BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (3)

Nathy krijgt een hete massageSTERRETJES

Nadat mijn jongste nichtje Nathy me boven in die berghut verleidde om haar te ontmaagden zijn we nu in het huisje van onze oma en opa in het dorp belandt. Zij zijn enkele dagen weg en we hebben dus het rijk alleen. Het punt is echter dat ze onze tweede keer seks steeds maar uitstelde, koudwatervrees lijkt me. En dus nam ik haar maar in haar slaap, met haar handjes aan het bed vastgebonden en een propje in haar mond, om haar gemopper niet te hoeven horen.

Nathy in opleiding

Terwijl ik haar al een tijdje in een vertraagd tempo neuk, waardoor het me lukt mijn drang om zaad te spuiten onder controle te houden, voel ik rondom mijn pik hoe Nathy begint te komen. Steeds meer duwt ze haar bekken omhoog, zo een tegenbeweging makend om mijn pik zoveel mogelijk in zich te krijgen. Tegelijk voel ik hoe ze rond mijn vleespaal kleine spiertrekkinkjes ontwikkelt, lekker wel. Nóg langzamer neuk ik haar door, om haar te helpen haar orgasme nog verder op stoom te brengen. Als dat haar dan eindelijk helemaal te pakken krijgt is de volgende fase van ‘de kunst van het neuken’ om haar er nog meer naar te laten verlangen.

Ik trek mijn paal uit Nathy terug, breng mijn gezicht voor haar kutje en stort me met mijn tong op haar klitje. En dan barst de bom. Achter de zakdoekjes in haar mond wordt het kreunen steeds luider en omdat ik zo inschat dat ze nou niet meer tegen me gaat mopperen haal ik ze eruit. ‘Klootzak’ is het eerste wat m’n allerliefste nichtje tegen me zegt en als ik haar dan half grijnzend, half vragend aankijk zegt ze, alweer zo aardig: ‘dombo, kom terug in me.’

Ohw, juist ja, ik moet er niet mee stoppen maar doorgaan, ze leert het al, goed zo Nathy. Maar eerst ga ik wat anders doen. Ik haal de olijfolie uit oma’s keuken, giet er een klein beetje van op mijn hand, ga op mijn knieën tussen Nathy’s benen zitten en wrijf daarmee haar kutje in. Ik masseer in trage cirkels haar kutje, kutlipjes, dijen en haar heuveltje. Daarbij ontwijk ik consequent haar klitje, iedere keer als mijn duimen daar in de buurt komen duwt Nathy hoopvol haar bekken iets op maar als ik het dan niet aanraak wordt haar gefrustreerde kreuntje per keer ietsje luider.

Als ik haar zo een minuut of tien heb bewerkt is ze er volgens mij helemaal klaar voor. Ik breng mijn mond naar haar klitje en tik het zachtjes aan met het tipje van mijn tong. Serieus, als dat meisje in mijn gezicht kon ontploffen deed ze het. Met een luide kreun reageert ze op mijn aanraking van haar genotsbultje en als ik er dan steviger op inzet gaat ze helemaal los. Ik vóel bijna het vuurwerk door haar buik razen terwijl Nathy volgens mij nu álle sterretjes ziet die de kinderen vanmiddag op het plein afstaken, haar ogen zijn onnatuurlijk ver open gesperd.

Ondertussen is ze kreunend en wel steeds harder aan opa’s stropdassen om haar polsen gaan rukken, dit lijkt me wel het moment om haar los te maken. Het eerste wat Nathy daarna doet als ik haar bevrijd heb, is me aan mijn haren omhoog te trekken. Whow, oké, het is nu écht zo ver, ze wil geneukt worden. Zonder haast te maken glijd ik mijn paal weer in haar en terwijl ik haar in een traag tempo begin te neuken vouwt Nathy haar benen zo’n beetje langs haar lijf en pakt zij ze beet met haar handen onder haar knieën, maar om maar zo open mogelijk te zijn.

Niet de bestemming maar de reis

In de Tantra gaat het niet om de bestemming, het klaarkomen, maar om de reis er naartoe, het genot. Zo niet bij Nathy, inmiddels verheft zij het orgasme tot dé reis. Aan één stuk door komt ze klaar, op alle mogelijke manier stimuleert ze me om maar door te gaan. Ze trekt aan mijn haren, neemt mijn gezicht tussen haar handen om te kussen, krabt me over mijn rug, pakt mijn tegen haar lijf pompende billen vol in haar handen om ze te kneden op het ritme dat ik aanhoud, vouwt haar benen om mijn heupen, spoort me aan met haar hakken, niks is haar te gek om mijn neukende dieseltje op gang te houden.

En hoewel ik mijn zaad goed binnenboord weet te houden word ik langzaam maar zeker wel moe en vind ik het tijd worden dat Nathy haar bijdrage gaat leveren. Ik draai me zonder mijn pik uit haar te halen met haar om en als ze dan op me ligt duw ik haar omhoog tot ze op haar knieën over me heen zit. Voor haar is het de eerste keer om zo op een pik gespiesd te zijn en het is übergeil om te zien hoe ze daarin haar weg zoekt. Terwijl ze onderzoekt hoe hoog ze kan gaan zonder dat mijn paal uit haar buik floept kneed ik haar tieten en knijp ik haar tepels stijver dan stijf. Met haar ogen dicht en zachtjes kreunend beweegt Nathy zich steeds zekerder over mijn neukpaal, het is zo mooi hoe die iedere keer bijna helemaal uit haar tevoorschijn komt en dan weer in de diepte van haar gespierde hardwerkende meisjesbuik verdwijnt.

Ondertussen heeft Nathy haar handen over de mijne op haar borsten gelegd en zo, met haar ogen dicht en op allerlei manieren met elkaar verbonden galoppeert ze op me weg alsof we als paard en amazone aan zo’n Engelse heggenrace meedoen. Ik geniet hier intens van, dat ik m’n vriendinnetje en nichtje nu echt op gang heb gekregen en haar de fijne kneepjes van het lange neuken bij mag brengen. Het is nog steeds bloedheet in de kamer en al gauw zie ik hoe zich op Nathy’s lijf een waasje van zweet vormt, wat het alleen nog maar opwindender maakt om haar zo bezig te zien.

Steeds als ze haar tempo vertraagt of zich voorover wil laten vallen pak ik haar stevig beet om haar overeind te houden en geef ik met mijn handen om haar heupen opnieuw het tempo aan. En steeds weer ook pikt ze het op en wipt ze weer ijverig op me verder. Tot het echt niet meer gaat en Nathy zich plompverloren voorover laat vallen, zich tegen me aan drukt, haar tietjes plettend tegen mijn borstkas en mijn paal nog steeds in haar warme nauwe tunneltje, dat nu is stil gevallen maar waarvan ik nog wel steeds de klaarkomkrampjes voel.

Tijd om het weer over te nemen, ik draai Nathy terug op haar rug, vouw haar zo ver mogelijk open, doe opnieuw wat olijfolie op haar kutje en de omgeving daarvan, masseer haar een minuut of vijf tot ze er weer helemaal klaar voor is, steek haar dan weer aan mijn pik en neuk haar slower dan slow verder. Als ik na een tijdje zie dat Nathy begint af te haken sta ik het mezelf toe om klaar te gaan komen. Ik verhoog mijn tempo en rag me keer na keer na keer hard bij d’r naar binnen, tot ik het zaad op voel komen en me met bijna een gevoel van opluchting nog eens leeg schiet in Nathy’s binnenste.

Uitgeput trek ik het dekbed over ons heen en hoe bezweet en plakkerig we ook zijn, Nathy is direct naar dromenland en ik ga haar al gauw achterna.

Oefening baart kunst

Vanaf dit moment hoef ik Nathy amper meer aan te sporen, ze heeft nu wel door hoe fijn het is om niet alleen maar seks te hebben maar ook echt te néuken, je lang met elkaar bezig te houden en elkaar naar een level te brengen waar je alleen maar komt als je er echt voor gaat.

Als we wakker worden stappen we samen onder de douche en tot mijn verrassing en geluk neemt Nathy daar het initiatief om me in zich te krijgen. Op haar tenen staand zoent ze me onder het stromende water en zegt dan: ‘mmm, bedankt lieve Pier, dat je me ontmaagd hebt en me leert echt goed te neuken.’ Meteen daarna neemt ze mijn half stijve pik in haar rechterhand, zakt op haar knieën en in het stromende water neemt ze mijn eikel in haar mond en begint er op te sabbelen.

Er is niet veel voor nodig om mij stijf te krijgen, al snel staat mijn apparaat weer fier overeind en dat is het signaal voor Nathy om ook weer te gaan staan. Zij slaat haar armen om mijn nek, hijst zich aan me op terwijl ik haar billen ondersteun, en dan laat ze zich met een lief kreuntje over mijn neuklans zakken. Keer op keert Hijst Nathy zich aan me op en even zo vaak verdwijnt mijn paal daarna diep in haar, terwijl we onder het stromende water met onze gladde lijven tegen elkaar kronkelen en genieten van het contact wat we zo hebben.

We besluiten die nacht in het huisje van oma en opa te blijven. Ergens hebben we nog de tijd genomen om de quiche op te eten en wat te drinken, om daarna snel weer het bed in te duiken. Ik heb geen idee meer hoe vaak we wel niet aan en in elkaar hebben gezeten, er leek geen einde aan te komen en tegen de ochtend zijn we allebei alleen nog maar één bom sekshormonen, maar inmiddels ook te moe om er nog iets mee te doen.

Het is elf uur als we wakker worden en om te voorkomen dat opa en oma ons bij thuiskomst hier aantreffen ruimen we snel alles op, halen we het bed af en poetsen we de douche, waarna we hem smeren. De dagen daarna kunnen we er maar geen genoeg van krijgen, in het chalet met elkaar neuken is geen optie en daarom doen we het met elkaar op de raarste plekken. We neukten zelfs een keer in de gondel naar de Col de la Loze, toen we daar s-morgens vroeg als enigen in stonden. Ook zijn we nog een paar keer terug gegaan naar het kamertje in Albèrt zijn hut, waarna we als tegenprestatie de berg afwas voor hem wegwerkten.

Zijn we verliefd? Dat geloof ik niet echt, volgens mij zijn we gewoon nog beste vriendjes en is daar alleen maar iets bij gekomen, namelijk de seks. Behalve skaten en boarden en samen bankhangen en gamen doen we nou samen ook aan neuken met elkaar, graag en zo vaak mogelijk.

Hockeynichtje Nico wil ook wel

Je kon er natuurlijk op wachten dat het zou gaan opvallen hoe Nathy en ik aan elkaar zijn gaan klitten. Het is een paar dagen later, avond en iedereen is weg, naar een of andere toestand in het dorp. Ik had zin in een avondje alleen chillen en net als ik mezelf een beetje opgeilend naar mijn lievelingsporno op mijn tablet zit te kijken komt tot mijn verbazing Nico, ehm m’n nichtje Nicolette dus, binnen. Fuckdefuck: ‘moest jij niet mee naar het dorp?’ vraag ik een beetje bozig omdat mijn avondje alleen naar de kloten is. ‘Oh, nee hoor, ik heb wat anders te doen’ is haar antwoord, waarbij ze me lief glimlachend aankijkt.

Nicolette ploft naast me op de bank en als ze het filmpje ziet waarop een grietje keihard wordt gepaald door Michael Vegas, die altijd zo lekker ruig te keer gaat, zegt ze: jij ben echt wel seks verslaaf hé?’ Huh? Waar komt dat nou ineens vandaan?
Als Nico mijn reactie ziet zegt ze: ‘doe maar niet alsof hoor want ik weet dat Nathy en jij elkaar neuken.’ Van schrik val ik even stil, dan: ‘…jeetje, wat een kuttrut’ is mijn reactie, ‘en we zouden nog wel onze mond houden daarover.’ Nicolette grijnst breed en reageert: ‘zie je wel, heb ik ’t dus goed geraden.’

De bitch, heeft ze me erin geluisd. En meteen gaat ze door: ‘maar weet je Piertje, ik zal je niet verraden dat je m’n jongste zusje neukt, ik hou m’n mond tegen onze ouders als jij me ook helpt.’
‘…ehm, waarmee dan?’
‘Nou, ik wil ook geen maagd meer zijn…’ is het verrassende antwoord.
Ohw, nou, en ik maar denken dat ze allang neukte. Dat klusje vind ik echt niet erg, maar ik doe toch maar even of ik niet wil happen en alsof ik verder naar ’t seksfilmpje kijk. Maar ik weet allang dat ik dit zéker ga doen, want Nico is een mooie meid. Ze heeft hetzelfde donkere uiterlijk als Nathy, ze is ietsje langer, in plaats van krullen lang sluik haar.

En ze hockeyt, neuk ik ook eens een hockeymeisje. Lekker dus, maar ’t is natuurlijk wel chantage wat ze hier doet. Ik neem dus even de tijd om te reageren, omdat ik eerst wil bedenken wat ik daar aan kan doen. Nicolette zit belangstellend mee te kijken naar de porno, duidelijk in afwachting van mijn reactie. ‘Nou?’ vraagt ze dan. ‘…ehm, oké dan. Maar wel meteen nu dan, anders gaat ‘t niet door.’ Volgens mij heeft ze zich al laten opgeilen door de porno want een beetje tot mijn verbazing knikt Nico enthousiast ja. Samen lopen we de trap op en als Nicolette dan haar kamer in gaat om zich uit te kleden zet ik snel sneaky m’n cameraatje op de kast om een filmpje te maken.

Nog een nichtje op neukles

Zelf ben ik nog aangekleed als ze binnenkomt in een badjas, duidelijk nu toch wel een beetje schichtig om wat er te gebeuren staat. ‘Zal je wel voorzichtig zijn?’ vraagt ze zachtjes. Ik knik en zeg ‘ga maar liggen Nico, ‘k wil je eerst even bloot zien.’ Dat gaat een mooi totaalshot opleveren voor m’n filmpje. Als ze dan haar badjas uit doet en verlegen bloot op het bed gaat liggen word ik op staande voet, nou ja, zeg maar op staande pik geil, whow, wat is zij een weird mooi grietje. Het is alsof ik Nathy zie liggen maar dan toch weer heel anders, net iets langer, gespierde benen dankzij de hockey, ook een lekkere platte buik en een stuk kleinere tietjes maar toch ook heel mooi om te zien, klein, rond, donkere ieniemienie-tepels. Het grote verschil is dat ze een driehoekje haar boven d’r kutje heeft, hmm, weer eens wat anders.

Als ik op haar ben uitgekeken en me daarna ook uitkleed zie ik wel dat Nico me nieuwsgierig ligt te bekijken. Nou, ik gun haar een showtje en doe het rustig aan. Als ik op zijn laatst mijn boxer uittrek en mijn paal tevoorschijn veert zie ik een duidelijk reactie, ze beweegt wat met haar benen, alsof ze net íetsje steviger tegen elkaar drukt. Mmm, daar komt ze niet mee weg, die moeten straks open, of ze moet eeuwig maagd willen blijven. Ik ga naast haar liggen en nadat we eerst wat kusjes hebben gewisseld en ik haar wat heb opgevreeën door haar overal te strelen en aan te raken duik ik tussen haar benen om haar kutje glad en open te likken.

Whow, Nico d’r kutje proeft weer heel anders dan Nathy, beetje bitter bijna, ze doet me denken aan een of ander nootje waarvan ik niet op de naam kom. Nou ja, tijd om dit nootje te kraken. Ik ga op Nico liggen, wring met mijn heupen haar benen verder uit elkaar, zet mijn paal voor haar kutje en glijd een stukje naar binnen. Nico is superzenuwachtig, ik merk het aan alles en het lijkt mij het beste maar snel door te zetten, dan kan ze daarna wennen. Ik trek me weer een stukje uit haar terug en ram dan in één keer mijn paal tot aan m’n ballen in haar.

Nicolette jammert een beetje maar niet zo erg als ik had verwacht, en daarom begin ik haar meteen maar rustig te neuken, ik merk wel of ze pijn heeft of niet. Het beuk- en ramfilmpje van Michael Vegas heeft me behoorlijk opgenaaid en ik ben er ook wel weer aan toe. Ze voelt wel lekker om mijn pik, ook weer zo’n strak nog ongebruikt kutje, mjam, boffen met mijn nichtjes. Omdat Nico niet protesteert neuk ik haar steeds harder en al gauw moet ik de eerste keer mijn zaad kwijt. Dat is geen probleem want daarna houd ik het langer vol en kan ik Nico meer aan haar trekken laten.

Ik kom even tot rust en als ik zo met mijn paal diep in haar begraven zit pak ik mijn phone, even nog een plaatje maken om zeker te weten dat dit meisje me niet blijft kutten met haar chantage. Leunend op één arm maak ik een ussie, waarop duidelijk te zien is hoe ik op Nicolette lig en mijn pik in haar kutje heb zitten. Verzekering noemen ze dit, zo nodig kan ik dit later nog wel eens gebruiken.

Het valt me op hoe stil Nico zich onder me houdt en daarom draai ik me met haar om, tot ze op me zit. Ik knijp haar een keer stevig in haar tietjes en het is net alsof ik daarmee de ‘aanknop’ heb gevonden want nu eindelijk komt ze op gang. ‘Doet ’t nog pijn?’ vraag ik. Nico schudt van nee en al gauw heeft ze een lekker wiptempo te pakken en geil om te zien hoe ze langzaam maar zeker zichzelf naar een hoogtepunt neukt. Ik stimuleer haar door met mijn bekken tegen te duwen en haar tietjes flink te bewerken, kneden, knijpen, mepjes erop, ik zie dat het haar opwindt en dat ze daardoor steeds losser wordt.

Familieberaad

Dit is niet te geloven, net op het moment dat Nico klaar begint te komen wordt de deur van m’n kamer open geragt door Nathy die nog voordat ze binnen is vraagt of ik ook zin heb in… Ze valt stil als ze Nico op me ziet wippen, die niet kan stoppen omdat ze midden in haar orgasme zit. ‘Tjesses, kut-Nico’ gilt Nathy als tot haar doordringt wat haar zus daar op me zit te doen. Ze struint op m’n bed af en sleurt in één heftige beweging haar zus van mijn pik af. ‘Altijd wil jij hebben wat ík heb’ gilt Nathy terwijl ze Nico zo’n beetje aan haar haren van het bed aftrekt, ze auwauwt van de pijn.

En ja hoor, daar is Charlotte dus ook, die wereldvreemde tante die even oud is als ik en waar ik nul-komma-nul feelings bij heb. Ze staat totaal overdonderd in de deuropening te kijken als ze mij naakt op het bed ziet liggen, mijn paal glinsterend in vol ornaat en haar zussen in een bitchfight verwikkeld ziet, de een bloot, de ander aangekleed. Echt, dit loopt gierend uit de klauwen, ik sprint het bed uit, trek Charlotte de kamer in en pleur de deur dicht. Voor je het weet staan hier alle papa’s en mama’s en misschien ook nog oma te koekeloeren…

Omdat het gekrakeel op de grond maar doorgaat roep ik hard: ‘oké meiden, kappen! Familieberaad.’ Onze moeders roepen dat altijd als er gedoe is, dan moeten onze beide families bij elkaar komen voor familieberaad.
‘Waar zijn onze ouders en oma?’ vraag ik. ‘Ja,’bitcht Nathy, nog erg boos, ‘ daar kwam ik nou net voor, ze zijn na afloop naar oma en opa Dorp gegaan, om wat spelletjes te doen. Ze stuurden Charlotte en mij om ’30 seconds’ en jullie op te halen. Wisten wij veel dat jullie meteen op elkaar zouden springen.’ Ik grijns breed, wat een lekker pittig ding. Maar verder ben ik hier wel blij mee, de ouwelui niet thuis, dus hebben ze niks gehoord van dat kabaal hier.

‘Oké, ga maar terug en zeg dat ik niet kom, al in bed lig.’
Nico meteen d’r overheen: ‘ja en ik ook.’
En Nathy: ‘jaja, denk maar niet dat ik gek ben, en jullie dan meteen weer doorgaan met neuken. Ik blijf ook thuis want nou toch iedereen het weet wil ik ook.’ Zo zeg, kleine meisjes worden groot.
‘Ga jij het dan zeggen, Charlotte?’ vraag ik. ‘Nee, want ik wil ook wel’ is haar bizarre antwoord. En meteen pakt ze haar phone en appt dat iedereen moe is en al in bed ligt.

Wat op zich wel klopt, want we zitten met zijn allen op mijn bed, Nico en ik nog steeds bloot, Nathy en Charlotte in de kleren. Maar niet lang meer, want juist op dat moment begint Nathy zich uit te kleden, Charlotte wil niet achterblijven en ook bij haar gaat alles uit.
Ik kan mijn ogen niet geloven, altijd waren mijn nichtjes heel preuts tegenover mij en moet je ze nou zien, zit ik met drie blote donkerharige schoonheden op mijn bed.

‘En nou dames, Wat gaan we nou verder doen?’

Fijn dat je mijn verhaal leest, ThnX! Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10872 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Vuurwerk met nichtjes (3)”

  1. Heerlijk voor jou en je nichtjes dat je elkaar mag verwennen. Zo blijft het in de familie zonder enig familieberaad. Nu nog Charlotte een flinke beurt geven dan is ook zij haar preutserigheid en haar vliesje kwijt. Je kan dan weer van vorenaf beginnen, geluksvogel.
    Lees ik graag in de vervolgdelen.

Plaats een reactie