BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hansje

Buurvrouw Hansje is iets meer dan een jaar of 30 jonger dan ik ben. 29 jaar is ze deze maand geworden. Ze heeft een man, Brent, die veel van huis is en twee kinderen van 8 en 6. Een koningskoppel dus. Sinds een jaar of drie wonen we naast elkaar, we lopen de deur niet plat, drinken soms koffie of bier en wijn en dan is het altijd gezellig. Enige erotische spanning tussen ons beide heb ik nooit gevoeld, al heb ik me wel eens een keer op haar afgetrokken en toen ik met een andere vriendin in bed lag en we een fantasie uitspeelden kwam zij daar ineens tevoorschijn in ons spel en werd ik er keihard en geil door. Verder is het eigenlijk rustig, we kussen elkaar op de wang als we elkaar tegen komen en een hand op elkaars rug, soms haar bovenbil dat is eigenlijk het enige fysieke contact dat er tussen ons geweest is de afgelopen drie jaar.

Plotsklaps verandert dit als ik op zomaar een morgen, de kinderen zijn naar school, vanuit het niets een appje van de buurvrouw. ‘Ik lig op bed vastgebonden. Met blinddoek en naakt. Zoals je wilde. De deur is open. NEUK ME’

Ik wist niet wat ik las en vermoedde maar zo dat dit bericht verkeerd gepost was. Even daarvoor had ze mij namelijk geappt over DHL. ‘Ik ben op zolder en misschien hoor ik de bel niet. Wil jij dan het pakje aannemen’. ‘Natuurlijk’ appte ik terug. En nu kreeg ik dit berichtje er vrijwel direct achteraan. Ja, ik snap wel dat je de bel niet hoort als je op je minnaar wacht. En als je door je minnaar wordt bereden dan wil je niet gestoord worden door de bel.

Na een korte aarzeling besluit ik op haar appje in te gaan. Ik zorg ervoor dat ik lekker ruik, een spannende slip aantrek onder mijn joggingbroek en als ik bij de achterdeur sta voel ik dat die open is. Ik loop de trap op, naar de slaapkamer en daar ligt ze. Naakt. Op bed. Open deur. Open kut. Geblinddoekt. Vastgebonden. Ik voel hoe stijf mijn paal in mijn broek klopt. Hier ligt ze en ze wil geneukt worden.

Het is nu of nooit. Het wordt nu. En wie weet wordt het nog wel vaker. Met een meer dan stijve paal loop ik de slaapkamer binnen en zie haar liggen op haar buik en maak -sneaky- een foto.

Haar billen verlangen. Zij zelf ook, ze wil dat ik opschiet. De buren mogen hier niets van merken, fluistert ze.

Ik ben klaar voor penetratie en streel haar billen. Zacht. Zou ze merken dat het andere handen zijn dan die ze gewend is? Of zou het haar eerste afspraak met deze minnaar zijn? Ze reageert als ik in haar bilnaad streel. ‘God wat ben je lekker’. Ik voel aan haar kut, haar lippen. Geschoren. ‘Speciaal voor nu, Brent houdt van harig.’ Ik streel haar lippen, schaamteloos. Twee vingers er langs en dan draai ik haar om en lik en zuig haar lippen en haar klit.

Ze spreidt spontaan haar benen voor me en laat mijn vingers en mijn lippen gretig toe. Ze is al zes weken niet geneukt en daarom had ze mij uitgenodigd. Besteld, zegt ze. Ze is er erg aan toe, wil na al die tijd weken wilde seks. ‘Hij’ mag haar nemen zoals hij het wil. Lief of hard, voor of achter. ‘Hij’ mag zelfs verkrachtertje met haar spelen, het deert haar niet – als ze maar genomen wordt. Ik duw haar hardhandig op haar buik en ik sla haar kont met mijn linkerhand. Ze kreunt. Verlangt met ‘ga door’ nog meer. ‘Ik ben je hoer vanmorgen’ Ze laat zich nemen, kreunt, smeekt om meer, om genaaid te worden. Nu en vaker. ‘Mag ik altijd jouw hoer zijn’ smeekt ze. Ik trek haar haren, kus haar lippen.

Ik trek mijn kleren uit, joggingbroek, T shirt, slip en pak haar neukteugels. Ik voel hoe haar zuigende kut mijn lul in haar opneemt. Ze weet hoe ze haar kutspieren moet gebruiken. Zegt ineens dat ik anders ruik, anders voel, lekkerder dan anders ben. Ze wil zich vaker zo stiekem aan ‘hem’ onderwerpen. Stiekem hard genomen worden. Ik berijd haar, steeds harder, feller. Geniet van haar jonge vrouwenkut.
Trek haar paardenstaartje, sla haar kont, masseer haar speelse tietjes. Ik voel hoe ze klaarkomt als ik mijn zaad diep in haar ontlaadt. Het ligt me voor op mijn lippen om haar naam te roepen als ik klaar kom maar bedwing me, alsof het een uitgesteld orgasme is. In gedachte hoor ik mezelf Hansje wat maak je me geil roepen. Als ik met mijn gezicht naast de hare lig en we teder kussen eist ze dat ik haar elke week op dit tijdstip kom neuken. En als ik ‘deal Hansje’ zeg schrikt ze zichtbaar. “Ook je stem is anders”. Ze wil dat ik haar blinddoek afneem om te zien wie haar neukt. Maar haar kut, mijn handen en mijn lul maken dat ze zich toch eerst op haar en mijn tweede orgasme concentreert.
Ik kus haar wang als mijn zaad haar kut uitstroomt. ‘Lees je app maar, Hansje, als je hebt gedoucht
Fluister ik in haar oor. Tot de volgende beurt. En ik verdwijn weer door de achterdeur.
Een kwartier later krijg ik appjes van haar. Ze heeft verkeerd gepost. Sorry, toch geen sorry, want ongewild heeft ze veel meer gekregen dan ze wilde. Of ik echt wel vaker wil…

Als ze buiten een sigaret rookt, bij de voordeur, kijk ik om de hoek en vraag: weet je nog wat je vroeg?
Ze verslikt zich bijna: ‘Mag ik altijd jouw hoer zijn’ Wat mij betreft, Hansje, is dat ‘ja, ik wil’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13141 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hansje”

Plaats een reactie