BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bezoek van de nieuwe directeur

De directeur is weer geil(Dit is een vervolg op ‘ lunch met de directeur‘ )

Het was nou al drie weken geleden dat ik op het hoofdkantoor zo goed gepakt was door mijn nieuwe directeur. Mijn 25 jarig jubileum had zo een extra dimensie gekregen en de dagen na het bezoek gloeide mijn kutje nog na. Het gevoel van de dikke pik van mijn directeur en de geile, onverwachte neukpartij op zijn kantoor hadden me de weken erop nog vaak een orgasme bezorgd, zowel met als zonder mijn man. Er was een oude geilheid in mij omhoog gekomen waardoor ik mijn man al een aantal keer besprongen had. Ook als ik in bed lag en ‘s-nachts niet goed in slaap kon komen dan dwaalden mijn gedachten al snel af naar die geile beurt. Ik had me ook al een paar keer stilletjes onder de dekens naast mijn man klaargevingerd en zelfs in de supermarkt kreeg ik een nat kutje bij het kopen van een grote courgette.

Ik voelde toen weer de dikke paal van mijn directeur in mijn hand liggen en met een heet spleetje en stijve tepels was ik verder gegaan met boodschappen doen. Vandaag is de dag dat de directeur op mijn kantoorlocatie gaat komen voor wat vergaderingen en overleggen en ik had een kantoor gereserveerd, zoals hij gevraagd had. Via de mail had ik, als contactpersoon van onze locatie, in de week na de neukpartij nog een bericht van zijn secretaresse gekregen met het verzoek om een rustige ruimte te reserveren dus dat had ik gedaan. Een ruim kantoor op de bovenste verdieping waar niet zoveel mensen aan het werk waren op de dag dat hij zou komen. Een keurige zakelijke mail terug gestuurd maar daarna niks meer gehoord. Tot gistermiddag. Toen kreeg ik ineens een appje: “Graag weer een mooi setje aan morgen.” was het enige wat er stond. Aan de profielfoto kon ik zien dat het de directeur was. Hij had blijkbaar mijn zakelijke telefoonnummer onder aan mijn mail gezien.

Met gloeiende wangen bedacht ik me dat hij dus niet was vergeten wat hij een paar weken geleden had gezegd en de hele avond was ik onrustig geweest. Vanochtend had ik me even extra geschoren zodat mijn poesje weer lekker glad was. Ik had mijn andere sexy setje aangetrokken, zonder dat mijn man het in de gaten had. Het was mijn donkerblauwe kanten setje, een nogal sexy en doorschijnende push-up bh en een kleine string met wat kant aan de voorkant. Iets te spannend voor een gewone werkdag dus ik had het snel even aangetrokken terwijl hij in de badkamer stond. Daarover een onderhemdje, een keurige blauwe blouse en een wat losse rok tot net boven de knie. Dat had ik wel vaker aan naar het werk maar de string zat lekker strak tussen mijn billen en met dat gevoel was ik nog nooit naar het werk gegaan. Ook kon je mijn tepels door de stof van de bh zien maar ik had gelukkig dat hemdje aangetrokken.

Nu zat ik achter mijn laptop een beetje door de mail te scrollen. Het was half 9 en met mijn tweede kop koffie zit ik wat afwezig de berichten te lezen. Ik wist niet wat er zou gaan gebeuren. Zou er wel iets gaan gebeuren ? Ik had de directeur nog niet gezien en misschien was hij gewoon de hele dag druk met overleggen. Zat ik mezelf hier een beetje op te winden voor niks ! Zuchtend neem ik nog een slok koffie. Mijn telefoon licht op. Een berichtje: “Om 10u wil ik graag een kop koffie”. Ik staarde naar het scherm. Het is van de directeur. Mijn hart slaat even over en voel mijn wangen rood worden. Ik kijk om me heen of iemand van mijn collega’s iets had gezien maar die zijn druk met hun laptop. Moest ik iets terug sturen ? Het was geen vraag dus ik blijf naar mijn telefoon staren. Mijn tepels begonnen al stijf te worden en ik haal een keer diep adem. Ok, om 10u. Dat duurt nog bijna een uur.

Rusteloos schuif ik op mijn stoel heen en weer. Weer licht mijn telefoon op door een berichtje. “Laat me zien wat je aan hebt”. Mijn wangen gloeien nu en mijn hart klopt in mijn keel. Ik kijk om me heen. Laten zien wat ik aan heb..? Moet ik ergens heen ? Wat bedoelt hij ? Dan snap ik het ineens. Hij wil een foto van me om te zien wat ik aan heb. Ik voel mijn kutje samentrekken en een kriebel schiet door mijn buik. Daar heb ik inmiddels wel wat ervaring mee aangezien de klusser die toen bij ons in huis bezig was ook wat geile foto’s en filmpjes van me had gekregen. De twijfel schiet door mijn hoofd; moet ik dit nu echt gaan doen ? Ik kan het nu nog stoppen want wie weet waar dit avontuur dan gaat eindigen. Straks komt mijn man er een keer achter dat ik nu met een vochtig kutje en in sexy lingerie op mijn werk zit te appen met mijn directeur. Even komt er een paniekerig gevoel over me.

Ik blijf zitten en probeer mijn ademhaling weer wat te kalmeren. Dan moet ik weer denken aan die enorm geile neukbeurt van een paar weken geleden en de geilheid wint het van mijn paniek. Ok, hij wil zien wat ik aan heb. Ik sta op en loop langzaam naar het toilet. Op het toilet doe ik de deur op slot en denk even na; hoe ga ik dit doen ? Met mijn telefoon maak ik een foto van mezelf waarbij mijn blouse en rokje goed te zien zijn. De bovenste twee knoopjes maak ik open zodat je een stukje van mijn hemdje kan zien. Mijn gezicht laat ik maar even achterwege want wie weet waar deze foto’s kunnen belanden. Ik ga naar zijn bericht, selecteer de foto en druk op verzenden. Met kloppend hart kijk ik naar mijn scherm. Het bericht is gelezen dus hij heeft het gezien. Weer een bericht terug. “Laat me zien wat er onder je blouse zit”. Ik moet glimlachen. Dat was wel te verwachten ja, hij is niet echt geïnteresseerd in mijn bovenkleding.

Met trillende handen knoop ik mijn blouse helemaal open. Door mijn witte hemdje heen zie je vaag de contouren van mijn bh, en als je goed kijkt zie je ook mijn half opgerichte tepels door de stof heen komen. Weer maak ik een foto en ik zorg er voor dat mijn borsten goed strak in mijn hemdje zitten en er een mooi stukje decolleté te zien is. Ik druk op verzenden en bijna direct heeft hij de foto gezien. Aha, hij zit dus ook te wachten op geile activiteiten. Ik krijg ook bijna meteen antwoord. “Meer…”. Mm, dit spelletje van plagen bevalt me wel en met een geile steek door mijn buik trek ik mijn blouse uit. Ik trek ook mijn hemdje uit en sta nu in mijn kanten bh in het toilet. Door de temperatuur maar vooral door de geilheid zijn mijn tepels al keihard geworden en ze steken nu duidelijk en groot door de kanten stof van mijn bh heen. Ik heb best grote tepels en als ze stijf zijn dan worden ze lekker groot, meestal zichtbaar door alle kleding die ik maar aan kan trekken.

Ik trek mijn blouse weer aan maar laat hem open. Hierdoor is mijn bh met mijn volle borsten nog goed te zien en snel maak ik weer een foto. Mm, mijn borsten en tepels zijn echt goed te zien en ik moet zeggen dat het best een geile foto is. Er komt niet meteen een bericht terug en nu ik sta te wachten voel ik pas hoe nat ik al ben geworden. Mijn poesje gloeit al flink en ik voel een rilling over mijn rug lopen. Weer een bericht. “…en onder je rokje ?”. Ik twijfel; moet ik hem al een foto van mijn poesje in de string sturen ? Bij mijn billen zit de string ook erg sexy dus ik trek mijn rokje over mijn billen omhoog en maak, schuin van boven, een foto van mijn billen met de donkerblauwe string ertussen. Even knijp ik mijn dijen bij elkaar en ik voel mijn kutlipjes langs elkaar glijden. Weer een bericht. “Laat dat witte hemdje straks maar uit”.

Mm, ok. Dat hemdje had ik nou net aangetrokken om mijn stijve tepels enigszins te verbergen. Dat gaat nu niet meer lukken, zeker niet omdat ze inmiddels mega stijf zijn geworden. Ik laat mijn rokje zakken en knoop mijn blouse dicht. Ik snap best waarom ik dat hemdje uit moet laten maar ik hoop niet dat mijn collega’s iets opmerken. Er zijn een aantal mannen op de afdeling die graag naar mijn borsten gluren en als die zien dat ik met harde tepels achter de laptop zit dan kan het wel eens ongemakkelijk worden. Ik vouw mijn hemdje klein op en loop weer terug naar mijn bureau. Snel ga ik zitten, stop mijn hemdje in mijn tas en vouw mijn armen voor mijn borsten zodat mijn tepels niet verraden hoe geil ik ben. Mijn poesje klopt nat in mijn string en rusteloos probeer ik de hitsige kriebels te negeren terwijl ik naar mijn beeldscherm staar.

Het is 5 voor 10 en mijn hart klopt in mijn keel. Om 10u moet ik boven zijn met een kop koffie. Ik kijk om me heen. Er zijn nu weinig mensen bij de koffie-automaat en snel loop ik er heen. Mijn borsten deinen zachtjes in mijn kanten bh en mijn tepels schuren langs de stof van mijn blouse. Ik pak een kop koffie, loop naar de lift en druk in de lift op de 9e verdieping. Als ik aankom en uit de lift stap moet ik even stilstaan. Ik voel mijn hart in mijn keel kloppen en ben zo geil als wat. Ik haal diep adem en loop de gang af naar het kantoor waar de directeur zit. De deur staat op een kier en langzaam maak ik de deur open. De directeur staat bij het raam en kijkt om. Hij is nog net zo knap en geil als de laatste keer dat ik hem zag. Goed pak aan, bruine kop en grijze ogen die me van top tot teen opnemen. Hij gebaart met zijn hand dat ik binnen moet komen en hij wijst naar de tafel. Ik hoor hem wat zeggen en dan zie ik draadjes naar zijn oren; hij staat handsfree te bellen.

Ik loop naar binnen, sluit de deur en loop naar het bureau. Daar zet ik de koffie op de rand en ik kijk hem aan. Hij loopt langzaam op me af terwijl hij af en toe humt en een keer “Ja, dat is prima” zegt. Ik weet niet wie hij aan de lijn heeft maar het klinkt niet als een erg intensief gesprek. Hij staat nu vlak voor me. Ik kijk in zijn diepgrijze ogen en voel mijn wangen weer kleur krijgen. Dan kijkt hij naar mijn borsten en hij tuit zijn lippen. Ik sta bijna te trillen van de spanning. Wat gaat er gebeuren ? Hij blijft naar mijn borsten kijken en dan komen zijn handen omhoog richting mijn hals. Langzaam begint hij vervolgens vanaf de bovenkant de knoopjes van mijn blouse open te knopen. Eén voor één maakt hij ze los totdat hij mijn blouse helemaal open heeft gemaakt. Ik zucht een paar keer diep. Dan schuift hij mijn blouse langzaam open zodat mijn bh en mijn borsten tevoorschijn komen. Hij kan zijn ogen niet van mijn borsten afhouden en ik hoor hem ook zuchten.

Trillend sta ik stil tegenover hem, hij is nog steeds aan het bellen. Mijn tepels staan nu vol naar voren en drukken erg zichtbaar door de stof van mijn bh heen. Met iedere hand pakt hij nu een borst vast en knijpt er zacht in. Dan pakt hij met zijn handen allebei mijn tepels tussen zijn vingers en knijpt er ook zacht in. Ik kreun zacht en er schiet een kramp door mijn kutje. Hij kijkt me weer aan. Dan begint hij mijn tepels te masseren met zijn vingers, zacht knijpend, dan weer rollend. Ik kan een volgende kreun nog net onderdrukken en hij zegt weer iets tegen de persoon aan de lijn. Hij neemt nu afwisselend mijn borsten in zijn handen, dan weer mijn tepels, knedend en masserend. Ik kijk hem diep in zijn ogen maar dat wordt steeds lastiger. Mijn kutje staat inmiddels in de fik en ik voel hoe er vocht langs mijn dijbeen omlaag glijdt. Het lijkt wel een oneindigheid te duren en de geile schokjes schieten door mijn heupen.

Eén hand laat dan mijn borst los en ik voel hoe hij daarmee mijn hand vastpakt. Hij brengt mijn hand naar zijn kruis en direct voel ik dat hij een flinke stijve in zijn broek heeft. Ik snap de hint, pak zijn pik door zijn broek heen vast en knijp er een paar keer in. Hij komt iets dichterbij me staan en met zijn vrije hand begint hij de riem, knoop en tenslotte de rits van zijn broek los te maken. Ik blijf zijn pik kneden. Dan schuift hij zijn broek en slip tegelijkertijd omlaag. Ik help hem even mee en meteen springt zijn dikke paal naar voren uit zijn broek. Ik kijk naar beneden en zie zijn dikke lul hard naar voren priemen, bijna helemaal stijf. Ik kijk hem aan en pak met mijn hand zijn warme dikke pik vast. Mmm, in mijn gedachten heb er veel aan gedacht maar nu ik hem weer voel herinner ik me weer hoe hard en dik zijn paal is.

Zacht begin ik hem af te trekken, helemaal van voor naar achteren. Hij zucht en probeert weer iets in de telefoon te zeggen maar verder dan een “Mm, ja” komt hij niet. Zijn vrije hand is inmiddels weer terug op mijn borst en terwijl hij nu weer allebei mijn tepels en borsten onder handen neemt, sta ik hem in een langzaam tempo af te trekken. Zijn pik zwelt nog wat verder op en nu ik even bezig ben is hij zo hard als staal met een dikke glimmende eikel. Het telefoongesprek lijkt op een eind te lopen. Na twee keer “Ja, prima..” neemt de directeur afscheid. Met mijn vrije hand haal ik de oortjes uit zijn oren en ik kijk hem geil aan. “Zo, zin in koffie ?”. Hij gromt wat en pakt mijn harde borsten wat strakker vast. “Geil setje hoor. Zeker met jouw heerlijke borsten erin”. Het masseren van mijn tepels en borsten heeft ondertussen mijn klit ook stijf gemaakt en ik voel mijn string langs mijn klitje schuren. Hij draait nog iets opzij zodat ik zijn paal goed vast kan pakken en ik voel zijn heupen kleine stotende schokjes maken. Ik kijk naar zijn pik in mijn hand en zie hoe zijn eikel al glimt van het voorvocht. Met lange halen trek ik zijn pik nog langzaam af.

“Hoe nat ben je ?”. Hij kijkt me geil aan. “Voel maar zelf”, en ik kijk hem uitdagend aan terwijl ik mijn benen iets uit elkaar zet. Direct laat hij zijn rechterhand van mijn borst naar beneden glijden en onder mijn rokje weer omhoog komen. Mijn string is kletsnat bij mijn kutje en de aanraking van zijn warme hand op mijn slipje laat me sidderen. Ongeduldig schuift hij zijn hand in mijn slipje en ik voel hoe zijn vingers direct mijn klitje beginnen te masseren. Ik kreun en zet mijn benen nog iets verder uit elkaar. “Geil ding, je hebt zin in seks hè ? Met je natte kutje en mijn pik in je hand”. Hij vingert me nu wat sneller en ik schok met mijn heupen. Dan verdwijnen twee vingers mijn hete kut in en ik kan een kreet niet onderdrukken. Hijgend voel ik hoe zijn vingers op en neer mijn kutje in glijden. Oohw, dit wil ik ! Ik knijp hard in zijn pik en begin hem sneller af te trekken. Zijn vingers glijden nu weer over mijn harde klit en de geile schokken komen nu steeds vaker en sneller.

“Oooohw ja, vinger mijn poesje..” hijg ik, kreunend en schokkend. Dit kan ik niet lang volhouden en terwijl mijn klit hard gemasseerd wordt voel ik al de eerste krampen in mijn buik en kutje. De directeur kreunt ondertussen ook steeds meer, hijgend is hij bezig met mijn kutje verwennen. Ik voel weer twee vingers mijn kutje in glijden en dit gevoel is echt te geil. Soppend verdwijnen zijn vingers steeds diep in mijn natte gladde kutje en ik voel dat ik moet gaan komen. “Jaa, jaa, vinger me…diep…jaaaa” kreun ik. “Ik moet komen….ik…moet…komen…aaah…”. Soppend en stotend voel ik mijn orgasme aankomen. Diep van binnen mijn kutje begint een enorme tinteling en met lange golven kom ik klaar. Ik stoot mijn heupen mee met zijn vingers die diep mijn poesje in glijden. “Jaaa…jaa..jaa…oohw…”.

Naschokkend op zijn vingers zakt mijn orgasme langzaam weg. Mijn tepels drukken pijnlijk in mijn bh en mijn borsten zijn hard van geilheid. Ik kijk de directeur aan. Met een geile blik kijkt hij toe hoe zijn natte hand nog in mijn slipje zit, mijn borsten naschokkend op mijn laatste stoten. Ik sta hijgend te trillen en moet me even vastpakken aan de schouders van de directeur, zijn pik nog stevig in mijn hand geklemd. “Zo, geil ding….dat was een goede start van de dag” fluistert hij in mijn oor. Zijn hand glijdt nog een paar keer over mijn kutje en dan haalt hij zijn hand uit mijn slipje. “Als jij nou nog even verder gaat met waar je mee bezig was”, en hij pakt mijn gevoelige borsten weer vast. Ik kijk naar mijn hand en zijn harde kloppende paal. Dan begin ik weer langzaam zijn gladde pik af te trekken, helemaal van boven naar beneden. Ik sta nog steeds naast de directeur, mijn blouse open, mijn volle borsten uitdagend naar voren, trekkend aan zijn lange harde paal. Zo te merken is de directeur ook al bijna op zijn hoogtepunt want hij kreunt en stoot zijn heupen in mijn trekritme mee.

Ik geniet van zijn pik in mijn hand en begin hem sneller af te trekken. “Hier heb jij ook al vaak aan gedacht hè, geile vent..”. Ik voel zijn pik kloppen in mijn hand. “Ga je spuiten ?” fluister ik in zijn oor. Hij gromt en kreunt steeds harder. “Mmm, ja, geile slet…trek me af..”. Ik hoor aan zijn ademhaling dat het niet lang meer gaat duren en ik verhoog het tempo nog iets. “Ja…ja…ja, ik ga spuiten..”. Zijn pik zwelt op en ik voel het zaad komen. Met dikke lange stralen spuit de directeur in mijn hand en ver op de vloer. Straal na straal komt uit zijn pik en terwijl mijn hand glad wordt van zijn zaad blijf ik trekken. Schokkend en stotend komt de directeur hard klaar terwijl zijn handen zich om mijn borsten klemmen. De stralen zaad komen nu niet meer zo ver en het hoogtepunt ebt langzaam weg. Het spuiten neemt af en er komen nu alleen nog maar dikke druppels zaad uit zijn pik. Ik ga nog wat langzamer met mijn hand op en neer om de laatste restjes zaad uit zijn glimmende paal te melken en de directeur zucht een paar keer diep, leunend op het bureau.

“In de hoek van de kamer staan wat tissues” en hij wijst op een tafeltje. Ik loop er nog wat wankel naartoe en pak een stapeltje om mijn hand schoon te vegen. De directeur staat nog na te hijgen, zijn nog halfharde glimmende pik uit zijn broek. Ook zo is het nog een goed formaat en ik loop naar hem toe. “Zal ik deze ook even schoonmaken ?”. Hij kijkt me aan. “Graag”. Ik sta naast hem en voordat hij er erg in heeft buig ik voorover, pak ik zijn pik vast en neem hem in mijn mond. De smaak van zaad maakt me weer mega hitsig en ik ga een paar keer over zijn eikel met mijn tong. Hij kreunt weer. Na een paar keer likken en goed zuigen kom ik weer omhoog. Ik lik mijn lippen af en proef de zoete-zilte smaak van zijn pik in mijn mond. Ik knoop mijn blouse weer dicht en hij kan zijn pik langzaam aan weer terug stoppen in zijn broek. Als we weer een beetje gefatsoeneerd zijn loopt hij naar zijn bureau en gaat er achter in een brede leren stoel zitten. Met een geile glimlach kijkt hij me aan. Ik strijk mijn laatste kreukel in mijn jurkje glad en voel mijn kutje nog steeds kloppen.

“Nou, we moeten maar weer even terug aan het werk gaan denk ik”. Ik kijk in zijn ogen en zie nog steeds een geile twinkeling. “Dat denk ik ook” zeg ik. “Ik denk dat ik nog tot het einde van de dag aan het vergaderen ben, maar misschien kunnen we de dag nog goed afsluiten ?”. Hij kijkt me strak aan. Ik ben wel lekker gekomen door zijn vingers maar het geile gevoel is zeker nog niet weg. “Ik zal kijken wat ik kan doen”, en ik draai me langzaam om naar de deur. “Jouw poesje is nog niet goed genomen dus zorg maar dat je er nog bent vanmiddag”. Ik draai me om bij de deur, tuit mijn lippen en loop naar de lift.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11303 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie