BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wie is de baas thuis?

Ton racete naar huis. Hij had eigenlijk terug naar kantoor gemoeten maar er was zoveel gebeurd met die zwaar uitgelopen lunch. En dan zn vrouw, Eva , die dringend belde. Wat wist ze? Wat wist ze dat hij wist? Hoe zou ze er bij zitten, wist ze dat hij nu ook echt direct naar huis kwam? Zie voorgaande verhalen hier in Gertibaldi. Onderweg zat Ton zich al heftig op te winden. Boos omdat ze hem bedonderde, boos dat ze misschien wel meer wist dan hij zou willen. Boos dat ze hem belde en min of meer ontboden had. Geil door dat hij haar had horen kreunen en klaarkomen. Geil omdat ze gewoon een lekker wijf is. Sterk omdat hij haar weleens even de les zou lezen. Met gierende banden reed hij de straat in. Hyper stormde hij t huis binnen. Met een rode kop van woede stapte hij de woonkamer binnen. Zo zeg, weet jij verdomme wel hoe lang ik al lig te wachten? was t eerste wat hij naar zn kop kreeg van zn vrouw.

Eva lag op de bank. Kussentje onder haar kont. Vingers in haar kale kut. Ton was direct de weg kwijt. Hij moest even innemen wat er gebeurde. Normaal was Eva de kuise en vrome dame die zich ook zo kleedde. Ze zou zo passen in een film over gereformeerde huisvrouwen van 1960. En nu lag ze daar wijdbeens op hem te wachten. Met haar vingers in haar grotje, de kutflappen rood, en Ton wist wel hoe dat kwam. Hij was nog zo van plan geweest haar op haar plek te zetten maar was nu echt even uit het veld geslagen. Nou sta daar niet zo stom te staren, ging Eva verder, op je knieen en maak mij eens lekker schoon, commandeerde ze. Ton keek sprakeloos naar haar pruim en zag er langzaam een witte drap uit stromen. En hij wist wat t was en hoe t daar was gekomen. Tegen zijn wil in begon zijn lul te reageren en binnen 10 seconden nam zijn lust het over van zijn verstand. Als in trance kroop hij tussen de dijen van zijn vrouw. Hij zag nu ook de rode afdruk van een hand op haar kont. Verdomde hoer, dacht hij. Maar dat maakte hem alleen maar geiler.

Eva trok hem aan zijn haar nu strak in haar natte kruis. Nat van sperma proefde Ton direct. Even aarzelde hij maar zag nu voor zich hoe zijn vrouw geneukt was door een andere man. Verdomme voor zover hij wist door zijn eigen vader. En met dat begin Ton overijverig aan de kut te likken. Stak zijn tong diep in haar schede en lepelde zo veel mogelijk zaad uit haar getrouwde poes. Eva lag te kronkelen en reed wild tegen zijn gezicht op. Zijn neus verdween in haar overspelige flamoes en even moest hij naar adem happen. Direct trok Eva hem weer in haar kut. Ton slurpte de mix van Evas geil en de sperma. Zijn tong gleed van haar kont naar haar clit. Hij zoog en likte haar clit alsof hij een kleine pik pijpte. Snikkend kwam Eva klaar met een geweldige squirt. Recht in Tons gezicht. Een beetje in Tons mond en hij dronk het alsof het champagne was. Maar meeste droop over zn shirt en jeans. Eva duwde hem opzij en ging nu op haar knieen op de bank. Haar heerlijke kont omhoog. Ze trok haar billen open waardoor haar gleuf en kleine sterretje zichtbaar werden. Beide stonden uitnodigend open.

Kom mietje, neuk het vrouwtje, hijgde ze. Nu had Ton gewild dat hij nog zo een blauw pilletje had gehad. Hij was vandaag al meerdere keren klaargekomen en net nu weigerde zijn pik in de houding te gaan staan. Eva keek letterlijk op hem neer: wat ben jij toch een sissy he! zei ze bijna hatelijk. Daarom heb ik af en toe een echte man nodig. Ik ga me douchen, haal jij maar snel wat bij de chinees, zei ze. Ho wacht even, begon Ton. Eerst wil ik weten met wie jij vanmiddag was! hij had zijn stem verheft. Zeg ik niet ventje, kreeg hij als antwoord. Ik weet wie het was verdomme, vervolgde Ton, maar ik wil het jou horen zeggen vuile slet! Okay , luister, Eva sprak nu heel rustig alsof ze les aan het geven was: ik mag dat niet zeggen van mijn lekkere Bull. Nog niet. En zijn wil geschied. In een hotel, ons bed, de auto, anywhere ! En Eva keek Ton uitdagend aan. En pas op hoe je tegen me praat want respect vind onze Bull belangrijk. En met dat duwde ze Ton weg. En nu snel eten halen!

Ton had hier geen antwoord op, dit had hij van haar nooit verwacht. Hij stond op en wilde zich even wassen, zn gezicht droop nog van het geil uit de kut van zn vrouw. Zijn shirt was nat en je kon duidelijk ruiken waarvan. Maar Eva stuurde hem zo weg, ongewassen en ruikend naar sex. Ton liet zich wegsturen. Toen hij met menu nummer 39 thuis kwam stond Eva te strijken in de keuken. Haar haar in een knotje. Hoogsluitende jurk tot over haar knieen, dikke HEMA nylons, schort voor. En er werd niet meer over de dag gesproken. Bijna twee weken gingen zo voorbij waarbij ze een beetje om elkaar heen draaide. Het was gewoon gezellig en goed zolang het onderwerp sex maar niet op tafel kwam. Zaterdagmiddag, Tons ouders komen voor de gezelligheid eten, Tessa is ook thuis. Speciaal voor deze gelegenheid had Ton een speciale whisky in huis gehaald voor zn vader en hem. En voor de dames een best dure wijn. De wijn moest al voor het eten geproefd worden. Ton ging de keuken in om de wijn vast te openen en op temp te laten komen en wat hapjes te maken.

Opeens voelde hij hoe hij van achteren werd omhelst. Door de zachte maar stevige tietjes die in zijn rug werden geduwd wist hij dat het Tessa was. Tja Eva zou dat nooit doen, helaas. Tessa wreef plagend over zijn tepels en slanke handen gleden naar zijn kruis. Tessa, schatje pas op gekkie, straks komt iemand hier binnen, zei Ton met spijt in zijn stem. Hoezo? vroeg Tessa met een big smile, vind je het niet lekker dan? En ze wreef haar tieten strakker tegen haar vaders rug en haar vingertjes begonnen aan zijn gulp te friemelen. Shit Tessa, je maakt me gek! Hijgde Ton nu. En Tessa wist dat hij geen nee zou zeggen toen ze zijn riem los peuterde. Stak haar hand in zn broek en omvatte zijn de nu snel dikker wordende pik. Ze gaf er een paar rukjes aan maar toen raakte Ton toch wel in paniek en hij draaide zich weg. Begon net zn broek dicht te doen toen Eva binnen stapte. Alles okay hier, vroeg ze. Of zal ik even helpen met worst snijden ofzo? Ze leek niks gezien te hebben.Ton zei dat hij bijna klaar was en stuurde Eva en Tessa weer weg met glazen en de wijn.

Nog net voor ze weg liep gaf Tessa hem een heerlijke tongzoen en fluisterde in zijn oor dat ze vannacht bleef slapen. Na de wijnproeverij verdwenen Eva en Tessa de keuken in om de maaltijd te bereiden. En die was overheerlijk, zoals altijd. Ton had het wat benauwd tijdens het eten want Tessa, die recht tegenover hem zat, hield niet op met teasen. Wat begon met voetje vrijen werd ineens haar tenen die zijn ballen masseerden. Ton had het echt spaans benauwd. En Tessa genoot duidelijk van het spel: haar tepels staken bijna door de stof van haar blouse heen. Zag dan niemand dat? vroeg Ton zich af. Dat was weer lekker meiden, complimenteerde Tons moeder de dames. Kom Ton, zij hebben gekookt, dan ruimen wij even alles op. En zo stond even later met zijn moeder de keuken op te ruimen en de vaat te verzorgen. Tons vader verscheen met een grote grijns in de deuropening. Toen hij Tons blik had, haalde hij iets uit zijn broekzak. Iets roods. En hoe verder het uit zijn zak kwam, hoe duidelijker te zien was wat het was. Het was Evas slip. Ton had vanmorgen gezien dat ze dat setje aandeed. Hij vroeg zich toen nog af of hij vanavond een lucky night zou hebben. Maar nu stond zijn vader ermee te zwaaien.

Een snelle blik naar zijn moeder en hij zag dat die nog steeds met haar rug naar de deur stond. Zijn vader snoof aan het kruis van de slip en likte er aan. Toen draaide hij zich om en verdween weer naar de kamer. Ton weer compleet in verwarring. Ergens tussen jaloers, kwaad en ronduit opgewonden. De keuken was opgeruimd. Kom schat, we gaan naar huis, sprak zijn moeder tegen haar man, de wijn is beetje naar mijn kop gestegen. Ik wil liggen. Sorry hoor allemaal maar ik kan nu eenmaal niet goed tegen alcohol. Tons vader keek beetje verontwaardigd. Ja hallo zeg, Ton heeft speciale whisky gekocht. Die wil ik wel eerst even rustig proeven hoor. Nou uhh dan neem je die fles toch lekker mee, probeerde Ton. Nee, doen jullie maar, zei zijn ma. Tessa brengt me wel even thuis, toch Tessa? vroeg ze. Ik heb thuis wel een lekker toetje voor jou meiske. En voor Ton het wist verdwenen Tessa en zn moeder. Eva zat op de bank Ton ernaast en zn vader op de luie stoel. Ik denk, Ton wilde nu even orde op zaken stellen, ik denk zei hij, dat wij drietjes even iets te bespreken hebben.

Hou je bek jongen, viel zijn vader hem in de rede. Nu niet stoer gaan doen tegenover je vrouw en je vader verdomme. En zonder te vragen nam zijn vader een van de beste sigaren uit t kistje op tafel. Schenk je nog in of ben ik voor niks gebleven? vroeg hij naar een paar genietende teugen aan de sigaar. Ton opende de fles en al doende keek hij naar zn pa die wel erg open en zonder enige gene naar zijn vrouw zat te kijken. Eva op haar beurt, die nu dus zonder slip zat, had haar benen wijd. Zijn vader moest wel inkijk hebben tussen die geile dijen van Eva. Toen voelde hoe zijn lul vol bloed stroomde en hoopte dat de andere twee het niet hadden gezien. Even zaten ze stil te genieten van de heerlijke whisky die danste op hun tong en een heerlijk brandend gevoel gaf in de slokdarm. Tons vader zat ook nog s te genieten van de sigaar en het heerlijke uitzicht op Tons vrouw. Ton was nerveus, bang en tegelijk had hij een opwindende nieuwsgierigheid. Hij had nog steeds een half stijve paal. Toch won het feit dat hij dit niet vond kunnen. Hij schraapte zijn keel en voorzichtig protesteerde hij: pa, Eva luister, begon Ton ferm, we moeten echt even praten over wat er is gebeurd.

Ton , jochie , viel zijn vader hem in de rede met een stille stem die absoluut geen tegenspraak dulde. Ton als je moeder er niet bij is ben ik je Bull, jullie Bull. En zo noem je me ook. Of je spreekt me aan met Meester. Duidelijk? Zijn ogen keken hem doordringend aan. Ton liet zijn hoofd zakken en keek naar de grond. Ja pa, ik snap het. Wat? Wie zei je? vroeg zijn vader met een donderende stem. Ja Meester, ja Bull bedoel ik, verbeterde Ton zich. En de Bull liet zich met een tevreden lachje terug in zijn stoel zakken. Hij blies in alle stilte rookwolkjes in de lucht. Hij keek naar Eva, jij wil ook vast wel een sigaar, zei hij zacht. Eva knikte heftig en liet zich op haar knieen zakken tussen de benen van de Bull. Toen gebeurde het: voor zijn ogen trok zijn vrouw de broek van zijn vader open en beet ze door zijn onderbroek in de zo te zien best dikke paal. Bij Ton brak het zweet uit. Fantasie was wat anders dan dit. Terwijl zijn vader rustig zat te roken en in de andere hand het glas had, nam Eva nu de dikke rode eikel diep in haar keel. En diep en dan weer helemaal eruit. Ze likt de hele lengte van zijn paal. Haar lipstick laat rode strepen achter.

Bull gaat wat verder achterover en Eva laat haar tong door de bilspleet gaan. Ton ziet hoe het puntje van haar tong binnendringt in de bull zijn sterretje. Die zucht van genot. Dit is verdomme GEIL, denkt Ton en zit door zn broek aan zijn leuter te friemelen. Jij mag ook wel even , gromt de bull. En alsof hij het dagelijks doet, likt Ton zonder aarzelen de dikke pik van zijn vader. Gretig neemt hij de paal steeds een beetje dieper in zijn keel. Hij voelt hoe zijn eigen lul bijna door de gulp heen drukt. Eva zit gebiologeerd te kijken hoe haar man haar bull pijpt. Hoe haar man zijn eigen vader zit te pijpen. Uiers, gromt de bull. Een kort commando maar Eva weet precies. Langzaam doet ze haar blouse uit en dan haar grote roze bh. Haar tepels staan stijf. Ze tilt haar massieve tieten op en draait even haar tepels tussen duim en wijsvinger. Ze zucht diep. Dan staat ze op en boven haar man duwt ze nu haar weelderige zachte grote borsten in het gezicht van haar bull. Bull zuigt aan de tepels alsof hij verse melk verwacht. Ton kijkt met een schuin oog omhoog en er gaat een scheut opwinding door zijn hele lijf. Bere lekker om te zien hoe hij die teef behandelt, denkt Ton. Dan heeft de bull genoeg, zit, weer een commando van 1 woord en weer weet Eva precies wat te doen. Ze gaat op de bank zitten. Kont omhoog en ze trekt haar billen wijd open.

Haar hele natte kale spleet staat wijd open. Nat maken, een commande voor Ton en ook hij weet wat te doen. Hij kruipt achter zijn vrouw en met lange halen begint hij haar uit te likken en haar neukgleuf natter te maken. Bijna overbodig maar Ton geniet ervan. Dan wordt hij zelf opeens bij zijn heupen gepakt en voelt hij hoe de bull met spuug op zn vingers Tons bilspleet nat maakt. Ton gaat onverbeten door met zn vrouw te beffen. De vingers van de bull dringen ook even de klets natte flamoes binnen. Dan , toch nog onverwacht , dringt er een vinger zijn anus binnen. Hij word gevingerd terwijl hij probeert door te gaan zijn vrouw te neuken met zn tong. Dan duwt de bull opeens Ton hoofd strak tussen de dijen van Eva. Eva klemt Ton vast met haar benen. De eikel van de bull vind zn positie tussen Tons billen en verdwijnt de eikel en daarna de hele staaf cm voor cm in zijn bruine sterretje.Ton moet happen naar adem maar zijn hele gezicht tussen de warme natte dijen van Eva. Dan begint de lul zachtjes in en uit zn reet te gaan. Het neuk tempo neemt toe. Ton wordt opgevuld en het glijden langs zijn prostaat maakt hem gek van lust. De bull wil duidelijk meer en duwt Ton hardhandig aan de kant.

Met 1 flinke stoot verdwijnt de stormram diep in de neukgleuf van Eva. Eva hijgt, zucht en kreunt van genot. Kijk, sissy, zegt ze hees tussen de stoten door, kijk zo neukt een echte man. De lul die in zn vrouw haar poes ramt, haar buik die heerlijk mee danst, de tieten met de grote harde spenen erop. Ton beleeft de geilste dag van zn leven. Maar als hij zijn pik begint te strelen krijgt hij een harde tik tegen zn kop. Hij wordt voorover op de bank geduwd en voor hij beseft wat nu weer, dringt de bull weer met zijn harde pik zijn reet binnen. Nu word Ton direct in hoog tempo geneukt. Hij wordt aan zijn ellebogen omhoog getrokken. Staat nu rechtop, handen boven zijn hoofd, het hete behaarde bovenlijf van de bull tegen zijn rug, de paal mogelijk nog dieper in zijn anus. Eva staat voor hem en er is even een wild tong gevecht. Hoe is het om door je verwekker te worden gepakt? fluistert ze in zijn oor. Haar tong dwaalt af door zijn oksels, kolere wat een geil gevoel… en dan bijt ze zachtjes in zijn tepels. Ton komt jammerend klaar zonder dat iemand zijn lul aan raakt. Hij ploft neer op de bank. De bull lacht neerbuigend naar hem en Eva gaat op haar rug op de bank liggen. Hoofd bij Ton op schoot en haar benen wijd open.

Met twee handen trekt ze haar kut open, haar ogen kijken de bull zaadvragend aan. Neuk me, alstublieft meester neuk me klaar, vraagt ze bedelend. HIj, is alles wat de bull zegt. Vraag het hem Ton! Eva kijkt Ton gebiedend aan. Ton kijkt de bull aan: wll je mn vwauw nuke? hij stamelt het want eigenlijk heeft hij nu wel weer genoeg gehad. Eva knijpt gemeen in zijn ballen. Wilt u alstublieft mijn vrouw neuken meester? Ton schreeuwt het bijna. De bull gromt tevreden. Zijn eikel glijd over de kale rode kutflappen van Eva. Hij plaagt haar. Zij jammert en maakt neukbewegingen. Ze wil zo graag, dat is duidelijk en nu opeens weer pijnlijk voor Ton. Dan glijd de bull tot aan zijn ballen in haar en met hoog tempo neukt hij haar. Eva juicht, hijgt en kreunt zoals Ton haar in geen 30 jaar heeft horen genieten. Tot Tons verbazing bezorgt het hele schouwspel voor zijn neus hem weer een paal op oorlogssterkte. Dan draaien de ogen van Eva weg en volgt er een lange zucht, haar hele lijf trilt. De bull begint ook te shaken en Ton ziet hoe zijn ballen samentrekken en dan stoot hij dieper, hij kruipt bijna helemaal in Eva. Dan is het minuten lang stil. Zo dat was ouderwets lekker, de bull zegt het met een tevreden uitdrukking op zn gezicht.

Word vervolgd, is het laatste wat hij zegt als hij zich snel aankleed en verdwijnt. Ton en Eva liggen nog op de bank. Ton met nog steeds een harde staaf. Eva rukt er even aan. Hell no, zegt Ton. Niks aftrekken, ik wil je neuken. Niet hier, op bed is lekker, zegt Eva en ze loopt voor hem uit de trap op. Ton heeft zo een geweldig uitzicht op haar druipende kut. Halverwege de trap pakt hij haar beet en doopt zijn gezicht in haar gleuf. Hij zuigt en drinkt de sperma van de bull, van zn vader dus die er nu uit stroomt. Eva rukt zich los en snelt naar bed. Daar wacht ze wijdbeens op haar cuck echtgenoot. Hij mag haar volspuiten, heeft ze besloten tegen de regels van de bull in. Ton laat er geen gras over groeien en zijn lul glijd zonder moeite de natte vagina van zn vrouw binnen. HIj was al klaar gekomen dus de druk was er vanaf. Tessa komt thuis en waar is iedereen?? Op de grond in de woonkamer ziet ze overal kledingstukken liggen. Dan dringt het geluid van boven tot haar door. Ohhh, de stouterds, denkt ze en op haar tenen loopt ze de trap op. De slaapkamer deur staat open. Ze kijkt recht tegen de kont van haar vader aan. Zijn zak slingerd heen en weer en zijn lekker paal komt steeds even helemaal uit de kut van haar moeder om daarna weer helemaal maar dan ook echt helemaal naar binnen te worden geschoven. Haar vader zuigt wild aan de grote witte memmen. Haar moeders nagels trekken rode strepen over zijn rug.

Tessa heeft niet meer dan 5 minuten nodig om zichzelf bij dit tafereel klaar te vingeren. Ze sluipt naar beneden. Dan gooit ze de voordeur met een knal dicht. Eva wil direct dat Ton van haar af gaat maar bij Ton zijn de stoppen doorgeslagen en hij neukt door als een konijn na een jaar onthouding. Eva voelt hoe zijn sperma met kracht tegen haar baarmoeder wordt gespoten. En ook zij komt weer tot een orgasme. Ze bijt op haar hand om niet te veel lawaai te maken. 2 minuten later komen ze de trap af. Effe powernap, zegt Eva tegen Tessa. Die knikt begrijpend. Ik heb alvast thee gezet. Ze geeft ieder een kopje. Op de schotel een stuk cake van oma. Op het schoteltje van Ton ligt ook een blauw pilletje. Hij kijkt snel naar Eva en ziet dat die het niet heeft opgemerkt. Dan kijkt hij naar zijn dochter. Ik neem aan dat jullie het niet erg vinden dat ik vanavond niet terug naar Rotterdam ga en ik vannacht lekker thuis slaap he, zegt Tessa met een knipoog naar haar vader………

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 12061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Wie is de baas thuis?”

    • Dank je Geile Opa. Ik ben begonnen aan weer een vervolg. Ton houd wel van een lekkere lul. En ik ook 😀

Plaats een reactie