BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 6

Rebecca wordt betrapt“Veel plezier bij de voetbal!” roept Rebecca vanuit de keuken. Haar man snelt nog even de keuken in om haar een kusje op de wang te geven voordat hij vertrekt. Zonder dat ze het bewust doorheeft, slaakt Rebecca een zucht van opluchting. Ze droogt de laatste borden af en kijkt naar de klok.

De jonge huisvrouw heeft nog maar twintig minuten voordat Mohammed komt. Ze heeft hem bij haar thuis uitgenodigd. Ze hebben wat te vieren; nadat ze hem maandenlang heeft begeleid, heeft de Marokkaanse jongen uiteindelijk met ruime voldoendes zijn eindexamens gehaald, zelfs op de vakken waar hij moeite mee had. Rebecca wordt al trots als ze eraan denkt.

Ook al weet ze dat ze er een enorm risico mee loopt, heeft ze toch besloten om hem bij haar thuis uit te nodigen. Ze konden überhaupt niet bij hem thuis afspreken. Daarom had Rebecca besloten om Mohammed een half uur nadat haar man naar de voetbal zou gaan uit te nodigen, zodat hun wegen elkaar in ieder geval niet zouden kruisen. Als haar man erachter zou komen dat ze de jongen die hij al maandenlang onderuit praat bij hen thuis uit heeft genodigd, zou hij woest zijn. Niet dat dat haar wat uitmaakt, maar ze wil wel vermijden dat hij hun geheimpje ontdekt.

De vlinders razen door haar buik terwijl Rebecca de trap oploopt. Zodra ze in de slaapkamer staat, trekt ze haar kleren uit. Ze bekijkt in de spiegel haar lichaam. Haar borsten, haar billen, haar buikje… Hoewel ze niet snapt wat Mohammed in haar ziet, heeft ze er wel voor gezorgd dat ze zich steeds beter in haar vel voelt en steeds beter ziet waarom hij haar zo aantrekkelijk zou kunnen vinden. Ze smelt al bij de gedachte van de blik in Mohammeds ogen wanneer hij haar naakt ziet. Om het nog een beetje degelijk te houden, trekt ze nog wel een badjas aan voordat ze weer naar beneden gaat.

In de woonkamer trekt Rebecca de gordijnen dicht. Iets vroeger dan normaal, maar ze wil absoluut geen pottenkijkers. Wanneer ze op de bank zit, merkt ze dat ze de televisie niet eens aanzet. In plaats daarvan kijkt ze de seconden weg op de klok. Ze kan niet wachten tot Mohammed komt!

Ook al is het het enige waar ze op wacht, schrikt Rebecca toch op wanneer ze de deurbel hoort. Ze beseft dat het toch een heel stuk spannender is wanneer ze de jongen in haar eigen huis ontvangt. Desalniettemin loopt ze met een glimlach van oor tot oor naar de voordeur. Ze laat Mohammed binnen en duwt snel de deur achter hem dicht. Ze is blij dat hij er is, maar de hele buurt hoeft het niet te weten.

Mohammed bekijkt Rebecca van top tot teen. “Was je je nog aan het klaarmaken?” vraagt hij met een bewonderende blik in zijn ogen. Rebecca gniffelt. “Ik was al klaar”, verzekert de jonge huisvrouw hem terwijl ze haar badjas iets open laat vallen voor hem. De jonge Marokkaan krijgt een grijns van oor tot oor op zijn gezicht wanneer hij beseft dat Rebecca niks anders draagt dan de badjas. Hij slaat zijn armen om haar heen, tongzoent haar, en drukt haar tegen zich aan. Rebecca beantwoordt zijn tongzoen gulzig. Ze wil zich volledig aan de jongen overgeven.

“Zullen we maar meteen naar de slaapkamer gaan, dan?” stelt Mohammed lachend voor. Rebecca gniffelt en schudt haar hoofd. “Nou, laten we eerst maar een drankje doen. We hebben wel wat te vieren, hè!” Zowel Rebecca als Mohammed zouden zomaar vergeten waarom ze hebben afgesproken terwijl ze elkaar vasthouden. “Nou, vooruit dan, juf!” schikt de Marokkaanse jongen in.

“Maak jij het jezelf maar even gemakkelijk, dan pak ik even wat te drinken”, stelt Rebecca voor. “Is goed.” Mohammed gaat op de bank zitten en kijkt de jonge huisvrouw met een glimlach na, tot ze de keuken in verdwijnt. Rebecca haalt een fles prosecco uit de kast die ze stiekem bij de weekboodschappen heeft gehaald en twee glazen. Hoewel ze haar best heeft gedaan om de fles te verstoppen, bedenkt ze dat haar man het waarschijnlijk toch niet op was gevallen. Als ze de boel netjes opruimt wanneer Mohammed weg is, zou hij zelfs niet eens doorhebben dat de jongen bij hen thuis is geweest…

“Op je goede uitslag!” zegt Rebecca met haar glaasje hoog wanneer ze voor hen allebei heeft ingeschonken. Mohammed klinkt zijn glas voorzichtig tegen die van haar terwijl hij nadrukkelijk oogcontact met haar maakt. “Anders is het zeven jaar slechte seks!” grapt Mohammed. Rebecca lacht hardop. Ze kruipt tegen hem aan. “Nou, volgens mij hoef ik daar met jou me geen zorgen om te maken.” Ze kijkt recht in zijn bruine ogen. Ze wordt als een magneet naar hem toe getrokken. Hoewel ze eigenlijk rustig aan wil beginnen, kan ze zich niet inhouden om hem te zoenen.

Tijdens het zoenen reiken zowel Mohammed als Rebecca naar de tafel om hun glazen neer te zetten voordat ze zich volledig op elkaar storten. “Nou, dat drankje duurde lang”, merkt Mohammed gniffelend op. De jonge huisvrouw geeft hem een plaagstoot en zoent hem weer. Hij slaat zijn arm om haar heen en trekt hem dicht tegen zich aan.

Mohammed schuift Rebecca’s badjas open en legt zijn hand op haar borst. Hij kneedt hem zachtjes, wat Rebecca doet kreunen in zijn mond. Haar tepel reageert al snel op zijn aanraking en prikt tegen zijn handpalm aan.

Wanneer Mohammed zijn hand verder naar beneden wil leggen, legt Rebecca haar hand op die van hem. De Marokkaanse jongen kijkt haar verbaasd aan. Ze schudt haar hoofd en gniffelt. “Jij hebt wat te vieren, hè”, merkt ze op. “Klopt, maar ik had het niet zonder jou gekund.” De jonge huisvrouw kijkt hem vertederd aan. Ze kust hem en schuift van de bank af, tussen zijn benen. “Ik wil jou eerst verwennen”, besluit ze. Mohammed haalt een hand door haar bruine krullen en glimlacht naar haar. “Verwen me dan maar lekker, juf.”

Rebecca haakt haar vingers achter Mohammeds trainingsbroek en onderbroek. Wanneer de Marokkaanse jongen zijn heupen van de bank af duwt, trekt ze zijn broek over zijn knieën. Ze kijkt verlekkerd naar Mohammeds pik, die al halfstijf klaar staat voor haar. “Is die voor mij?” vraagt Rebecca gniffelend. Mohammed kijkt haar aan met een verliefde blik. Hij haalt een hand door haar bruine krullen en leidt haar hoofd naar zijn pik toe. “Die is helemaal voor jou, schatje, pijp me maar.” Rebecca knijpt met haar ogen. Het valt haar op dat hij haar voor het eerst ‘schatje’ noemt in plaats van ‘juf’. Ze vindt het niet verkeerd.

Terwijl ze diep in Mohammeds ogen kijkt, sluit ze haar vingers om zijn pik en geeft ze hem kusjes op zijn eikel. Na een tijdje likt ze erover. Ze proeft zijn voorvocht en besluit om haar lippen om zijn eikel te sluiten. De tevreden blik in Mohammeds ogen moedigt de jonge huisvrouw aan om hem zo goed als ze kan te verwennen. Ze trekt hem af terwijl ze met haar tong en lippen er alles aan doet om zijn besneden eikel te strelen. Onwillekeurig bedenkt ze dat een besneden eikel een stuk makkelijker is om te verwennen.

“Wat doe je dat heerlijk, schatje… Zo mag je het nog veel vaker doen”, verzucht de Marokkaanse jongen. Rebecca gniffelt. Ze laat zijn eikel even uit haar mond glippen. “Het is gewoon fijn om jou zo te zien genieten, lieverd”, zegt ze. De ‘lieverd’ floept eruit, maar ze vindt het niet verkeerd klinken. Aan Mohammeds blik ziet Rebecca dat hij haar woordkeus ook doorheeft. Hij drukt haar hoofd weer naar zijn kruis toe. Meer aanmoediging heeft de jonge huisvrouw niet nodig om hem verder te pijpen.

De jonge huisvrouw houdt onverstoorbaar oogcontact met de jongen terwijl ze zijn pik loslaat en hem steeds dieper in haar mond neemt. Vol trots laat ze zijn pik langzaam dieper haar mond in glijden, tot ze hem tegen haar huig voelt drukken. “Zo lekker”, verzucht Mohammed. Rebecca gniffelt. Dat is voor haar het teken om hem nog dieper te nemen. Met het nodige geproest drukt ze zijn pik haar keel in. Hoewel het haar de nodige moeite kost om haar kokhalsreflex in te houden, is de tevreden blik in Mohammeds ogen het waard. Wanneer ze hem weer uit haar keel laat glijden, heeft ze tranende ogen.

“Ga jij maar eens op de bank, schatje”, stelt de Marokkaanse jongen voor. Nog voordat Rebecca zelf kan bewegen, trekt hij haar al aan zijn oksels de bank op. Ze voelt zich als was in zijn handen, ze laat zich gewillig door hem neerzetten hoe hij wil.

Zodra Rebecca comfortabel op de bank zit, schuift Mohammed er vanaf. “Wat ga je…”, begint de jonge huisvrouw, totdat ze ziet dat Mohammed tussen haar benen gaat zitten. Het is haar beurt om haar hand door zijn haren te halen en zijn hoofd te strelen. “Dat hoeft toch niet”, stelt ze hem gerust. Mohammed glimlacht naar haar. “Zeker wel, lekker ding. Ontspan maar.”

Rebecca hapt naar adem wanneer de jonge Marokkaan zijn lippen op haar kutje drukt. “Je hebt zo’n lekker kutje”, merkt hij op. De jonge huisvrouw glimlacht naar hem. Ze geniet van het gevoel van zijn hete adem op haar kutje voordat hij haar schaamlipjes weer kust. Ze zucht van genot wanneer hij haar begint te beffen. “Ooh Mohammed… je likt me zo lekker…”

Terwijl Mohammed haar kutje verwent, grijpt Rebecca naar haar borsten om ze te kneden. Onbewust knijpt ze in haar tepels in trekt ze eraan. Ze ziet de blik in Mohammeds ogen en weet dat hij dat ook met haar gaat doen. Ze glimlacht naar hem. “Vind je mijn borsten mooi, Mohammed?” De jonge Marokkaan humt instemmend terwijl hij haar onverbiddelijk door blijft likken. “Ze zijn helemaal van jou… Ik ben helemaal van jou, liefje”, hoort ze zichzelf zeggen. “Ja, ben je van mij?” vraagt Mohammed met een grijns van oor tot oor. “Mmh ja Mohammed… ik ben van jou…”

Het duurt niet lang voordat Rebecca haar orgasme voelt opwellen. “Oh schatje… lik me klaar…”, smeekt ze. Mohammed geeft gewillig gehoor aan haar smeekbede. Vol enthousiasme bewerkt hij haar klitje met het puntje van zijn tong terwijl hij zijn wijsvinger en middelvinger in haar grotje steekt. “O ja, Mohammed…”, verzucht de jonge huisvrouw.

Rebecca hapt naar adem, ze voelt haar hele lichaam aanspannen, ze weet dat het een kwestie van tijd is voordat ze klaar gaat komen. “Oh schatje ik ga komen”, verzucht ze. De blik in Mohammeds ogen moedigt haar aan om zich volledig te laten gaan. “OOH SCHATJE!” kermt ze uit wanneer haar orgasme haar volledig overspoelt. Stuiptrekkend komt ze klaar op Mohammeds vingers en tong. “OOH JA!” De jonge Marokkaan gaat onverbiddelijk door, hij rekt haar orgasme zo lang uit als hij kan. Rebecca laat zich volledig gaan, ze kan niet herinneren dat ze ooit zo lekker klaar is gekomen.

Wanneer Rebecca’s orgasme langzaam weg ebt, kijkt ze Mohammed aan met een verliefde blik in haar ogen. Ze weet dat hij haar bij laat komen voordat hij verder met haar gaat. “Wat kan jij dat lekker…” Mohammed gniffelt zelfingenomen. “Je verdient het, schatje”, kaatst hij terug.

Nog voordat Mohammed het initiatief weer kan nemen, besluit Rebecca om zijn handen te pakken en hem naar zich toe te trekken. Ze heeft donders goed door dat hij zelf de bank op kruipt, terwijl hij haar de bank op heeft getrokken. Hij is zo veel sterker en ze beseft dat ze zich gewillig door hem laat neerzetten zoals hij wil. Wanneer Mohammed over haar heen zit, pakt ze zijn pik met haar ene hand vast om hem af te trekken. Met haar andere hand pakt ze zijn nek om zijn hoofd naar haar hoofd toe te trekken. Vol passie tongzoent ze met de Marokkaanse jongen. Ondertussen pakt hij haar borsten om ze te kneden. De jonge huisvrouw kreunt in zijn mond.

“Schatje”, fluistert de jonge huisvrouw in Mohammeds oor. “Ja?” “Ik wil je lekkere dikke pik in me voelen”, smeekt ze. De jonge Marokkaan gniffelt zelfingenomen. “Ja? Wil je dat zo graag?” “Jaaa”, antwoordt ze enthousiast. “Dan ga je hem krijgen, lekker ding.”

Mohammed stapt van de bank af. Hij trekt Rebecca naar zich toe, zodat haar billen op de rand van de bank zitten. Hij zet zijn eikel tegen haar lipjes aan. Rebecca gniffelt. “Mmh, geef me je lekkere dikke pik schatje, alsjeblieft, geef hem me”, smeekt ze. “Wil je hem zo graag?” vraagt Mohammed plagend terwijl hij zijn eikel over haar schaamlipjes haalt. “Jaaa, ik wil je zo graag in me voelen, alsjeblieft…” “Zeg dat je van mij bent.” “Ooh Mohammed ik ben van jou schatje, neuk me nou alsjeblieft…”

Met een dikke grijns op zijn gezicht zet Mohammed zijn eikel tegen de ingang van haar grotje. Plagend langzaam drukt hij hem haar kutje in. “Jaaa”, verzucht Rebecca. “Je hebt zo’n lekker kutje, schatje… Speel maar met je lekkere tieten voor me.” De jonge huisvrouw grijnst naar Mohammed. Gewillig pakt ze haar borsten vast en kneedt ze voor hem. “Neuk me met je lekkere pik, schatje”, moedigt ze hem aan. De jonge Marokkaan heeft de aanmoediging niet nodig om haar met iedere stoot harder te neuken. “O ja, o ja”, verzucht de jonge huisvrouw.

“Mohammed? Mag ik nog een keer komen?” vraagt Rebecca met grote ogen. Mohammed grijnst. “Wat heb je ervoor over?” kaatst de jonge Marokkaan terug zonder erover na te hoeven denken. “Alles… alles…” antwoordt de jonge huisvrouw buiten zinnen. “Ik wil dat jij van mij bent…” “Jaaa…” “Dat ik met je kan neuken waar ik wil…” “Jaaa…” “Wanneer ik wil…” “Jaaa…” “Zeg het en je mag komen, schatje.” “Ooh Mohammed… ik ben… van jou… je mag me… neuken… waar je wil… wanneer je wil… ik ben… helemaal… van jou…”, smeekt Rebecca. Mohammed kijkt haar met een tevreden glimlach aan. “Heel goed, schatje, kom maar.”

Rebecca reikt naar haar klitje. Haar vingers flitsen over haar klitje terwijl Mohammed haar onverbiddelijk door blijft neuken. “Kom maar, schatje, kom maar…”, moedigt de jongen haar aan. Ze kijkt hem met grote ogen aan en knikt. “Ik kom, ik kom, ik…” Haar mond valt open. “OOHW!” kermt ze uit vanuit het diepste van haar keel. Ze trekt de Marokkaanse jongen naar haar toe om hem te zoenen. Ze kreunt haar orgasme uit in zijn mond. “MMH!” Ondertussen blijft Mohammed haar onverstoorbaar door neuken.

Rebecca vindt het heerlijk hoe de jongen ervoor zorgt dat ze klaar blijft komen. Hoewel ze hem heeft toegezegd dat ze van hem is omdat ze zo graag klaar wilde komen, wil ze ook echt dat Mohammed haar zo vaak als hij wil neukt!

Langzaam komt Rebecca weer bij zinnen. Het valt haar dan pas op dat Mohammed ook met langere, langzamere stoten haar neukt. “Ooh lieverd… je neukt me zo lekker…” Mohammed grijnst naar haar. “Ik meende wat ik zei… je mag me zo vaak neuken als je wilt, lekker ding.” Mohammed leunt naar haar toe om haar weer te zoenen. “Graag.”

“Mohammed? Mag ik bovenop?” De jonge Marokkaan kijkt haar met een grijns aan. Ze beseft dat ze hem wel erg vaak om toestemming vraagt. Ook al weet ze dat hij het haar hoe dan ook zou gunnen, merkt ze dat ze het spannend vindt om zich zo onderdanig naar de jongen toe op te stellen. Ze beseft dat ze eigenlijk wel graag wil dat hij alles voor haar bepaalt, dat hij de touwtjes in handen heeft en dat het enige wat zij wil, is dat zij alleen maar de touwtjes los hoeft te laten en hoeft te doen wat hij van haar vraagt. Mohammed lijkt haar gedachten te lezen. Hij knikt. “Ja, lekker ding, jij mag bovenop.”

Mohammed rolt op de bank en kijkt de jonge huisvrouw met een grijns van oor tot oor aan. “Kom maar, ga maar lekker op mijn pik zitten”, moedigt hij haar aan. Rebecca grijnst terug. Ze pakt zijn pik vast en trekt hem af terwijl ze schrijlings over hem heen gaat zitten. Ze kust hem. “Ik wil niks liever”, verzekert ze hem. Ze zet zijn pik tegen de ingang van haar kutje.

Met een gelukzalige kreun laat ze zich over zijn pik zakken. “Ooh Mohammed… je pik is zo lekker…” Ze leunt over hem heen om hem te zoenen. Heel bewust drukt ze haar borsten tegen zijn borst aan. Ondertussen voelt ze hoe de jonge Marokkaan zijn handen onder haar billen legt. Hij geeft haar een paar klappen op haar billen. De jonge huisvrouw kijkt hem met een ondeugende blik aan. “Ben ik zo stout?” vraagt ze gniffelend. “Zeker niet, je bent heel braaf, schatje…”, verzekert ze hem, “maar je hebt gewoon zulke lekkere billen.” “Die zijn ook van jou”, stelt ze hem gerust voordat ze zich weer op hem stort.

Ondanks dat Mohammed zijn handen onder haar billen heeft, laat hij haar het tempo bepalen waarop zij hem berijdt. Rebecca geniet volop terwijl ze met haar heupen over zijn schoot schuurt, ze voelt hoe zijn pik alle juiste plekjes in haar kutje raakt. “Owh schatje… je hebt zo’n lekkere pik…” “Geniet er maar van”, moedigt de jongen haar aan.

Terwijl ze de jongen berijdt, voelt Rebecca zijn pik in haar kutje schokken. Ze kijkt hem met een gelukzalige glimlach aan. “Ga je zo komen?” vraagt ze hem. Mohammed kijkt hem met een bijna betrapte blik aan. “Ja.” “Ik wil je… in me… voelen spuiten… alsjeblieft?” vraagt ze poeslief. De Marokkaanse jongen grijnst. “Zeg het maar, hoe graag je het wilt.” Rebecca kijkt hem aan met een duivelse grijns. Zij weet net zo goed als hij dat hij zijn orgasme niet meer uit kan stellen. Zij weet dat ze het niet eens hoeft te vragen. Als ze hem zo blijft berijden, gaat hij hoe dan ook klaarkomen. Toch gaat ze maar wat graag in op zijn eis. “Mmh… Mohammed… spuit me vol… ik wil je zaad… diep in me… voelen spuiten…”, smeekt ze hem terwijl ze met haar borsten speelt voor hem. Ze houdt haar borsten omhoog en knijpt in haar tepels omdat ze weet hoe lekker hij het vindt.

“Ooh schatje… ik ga komen…” “Spuit maar, spuit maar”, moedigt de jonge huisvrouw hem aan. Grommend vanuit het diepste van zijn keel kondigt Mohammed zijn orgasme aan. Met iedere keer dat hij een klodder sperma haar kutje in spuit, stoot hij omhoog. “SPUIT ME VOL!” schreeuwt Rebecca buiten zinnen. Ze pakt zijn handen en legt ze op haar borsten. Hardhandig kneedt hij ze. “SPUIT ME VOL, SCHATJE!”

Terwijl Rebecca haar minnaar nog diep in haar voelt spuiten, ziet ze de deur naar de gang open zwaaien. “WAAR BEN JIJ IN GODSNAAM MEE BEZIG?!” hoort ze haar man roepen. Rebecca kijkt Krijn met grote ogen aan. Ze kan wel door de grond zakken! Ook al geniet ze met volle teugen van Mohammeds sperma dat hij nog steeds diep in haar spuit, ze weet dat ze betrapt is. In een flits komt het besef binnen dat dit het einde betekent.

Nog voordat de jonge huisvrouw kan reageren op haar man, draait Mohammed zijn hoofd om naar Krijn te kijken, terwijl hij nog in haar zit. “LAAT HAAR MET RUST MAN!” blaft hij terug. Krijn lijkt terug te schrikken van de reactie. “Godverdomme man, je vrouw heeft eindelijk lekkere seks, ze geniet eindelijk weer, ze wordt eindelijk weer een keer door een échte man gewaardeerd en dat zou jij van haar afpakken?” Rebecca blijft stil. Ze ziet dat het binnenkomt bij Krijn. Ondertussen voelt ze hoe Mohammeds pik langzaam slap wordt. Ze slaat haar handen over haar borsten en kruipt van hem af. Ze kan alleen maar toekijken.

“Is… is dat waar?” vraagt Krijn met grote ogen aan Rebecca. Het is nu of nooit, denkt ze. “Hij heeft gelijk, Krijn. Mohammed waardeert me tenminste, hij zorgt er tenminste voor dat ik ook geniet van seks. Weet je… eigenlijk wil ik alleen nog maar hem…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 16481 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 6”

  1. Eindelijk weet haar man ervan en kan ze hem kleineren, omdat Mohammed veel beter is en veel groter geschapen.
    Ze kan hem zelfs omdat hij geil word van haar en haar minnaar te zien, Mohammeds zaad uit haar kut laten likken. Vanaf nu veranderd er heel wat ten huize daar en wordt de minnaar de hengst in huis en Krijn kan hen bedienen, terwijl Mohammed haar overal kan pakken waar hij maar wil en ze zijn teefje word, Ze kunnen zelfs krijn op de uitkijk zetten om niet betrapt te worden als ze in het openbaar willen neuken ergens. Krijn krijgt een stijve als hij die twee bezig ziet achter zijn rug om elkaar strelen en tongen terwijl hij stiekem kan gluren naar hen in de woonkamer. Hij pakt ze zelfs met familie in huis, terwijl ze het niet zien!

Plaats een reactie