BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (5) Bij Daan op schoot

De dag voor kerstavond appte Daan dat ik zijn guilty pleasure was. Natuurlijk zou hij die nachten bij mijn zusje slapen en haar in haar bedje neuken. Mij wilde hij ergens op een van deze kerstdagen ook verwennen, vingeren, klaar maken, het liefst ook publiek. Zonder dat iemand er iets van merkte. Dat leek me spannend, ik vroeg me af hoe hij dat voor zich zag, maar hield het voor me. Ik wilde me laten verrassen, na mijn verjaardagscadeautje kreeg ik nu een kerstcadeautje van hem. Mijn spannende held, zusjes vriend, wil mij dus nog steeds. Maar eigenlijk was vooral ik de spannende. Voor hem. Ik haalde het beste in hem naar boven. En het lekkerste. Zijn lekkerste zaad. Ik wilde er voor zorgen dat hij ook zou klaarkomen en eigenlijk wilde ik stiekem dat Katja dat achteraf ook zou merken. Een natte plek zou zien. Zijn zaad kon ruiken. Bij mij.

Mijn moeder is gewend om met kerstavond groots uit te pakken. Daarvoor komt echt van alles op tafel en iedereen moet er dan ook zijn. Zij bepaalt de tafelschikking en zo had ‘het lot’ mij tegenover Daan en Daan tegenover mij geplaatst. Katja zat tussen de buren in, die moeder voor de gelegenheid ook had uitgenodigd. Zij zat tegenover hun boring zoon, een saaie knul van Katja’s leeftijd. Ze sputterde tegen, maar moeder hield voet bij stuk: wij zorgen voor de kerstsfeer hier en dat betekent dat jij er voor zorgt dat Hans op een leuke avond kan terugkijken, Katja. Ik ben trots op je, omdat ik geloof dat jij dat voor elkaar kunt krijgen. Verder zat moeder naast mij, vader naast Daan en Tim zat aan het hoofd van de tafel.

De dresscode van de avond was ‘foute kersttruien’ en bij mijn trui had ik een bijpassend kort rokje uitgezocht en ik had voor de gelegenheid Daans favoriete -witte- slipje aangetrokken. Ik had hem toen ik me omkleedde een foto gestuurd waarop ik in kersttrui en slipje sta met als bijschrift ‘Foute kersttrui. Nog fouter kerstslipje’.

Daan zat in een mooie joggingbroek tegenover me en al bij het voorgerecht voelde ik hoe de rechtervoet van Daan tussen mijn benen schoof. Met zijn tenen lukte het hem om contact met mijn clitje te maken en heel zacht en heel voorzichtig bewoog hij onzichtbaar voor de anderen met zijn tenen en het lukte hem uitstekend om mijn clitje en mij in een groeiende staat van opwinding te krijgen. Terwijl de gangen werden gewisseld en er veel heen en weer gelopen werd en het een rumoer van jewelste was, voelden Daan en ik ons vrijer. De druk van zijn tenen werd iets krachtiger, met mijn geile bruine ogen keek ik hem indringend aan en ik hoopte ik dat hij mijn ‘ik wil klaarkomen’ kon liplezen. Katja ging terwijl ze de beef Wellington op tafel zette even achter Daan staan. Ze streelde zijn haren, kuste hem op de mond en ze probeerde met haar hand onder zijn trui zijn buik te kriebelen, en zelfs even over of misschien wel in zijn joggingbroek te kriebelen.

‘Nog even wachten schatje’ hoorde ik hem zeggen maar dat was duidelijk niet voor mij bedoeld want het leek wel of zijn tenen doordat Katja hem kuste en streelde voor mij het juiste ritme op weg naar een orgasme feilloos hadden gevonden. Katja kuste Daan nog een keer en dat gaf hem de gelegenheid iets meer onderuit gezakt nog wat meer kracht bij te zetten voor mijn clitmassage en ik, god ik hoop dat niemand merkte dat ik juist iets steviger tegen de tafel aan ging zitten omdat ik, omdat ik, hemeltje, omdat ik terwijl hij Katja tongde zat klaar te komen van een clitmassage met zijn tenen. Ik moest me op alle mogelijke manieren zien in te inhouden, ik kon nu toch moeilijk openlijk klaarkomen, maar ik kon absoluut niet tegenhouden wat er fysiek met me gebeurde. Mijn adem versnelde en stokte, ik hapte naar adem, mijn clit werd furieus aangejaagd en du moment dat ik op mijn stoel schokte deed ik net of ik Katja, die Daan een tongzoen gaf, nadeed maar was er geen greintje toneelspel toen ik heftig en luidruchtig ‘oh Daan wat is dit lekker’ kreunde. Daar was weinig aan gelogen, mijn zusje keek me met boze blikken aan en beet me ‘jaloers kreng’ toe. Vanuit de open keuken kreeg ik een dikke glimlach van haar die feilloos aanvoelde dat dit arrangement zich louter en alleen door haar tafelschikking af had kunnen spelen. 17 jaar en zo verdorven al.

Later op de avond, nadat de buren wegwaren, keken we Home Alone en zat Daan als eerste op de bank, Katja zat naast hem en Tim schoof tegen Katja aan. Omdat er weinig ruimte meer op de bank was ging ik bij Daan op schoot, wat me een uitstekende gelegenheid gaf om hem -voor Katja ongemerkt- te kunnen kriebelen en af en toe zijn harde staaf te voelen. Daan was nog behoorlijk opgewonden van Katja’s kussen en mijn orgasme en was toen ik met mijn billen langs zijn paal wreef dichter bij een orgasme dan ik vermoedde. Het had maar zo gekund dat Katja had gezien dat ik me aan hem en hem aan mij liet oprijden. Toen het tweede reclameblok tussen de kerstfilm kwam moest ik even plassen en had ik ondertussen mijn slipje uitgedaan. Katja en Daan zaten te zoenen toen ik terugkwam, maar weer kon ik mijn plaats innemen. Omdat Tim nu voor de bank zat was er iets meer ruimte tussen Daans benen, en kon ik zo gaan zitten dat ik zijn paal tussen mijn billen voelde. Hij drapeerde mijn rokje over zijn schoot en ik voelde hoe hij ongemerkt -maar niet voor mij- zijn joggingbroek een stukje, maar precies genoeg, omlaag schoof. Hij had geen boxershort aan! Ik voelde zijn eikel tussen mijn billen. Vochtig. Ik hoefde vermoedelijk maar weinig te doen of er gebeurde iets dat niet bij Home Alone hoorde. De reclameblokken volgden elkaar snel op en in het derde blok vuurde de kerstman Rudolf het Rendier aan om pakjes te bezorgen. Het gaf mij de unieke gelegenheid om vurig tegen de paal van Daan aan te rijden. ‘Rijden, Daan, de kerstman loopt achter met bezorgen, we moeten er snel tegenaan.’ vuurde ik hem aan. Quasi onschuldig speelde hij mee ‘harder, sneller, Hilde’ en ik hoor Katja nog ‘nou zeg, stelletje kleuters’ zeggen, maar toen spoot zijn zaad al tussen mijn billen. In a split of a second zat zijn strakke lul weer in zijn broek en rende ik met zaad dat tussen mijn billen plakte naar de WC. ‘Ik moet even kijken of de kerstman bij mij al wat bezorgd heeft, hoor’ riep ik vanuit de gang.

De volgende dag hoorde ik van Daan dat Katja wel gemerkt had dat Daan van Rudolf en de kerstman was klaargekomen, Ze had het geroken, maar er niets van gezegd, omdat ze niet beter wist dan dat hij zo naar haar verlangde, dat hij door mijn spontane bewegingen zonder dat ik dat wilde of gemerkt had ‘per ongeluk’ een zaadlozing had gekregen. Hij had immers al een paar dagen geen seks meer gehad. Ze had Daan gezegd dat ik er ‘vast niets’ van gemerkt had. ‘Hilde? Ach die is helemaal niet met jongens bezig joh…’

Het betekende dat ik me nog vrijer voelde, ze zocht er niets kwaads achter als ik hem opnaaide en naaide. Wat ik deed, dat deed ik, maar ik naaide hem niet bewust op. Dacht ze. Hij spoot alleen maar tussen mijn billen omdat hij zo naar Katja verlangde. Daan en ik wisten wel beter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7892 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie