BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tweeling alleen thuis

“Wedden dat ik je borsten kan aanraken zonder aan je kleren te komen?” Tom kijkt zijn zus uitdagend aan. Anouk trekt een geïrriteerd gezicht. “Jezus man, ben jij wel helemaal lekker?” Tom en Anouk zijn die avond alleen thuis, hun ouders hebben een feest bij vrienden. De tweeling, beide 16 jaar, kunnen het over het algemeen goed met elkaar vinden. En soms kunnen ze elkaars bloed wel drinken, maar dat duurt nooit lang. Anouk zit midden in een serie op Netflix en Tom verveelt zich. Hij heeft net wat te drinken gepakt, een biertje. Op zijn leeftijd mag dat nog niet, maar daar heeft hij geen boodschap aan. Niemand die het controleert. Het liefst zou hij een avondje gaan stappen met vrienden, maar zijn jonge leeftijd is een belemmering. Je mag nergens naar binnen. Nou ja, je mag gerust ergens binnen, maar niet in de leuke uitgaansgelegenheden. “Durf je de uitdaging niet aan, Noukie? Je denkt toch dat het niet kan, wat maakt het dan uit?” Hij stoot zijn zus tegen haar arm om haar aandacht te trekken. “Man, je ziet toch dat ik die serie probeer te volgen? Wat heb jij?” “Ik verveel me gewoon” zegt Tom terwijl hij haar grijnzend aankijkt. “Nou, dan ga je toch lekker naar boven achter je laptop zitten rukken? Ik weet zeker dat je een hoop sites weet te vinden waar je alle tieten kan zien die je maar wil” zegt ze pesterig terug waarna ze zich weer op het beeldscherm probeert te concentreren. “Doe niet zo flauw” zegt Tom. Hij is stiekem best wel geil, en ook nieuwsgierig naar de borsten van zijn zus.

Vroeger toen ze klein waren gingen ze bijna dagelijks met elkaar in bad, uren hebben ze daar doorgebracht, spelend in het water. Mama moest daarna vaak de badkamer van boven tot onder droogmaken, zo waren ze dan tekeer gegaan. De muren nat tot aan het plafond. Maar ja, toen waren ze nog kinderen en hadden totaal geen oog voor elkaars erogene zones. Vanaf dat ze een jaar of 10-11 waren mochten ze ineens niet meer met elkaar in bad. Zogezegd omdat ze zich niet konden gedragen, maar er speelde natuurlijk nog iets anders. De eerste tekenen van lichamelijke veranderingen begonnen zich aan te dienen. Schaamhaar begon te groeien bij allebei, lichte zwellingen op borsthoogte bij Anouk, je kent het wel. Sinds die tijd ging ook altijd de deur van de badkamer op slot. Op zich best vreemd, want ja… wat was nou het hele probleem? Maar het werd gewoon normaal en het was het begin van een tijdperk waarin de tweeling steeds iets minder met elkaar optrok. Als puber kreeg Tom meer aandacht voor meiden en Anouk trok meer naar de jongens. Op jonge leeftijd masturbeerden ze zo’n beetje aan de lopende band. Vooral Tom greep zijn kans waar en wanneer hij maar kon. Eigenlijk had hij daarbij nooit zijn eigen zus in gedachten, altijd waren het vriendinnetjes van school. Deze avond echter had hij op zijn kamer inderdaad op sites zitten kijken naar seksfilmpjes met naakte meiden. Daarbij was hij ook filmpjes tegengekomen van broers en zussen die het met elkaar deden. Natuurlijk, het zijn filmpjes en waarschijnlijk was het niet eens echt familie van elkaar, maar het idee had hem toch aardig opgewonden. Nooit eerder had hij op een andere manier naar Anouk gekeken dan als zijn tweelingzus. Maar hoe zou ze er tegenwoordig naakt uitzien?

“Toe, gun me nou even dat pleziertje” dringt hij aan en Anouk beseft dat hij het waarschijnlijk niet gaat opgeven voordat hij zijn zin heeft gekregen. Ze zet de film op pauze en kijkt hem indringend aan. Haar borsten aanraken zonder aan haar kleren te komen, dat is gewoon onmogelijk. Het moet een grap zijn. “Als ik je nou je trucje laat vertonen, laat je me dan verder met rust?” verzucht ze. Tom knikt ten teken dat het alles is wat hij wil, even zijn trucje laten zien. “Nou… laat maar eens zien dan” zegt ze vol vertrouwen. Dat gaat hem sowieso nooit lukken, en dan is ze er maar vanaf. Ze draait zich naar haar broer toe en spreid haar armen, daarbij haar borsten uitdagend naar voren stekend. Ze zijn niet groot, een B cupje, maar ze is er trots op. In het strakke truitje wat ze aanheeft komen ze prachtig tot hun recht. Tom kijkt haar verlekkerd aan en wrijft zich in zijn handen. “Even mijn handen opwarmen hoor” zegt hij lachend. “Jaja, schiet nou maar op” zegt zijn zus ongeduldig. Hoe eerder ze er vanaf is, hoe liever. Tom steekt zijn handen naar haar uit en houdt ze op een paar centimeter afstand van haar truitje waarbij hij doet alsof hij ze al vastheeft. Zijn handen in een komvorm en hij draait ze een beetje alsof hij ze door haar truitje heen aan het betasten is. Dan ineens legt hij ze vol op haar borsten en hij knijpt er zachtjes in. “Shit, mislukt…” zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. Anouk schrikt en trekt zich terug. Van schrik mept ze hem recht in zijn gezicht, en niet te zachtjes ook. Ze schrikt van haar eigen reactie.

“Fuck, wat doe jij nou??” roept ze uit. Tom staat een beetje beteuterd te kijken met zijn hand op zijn gloeiende wang. “Jezus, het was maar een grapje hoor. Was dat nou nodig, zo hard slaan?” Hij haalt zijn hand van zijn wang die helemaal rood is. Ze had zich niet bepaald ingehouden zeg maar. “Sorry, zo hard had misschien niet gehoeven, maar ik schrok me dood man. Je zat gewoon ineens aan mijn tieten!” “Ach joh, het was maar aan je truitje hoor, ik heb ze toch niet echt aangeraakt of zo?” “Nou, vind je dat normaal soms? Doe je dat ook bij je vriendinnetjes op school?” Aan de ene kant is ze heel erg boos, maar aan de andere kant… Tja, misschien was haar reactie wel ietwat heftig. Ze staat op van de bank en loopt naar de keuken om een nat washandje te pakken. “Hier, hou dat er maar even tegen, dan trekt het wel weg” zegt ze, van de ergste schrik bekomen en enigszins schuldbewust. Ook al is dat niet nodig, hij heeft natuurlijk gewoon met zijn handen van haar borsten af te blijven.

Stiekem moest ze toch wel een beetje lachen. Zijn grap had zich helemaal tegen hem gekeerd. Tom kijkt strak voor zich uit en voelt de gloeiende pijn uit zijn wang wegtrekken. Wat als een onschuldig grapje was begonnen had geresulteerd in een situatie waar hij niet op had gerekend. “Sorry, ik had dat niet moeten doen” zegt hij dan. Anouk kijkt hem aan en krijgt bijna medelijden met hem. Eigenlijk was het ook wel een grappige situatie. “Wilde je zo graag aan mijn borsten zitten dan?” vraagt ze nieuwsgierig. “Mwah, het was gewoon een grapje uit verveling” zegt hij terwijl hij haar schuldbewust aankijkt. “Nou ja, zo erg was het nou ook weer niet” zegt Anouk, waarmee ze hem een beetje uit zijn lijden probeert te verlossen. “Doet je wang heel erg pijn?” “Neh, ik voel het al niet meer” zegt hij terwijl hij het washandje weghaalt. Er blijft nog wel een flinke rode plek achter. “Zal ik er een kusje op geven?” pest ze hem nog. “Dat is wel het minste wat je kunt doen” grapt hij. De kou is uit de lucht en ze kunnen weer grapjes maken. Anouk is de hele Netflix serie vergeten. Ze buigt zich naar hem toe en drukt een kusje op zijn wang die nog wel helemaal warm aanvoelt. “Je bent echt gek” zegt ze lachend. “Of… was je soms geil?”

Tom krijgt een rood hoofd en probeert zich eruit te redden. “Wat? Geil? Doe normaal.” Zijn tweelingzus kent hem echter maar al te goed, hij kan niet tegen haar liegen zonder dat ze het doorheeft. Haar blik daalt af naar het kruis van zijn broek waarin zich duidelijk een aardige bobbel vertoont. “Mij hou je niet voor de gek jongen” lacht ze. Tom voelt zich betrapt en lacht als een boer met kiespijn. Ineens grijpt Anouk hem in zijn kruis. “Zie je wel! Je bent gewoon hard!” lacht ze triomfantelijk. Tom slaat haar hand weg en grijpt haar bij haar middel. Hij duwt haar vervolgens achterover op de bank en wat volgt is een stoeipartij zoals ze wel vaker hebben. Alleen deze keer voelt het wel anders, er is een soort spanningsveld tussen hen ontstaan. Ze hebben samen de grootste lol, maar toch op een iets andere manier. Tijdens het stoeien knijpt Anouk brutaal in het kruis van haar broer, die vervolgens keihard in haar billen knijpt. Anouk heeft een strakke legging aan. Het voelt alsof hij aan haar blote kont zit, en die voelt heerlijk strak aan en toch zacht. Het zorgt er in elk geval voor dat zijn pik niet bepaald in hardheid afneemt. Als hij bovenop haar ligt zit zijn pik bekneld tussen hen in en het kan niet anders dan dat ze dat voelt. Als Tom de armen van zijn zus boven haar hoofd vasthoudt en haar aankijkt verstomt het gelach en even kijken ze elkaar recht in de ogen. “What the fuck, je bent echt geil he?” zegt ze half serieus, half lachend. “Jij toch ook?” is zijn weerwoord.

Het valt moeilijk te ontkennen. Al kan hij niet zien hoe hard haar tepeltjes op dit moment zijn, er ontstaat een vochtige plek in het kruis van haar legging. Bovendien is het te zien aan de blosjes op haar wangen en de manier waarop ze uit haar ogen kijkt. Even denkt Tom eraan om haar spontaan te zoenen, maar dan gaat hij ineens van haar af en loopt door de woonkamer. “Waar zijn we mee bezig?” vraagt hij zich hardop af, “we zijn broer en zus.” Anouk kijkt hem vragend aan. “Serieus? Eerst wil je aan mijn tieten zitten en word je knettergeil, en dan wil je ineens stoppen? Gewetensbezwaren?” “Zoiets” zegt Tom. Anouk laat het er niet bij zitten. Ze springt overeind en komt vlak voor hem staan. Terwijl ze hem aankijkt en zonder iets te zeggen trekt ze ineens haar truitje over haar hoofd uit. Ze gooit het aan de kant en pakt vervolgens zijn handen beet die ze bij zichzelf op haar borsten legt. Ze draagt weliswaar nog een BH, maar toch… Tom is een beetje beduusd maar herstelt zich snel. “Wauw…” is even het enige wat hij uit kan brengen. Ook als ze zijn handen loslaat blijft hij haar borsten betasten. Zelf haakt ze de sluiting achter haar rug los en trekt de BH van zich af. “Zo, dit wilde je toch?” vraagt ze lief aan haar broer. Die is nog steeds uit het veld geslagen maar kijkt vol bewondering naar de prachtige tietjes van zijn geile zus. Anouk neemt het heft in handen en legt haar hand vol op zijn kruis. Door de stof van zijn broek knijpt ze in zijn keiharde lul. “Ik wil hem zien” fluistert ze met hese stem, en ze begint zijn broek los te maken. “Weet je het zeker?” vraagt Tom nog, maar hij hoopt dat ze niet alsnog terugtrekt. Met vaardige hand heeft Anouk zijn riem losgemaakt en haakt het knoopje los waarna ze zijn rits omlaag trekt. Dan laat ze zich door haar knieën zakken terwijl ze zijn broek mee naar beneden trekt. Tom kijkt ademloos toe hoe ze vervolgens met haar hand bewonderend over de tent in zijn boxer wrijft. Tellen later haakt ze haar vingers achter de rand van zijn boxer en trekt ook die naar beneden, daarmee zijn stijve pik onthullend. “Oehhh die is best wel groot, en hard!” zegt ze terwijl ze zijn paal omsluit met haar hand. “Ben je zo geil door je eigen zusje?” Met trage bewegingen begint ze haar broer af te trekken terwijl ze hem aankijkt. Dan buigt ze zich naar hem toe en likt met haar tong over het topje van zijn eikel.

Tom heeft het niet meer, hij kan gewoon niet geloven dat dit gebeurt. Maar hij laat het gebeuren, maar al te graag. En dan neemt ze hem in haar mond… dat moment, dat haar lippen zich om zijn stijve lul sluiten, dat gaat hem zijn hele leven lang bij blijven. Ze kijkt haar broer geil aan terwijl ze hem langzaam begint te pijpen. Ze kan zelf ook bijna niet geloven dat ze daadwerkelijk aan de lul van haar broer zuigt, maar de geilheid heeft het overgenomen van haar verstand. De tweeling laat zich meeslepen in de incestueuze genotsbeleving. Anouk geniet van het genot wat ze haar broer Tom bezorgt, en ze vindt het nog lekker ook. Zijn lul voelt warm aan. In toenemend tempo beweegt ze haar hoofd op en neer. Tom legt zijn handen op haar hoofd en maakt zachte neukbewegingen in haar mond. Hij begint er zowat van te zweten en het kan niet lang meer duren voordat zijn orgasme zich aandient. Sterker nog, hij moet alle zeilen bijzetten om het moment niet te vroeg te laten komen. Hij wil nog langer genieten van haar zuigende mond om zijn kloppende paal. Anouk kreunt het uit en wrijft intussen door haar legging heen over haar kutje. Het jeukt daar flink en ze wordt er best nat. Met haar vinger wrijft ze de stof van de legging in haar spleetje. Dan dient het moment zich aan dat Tom zijn hoofd in zijn nek gooit en luid begint te kreunen. “Fuckkkk Anouk, ik ga zo komen…” kreunt hij uit, haar de gelegenheid gevend om haar hoofd weg te trekken. Anouk pijpt nog even door en als ze voelt dat het zover is laat ze zijn lul uit haar mond glippen en richt ze de paal bij zichzelf op haar gezicht. Terwijl ze aan zijn lul blijft trekken schieten dikke stralen sperma uit zijn eikel tevoorschijn en landen op haar mond, neus en ogen. Tom staat te hijgen als een paard. Zijn zus verbaast zich over de hoeveelheid zaad die ze in haar gezicht gespoten kreeg. Het spul druipt over haar wangen en kin. Dan staat ze op en zonder iets te zeggen loopt ze naar de keuken om haar gezicht te wassen boven het aanrecht.

Tom kijkt haar na, nog steeds helemaal beduusd dat het zover heeft kunnen komen. Daar loopt zijn zus, waar hij tot op heden zelfs nog nooit over heeft gefantaseerd, halfnaakt met alleen die strakke legging aan. Haar strakke kontje zit er als gegoten in en hij begint zich af te vragen waarom hij niet eerder oog had voor haar schoonheid. Dan trekt hij zijn broek en boxer omhoog en loopt de trap op naar boven, naar zijn kamer. De relatie tussen hem en zijn zus zal na dit nooit meer hetzelfde zijn, dat is duidelijk. Maar hoe dat gaat uitpakken, dat zal de toekomst uit moeten wijzen.

Wordt misschien vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PeterZN

Man van middelbare leeftijd, liefhebber van erotische verhalen. Ik heb al eerder verhalen geschreven, lang geleden. Het is wel eens leuk om die nog eens tegen te komen op dit soort sites en dan te zien dat er mensen van genieten. Nu onze kinderen uit huis zijn ben ik weer eens in de gelegenheid om zelf weer eens wat te schrijven in plaats van alleen maar te lezen.

Ik vind het erg leuk om commentaar te lezen op mijn verhalen.

Dit verhaal is 19510 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Tweeling alleen thuis”

Plaats een reactie