BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

We lieten ons gaan – deel 2

De voyeur kijkt mee en trekt zich afIk kan niet stoppen met denken aan de nacht waarin Anne en ik ons al neukend getoond hebben aan onze buurman. De dagen nadien hebben we dagelijks stomende seks maar als we vrijen in de slaapkamer, doet Anne altijd zeer opvallend de gordijnen dicht. Ik wil onze buurman nog eens laten meegenieten maar ze stopt elke poging die ik hiertoe onderneem. Maanden gaan voorbij en ik begin te accepteren dat ze zich niet meer wil overgeven aan ons voyeurisme. Toch weet ik zeker dat ze het leuker en geiler vindt dat dan ze wilt toegeven. Maar ja hoe ver kan ik pushen voordat het een probleem wordt en ze echt helemaal afhaakt. Ik besluit dan maar om er over te zwijgen.

Op een zaterdagmiddag kijk ik, zoals gewoonlijk, naar een wedstrijd op de televisie als Anne thuiskomt van een dagje winkelen in het winkelcentrum. Ze wandelt de woonkamer binnen, kust me op mijn hoofd en zegt dat ze gaat douchen. Ik kijk haar intrigerend aan en vraag me af waarom, aangezien ze praktisch nooit op een zaterdagnamiddag een douche neemt. Net op het moment dat de wedstrijd afloopt, hoor ik haar roepen dat ik naar de slaapkamer moet komen. Ik haast me naar de kamer en zie haar op het bed liggen. De kamer is halfdonker, het daglicht komt door de volledig gesloten gordijnen. Pas dan zie ik dat ze een zwart kanten nachthemdje draagt dat alleen onder haar borsten is samengebonden met dunne lintjes. Voorts draagt ze een minuskul slipje, jarretels en kousen. En als klap op de vuurpijl een paar zwarte pumps met stalen stekelige hakken. Ik geloof mijn ogen niet! Is dit mijn vrouw? Als ik nog korter bij kom, merk ik dat ze haar gezicht heeft opgemaakt, haar ogen heeft ze extra geaccentueerd en haar lippen zijn robijnrood!
“Wauw! Wat is er aan de hand?”
“Vind je het leuk?”
Absoluut!! Waaraan heb ik dit verdiend?
“Ik heb het vandaag gekocht, in een opwelling, hoewel.., ik had wat hulp.”
“Nou, het is erg sexy, schat. Wacht.., zei je dat je hulp had?”
“Wil je weten wat er is gebeurd?” vraagt ze met een ondeugende glimlach.
“Ja, natuurlijk doe ik dat,” en ga naast haar op het bed zitten.
“Nou.., ik was in de lingeriewinkel en wilde een paar kousen kopen omdat ik die nodig heb, en terwijl ik daar was, keek ik even tussen de nachtkledij en de lingerie. Plots herkende ik een bekende stem die zei dat het nachtkleedje en de BH dat ik vasthield mooi waren, maar veel te preuts. Ik draaide me om en tot mijn verbazing was het Johan. Plotseling flitsten alle dingen die we hadden gedaan door mijn hoofd, en mijn kutje tintelde toen ik hem zag.”

Haar woorden doen me glimlachen en geven me hoop dat ze zich op een dag weer zal overgeven aan wat voyeurisme, maar ik zeg niets. Tegelijkertijd besef ik maar al te goed dat het geen toeval kan zijn dat Johan ook in de lingeriewinkel was. Ik ga alleen met mijn vinger over haar dij en voel de striem van de zijdezachte kous. Een rilling gaat voelbaar daar haar lijf terwijl ze doorgaat met mij te vertellen wat er gebeurd is.
“Die prikkel in mijn poesje was zalig maar toch schoof ik dat gevoel opzij en nadat ik hem had begroet, vroeg ik wat hem in de lingeriewinkel bracht. Hij zei dat hij me zag binnengaan en me volgde om hallo te zeggen omdat we elkaar zo lang niet hadden gezien. Met een brede glimlach op mijn gelaat vroeg ik hem of hij een stalker was. Hij zei dat als hij gearresteerd zou worden terwijl hij met een mooie vrouw als ik praatte, het hem niets zou kunnen schelen. Dat deed me blozen, dat merkte hij, maar hij zei het niet. In plaats daarvan zei hij dat het nachtkleedje en de BH dat ik vasthield niet erg sexy waren.

Zijn opmerking kreeg de overhand en ik vroeg hem wat hij me zou aanraden om te dragen, denkend dat hij iets sexy en uitdagend zou kiezen.
Terwijl we door de winkel liepen en hij de artikelen bekeek, selecteerde hij tot zoals ik al verwachtte een paar zaken die erg sexy waren. Hij overhandigde me de lingerie en zei dat het tijd was om ze te passen. Ik had me tot dan toe niet gerealiseerd dat we voor de kleedkamers stonden en dat de winkelbediende me vertelde dat ik het eerste hokje mocht gebruiken. Ik begon met passen en ik hoorde de verkoopster tegen Johan praten. Ze vroeg of hij wou zien hoe ik eruit zag en vooraleer ik kon reageren schoof ze de gordijn van het pashokje open. Johan keek me heel geil aan. Wauw! Meer kon hij niet uitbrengen. En ik …. Ik voelde mijn kutje nat worden en mijn tepels werden hard. Toch besloot ik om tegen de verkoopster te zeggen dat ze de gordijn terug moest dichtdoen en ze moest dichtlaten. Alhoewel ik het eerlijk gezegd heerlijk zou gevonden hebben om telkens zijn reactie te zien.
‘Misschien had je hem inderdaad moeten laten kijken telkens je iets paste. zeg ik, terwijl ik haar met een opgetrokken wenkbrauw aankijk.
‘Misschien had ik dat moeten doen,’ zegt ze, terwijl ze een paar seconden op haar onderlip bijt en dan verder gaat. “Nadat ik alles had gepast, besloot ik degene te kopen die ik nu draag. Ik was mijn kousen en de lingerie aan het afrekenen toen Johan zei dat hij nauwelijks kon wachten om me het te zien dragen. Ik zag de glimlach op de lippen van de winkelbediende toen ze tegen hem zei: ‘Ze zal je van je sokken blazen’.”

“Nou, ze heeft gelijk. Je ziet er wel heel sexy uit.”
“Dank je, schat. Buiten de winkel vroeg Johan me om koffie met hem te drinken. Ik zei eerst nee, maar toen, na enige aarzeling en overreding, stemde ik toe, en we gingen naar hetzelfde café als voorheen, achterin zittend, weg van iedereen. Ik voelde deze keer niet dezelfde angst toen ik bij hem zat. Hij zei dat hij erg had genoten van onze tentoonstelling en enigszins teleurgesteld was dat hij me sindsdien niet meer had gezien. Ik vertelde hem dat ik me ongemakkelijk voelde bij wat we hadden gedaan, en het gaf me een goedkoop gevoel. En bovendien zo zei ik hem, ik vond dat ik het tegenover jou niet kon maken. Het voelde alsof ik jou aan het bedriegen was.
“Dat is jammer,” zeg ik met een droevig gezicht dat haar doet glimlachen.

“Toen vroeg hij hoe ver ik zou durven gaan om jou te plezieren, natuurlijk binnen redelijke grenzen. Ik wist niet meteen wat ik hierop kon zeggen. Dan vroeg hij of jij graag met mij pronkt. En dat kon ik alleen maar bevestigen. Ik gaf schoorvoetend toe dat ik er ook wel van geniet als jij met mij pronkt. Dus je vond het ook niet erg om jou naakt en al neukend aan mij te laten zien? Die vraag verraste mij wel enigszins. Ik voelde dat ik begon te blozen. En jouw man? Wat vind hij ervan? Ik ben er zeker van dat hij ervan geniet om jou aan mij te showen. Jullie maakten mijn super geil …. Weet je … ik denk dat het vooral jij bent die ervoor zorgt dat de gordijnen tegenwoordig dichtblijven. En toch denk ik dat jij diep van binnen het nog eens wilt doen en wellicht zelfs nog meer. Hij keek me diep in mijn ogen op het moment dat hij me dit zei. Ik wist echt niet meer hoe ik me moest houden of wat ik kon zeggen. Ik glimlachte en stond op en zei dat ik moest gaan. Johan keek me opnieuw in de ogen en zei dat hij me graag in mijn nieuwe lingerie zou zien, me graag zou zien neuken, eraan toevoegend dat hij ’s middags thuis zou zijn. Ik zei gedag en toen ik wegliep, voelde ik vocht in mijn slipje. Op weg naar huis bleef ik denken aan wat hij had gezegd en ik besloot dat ik de beslissing in jouw handen zou leggen. Ik vertrouw je, man. Je laat me toch niet in de steek? Als je wilt dat Johan naar ons kijkt als we vrijen dan wil ik dat ook!”

“Weet je het zeker?”
“Ja, ik vertrouw je, schat. En ik weet nu wel zeker dat onze relatie niet zal lijden onder de fetisj die we allebei koesteren.”
“Zei je net dat je een voyeuristische fetisj hebt?”
“Ja, ik heb het altijd gehad, maar onderdrukt,” mompelt ze, terwijl ze met haar tong haar lippen nat maakt.
Ik buig me voorover en kus haar zachtjes, loop dan naar het raam, trek de gordijnen open, kijk naar Johans raam en zie hem op zijn bed zitten. Hij leest een boek. Hij merkt me op en legt zijn boek op het nachtkastje. Ik ga in de fauteuil bij de hoek zitten, kijk toe hoe Johan van het bed afstapt en naar het raam loopt.
‘Show je lingerie voor hem,’ zeg ik, terwijl ik me tot Anne wend.

Ze haalt diep adem, glijdt van het bed af en loopt naar het raam, haar ogen gericht op Johan. Ze lijkt niet zeker wat ze moet doen, ze zwaait naar hem en draait eerst onhandig heen en weer. Maar als vlug vindt ze een bepaald ritme en beweegt ze wellustig haar handen over haar ganse lichaam. Ze knijpt door haar BH in haar tepels, steekt een hand in haar slip en haalt een vinger door haar spleetje. Ze kijkt me strak aan, haar blik oogt heel geil.
“Is dit wat je wilt?
“Ja.., je bent zo’n mooie, sexy vrouw.”
“Word je er opgewonden van om te zien hoe je vrouw zich aan een andere man laat zien?”
“Ja, schat.”
“Laat het me zien, laat me je pik zien.”
Ik sta op en trek snel al mijn kleren uit, en leun achterover in de fauteuil, met mijn harde pik in mijn hand. Onze ogen ontmoeten elkaar en ik kan de opwinding in Anne’s ogen zien en haar ademhaling versnelt per seconde. Ze draait zich om naar het raam en wijst naar Johan, die snel begrijpt wat ze wilt. Hij trekt al zijn kleren uit. Johan en ik zien toe hoe ze haar lichaam wiegt en streelt terwijl we aan onze pikken trekken.
“Breng me een stoel, schat.”

Ik pak snel de stoel, zet hem voor het raam voor haar en ze gaat tegenover Johan zitten terwijl ze haar benen wijd spreidde. Ik leunde achterover in de fauteuil en wreef over mijn pik terwijl Anne met haar handen over haar lichaam begint te gaan, in haar borsten knijpt, verleidelijk haar vingers door haar haar haalt… Na een paar tellen begint ze door haar slip met haar kutje te spelen, hierbij vol naar Johan kijkend. Dit schouwspel laat hem niet onbetuigd want hij begint heftig aan zijn dikke pik te trekken.
“Vind je het leuk om te zien hoe je vrouw met zichzelf speelt voor een andere man?” Vraagt ze, terwijl ze zich naar me draait.
“Ja, schat.”
“Ben je dan niet jaloers om me zo bezig te zien, kijk wat een zalige staaf hij heeft. Hij maakt ze zo geil!!!!! En jij kan dat hebben?????”
“Ja, schat. Ik ben zo opgewonden dat ik elk moment kan klaarkomen.”
“Raak je pik niet aan. Ik verbied je om klaar te komen totdat je sletvrouw het zegt. Je vindt het leuk dat je vrouw een slet is, nietwaar?”
“Ja, dat doe ik.”
“Kijk dan hoe ik klaarkom voor Johan. Wil je dat ik voor hem klaarkom?”
“Ja.., kom klaar voor Johan, jij bent een sletje aan het worden. Zalig!!!!.”

Ze keert zich om naar het raam en terwijl ze naar Johan staart, begint ze haar kutje te masseren terwijl ze haar benen verder spreidt en met haar vinger haar klitje beroert. Langzaam wordt haar ademhaling ruig en haar zachte gekreun neemt alsmaar toe. Ik werp een blik op Johan, die hard op zijn stijve vlees slaat, met zijn ogen op mijn vrouw gericht.
“Laat me klaarkomen, Johan, oh fuck.., laat deze sletvrouw klaarkomen,” stamelt ze hees.
Ik draai snel mijn hoofd naar haar toe, hoor die woorden en zie haar benen ongecontroleerd trillen, haar hoofd achterover gedraaid, vingers woest in haar kut friemelend. Ze is een hete, voortreffelijke verschijning terwijl haar orgasme langzaam haar wezen overweldigt. Ik vind het heerlijk om haar te zien klaarkomen en haar genot door haar prachtige lichaam te zien scheuren.
“Oh fuck.., ik kom klaar.., oh, fuck.., Johaaaan!” Ze gilt, haar lichaam trilt op de stoel, haar ogen op Johan gericht.

Kijkend naar mijn vrouw, merk ik dat mijn pik harder, dikker en stijver is dan ooit tevoren. Ik moet de armleuningen vastgrijpen om mijn pik niet vast te pakken en mezelf in een razernij af te trekken. Dit is veruit het meest geile en opwindende in mijn ganse leven
“Oh my God..,” zegt ze, in haar ogen zie ik een gloed van voldoening. “Vind je dat leuk? Vind je het leuk dat jouw hotwife op Johan’s pik komt?”
Ik ben niet geschokt door haar woorden. Maar dat ze zichzelf een hotwife noemt, komt wel bij me binnen. Als zij een hotwife is, wat ben ik dan? Haar woorden zinderen na maar ik kan alleen maar bevestigend knikken. Haar uitspraken doen me denken dat er meer is dan alleen de voyeuristische neigingen die ze heeft onderdrukt, en misschien zou ze Johan neuken als….
“Kom hier, mijn cuck-man, en maak mijn poesje schoon.” Cuck??? Is het dat wat een ik ben een cuck?
Ik sta op en begin naar haar toe te lopen, denkend dat ze me gewoon een cuck noemt. Wil ze me vernederen in het bijzijn van Johan? Ik weet het effe niet meer, maar ik doe wat ze me opdraagt. De laatste meters kruipend beweeg ik me tussen haar benen met mijn rug naar Johan, ik ruik haar vrouwelijkheid en ik zie haar gezwollen lippen door de spleet van haar slipje steken, en net op dat moment realiseer ik me dat ze een kruisloos slipje draagt. Ze glimlacht en bijt op haar onderlip op het ogenblik dat onze ogen elkaar ontmoeten.

“Vind je mijn slipje mooi? Johan koos deze voor jouw sletje”
“Ja, meer dan dat kan ik niet uitbrengen”
“Eet mijn poesje, schat.”
Ik leg mijn handen op haar dijen en ontdoe haar van haar slip. Ik leun naar haar glinsterende kutje en lik haar gezwollen lippen, de geur bedwelmend, de smaak goddelijk. Ik begin haar clitje ritmisch te likken, op een manier waarvan ik weet dat ze het heerlijk vindt. Ze legt haar handen op mijn hoofd duwt en mijn gezicht nog wat steviger tegen haar kruis.
“Lik mijn overspelige kutje, en laat me op je tong klaarkomen voor mijn voyeur,” fluistert ze geil.
Terwijl ik mijn hoofd stevig tegen haar kutje houd, voel ik af en toe een trilling van haar dijen. Ik ben zo opgewonden, en deze hele ervaring voelt alsof het niet van deze wereld is en in zekere zin is het dat ook, althans voor ons. Het enige waar ik aan kan denken is Anne een mega orgasme te geven.
“Oh ja, Johan, streel die mooie pik, maak het me moeilijk,” roept ze terwijl haar lichaam ongecontroleerd kronkelt.
Terwijl haar orgasme opnieuw over haar heen spoelt, concentreer ik me weer op haar clit en stimuleer het genoeg om haar hoogtepunt te verlengen. Na een tijdje duwt ze me weg, loopt naar het bed en gaat op handen en knieën zitten, met haar gezicht naar het raam.
“Neuk me, man, neuk mijn natte, gebruikte kutje,” zegt ze!

Ze hoeft het geen twee keer te vragen. Ik ga achter haar staan en geef een zachte tik op haar kontwang, waardoor ze begint te gillen, en mijn pik komt in haar van vocht doordrenkte kut. Ik pakte haar heupen vast en begin haar krachtig te neuken, in en uit haar duikend, net zoals ze ervan houdt om geneukt te worden.
“Je vindt het leuk om een slet te zijn, geneukt te worden in het bijzijn van onze buurman, nietwaar?”
Ik kijk naar Johan, die op zijn bed naar ons zit te kijken met zijn staalharde pik in zijn hand terwijl hij eraan trekt. Ik weet niet of hij is klaargekomen en hoe vaak, maar hij ziet er wel uit als iemand die in de nagloed van zijn orgasme zit.
“Ja.., oh fuck, ja,” brult ze, “ik ben een sletje, het sletje van Johan.”
“Kijk naar hem. Kijk eens hoe hij met zijn pik speelt, terwijl hij aan je denkt en naar je kijkt.”
Ik geef haar nu een hardere tik op haar kontje, waardoor haar hoofd naar achteren schiet. Ze richt zich op en draait haar hoofd naar Johan. Ik besluit om haar nog wat verder te pushen …Ik wil weten hoe ver ze wilt gaan….
“Je denkt erover om aan zijn pik te zuigen, nietwaar?”
“Ja,” kreunt ze.
“Wil je dat hij je kut neukt?”
“Oh god!”
“Je laten klaarkomen?”
‘Ja,’ sist ze.
Je vullen met zijn zaad?”
“Oh fuck.., ja, neuk mijn geile kutje, jij cuck,” gilt ze, terwijl ze me aankijkt, en die woorden zijn genoeg voor mij om te weten dat ze meer onderdrukt dan alleen voyeurisme.
“Wil je dat ik je overspelige kutje gevuld met zijn zaad neuk?”
“Oh verdomme… Ja!” schreeuwt ze, en haar lichaam gaat over in ongecontroleerde spasmen.
Haar armen knikken onder haar en haar hoofd valt op het bed. Ik pak haar bij haar haren, trek haar hoofd omhoog terwijl ik mijn pik in haar stuiptrekkende kut ram.
Kijk naar je minnaar terwijl ik je kut vul met mijn zaad,” grom ik.
“Ja, geef me je zaad, ik wil ook zijn zaad!!! Haar bekentenis trekt mij definitief over mijn orgasme streep. Meerdere stralen van mijn romige sperma spuit ik tegen haar baarmoeder.
Uitgeput vallen we op het bed.
Kort daarna, als we enigszins gekalmeerd zijn, knuffelen en kussen we elkaar liefdevol, terwijl we Johan vergeten in de nagloed van de gebeurtenissen.
“Ik hou van je, Anne. Ik hou van mijn hotwife.”
En ik van mijn cuckje!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16152 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “We lieten ons gaan – deel 2”

Plaats een reactie