BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (2)

Nathy komt langzaam klaarGOEDE VOORNEMENS

Nathaly had als goed voornemen dat ik haar zou ontmaagden en ik heb haar geholpen het snel in het nieuwe jaar voor elkaar te krijgen. Ik heb dus alle weerstand laten varen, als mijn nichtje en skate-maatje dan persé door mij geneukt wil worden, nou, dan zál ze door mij geneukt worden. Waardoor ik nu dus toch óók alsnog een goed voornemen heb, namelijk in 2024 zo vaak mogelijk en zo hard mogelijk Nathy neuken.

Kindervuurwerk

We willen net voor de tweede keer aan de slag gaan, mijn pik zit alweer of eigenlijk nóg half in haar, als Albèrt, de eigenaar van de berghut, door de gesloten deur heen meldt dat hij de kamer nodig had. Fuckdefuck, net nou ’t zo lekker gaat. Thuis in het familie chalet doorgaan met waar we gebleven zijn is geen optie, een neef die een nichtje neukt zal niet echt gewaardeerd worden.
Daarom zoeken we nu naar een andere plek en ik denk dat ik die gevonden heb…

De afdaling vanaf de Col de la Loze naar Courchevel is vrij lang en pittig, hard werken op een snowboard. We moeten ons daar dus goed voor opwarmen en terwijl we dat op het terras van de berghut doen brengt Albèrt ons een koffietje, van het huis. Dankzij dat gratis koffietje en vooral het meegeleverde kruidenlikeurtje lukt het ons om het chagrijn dat we onze neukpartij moesten stoppen uit onze lijven te laten weglopen en een kwartier later zijn we zoals alleen wij samen dat kunnen lekker onderweg. Nathy zoals altijd voorop en ik haar volgend, dit keer nog oplettender dan anders, om te voorkomen dat ik weer boven op haar plof zoals enkele dagen terug.

Omdat het al behoorlijk wat later is dan toen we vertrokken zijn er inmiddels al veel skiërs en boarders op de pistes waarop wij cruisen en het is uitkijken geblazen. Toch gaat het superlekker, volledig op elkaar afgestemd suizen en jumpen we in een bloedtempo naar beneden, alles en iedereen ontwijkend. Regelmatig roept er wel iemand ‘kijk uit’ maar altijd is dat vals alarm, wij weten echt wel wat we doen en zijn er trots op dat we, behalve bij onszelf, nog nooit een ongeluk hebben veroorzaakt.

Het is tegen het middaguur als we in het dorp arriveren en Nathy weet nog steeds niet wat mijn plannetje is, ik hou het even geheim tot ik zeker weet dat we ook echt terecht kunnen. Wat mij betreft gaan we direct door want ze heeft mijn seksdrive die een beetje ingedut was weer op gang gebracht en ik heb zin om haar te neuken. Maar op het plein is het een drukte van belang en we blijven even kijken wat er aan de hand is. Al gauw wordt duidelijk dat het om het kindervuurwerk gaat. Omdat veel kinderen rond middernacht in bed liggen en daardoor het grote vuurwerk missen wordt dat nu voor hen dunnetjes overgedaan.

‘Kom Nathy, we hebben werk te doen’ grijns ik tegen haar als ik haar probeer mee te krijgen, maar ze is niet mee te krijgen: ‘effe wachten, Pier, veel te leuk dit.’ Nathy is altijd al verzot geweest op vuurwerk maar om nou bij dit kinderspul te gaan staan kijken…
‘Hey Nathy, als jij dan even hier blijft ga ik daar naar de super, wat lekkers voor ons halen.’ Nathy steekt haar duim op en weg ben ik. Ik koop wat kaasjes, stokbrood, quiches en een fles amaretto, lekker door de glühwein van oma.

Als ik met mijn boodschappen in mijn rugzak terugkom uit de super is het vuurwerk nog volop gaande en omdat Nathy nog steeds niet mee wil blijf ik noodgedwongen ook maar staan kijken. Al gauw mijmer ik een beetje weg en denk ik eraan dat we nog maar twaalf uur geleden afgelopen nacht hier ook stonden, ik mijn uppie en Nathy die zich liet opgeilen door die Franse lefgastjes. Maar ík heb haar toch maar mooi in m’n bed gekregen en terwijl ik er aan denk dat we het zo meteen wéér gaan doen groeit mijn lul en staat hij al gauw klaar voor actie. Ik moet opletten dat mensen niet de tent in mijn broek zien, gelukkig is die goed wijd maar voor de zekerheid steek ik toch maar beide handen in mijn zakken. Bijkomend voordeel daarvan is dat ik tegelijk een beetje met mijn paal kan spelen, zodat-ie mooi klaar blijft staan.

Het huisje van Oma en Opa ‘Dorp’

Eindelijk is dat kindervuurwerk-gedoe afgelopen en wil ‘mijn kindje Nathy’ mee gaan, met onze boards onder de arm lopen we door naar het huis van opa en oma Dorp, want dat heb ik dus op het oog om verder te gaan met onze seks. We doen altijd of de oma’s en opa’s die we hier hebben van ons allemaal zijn, maar eigenlijk zijn dit dus mijn grootouders, en oma Berg is die van Nathy en haar zusjes. In de weken dat ik hier ben loop ik zo vaak mogelijk even bij opa en oma Dorp binnen, maar als het goed is zijn ze nu niet thuis. Hun hele leven al vieren ze oud en nieuw bij de zus van oma, in Val Thorèns. Altijd vertrekken ze op oudjaarsdag en komen dan twee of soms drie dagen later terug.

En gelukkig, zo is het ook dit keer, ze zijn weg en hun huisje staat leeg. Lang geleden al kreeg ik een sleutel van ze en even later staan we binnen. Het is niet groot, maar het heeft een logeerkamer met een breed bed, en daar gaat het om. ‘Nou meisje, hier kunnen we dus verder gaan’ zeg ik als we bij het bed staan. Nathy kijkt me een beetje ongelovig aan: ‘hier, in ’t huis van oma en opa dorp? Denk je nou echt dat ze dat goed vinden, dat wij hier séks hebben?’

Ik kan er niks aan doen, dat ‘seks’ komt er zo lekker vet en geil uit, hier moet ik echt breed van grijnzen: ‘ehm, ja? Want zie jij ze ergens? Ze zijn weg, Nathy, weet je wel, ieder jaar toch? En voorlopig komen ze niet terug dus we kunnen hier de hele middag en als we willen tot morgenmiddag onze gang gaan.’
Maar m’n nichtje is nog niet erg enthousiast, geloof ik, waar ik dus geen jota van snap want ze wou toch nog een keer neuken? Nou ja, ze moet het dan maar even bekijken. Voor de zekerheid stuur ik oma even een appje of ze het goed vindt als Nathy en ik hier een tijdje chillen en bijna direct komt er een duimpje en een hartje terug.

Ik zoek in oma’s keukentje de glühwein die ze iedere Kerstmis zelf maakt van rode wijn en sinaasappels en kruiden en weet ik verder wat allemaal, als je die opwarmt ruikt het zó heerlijk.
Ik maak genoeg klaar voor een paar bekers, doe er een flink scheut Amaretto bij en zet ze op het tafeltje voor de bank. Daarna leg ik de kaasjes en het stokbrood op een plank, eerst onze maagjes dan maar even lekker vullen. Als ik eenmaal alles op de lage tafel heb uitgestald, de wijn met de Amaretto in bekers staat te geuren en ik op die onbegrijpelijke Franse tv toch nog een leuke muziekzender heb gevonden ontdooit Nathy en komt ze naast me zitten. Gezellig wel, wij samen zo in dit huisje waar ik altijd zo graag kom. Ik heb de verwarming flink opgejast, het wordt snel lekker warm en al gauw worden we een beetje rozig.

Uitstellen is ook een kunst

Als de bekers leeg zijn vul ik ze nog een paar keer bij en na een uurtje zitten we allebei dizzy en rozig te gloeien op de bank. ‘Zullen we dan nu maar naar bed gaan?’ stel ik voor, want ik voel me hier al helemaal wegzakken. En zonder Nathy’s antwoord af te wachten sta ik op, ruim de boel op, zet alles in de keuken en loop daarna meteen door naar de logeerkamer. Daar kleed ik me uit en duik ik het bed in, heerlijk, stiekem ben ik behoorlijk bekaf. Niet veel later arriveert Nathy ook, bloot, ze kleedde zich blijkbaar al uit in ’t badkamertje of zo, en nog meer dan vanmorgen kijk ik mijn ogen op haar uit. Ze is écht wel een mooi meisje geworden, vreemd dat ik dat al die tijd niet heb gezien.

Het mooist van alles vind ik nog steeds haar geinige gezichtje met die grote donkere ogen en rode lippen en haar donkere altijd woeste krullen er omheen. Maar d’r lijf, whow, ook echt heel mooi hoor. Haar stevige tietjes die recht vooruit lijken te staan, haar platte buik, net als die van mij afgetraind door al het skaten en boarden, haar benen die veel langer lijken te zijn geworden, haar kaal geschoren heuveltje, mijn pik staat van vreugde alweer hard op mijn lijf. Het bed is nog koud en Nathy kruipt een beetje bibberig naast me. Als ik dan meteen tot actie wil overgaan omdat het nou lang genoeg heeft geduurd zegt ze, met een dubbele tong al van de wijn en de Amaretto: ‘wacht nou Pier, godsamme, … ehm, eerst ff warm worden hoor.’

Tjesses, die griet lijkt wel kampioen uitstellen te willen worden, eerst naait ze me dagenlang op, eindelijk hap ik toe en neuken we en dan geeft ze ineens niet meer thuis. Ze zoekt het maar even uit , ik zie wel wat er van komt, doe mijn ogen dicht en in no time ben ik vertrokken. Na een uurtje of zo word ik weer wakker, ’t is drie uur, zie ik op mijn phone.

Eerst onze ouders maar ff ’n appje sturen: “hoi mam, Nathy en ik zijn in huis oma-opa Dorp, chillen, straks feestje, kan laat worden, misschien pitten we hier. Geef je ’t door? Kus. P. “
Al snel stuurt ze een smiley en een duimpje en een zoentje terug, mooi, geregeld. Dan draai ik me op mijn zij , sla het dek open want we liggen hier goed te zweten, het is hier in bed inmiddels nogal warm en ik bekijk Nathy eens goed. Ze ligt op haar rug en snurkt zachtjes, echt lief om te zien. Maar ze ziet er tegelijk ook zó geil uit, voorzichtig streel ik haar overal en in ’t bijzonder haar tietjes, die stevige en toch zachte bolletjes. Al snel staat mijn pik weer pijnlijk op mijn lijf te kloppen en omdat het neuken nou al een paar keer is uitgesteld doen mijn ballen gewoon pijn van het opgehoopte zaad.

Nathy wordt maar niet wakker maar ik wil niet meer wachten. Ik neem een besluit, het is mooi geweest, ze wou néuken en nou gáán we dus neuken. Ik sta zonder geluid te maken op en merk dat het inmiddels écht bloedheet is in de kamer, de cv staat roodgloeiend, mmm, lekker, kunnen we zonder dekbed neuken. Ik ga op zoek naar touw of zo maar als ik niks vind pak ik een bosje stropdassen van opa, hij gebruikt ze toch nog maar amper.

Terug bij het bed zie ik dat Nathy zich op haar zij heeft opgekruld. Ze slaapt super vast want als ik haar terug op haar rug rol geeft ze geen kik, waarna ik een voor een haar armen boven haar hoofd stevig aan de spijlen vast bindt. Het ziet er huge geil uit, zoals haar ronde tietjes nou een stukje worden opgetrokken, met haar tepels die er stijf op staan. Ik kneed ze allebei tot ze roze kleuren en zelfs als ik in haar tepels knijp geeft Nathy geen sjoege, ze is helemaal van de wereld. Weinig geslapen, voor het eerst geneukt, flinke afdaling, drie bekers glühwein met Amaretto, dan wil het blijkbaar wel.

Ik duik tussen haar benen, spreid ze zo ver als ik maar kan en lik haar kutje open en glad. Ze smaakt nog naar de seks van vanmorgen en zelfs proef ik nog een beetje ijzerig het bloed wat blijkbaar na haar ontmaagding uit haar kutje kwam, weird wel, alles bij elkaar smaakt het best wel exotisch. Als ik haar goed nat en glad en open heb kom ik omhoog, leg ik haar benen over mijn schouders waardoor ze helemaal open en toegankelijk voor me ligt en eindelijk… eindelijk… éindelijk kan ik dan mijn paal weer in haar steken, en ik doe het lángzaam en díep.

Slaap in onschuld

Voor mijn gevoel is mijn pik nog nooit zo groot en hard en lang geweest en het is een onwijs lekker gevoel om hem helemaal tot aan mijn ballen toe in Nathy’s slapende lijf te steken. Ik kan niet goed begrijpen dat ik nooit eerder heb gezien wat een lekker seksdiertje ze is. Ze kreunt zachtjes, wat het allemaal alleen maar geiler maakt en om snel de druk in mijn ballen weg te krijgen zet ik het op een stevig neuken om een eerste keer klaar te komen. Ik leg me helemaal over Nathy heen en omdat ze nou opgevouwen onder me ligt is ze zó open dat mijn paal met gemak helemaal in haar verdwijnt. Ik trek me iedere keer met een flinke beweging van mijn bekken bijna uit haar terug, om me dan weer hard en stevig tot het bittere einde van mijn neuklans diep in haar buik te steken. Genietend houd ik dit zo een paar minuten vol en schiet haar dan voller dan vol, ik voel hoe mijn zaad al tussen mijn pik en haar kutje door naar buiten perst.

Om er voor te zorgen dat het hier geen zootje wordt haal ik een grote badhanddoek uit oma’s linnenkast en als ik terugkom slaapt Nathy nog steeds. Ze ziet er zó geil uit, haar armen met opa’s stropdassen tied-up boven haar hoofd, één been languit, één gevouwen in een hoek en ondertussen zachtjes snurkend. Ik leg de handdoek zorgvuldig onder haar billen zodat het bed schoon blijft en ik ben maar net op tijd, want het zaad sijpelt al uit haar.

Ik vind mijn eigen zaad best lekker smaken, ik lik Nathy daarom eerst helemaal schoon en ga dan weer op haar liggen. Ik vouw haar benen opnieuw over mijn schouders en ga dan weer op haar liggen, waardoor haar voetjes aan weerszijden van mijn nek tot boven mijn schouders uitsteken. Ik steek mijn nog steeds harde paal opnieuw bij haar naar binnen, langzaam en diep, tot onze botjes elkaar raken en zet het op een neuken, chilled dit keer. Dit gaat lekker lang duren, dat voel ik aan alles…

Omdat ik al van jong af zo vaak als het maar kon die skate-grietjes ben gaan neuken kan ik het steeds langer volhouden. Het is alsof ik na een tijdje meisje-pompen in een soort van trance kom en alles meekrijg van iedere millimeter contact die mijn pik dan in een zachte warme meisjeskutje heeft, een eindeloze beweging zonder dat die me opjaagt naar de drang om klaar te komen. En zo gaat het nu ook. Het is te lékker voor woorden zoals Nathy aanvoelt, hoe ze onder me ligt en hoe mijn paal eindeloos op en neer glijdt in haar meisjesholletje, dat nog zó nieuw en strak en nauw is.

En misschien had ik zo nog oeverloos door kunnen gaan als ik niet zo stom was om haar te kussen. Ik druk mijn lippen op de hare en opnieuw, net als toen in de sneeuwhoop, werk ik me daardoor in de nesten, want Nathy wordt wakker. Eerst dizzy, nog ver weg, maar als ik haar dan opnieuw een kusje geef en ‘goedemiddag schoonheid’ zeg komt ze bij zinnen. Ze probeert haar armen omlaag te krijgen, wat dus niet lukt omdat ze nog steeds vastgebonden zitten en dan: ‘Pier, jeetje, wat ben jíj aan het doen?’ ‘…Ehm, wat dacht je van neuken? Dat gingen we toch doen…?’

Neuken als kunst

Even is het stil maar dan gaat ze los: ‘hey, ben je gek geworden of zo? Dit wil ik niet hoor!’ En tegelijk begint ze onder me te bokken alsof ik een of andere woeste verkrachter ben die ze zo snel mogelijk wil lozen. Nou, sorry, dat vind ik wel een erg overdreven reactie want we hadden daarboven in die hut toch echt vrijwillig seks, op háár verzoek nog wel en we spraken af door te gaan met waar we aan begonnen waren. Als antwoord zet ik het daarom op een beuken, dit nichtje dat bijna als een zusje voelt én m’n lieve vriendinnetje is, maar dat zich nu toch vooral gedraagt als een onnozel grietje moet maar eens gaan ervaren wat neuken nou eigenlijk inhoudt.

Jammer genoeg komt ze niet echt tot bezinning en als ze maar blijft bitchen dat ik van d’r af moet gaan doe ik dat ook, met een plopgeluidje trek ik inééns mijn lul uit haar kutje en ga op zoek in oma’s linnenkast. Daar vind ik schone zakdoekjes, yes, ideaal en voor Nathy het beseft prop ik er een bij haar in haar mond. Als ze dan nog steeds veel lawaai maakt gaat er een tweede in en dan wordt het aangenaam stil, behalve wat . mmm…mmm…’ hoor ik niks meer. Ik vouw haar weer open, spies haar volledig en zo diep als ik maar kan aan mijn paal en ga door met waar ik gebleven was.

Ik probeer mezelf zo snel mogelijk weer in de trans te brengen waarin het zo lekker neuken is. Als ik zo ongeveer een kwartier bezig ben wordt Nathy eindelijk rustig, ik zie hoe haar ogen een beetje wegdraaien en aan haar kutje om mijn pik voelend begint ze klaar te komen. Mmm, dat werd tijd en rustig paal ik haar verder, ik wil dat ze vandaag over het randje gaat en beseft dat neuken niet zo maar een beetje in elkaar rondhangen is maar dat het om een serieuze kunst gaat. Een van die skate-grietjes deed ooit aan tantra en zij leerde me dit, dat je er voor moet willen werken en dat je dan echt naar een volgend sekslevel gaat.

Ik besluit dat we hier niet weggaan voordat ik dat level met Nathy heb bereikt, desnoods gaan we hier de hele nacht door…

ThnX dat je mijn verhaal leest! X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11449 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vuurwerk met nichtjes (2)”

Plaats een reactie