niet opgevoed strontpaard gaat er door me heen, die avond tegen negen uur een belletje, hai met Linda hoorde dat jij morgen mee gaat op concours, als jij de dochter van Riet bent ja dan heb je dat goed maar had eerder wat van je willen horen.

Begin jij nou ook al en heb een jankend kind aan de telefoon, kut wil ik roepen haal adem en geef jezelf een schop onder je reet, sus haar dat ik het niet zo hard bedoel als dat ik het zeg maar ik had eerder willen horen hoe laat je weg wilde en waar we heen moeten.

Waarheen schrik ik, ja het zou daar niet zo moeilijk staan, negen uur haar van huis halen, krijg het adres wat ongeveer twintig minuten van ons is.
Weet uit het verleden dat je altijd op paardenmeisjes moet wachten dus ben er een kwartier eerder om haar op te jagen.
Als ik aanbel doet Riet open, in een overall blote voeten en een t shirtje er onder, aan de bewegingen zie ik dat ze zonder bh loopt.

Is Linda klaar vraag ik, koffie vraagt ze je kent het denk ik wel en schud mijn hoofd, de koffie smaakt heerlijk maar zie ook dat het hemdje te kort is en een stukje van haar zij bloot geeft.
Linda Marco is er ben je er klaar voor, ja kom zo nog even wat aandoen, ken haar niet heb haar nooit gezien maar denk zal ik je even helpen dan is het zo klaar.

Negen uur nog geen Linda dus Riet roept nog eens naar boven, ja kom er zo aan even de make up afmaken, kijk op mijn horloge en zie dat het zeven over negen is, nou was gezellig Riet maar ik ga wil mijn dag niet door een suffe meid laten verprutsen.
Ga onder aan de trap staan roep naar boven dat ik naar huis ga dat als ze ooit nog eens klaar is met die flauwe kul ze maar weer eens moet bellen.
Nee ben klaar hoort hij als hij de deur net open doet, hij kijkt om de trap op en moet even kijken of het waar is wat hij ziet, van de trap komt een bloedmooi meid van wel twintig denk ik, sta even te kijken vraag of zij Linda is.
Ze staat nu voor me, iets kleiner als dat ik ben met mijn 184, prachtig gezicht wel te zien dat ze make up op heeft, we schudden elkaar de hand om dan samen in de auto te stappen.
Krijg een adres waar het paard staat, als we daar aankomen kom ik gelijk een ouwe maat/ruiter tegen, gelijk van man stap je ook weer op geweldig, als hij Linda naast me ziet geeft hij aan dat ik dat paard maar even onder handen moet nemen.

Ze kijkt me aan en vraagt kan jij paardrijden, nee anders reed ik wel voor een grote stal, hij is goed zegt hij ken van vroeger laat hem er maar eens me worstelen, waar is de trailer vraag ik en waar is je paard.
In de laatste stal staat een keurig ingevlochten 170 grote schimmel ruin, mooi beestje die Linda uit de stal haalt, helemaal niks mis mee, Marco kijkt of het beest normaal loopt of hij iets ziet zoals hij dat vroeger ook deed.
Niks mis mee gaat er door hem heen, de trailer staat al open hangt al een baal hooi, tot nog toe alles goed gaat er door Marco heen, dan het laden dat zal dan wel het probleem zijn
Beestje loopt erop aan Linda haar hand wordt vastgezet en de klep gaat dicht, we rijden net geen uur hoor dat het beest op stal nooit een stap verkeerd doe maar straks als hij van de klep komt gaan gelijk alle remmen los.
Rijden een grote parkeerplaats op maar als ze wil uitstappen leg ik mijn hand op haar arm, heb een beetje ervaring met moeilijke paarden mag ik hem van de klep halen, haar ogen worden groot wil wat zeggen maar ik bedank haar komt goed het is een gewoonte tussen jullie.

Laat me maar even zeg ik gaat helemaal goed komen, Linda gaat op mijn verzoek op en meter of tien staan zoals ik gevraagd heb en kijkt wat er gebeuren gaat.
Weet van haar wat ik zou kunnen verwachten, open de klep en gelijk een briesend paard die druk staat te doen, loop aan de lege zijde bij hem langs klop op zijn nek en ga dan voor hem staan.
Spreek rustig tegen hem dat het vandaag even anders moet, heb geen zin in een gevecht en geef hem een suikerklontje.
Je ziet zijn verbazing geen nerveuze Linda voor hem en zijn lijf ontspant na vijf minuten, dan pas doe ik hem los, Joop doet voor mij de stang achter hem los, als ik langs Joop loop lacht hij en geeft aan dat ik het nog steeds niet verleerd ben.

Loop een rondje en Kees zo noemen we hem maar even voor het gemak begint zich te ontspannen, vind ze goed verteld Joop hem om hem dan aan de aanhanger vast te zetten even een borstel over hem heen trekt en dan hem zadelt, doe haar cap op als hij los staat met Joop er gelukkig nog wel bij.
Hoo rustig doe je niks als jij niks doet zeg ik tegen hem om dan beide iets gespannen richting warmloop bak te stappen.
Een toezichthouder wijst me erop dat ik niet juist gekleed ben maar als we elkaar herkennen en ik hem vertel alleen te stappen mag ik binnen, tien minuten gestapt heel even een klein gallopje en dan weer stappen, kom maar zeg ik tegen Linda aai hem eerst maar even dan weet hij dat je er bent.
Als ze in beeld komt spant hij zich gelijk aan dus streel hem zeg rustig dat het goed is om dan nog een stukje te lopen met Lina naast hem, langzaam aan ontspant hij en stap ik af, zij krijgt haar cap op help haar op hem en blijf naast hen lopen om aan een stuk door tegen elkaar te praten.

Laat hem los loop nog even en dan blijf ik aan de kant staan als ik haar gedwongen heb rustig te blijven adem te blijven halen en groet elke ruiter.
Na twee rondjes geeft ze aan dat hij heel anders is als anders, half rondje draven zeg ik half ronde, gelukkig drukt ze hem langzaam naar een rustig ontspannen drafje om tegen over me weer te stappen.
Netjes geef ik aan weer een half rondje draf dan een half rondje galop, ze doet precies wat ik vraag en het paard blijft rustig, moet met een kwartiertje zegt ze.
Ik wenk haar vraag of ze met rust wil gaan of weer de ouwe terug wil, nee zo is wel heel prettig, mooi doe dan een rondje draf rondje galop rondje draf en dan rijd je op het stilte aan en blijven ademen.

Loop naar het inspring stijltje mag die op tachtig centimeter zetten om dan Linda aan te zien komen, ademen zeg ik met mijn stem en gebaar en ze wippen er makkelijk over, beloon hem even na de sprong geef ik aan ontspannen is het motto.

Laat haar nog vier sprongetjes maken en dan moet ze ontspannen rust in beide brengen, dan staat ze bij de ingang, ik heb het paard onder controle streel hem wat klets wat met hem.
Leg mijn hand op dat slanke been van Linda en geef aan dat het niet hard hoeft te gaan, neem deze rit om vertrouwen samen te krijgen, ze kijkt me aan en geeft aan dat ze helemaal ontspannen is.
Knipoog naar haar om haar dan naar binnen te mogen laten, ademhalen roep ik het is geen wedstrijd dit is voor jou een oefenrondje, ze knikt steekt een duim op en gaat weer even rechtop zitten.
Dan mag ze, galoppeert in de hoek aan rijd voor me langs, roep nog maar eens dat het een oefenronde is.
Ze kijkt even mijn kant op trekt een smile op haar gezicht om de eerste drie hindernissen mooi te springen, dan zie ik dat ze met haar been aan gaat knijpen, ontspannen roep ik als ze in de buurt is, gelukkig een moeilijke hindernis om dan gelijk weer netjes te gaan en een nul score zet.
Geweldig ze is zo blij, ze slaat het paard haast in tweeën en staat als vierde in de barrage die ze nog nooit gehaald heeft op vreemd terrein.

Ze springt buiten de ring van het paard af en springt me om de nek, wat ben ik blij met jou wist niet dat jij zo’n goeie instructeur was, ze heeft haar handen aan mijn wangen kust me dan vol op de mond en kijkt dan weer even.
Haar armen om mijn nek en hangt dan zachtjes te snotteren op mijn schouder, streel haar rug met het paard voor me in mijn hand, ze komt los van deze houding kust me nogmaals vol op de mond en zegt dan je moeder had gelijk.

Ik loop met het paard rond om niet teveel stil te staan en Linda neemt even wat te eten en drinken i.v.m. haar suikerziekte hoor ik, als iedereen geweest is hebben er 14 van de 43 in de barrage en mag Linda als vierde starten, geef aan dat het geen wedstrijd is je moet rustig blijven je hoeft niet te winnen jij hebt je winst al te pakken.
Als ze weer rijd zie ik enige spanning in haar dus maan haar tot rust je mag geen balk eraf gooien maar wel de tijd overschrijden zeg ik je hoeft alleen de nul te houden en dan zit je al in de prijzen.

De eerste twee gooien elk bij hindernis drie een balk eraf, niet gaan racen nergens voor nodig gewoon netjes rijden, blijven ademen het is maar een oefenparcours de nederlandsche is over tien weken.

Ze gaat van start mag wel iets sneller maar als ze hindernis drie heeft roep ik gas erop, niet dat het verstandig is tegen mijn advies in maar als ik de kans had wilde ik altijd winnen, ze heeft als eerste de nul gehouden in 34,59 seconden en dan eerste, drie gooien er behoorlijk wat balken af maar dan komen de kanjers, nummer tien foutloos in 34, 28 een geweldige tijd.
Dan een die er een potje van maakt de eist een nieuw parkoers lijkt het wel, even rust in het springen eer alles weer opgebouwd is en weet dan dat de volgende fouten gaat maken dat is een vaste regel.
En ja al bij de eerste hindernis rolt de balk en dan nog twee te gaan, de voorlaatste een bloed snel paard die ik nog van vroeger ken toen haar vader er op reed, ze houd na een paar balken aangetikt te hebben toch de nul met een tijd van 28,99 echt een geweldige tijd.
De laatste begint met afbreken en groet halverwege maar af als ze er haast naast ligt.

Linda springt me weer om mijn nek en geeft aan dat ik wel een groot cadeau mag krijgen je bent geweldig jij gaat in het vervolg altijd mee.
Paard uitrijden dan voor het eerst op vreemd terrein in de erering en ik ben omringt door maten van vroeger.
Je kent het liedje als je wind heb je vrienden en dat geld nu helemaal, wanneer ik weer opstap vraagt iemand, heb jij dit om handen vraagt Lourens me die meid reed nooit een deuk in een pakje boter en jij schreeuwt vanaf de kant en er ontpopt een andere meid.

Na veel felicitaties van velen gaan we weer richting huis, paard gelijk de wei in die mag nog even uit razen, op stal het ongeloof maar het lintje laat echt zien dat ze in de prijzen is gevallen.
Dan blijkt hoe onzeker ze is als ik haar op haar hurken in de stal aantref, huilt als een klein kind maar dan gelukkig zachtjes, zak voor haar neer en klets even rustig met haar, na een tijdje zitten we naast elkaar in het stro.
Heb een arm om haar heen hoor dat het door mij kwam nooit heeft iemand me in de hand genomen zoals jij dat doet.

Ze kust me weer en dan blijven onze monden aan elkaar plakken, haar hand zakt in mijn nek trekt me tegen zich aan en dan is haar tong er, we zakken weg in een ademloze heerlijke zoen, komen weer vrij kust ze me weer even en vraagt dan of ik vanavond met haar uit ga eten.
Doe alles wat je me vraagt zeg ik met een lach, weer zakken onze monden op elkaar om te stoppen als we paardenhoeven horen aankomen, stap de stal uit om een vrouw me aan te zien kijken zo van wat doe jij hier.
Hee Anja rijd je nog steeds wat leuk, kom je de boel hier weer opnaaien vraagt ze, Anja ik ben hier voor het eerst dus kom hier misschien ook wel nooit meer.
Dan komt Linda de stal uit en roept naar Anja dat ik haar nieuwe instructeur ben, nou veel plezier ermee roept ze en stopt haar paard in de stal, ken je haar vraagt Linda en lach alleen maar.

Breng haar naar huis na alles gedaan te hebben op stal om daar een brief op tafel te vinden, hee schatje ben naar mijn zus die is ziek dus zie wel wanner ik thuis kom, we kijken elkaar aan en dan zegt ze lachend we hebben het hele huis alleen voor ons.
Sla mijn armen om haar heen en vraag wat dat betekend, haar mond zoekt die van mij weer op, klein kusje en dan vraagt ze heel zachtjes of we samen even zullen gaan douchen.

Heb je haast vraag ik met mijn armen om haar heen, sta wel vaker naakt met mannen onder de douche, kijk haar vragend aan en ze lacht, ga graag naar de sauna en dan zie je vaak blote mannen dus ga niks nieuws zien.
Ze pakt mijn hand beet en trekt me naar de deur, volg die mooie meid maar om te zien wat het gaat brengen, aangekomen op haar slaapkamer vraagt ze of ze me uit mag kleden mag jij me straks uitkleden.
Niets liever dan die traktatie zeg ik en ze heeft haar handen al onder mijn polo, langzaam me strak aankijkend gaan haar handen langs mijn blote lijf omhoog, dan over mijn hoofd gooit ze mijn polo op de stoel.
Wouw wat heb jij een mooie borstkas geen vervelende haartjes en wat een lekker strak buikje, zal ik nu je wedstrijd bloesje uitdoen, kan je dat vraagt ze beetje ervaring mee, mijn blouse uitdoen wel maar heb nooit een wedstrijd bloesje van een vrouw uit mogen doen maar voor alles geld eens moe de eerste keer zijn.

Begin bij het bovenste knoopje om langzaam aan af te zakken, raak net haar borsten niet aan maar als ik het laatste knoopje los maak, het bloesje van haar schouders haal om dan de sport bh te zien die niet echt sexy is.
Zal ik die maar uitdoen is makkelijker voor jou en prettiger voor mij, haar handen gaan naar de onderkant en dan stroopt ze hem van zich af, haar hoofd zit nog in de bh als ik haar borsten er onder uit zie schieten.
Wouw gaat er gelijk door me heen meer dan verwacht, als ze de bh ook op de stoel gooit vraagt ze of ze me bevallen je staat met open mond te kijken, ze zijn prachtig zeg ik en breng een hand naar voren.
Ho ho mannetje niet zo snel ben geen grijp maar raak meisje hoor, ze zakt door haar knieën maakt dan mijn broek los en stroopt die handig van min billen, stap er uit een ze kijkt me aan, ik graai toch ook niet gelijk het eerste wat naar me toe staat lacht ze en tikt dan zachtjes tegen mijn harde pik in mijn onderbroek.

Dit komt even heel onverwachts en trek snel terug, ze lacht slaat haar armen om me heen trekt me tegen die volle borsten van haar aan en kust me, weet je zegt ze als we tegen elkaar aan staan mijn pik stevig tegen een been gedrukt.
Wist al lang wie je was had je zelf nog zien rijden en droomde destijds al van ons, dus jij hebt me met een smoes hierin getrokken, niet helemaal maar op advies van Joop heb ik bedacht dat kan wel eens wat worden en mijn hart ging gelijk sneller kloppen bij de gedachten.

Weer zoenen we even en ik maak tijdens het zoenen haar witte rijbroek los, omdat het ding zo strak om die lekkere billen van haar zit zakt hij niet, als onze monden even van elkaar komen vraagt ze of ik hem omlaag doe of dat ze het zelf moet doen.
Doe ik wel zeg ik, geef een klein kusje en zak dan al kussens omlaag, kus haar hals dan het kleine kuiltje boven haar bovenste ribben om dan langzaam aan tussen die mooie strakke borsten te kussen.
Mijn hoofd zit tussen haar handen en als ik naar links naar een tepel op zoek ben drukt ze me helemaal tegen haar borst en tepel aan, alleen een kusje zegt ze haast stotterend, krijg weer iets ruimte en kus dan zo lief mogelijk haar spijkerharde tepel.
Hoorde ik een zuchtje ze vond het lekker gaat er door mijn hoofd, doe het zelfde aan de andere tepel om dan wat druk naar beneden te voelen, graag natuurlijk dus langs haar strakke buikje omlaag tot ik bij de naar paard ruikende wedstrijdbroek aankom.

Gedraag jij je als ik het broek vast neem en zij me achteruit trekt en van boven af lachend streng aankijkt, gedraag me zeg ik maar wat je gedaan hebt weet ik niet maar ruik paard, dan doe ik voorzichtig haar boek omlaag om een mooi kanten wit slipje tegen haar kut te zien.

Ze leunt op mijn hoofd als ze om beurten haar voeten optilt en uit de broek stapt, als beide benen weer op de grond staan voel ik twee handen op mijn achterhoofd met de vraag stinkt dit ook naar paard en drukt me gelijk met mijn neus vol tegen dat kleine witte driehoekje aan.
Ruikt het hier ook naar paard hoor ik haar trillend vragen, pak haar billen vast en voel dan alleen haar billen dus ze heeft een string aan, druk mijn neus er nog eens goed tegen aan en ruik paard maar ook een geile kut.
Duurt te lang zal wel stinken zegt ze en trekt me dan tussen haar benen weg, kom we moeten douchen we stinken dat is me wel duidelijk lacht ze, ze rent haast naar de badkamer waar als ik aankom zij haar string al uit heeft en met die twee mooie billen naar me toe staat.

Ga jij je met je onderbroek aan douchen vraagt ze over haar schouder kijkend als ze de kraan open draait, doe mijn slip omlaag om daar met een knoert van een erectie te staan, kouwe douche lijkt me wel handig.
Zou echt een kouwe douche zijn zeg ik omdat ik dan vertrek, ze lacht en dat geloofd ze niet weet zeker dat als ik me omdraai jij wel graag een kouwe douche wil, wat dan flap ik er uit staat jouw klitje als een boon zo stijf.

Klootzak zegt ze serieus en springt onder de straal waar eigenlijk geen plek is voor twee, kom je erbij of blijf je buiten staan, loop op haar af en als ik heel dicht bij ben draait zij zich om en grijpt me vast.
We kussen even mijn pik drukt ergens tegen aan maar waar tegen aan geen idee, als ik met mijn handen op haar bil sta en zij haar armen om mijn nek kijkt ze me wat angstig aan, Marco ik heb nog nooit wat met jongens of mannen gehad.

Kijk haar een beetje verbaasd aan en vraag zo lief mogelijk, jij bent nog echt maagd, helemaal en ook nog nagenoeg nooit met mezelf gespeeld om dan haar hoofd op mijn schouder te rusten.
Schatje fluister ik in haar oor dacht even met een ervaren dame te maken te hebben maar nu ga ik je met fluwelen handschoenen aanpakken en beloof je ga niet tot het gaatje zal lief voor je zijn.

We kussen weer even om dan haar hand tussen ons in omlaag te voelen gaan, ik heb mijn handen een beetje van schrik van haar billen gehaald en streel ermee over haar rug, we kussen steeds even om dan die hand van haar om mijn pik te voelen.

Heel langzaam gaat haar hand op en neer ze heeft hem heerlijk strak beet, ga jij ook wat doen of is het een richting verkeer, schatje ben een beetje geschrokken van je maar als je wil dat ik je wat ga verwennen laten we dat dan in bed gaan doen.
Wil je gelijk van bil vraagt ze, nee zeker niet wil je eerst maar verwennen daar begint goeie liefde, ze draait de kraan dicht kust me als haar hand van mijn pik is en geeft aan dat ik wel heel lief ben.

We drogen elkaar zo lief en zacht mogelijk af om mijn pik wel heel lief en zachtjes af te drogen helemaal als ze me verteld dat ze graag die in haar mond wil hebben.
Ik droog haar borsten af alsof ze van porselein zijn en tussen haar benen doet ze even zelf, loop achter haar aan als zij met een handdoek om haar heupen voor me aan loopt, op haar slaapkamer duikt ze op bed en klopt gelijk naast haar.

Ga naast haar liggen ook met een handdoek om mijn middel om dan tegen haar aan te rollen, leg een arm over haar heen net onder die mooie borsten langs en zie dan een beetje angst of onzekerheid, heb jij geen honger vraag ik, ze kijkt me aan en vraag of ze mee gaat uit eten ik betaal.
Dacht je gaat me zo ont, leg een vinger op haar mond en zeg dat is maar een handeling laten we elkaar eerst een beetje beter leren kennen, een diepe zucht en dan de vraag vind je het niet vervelend.
Weet je wat vervelend is dat als ik je ontmaagd heb en jij het achteraf een tegenvaller vond of mij achteraf een lul.

Kom zeg ik trek wat moois aan gaan we ergens eten waar we rustig kunnen zitten en kletsen, ik wil eigenlijk neuken zegt ze, komt nog wel wie weet vanavond, neuken is geen noodzaak elkaar liefhebben is noodzaak.

We kussen even en kleed ik me aan met die kleren waarin ik al de hele dag loop, op haar verzoek wacht ik beneden zodat ze me een klein beetje kan verassen, weer een kus en ga beneden in de kamer naar buiten kijken.

Duurt even maar dan gaat de kamerdeur open, draai me om op de draaistoel en daar staat ze, kort zwart strak koker rokje aan waar de boorden van haar nylons net onder uit komen, prachtig roze bloesje die ruim zit maar nog wel net haar borsten laat aftekenen, zwarte naaldhakken niet enorm hoog maar die smalle kuiten van haar lijken nog smaller en haar benen nog langer.

Wouw wat zie jij er mooi uit, vind je het opwindend vraagt ze, elke man vanavond draait zijn hoofd naar je om wat ben jij mooi.
Sta op we knuffelen even en hoor haar dan zeggen dat ze helemaal geen ondergoed aan heeft dat ze zo onwijs geil is.
Kom dan snel naar boven lach ik, heb me net aangekleed lacht ze, mag ik heel even voelen vraag ik, ze lacht en vraagt of ik wil controleren, nee gewoon even voelen ben nog nooit met een dame op stap geweest die geen ondergoed aanhad, nee je mag niet voelen lacht ze bedenk maar hoe het er uitziet en hoe het zou voelen.

We besluiten naar een klein restaurantje te gaan, officieel noemen ze zich het pannenkoeken huis maar de steaks zijn daar super, we eten daar kletsen heel veel en weet inmiddels dat mijn exen me niet de grond in gelult hebben.

Reken tegen tien uur af om in de auto gelijk een eind weg te zoenen, heb een hand op een borst liggen en voel dan dat ze haar tepels echt bloot heeft en geen bh om heeft, zullen we naar huis gaan ben wel toe aan een afzakkertje.
In no time ben ik bij haar thuis waar we gelijk achter de voordeur weer aan elkaar plakken, haar hand heeft alweer mijn gezwollen pik gevonden dus breng mijn hand tot onder het rokje, voel geen slipje voel geelijk haar haast onbehaarde kut.
Haal mijn vingers er overheen en voel gelijk dat ze volgens mij lekt, als onze monden van elkaar gaan zegt ze, nou geen smoesjes meer ben verdomme nu toe aan een echte lekkere ontmaagding.

We snellen achter elkaar naar boven waar ze me nu gelijk in 1x keer helemaal uitkleed, ik heb haar bloesje al helemaal los als mijn broek op de grond zakt, zij volgt mijn broek om dan gelijk mijn onderbroek waar een harde plasser achter zit ook omlaag te doen.
Kijk omlaag zie haar borsten mooi parmantig vooruit staan maar dan kijk ik tegen het haar aan voel dat mijn eikel omsloten word door lekkere zachte warme lippen.
Leg mijn handen op haar hoofd en beweeg mijn heupen iets heen en weer, duurt maar heel even of ik hoor haar kokhalzen, trek snel terug om haar dan van me af te voelen gaan, ze kijkt me aan met een met kwijl besmeurt gezicht en meld dat ik haast in haar keel zat.

Kom zeg ik even genoeg en pel het blouse van haar schouders kus haar tepels lik er heel even aan en hoor haar zwaar ademen, dan rits ik het rokje los die vanzelf omlaag zakt, sla mijn armen om haar heen druk haar languit op bed om dan half op haar te gaan liggen.

We zoenen weer even ik streel haar borsten om niet veel later mijn hand omlaag te laten gaan, langs het kleine dotje haar wat er nog staat en dan mijn vingers over haar natte lippen te laten gaan, ze spreid haar benen als vanzelf dus krijg alle vrijheid.
Druk een vinger zachtjes tussen haar lippen, zoen het wisselen af met likken en zachtjes knabbelen aan haar tepels, haar lipjes zijn echt drijfnat, als ik zachtjes boven aan langs haar klit streel lijkt ze te verstijven, sorry zeg ik zachtjes maar nee het is lekker maar ken dit allemaal nog niet.

Druk mijn vinger weer tussen die natte lipjes van haar om hem dan helemaal naar onder te laten gaan, voel aan haar lichaamsspanning dat ik heel dicht bij haar opening zit, in plaats van dat ik een vinger naar binnendruk streel ik er zachtjes overheen.
Hoor een zucht kijk haar even aan, ze ziet me niet kijken, ze heeft twee handen aan haar borsten en ligt met haar ogen dicht te wachten dat ik binnen kom.
Laat mijn vinger haar aankijkend nog eens tussen haar lippen naar beneden gaan, als ik haast bij haar gaatje ben opent ze eerst haar mond knijpt dan steviger in haar borsten, dan zal ik maar de heilige graal gaan betreden met mijn vinger maar geniet nog meer van haar gezicht als van wat ik doe.
Als mijn vinger nog eens over het grotje heen gaat gaat haar mond open, nou dan zal ik het maar doen denk ik wat is al vanaf het eerste moment wilde doen, haak mijn vinger iets en dan glijd ik naar binnen.
Haar mond gaat verder open haar ogen staan nu op steeltjes en ze trekt behoorlijk hard aan haar tepels, haar billen komen vrij van het bed, laat mijn vinger langzaam aan dieper gaan en hoor dan een diepe zucht, haal hem er heel even uit om haast naar binnen gezogen te worden als ik twee vingers naar binnen druk.
Ze geeft een dikke kreun en hoor haar dan zeggen ga door dit is lekker, besluit maar omlaag te kruipen eens goed bekijken hoe het er beneden uitziet en of het beter smaakt dan ruikt.
Druk mijn tong tussen haar lippen en voel gelijk een hand op mijn hoofd, drie maal haal ik mijn tong tussen haar lippen door en dan lik ik heel voorzichtig aan het kleine bolle rode knopje, een kreun zoals ik nog maar zelden gehoord heb.
Trek terug geef een kusje maar dan lik me dat is zo lekker, ik lik weer zachtjes langs haar klitje en druk mijn beide vinger lekker diep in haar om het vocht van haar langs mijn pols weg te voelen lekken.

Lik steeds wat harder en sneller zuig dan een schaamlip diep mijn mond in om haar steeds harder te horen hijgen puffen en kermen als haar hele lijf verstijfd, mijn vingers zitten dan net heel diep in haar wrijf tegen de voorkant van haar kut en zuig dat heerlijke knopje mijn mond in.

Schrik een beetje van de gil maar ga door dit is super geweldig lik me vinger me of ram die pik van je in me roept ze, heb een beetje ervaring en weet dat als ik er nu opkruip ze het niet echt gaat voelen, kom neuk me roept ze weer neuk me naar een volgend orgasme.
Nou wat jij wil denk ik kruip tussen haar benen die ik omhoog doe om die op mijn schouders te leggen.
Richt mijn pik op haar kut even met mijn eikel tussen die lippen door even langs haar klitje en ram die pik in me wil ontmaagd worden en wel nu.
Je kan krijgen wat je hebben wil zeg ik en druk dan mijn eikel voor haar opening en laat me er best wel snel helemaal in komen.

Ohhhhh geeft ze als reactie voel hem wat voelt hij dik en wat ga je diep, druk de laatste twee centimeter er nog bij om mijn ballen tegen haar billen te voelen, kus haar snel even om dan te horen dat het wel erg lekker is ga door.
Neuk dat geile natte kutje die echt lekker te neuken is, lekker nat lekker strak om me met twee handen vast te houden aan die borsten van haar en zachtjes aan haar tepel knabbel.

Haar kut sluit zich nog even rond mijn pik haar mond staat helemaal open en ze drukt met haar handen mijn gezicht hard op haar borsten.
Kom alweer roept ze en voel haar kut heerlijk nog strakker om die pik van me om dan zelf voor mijn gevoel enorm hard klaar te komen.

Blijf nog een tijdje op haar liggen zij heeft haar armen om me heen, we kussen heel even, schat volgens mij zit er nog steeds wat in me wat van jou is, meen je niet geef ik aan en meld dat het aan elkaar gelast zit.
Nee hoor kijk maar om met haar samenknijpende kut mijn pik en mijn sperma uit haar te persen.

Ach dacht dat ik hem opgemaakt had lach ik om te verzinken in een voor het gevoel uren durende kus om nadien te gaan douchen en de nacht doorbrengen in haar moeder bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15519 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Heet paarden vrouwtje”

Plaats een reactie