BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bezoek van de directeur deel 2

Selfie van haar geile tieten op het toiletMet een kloppend kutje stap ik in de lift naar beneden. Ik loop snel naar mijn bureau, hopend dat niemand aan mijn rode wangen en stijve tepels ziet dat ik net een heerlijk vingerbeurt heb gehad. Achter mijn bureau ga ik weer aan de slag met mijn laptop maar mijn gedachten dwalen steeds af naar wat er net is gebeurd. Nog geen 15min geleden had ik de dikke paal van mijn directeur in mijn hand en werd ik als een ontrouwe geile vrouw gevingerd. En hoe ! Ik moet me concentreren op iets anders want ik voel alweer hoe de geile vlinders door mijn buik fladderen, samenkomend in mijn nog hete natte kutje. En wat moet ik nu doen ? De hele dag gaan wachten op nog een geile actie, als die al komt ? De geilheid zit nog helemaal in mijn lijf en ik kan mijn gedachten nu moeilijk op iets anders richten, laat staan dat ik de hele dag moet gaan zitten wachten. Het idee dat op de bovenste verdieping de directeur met zijn geile pik op me zit te wachten om me weer te verwennen is bijna teveel voor me.

Ik ga maar wat saaie stukken lezen als afleiding maar tegelijkertijd voel ik een warme plek in mijn rokje ontstaan door mijn natte slip. Snel de mail maar weer oppakken en op naar de lunch. Om 12u ga ik snel even naar buiten om een lunch te halen. Een beetje frisse lucht doet me goed en met mijn jas aan hoef ik me ook geen zorgen te maken dat mijn borsten en tepels door mijn blouse heen de aandacht trekken. Als ik weer terug kom bij mijn bureau zie ik dat ik een berichtje heb. Snel ga ik zitten en met kloppend hart lees ik het bericht. “Laat me je geile borsten zien”. Meteen schiet het bloed naar mijn poesje en tepels. Hij is me dus zeker niet vergeten. Maar zo makkelijk gaat dat niet. Ik typ terug: “Waarom ?”. Meteen een bericht terug. “Dan kan ik me weer voorbereiden op vanmiddag..”. Aha, hij wil dus weer even geilen op mijn lijf en borsten. Dat idee stuurt meteen weer geile kriebels door mijn buik en ik voel mijn poesje samentrekken. Ok, weer een spannend spelletje.

Ik sta op en loop weer naar het toilet en doe de deur op slot. Ik knoop mijn blouse weer open en schuif hem open zodat mijn borsten weer tevoorschijn komen. Snel maak ik weer een foto en verstuur die. Bijna meteen krijg ik een bericht terug. “Zonder bh”. Ik krijg weer rode wangen. Moet ik nu hier mezelf helemaal gaan uitkleden ? Ik twijfel even maar besluit dan toch weer mee te doen met zijn spelletje. Ik vind het eigenlijk veel te leuk en spannend om hem op te winden en het idee dat hij geil wordt van mij vind ik een erg spannend idee. Ik trek mijn blouse uit en daarna maak ik mijn bh los. Mijn borsten zijn erg nog steeds erg gevoelig en zodra mijn bh uitgaat reageren mijn tepels direct. Ze worden weer flink stijf en er gaat een rilling over mijn rug. Ik trek snel weer mijn blouse aan, open geknoopt maar ik bedek wel een deel van mijn borsten. Mijn tepels zijn echter goed te zien door de stof heen. Ik maak weer eer foto. Dan bedenk ik om een stapje verder te gaan. Ik maak een kort filmpje hoe ik mijn blouse opzij schuif. Mijn borsten komen langzaam tevoorschijn en als laatste shot laat ik mijn stijve tepels achter de stof van mijn blouse vandaan komen. Met mijn hart in de keel verstuur ik het filmpje. Terwijl ik op zijn reactie sta te wachten trekt er weer een geile rilling door mijn lijf en even pak ik een tepel tussen duim en wijsvinger. Ik masseer hem kort en een flits van geilheid schiet door mijn kutje.

Mm, ik ben weer zo heet als vanochtend en even droom ik weg, denkend aan de pik van de directeur. Mijn kutje reageert en ik voel dat ik weer flink nat aan het worden ben. Mijn kutje gloeit en ik merk dat mijn klitje weer opzwelt. Weer een berichtje. “Ben je nat ?”. Ik vond het wel geil om mezelf even te filmen dus ik pak weer mijn telefoon. Ik zet één been op het toilet en schuif mijn rokje omhoog zodat mijn slipje te zien is. Ik film nu hoe mijn hand vanaf mijn borsten naar beneden glijdt, over mijn buik en onder mijn rokje. Met de telefoon volg ik mijn hand en ik film hoe ik mijn hand in mijn slipje laat glijden, zo over mijn kutje. Mmm, mijn hand daar laat mijn kutje krampen en omdat ik met één been omhoog sta, staan mijn gezwollen kutlipjes uit elkaar. Ik film nog even hoe mijn vinger over mijn klitje glijdt en daarna laat ik met een soppend geluid één vinger mijn hete kutje in glijden. Ik stop met filmen maar wil eigenlijk ter plekke mezelf klaar vingeren, zo geil ben ik nu.

Even laat ik mijn hand op mijn kutje liggen, genietend van de aanraking. Ik verstuur het bericht en speel nog even met mijn klit, wachtend op een reactie. Er komt niet direct een reactie maar ik zie dat hij het bericht ontvangen heeft. Ik verstuur een bericht er achteraan. “Helpt dit om je goed voor te bereiden ?”. Ik hoor iemand het toilet op komen en stilletjes begin ik me weer aan te kleden. Mijn lijf tintelt helemaal en de stof van mijn bh die over mijn tepels glijdt bezorgt me kippenvel. Terwijl ik de laatste knoopjes dichtmaak ontvang ik een bericht. Het is een filmpje en met bonzend hart druk ik op openen. Ik zie hoe de directeur blijkbaar ook op een toilet staat en met zijn hand zijn pik door de broek heen masseert. Dan maakt hij de knoop van zijn broek open, doet zijn rits naar beneden en steekt zijn hand in zijn slip. Mijn wangen gloeien en ik zie vervolgens hoe de directeur zijn harde pik uit zijn slip haalt en hem close-up een paar keer langzaam aftrekt. Het laatste beeld is zijn glimmende eikel die tevoorschijn komt als hij zijn pik helemaal naar achter trekt. Mmm, wat een geil filmpje. Ik bekijk hem nog een paar keer en moet me inhouden om mijn hand niet in mijn slipje te steken en mezelf hier ter plekke klaar te vingeren, zo geil maakt het me weer. Ik fatsoeneer mijn kleding weer en stap met rode wangen weer het toilet uit, terug naar mijn bureau.

De middag verloopt vrij onrustig. Steeds moet ik denken aan wat er vanochtend gebeurd is, en een paar keer heb ik stiekem even naar het filmpje van de directeur gekeken. Mijn tintelende kutje is constant nat en ik moet uitkijken dat er niet een natte plek op mijn jurkje te zien is. Vol spanning tikt de tijd weg en ik kan mijn aandacht nauwelijks bij mijn werk houden. IK probeer niet te denken aan wat er straks misschien kan gaan gebeuren want dat maakt me gek van verlangen. Verlangen naar iets wat misschien helemaal niet gaat gebeuren want ondertussen is het al bijna half 5 en zit de werkdag er al bijna op. Een aantal collega’s verlaat al het gebouw en het wordt steeds stiller op mijn afdeling. Om 16.42u trilt mijn telefoon. “Kom je nog even boven de dag afsluiten”.

Mijn hart klopt weer in mijn keel en ik slik een paar keer. Hij is er dus nog en zit nu op mij te wachten. Ik haal een paar keer diep adem en kijk om me heen. Bijna niemand meer in de buurt dus ik kan ongemerkt wegglippen. Weer een berichtje. “Doe je bh uit”. Oei, die had ik niet zien aankomen. Mijn kutje krampt van deze opdracht en ik voel het bloed naar mijn wangen stromen. Ik kijk om me heen. Niemand meer te zien. Ik kijk even de lange gang na of er niet iemand aan komt maar ook daar is alles stil. Snel ga ik met mijn handen achter mijn rug, bezig met de sluiting van mijn bh. Als vrouw kan ik prima mijn bh uittrekken terwijl ik een blouse aan heb en snel open ik de bh. De bandjes schuif ik onder mijn blouse door van mijn armen en over mijn handen af en dan trek ik mijn hele bh onder mijn blouse vandaan. Dit veroorzaakt een tinteling door mijn borsten en tepels en ik voel hoe de stof van mijn blouse pijnlijk over mijn harde tepels schuurt.

Pfff, ik heb maar weinig nodig om weer totaal in vuur en vlam te staan. Ik stop mijn bh in mijn tas en kijk weer om me heen. Nog steeds niemand. Ik sta op en loop naar de lift. Mijn harde borsten bewegen losjes in mijn blouse en mijn tepels zijn nu duidelijk door de stof heen te zien. Het is een erg geil gevoel en ook mijn kutje reageert hierop. In de lift voel ik aan de binnenkant van mijn dijen wat vocht langs mijn slipje naar beneden lopen en ik haal weer een paar keer diep adem. Zo geil ben ik in lange tijd niet geweest. Voor de tweede keer loop ik naar het kantoor van mijn directeur en weer staat de deur op een kier. Ik open de deur en stap het kantoor binnen. De directeur staat tegen het bureau geleund, voor een grote leren stoel. “Kom zitten” en hij kijkt me strak aan. Ik doe de deur dicht en loop langzaam naar de stoel. Zijn blik verschuift naar mijn borsten en mijn harde tepels. Ik loop voor hem langs en ga in de stoel zitten, op ongeveer een halve meter van hem vandaan. Ok, wat is hier nu de bedoeling van ? Ik kijk hem aan en leun achterover in de stoel. Hij blijft naar mijn borsten kijken en ik hoor hem stevig ademhalen.

“Knoop je blouse open”. Hij kijkt me weer in mijn ogen. Terwijl ik terugkijk begin ik voor de zoveelste keer weer langzaam mijn blouse open te knopen, van boven naar beneden. Ik zit lekker in de stoel en als mijn laatste knoopje open is, schuif ik weer langzaam mijn blouse open. Ik blijf hem aankijken en zie hoe zijn ademhaling versnelt als mijn hete borsten weer tevoorschijn komen. Mijn tepels staan loeihard naar voren en even blijf ik zo zitten, genietend van zijn starende blik. Dan spreid ik langzaam mijn benen uit elkaar. “Wil je nog meer zien ?”. Ik blijf hem aankijken en schuif mijn rokje over mijn benen omhoog, totdat mijn string tevoorschijn komt. Ik zit nu met gespreide benen, een kletsnatte kut en mijn borsten vol uit mijn blouse tegenover de directeur en hij kan zijn ogen niet van mijn lijf af houden. Ik zie een enorme bult in zijn broek en terwijl hij een paar keer slikt, knoopt hij zijn riem en broek open. Hij schuift in één beweging zijn broek en slip een stuk naar beneden en direct komt daar weer zijn harde dikke pik tevoorschijn. Ik kan nu mijn ogen niet van die heerlijke paal afhouden en terwijl ik er naar kijk, stop ik mijn hand in mijn slipje en begin ik zacht mijn klitje te masseren. Deze actie maakt zijn pik nog harder en ik zie hem opzwellen tot het heerlijk grote formaat wat ik vanochtend al in mijn hand had.

De directeur pakt zijn pik vast en begint er langzaam aan te trekken. Zo staan en zitten we even naar elkaar te kijken en te genieten van wat we zien. Ik met mijn vingers over mijn kletsnatte poesje en hij, trekkend aan zijn gladde pik. “Pak jij hem naar weer even vast” en hij doet een stapje naar voren. Hij staat nu bijna tussen mijn benen in en ik voel me intens aangetrokken tot zijn geile staaf die op nog geen halve meter voor mijn hoofd stijf naar voren staat. De directeur trekt zijn pik helemaal naar achteren waardoor zij dikke eikel tevoorschijn komt. Ik haal mijn natte hand uit mijn slipje, schuif wat naar voren op de stoel en ga met mijn vochtige hand zachtjes over zijn eikel. Mmm, dit gevoel bezorgt me een geile rilling van top tot teen. Zijn eikel glimt nu helemaal van mijn kutvocht en ik glij nu met mijn hand over zijn warme pik richting zijn gladde ballen. Langzaam begin ik hem af te trekken, helemaal van voor naar achter bewegend met mijn gladde hand. De directeur kreunt en leunt wat naar achteren zodat zijn pik nog wat meer naar voren komt. Met lange halen ga ik over zijn loeiharde pik, afwisselend masserend en zacht knijpend. Mijn god wat is hij hard en dik ! Mijn naakte borsten bewegen mee in mijn aftrekritme en een golf van geilheid schiet door mijn kutje.

Ik wil deze pik zo graag voelen, vastpakken, bewerken, verwennen.. Terwijl ik hem aftrek buig ik naar voren. Ik wil hem proeven en ik zet mijn lippen tegen zijn gladde eikel. Ik trek zijn paal helemaal naar achteren en schuif mijn warme mond over zijn dikke eikel. Mijn lippen klemmen zich om zijn pik en terwijl ik doorga met aftrekken draai ik langzaam rondjes met mijn tong over zijn eikel. Ik hoor de directeur diep zuchten en grommen, dan stoot hij zijn pik een stukje naar voren. Ik voel zijn paal mijn mond in glijden en ik neem hem zo ver als ik kan in mijn mond. Dan ga ik met mijn mond op en neer over zijn eikel en pik, in het ritme van mijn hand. Met mijn andere hand schuif ik zijn broek en slip verder naar beneden zodat ik zijn gladde ballen kan vastpakken. Ik zuig, trek en masseer nu op een rustig tempo zijn geile pik en met een smakkend geluid likkend aan zijn eikel. Ik laat zijn eikel uit mijn mond glijden en lik zijn pik nu over de hele harde stam van boven naar beneden zodat hij goed nat wordt. Dan zuig ik zijn pik weer in mijn mond en ga in het langzame ritme weer verder. Dit is echt mega geil. Ik kan er erg van genieten om mijn man een goede pijpbeurt te geven en deze grote paal vraagt helemaal om een geile pijpbeurt. Heerlijk om deze warme, dikke lul met mijn mond te verwennen en ik voel het vocht tussen mijn kutlipjes glijden.

De directeur pakt mijn hoofd met twee handen vast en drukt mijn mond strakker tegen zijn pik aan. Ik neem hem zo ver ik kan in mijn mond maar deze paal is echt te groot. Hij stoot langzaam diep op en neer, mijn natte mond steeds vullend met zijn pik. Dan kreunt hij en trekt zijn paal uit mijn mond. “Godver, dit wordt me echt te geil” hijgt hij. Ik speel even met zijn gladde natte pik die nu voor mijn gezicht steigert. Hij kijkt me met een dromerige geile blik aan. “Opstaan, we gaan de rollen even omdraaien”. Hij pakt mijn handen en trekt me uit de stoel Even staan we tegen elkaar aan gedrukt. Zijn warme pik drukt tegen mijn buik aan en ik ril van verlangen om verder te gaan. Dan doet hij een stap opzij, pakt mijn heupen vast en duwt me zacht naar voren zodat ik nu met mijn buik en heupen tegen het bureau geleund sta. Hij komt achter me staan en drukt zijn pik tegen mijn billen aan. Zijn handen schuiven mijn blousje opzij en pakken allebei mijn borsten stevig vast. Hij kneed ze en masseert mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger. Ik steek mijn borsten naar voren zodat hij ze goed vast kan pakken en ik geniet van zijn warme handen op en over mijn geile borsten.

Hij laat mijn borsten los en gaat op de stoel achter me zitten, zijn hoofd nu ter hoogte van mijn kontje. Ik heb mijn rokje nog steeds aan en ik voel het vocht nu langs mijn slipje tussen mijn dijen druppelen. Ik voel zijn handen onder mijn rokje gaan, over mijn benen omhoog naar mijn heupen. Dan schuift hij mijn rokje omhoog over mijn billen, pakt mijn slipje vast en trekt dat langs mijn benen naar beneden. “Benen uit elkaar”. Ik stap uit mijn slipje en zet mijn benen een stuk uit elkaar. Hij duwt mijn rug zacht maar dwingend naar voren en ik buig over het bureau heen, steunend op mijn ellebogen. Ik sta nu voorover gebogen voor de directeur, mijn kontje naar achteren gedrukt, vlak voor zijn gezicht. Zijn handen gaan over mijn billen en kneden ze. Mijn naakte gladde kutje is nu waarschijnlijk goed zichtbaar voor hem en ik voel dat zijn handen mijn billen wat uit elkaar trekken. Dan glijdt hij met een paar vingers over mijn kontje en tussen mijn benen, vol over mijn gezwollen natte kutje.

Ik voel zijn vingers tussen mijn lipjes glijden, op zoek naar mijn stijve klit. Ik druk mijn kontje verder naar achteren. Mmm, wat ben ik geil en nat ! Een vinger glijdt mijn kutje in, een tweede komt erbij. Mmm, soppend hoor ik hoe zijn vingers langzaam in en uit mijn natte kutje glijden. De duim van zijn andere hand masseert ondertussen mijn klit. Ooef, dit is echt te geil ! Ik leun nog verder voorover, mijn kontje recht naar achteren en mijn benen gespreid zodat hij mijn poesje goed kan vingeren. Dan voel ik zijn gezicht tegen mijn billen aan drukken. Iets warms glijdt tussen mijn billen naar beneden. Het is zijn tong ! Ik voel zijn warme natte tong over mijn kontje gaan, kriebelend over mijn kontgaatje. Zijn vingers verdwijnen nog steeds diep in mijn kutje en samen met het gevoel dat hij mijn kontje likt maakt me gek van geilheid. Kreunend lig ik op het bureaublad, mijn hete borsten op het koude blad. Ik moet nu zijn pik in me voelen, dit hou ik niet langer vol zo. Ik kom overeind en terwijl zijn vingers nog in mijn kut zitten doe ik een stap naar achteren. Ik sta nu met mijn gespreide benen aan weerszijde van zijn benen en mijn lijf hangt nu boven de stoel. Ik kijk tussen mijn benen door naar beneden en zie zijn dikke pik nog steeds recht overeind staan.

De directeur begrijpt wat mijn bedoeling is. Hij haalt zijn natte vingers uit mijn kutje en pakt met beide handen mijn heupen vast. Ik buig voorover en pak met mijn hand tussen mijn benen door zijn pik vast en zak langzaam door mijn knieën, mijn kontje naar achteren drukkend. Mijn gladde natte kutje zakt naar beneden richting zijn dikke pik en terwijl ik zijn lul vasthoud, zet ik zijn eikel tegen mijn geopende kutje aan. Ik voel zijn warme pik tussen mijn lipjes glijden en meteen zak ik verder naar beneden. De directeur stuurt mijn heupen zodat ik recht naar beneden zak, met mijn kutje heerlijk geil over zijn harde paal. Zijn dikke eikel en harde pik rekt mijn poesje op en ik moet even wennen aan het formaat. Mijn kutje is gelukkig mega nat dus langzaam schuif ik zijn pik centimeter voor centimeter mijn hete kutje in. Ik adem hijgend en ook de directeur kreunt. Het gevoel van die dikke pik die mijn kutje nu opvult en oprekt is teveel voor me. De hele dag ben ik al zo geil als wat en nu ik echt geneukt word door deze goddelijke staaf schieten de krampen al door mijn buik en poesje.

Voor mijn gevoel kan ik niet verder meer zakken maar de directeur trekt mijn heupen nog verder naar beneden. “Oohw, wacht….stop….ooooh…”. Dit is een gevoel wat ik nog niet vaak gevoeld heb. De laatste keer was ook toen ik geneukt werd door de directeur en mijn kutje had nog nooit zo vol met pik gezeten. Nu voel ik het weer. Ik zak nog even door en dan zit ik op zijn schoot, mijn kontje op zijn buik, vastgepind op zijn dikke paal. Ik voel me duizelig en kreun hard. De directeur trekt mijn rug naar achteren tegen zijn borstkas aan en ik leun slap tegen hem aan. Met één hand begint hij een borst te kneden en de andere hand legt hij op mijn kutje. Dan masseert hij mijn stijve klit met zijn vinger. Dit is teveel van het goede. Ik kan niet meer bewegen en voel alleen maar die harde geile pik warm en dik in me. Schokkend beginnen mijn heupen te trillen en ik kan mijn orgasme niet meer tegenhouden. Ik beweeg mijn kutje nauwelijks over zijn pik maar alleen al het gevoel dat hij in me zit, diep kloppend in mijn kutje is genoeg. Schokkend, hijgend en kreunend kom ik klaar. De geile golven overspoelen mijn lijf en mijn kutje trekt hard samen terwijl mijn klit nog steeds gemasseerd wordt. Dit is heftig. “Goed zo, kom maar lekker op mijn pik” fluistert hij in mijn oor terwijl hij zacht in mijn tepel knijpt.

Schok na schok overvalt me, leunend op zijn borstkas. Hij haalt zijn hand weg van mijn klitje en masseert nu allebei mijn borsten terwijl mijn orgasme langzaam schokkend wegebt. Hijgend lig ik op de schoot van mijn directeur. Zijn dikke pik zit nog steeds in me en ik hoor hem zwaar ademen in mijn oor. Langzaam kom ik weer een beetje bij mijn positieven na mijn heftige orgasme. “Mmm, dat was een goede hè ?” fluistert hij in mijn oor. Ik knik en haal een paar keer diep adem. “Maar ik ben nog niet klaar met je”. Hij drukt mijn lijf wat omhoog. “Sta maar even op”. Ik haal diep adem en druk me met mijn handen op de stoelleuning omhoog. Zijn pik glijdt met een smakkend geluid uit mijn kutje en ik ga overeind staan. Hij staat ook op uit de stoel en komt achter me staan terwijl hij zijn shirt open knoopt. Zijn zware natte pik drukt weer tegen mijn kontje aan en instinctief leun ik naar voren. Hij drukt mijn benen uit elkaar en schuift mijn jurkje over mijn billen omhoog.

Ik leun over het bureau en druk mijn kontje naar achteren want ik weet wat hij wil. En dat wil ik ook. Ik voel hoe de directeur zijn eikel tussen mijn kontje drukt, zoekend naar mijn hete kutje. Zodra ik zijn eikel tussen mijn lipjes voel glijden druk ik mijn kontje naar achteren. Zijn dikke paal glijdt weer moeiteloos mijn kutje in en voel ik weer dat pijnlijke genot, hoe mijn kutje opgerekt wordt door zijn dikke pik. Ik kan zijn paal eigenlijk niet helemaal hebben maar hij drukt door tot hij diep in me verdwijnt. De directeur pakt mijn heupen vast en begint in een gestaag tempo zijn volle pik in me te pompen. Soppend verdwijnt zijn lul steeds diep in mijn kutje en dit neukritme brengt weer flinke kriebels bij me naar boven. Ik hou er niet altijd van om hard geneukt te worden, daar moet ik echt voor in de stemming zijn. Nu ben ik zo geil dat ik van iedere stoot diep in me geniet . Kreunend bij iedere stoot ontvang ik zijn pik met mijn gladde strakke kutje. “Oh…ja…ja…diep…mmm…neuk me..” hijg ik. Het lijkt wel of mijn kutje in de fik staat, zo’n dikke pik heb ik niet vaak in me gehad. De directeur hijgt en kreunt bij ieder stoot. “Hier….geile…slet….mmm..ik …pak…je … strakke…kutje…goed”.

Steeds harder en sneller stoot hij in me. Ik word gek van geilheid en laat me meevoeren in zijn neukritme. Dan stopt hij met stoten. Hij drukt zijn pik diep in me en laat hem zo in me zitten. Zijn hand komt van mijn heup over mijn buik naar mijn kutje en ik voel een vinger over mijn klitje gaan. Mmm, hij masseert nu mijn gevoelige klit terwijl zijn pik dieper in me zit dan ik ooit een pik heb gevoeld. “Mmm, hier heb ik de hele dag op gewacht. Om jouw strakke kutje eens goed te verwennen” zegt hij zacht hij in mijn oor. Ik kreun en draai mijn kontje een paar keer rond om zijn pik goed te voelen. “Mmm, je pik is zo dik en geil ! Jij mag me de hele dag neuken met die harde paal van je”. Mijn klitje is ondertussen hard en opgezwollen en de geile kriebels stromen door mijn hele onderbuik. De directeur stopt met masseren en trekt langzaam zijn pik muit me.

Mijn kutje staat open en ik voel wat vocht langs mijn lipjes druppelen. “Omdraaien, ik wil je geile tieten zien”. Ik richt me op en draai me om. Ik sta nu met mijn billen tegen het bureau, mijn naakte borsten tegen zijn borst aan. Hij kijkt me strak en opgewonden aan. Zijn handen glijden naar mijn borsten en pakken ze stevig vast, af en toe mijn tepels masserend en knedend. Dan buigt hij voorover en neemt om de beurt mijn stijve tepels in zijn mond. Ik voel hoe zijn tong rondjes draait om mijn tepels, zijn lippen warm en vochtig op mijn borst, mijn tepel in en uit zijn mond zuigend terwijl hij mijn borsten kneed. Dit maakt me mega geil en ik pak zijn natte pik vast en druk hem tegen mijn poesje. Ik schuif mijn billen op het bureau, ga erop zitten en spreid mijn benen. Ik zet zijn gladde eikel weer tussen mijn kutlipjes en trek zijn heupen naar voren.

Zijn pik glijdt weer bij me naar binnen en terwijl mijn borsten en tepels nog verwend worden stoot hij zijn pik weer in mijn gewillige gladde kutje. Ik leun achterover op het bureau en laat me weer neuken. De directeur laat mijn glimmende borsten en tepels los, pakt mijn benen vast bij de knieholtes, richt zich op en kijkt naar mijn naakte hete lijf. Blousje helemaal open, mijn borsten en tepels recht naar voren gericht, glimmend door zijn mond, mijn benen de lucht in en zijn harde dikke pik in mijn strakke gladde kut. Hij glimlacht geil en begint weer in een traag tempo diep te stoten. Bij iedere stoot deinen mijn borsten mee en langzaam voert hij het neuktempo op. Ik voel hoe zijn pik helemaal uit mijn kutje glijdt, tot zijn eikel tussen mijn lipjes zit. Dan drukt hij hem met kracht weer helemaal tot diep achterin mijn kutje. “Oohw, shit….dit…is te… geil !” kreun ik. Dit herhaalt de directeur paar keer. Dan voert hij het tempo weer op en ik zie aan zijn blik dat hij ook mega hitsig is. Pompend staat hij me nu te neuken. Mijn lijf glijdt op en neer over het bureau. Ik voel dat ik dit niet lang zo vol ga houden, mijn kutje gloeit en verkrampt om zijn dikke pik.

Ook de directeur begint te hijgen en kreunen, zijn wangen gloeien en zijn ogen zijn half gesloten. Hij legt één hand op mijn kutje en begint met zijn duim weer mijn klit te masseren. Dit is teveel. Ik pak mijn borsten vast en knijp in mijn tepels. Godver, ik ga weer mega klaarkomen. Vanuit mijn heupen en benen komen de schokken, op het ritme van zijn stotende pik hijg en kreun ik mee. “Ik kom….ik kom…ik…aaah….neuk me…!”. Mijn kutje begint te kloppen en krampen. Ik hoor de directeur bij iedere stoot ook hard kreunen. “Oohw, shit….ik…ga..je kutje…volspuiten…mmmm”. Grommend en kreunend stoot hij schokkend in me. Ik voel zijn pik opzwellen en dan wordt mijn poesje straal voor straal volgespoten met zijn hete zaad. Diep in me voel ik het spuiten, het is het geilste gevoel wat ik ooit in mijn kutje heb gehad. Soppend schok ik met hem mee, mijn lijf schudt en kronkelt onhoudbaar op het bureau, één lange orgasmegolf. Ik voel hoe bij iedere stoot zijn warme zaad uit mijn strakke kutje wordt geperst.

Het loopt langs mijn kontje omlaag op het bureau. Zijn ritme vertraagd langzaam, het is nu meer schokken dan stoten. Mijn krampen en scheuten tintelen nog na in mijn buik en kutje, iedere beweging van zijn pik in me blijft me stimuleren en het lijkt wel een eeuwigheid te duren. Hijgend stopt de directeur met stoten. Hij ademt zwaar en heeft zijn ogen dicht, zijn nog steeds stijve pik nog in mijn natte kutje. Ik lig uitgeteld op het bureau. Zo’n beurt heb ik nog nooit gehad en mijn hart klopt als een dolle. Pfff, dit was echt mega. Ik blijf liggen, langzaam weer op adem komend terwijl ik nog zacht mijn borsten masseer. Ik voel hoe zijn pik langzaam uit me getrokken wordt. Dit zorgt weer voor een intense tinteling en even kronkelt mijn lijf weer. Met een soppend geluid trekt hij zijn laatste stuk pik uit me. Mijn kutje staat helemaal open en ik voel zijn zaad uit me lekken, druppend tussen mijn billen en langs mijn kontje. Mmm, wat een geil gevoel. Ik richt me, steunend op mijn ellebogen half op en nog meer zaad stroomt uit me.

De directeur laat zich in de stoel vallen, zijn halfharde natte pik nog tussen zijn benen. Hij zucht een paar keer en kijkt me dan aan. “Zo dan, dat was een fijne afsluiting van de dag”. Zijn blik glijdt naar mijn opgezwollen poesje wat nog helemaal zichtbaar voor hem op het bureau ligt. Ik glimlach. “Meer dan fijn” zucht ik. “Wat een geile pik heb je toch. Hier ga ik nog een paar keer goed van genieten thuis”. Ik kom langzaam overeind en sta in mijn open geknoopte blouse, tepels hard naar voren en met een kloppend en glimmend kutje nog licht duizelig tegen het bureau aan. Ik zie zijn blik weer over mijn lijf gaan. “Ik kan kijken of we iedere maand een functioneringsgesprek kunnen organiseren ?”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12524 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie