BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zondagmiddag

Lees eerst deel 1

Twintig minuten later komt mijn dochter gedoucht en wel weer beneden. Haar haren hangen nat over haar schouders.
Welke bedekt zijn door een licht doorschijnende blouse waardoor ik kan zien dat ze geen BH draagt.
Daaronder draagt ze, het ziet er eigenlijk niet uit, die combinatie, haar joggingbroek. Blote voeten, zoals bijna altijd.
Maar who cares?
Ik zit op de bank wat op Facebook te koekeloeren en als ze beneden is zegt ze:”Ik weet al wat we vandaag gaan doen.”
Ik kijk op van mijn schermpje , neem haar in me op en vraag:”Wat dan?”

“Nou pa, wat denk je van een dagje gewoon helemaal niksdoen? Nergens naartoe, een hapje, een drankje, tv kijken. Gewoon gezellig samen met z’n tweetjes. Wat denk je?”
En ik antwoord:”Ehm, ja. Dat is een optie. Maar we zullen toch moeten eten. Ik heb gisteren pistoletjes gehaald. Zal ik die even klaarmaken en dan kunnen we wat mij betreft eten.”
“Ok” zegt ze, “Maak jij ze maar klaar dan kijk ik even of ik iets leuks op Netflix kan vinden.”
Zo gezegd, zo gedaan en even later kom ik de kamer binnen met twee pistoletjes en vraag wat ze wilt drinken.
“Doe mij maar een beker melk alsjeblieft.”
Ik ga weer terug naar de kamer met twee bekers melk en zet deze op de salontafel.
Mijn dochter ligt half op de bank met haar rug tegen de armleuning en ze trekt haar benen op als ik wil gaan zitten als ik vraag of ze iets op Netflix gevonden heeft.
Ze legt haar benen op de mijne als ze zegt:”Nee, nog niet. Weet jij nog iets leuks?”
Meteen daarna pakt ze haar pistoletje en opent haar mond, kijkt me strak aan en likt aan haar broodje alsof het een lolly is.
Een scheut geilheid trekt door mijn lijf en ik denk bij mezelf ‘jij geile dondersteen, je zit me hier gewoon uit te dagen’ maar ik zeg:”Nee, ik weet het zo snel ook niet. Kies jij maar iets.”

Bladerend door het aanbod van Netflix eten we onze pistoletjes op en in één teug sla ik mijn beker melk achterover.
“Jeetje pa, had je dorst?” vraagt dochterlief.
Ik veeg mijn mond af en zeg:”Ik had een nogal droge keel, vandaar.”
“O” zegt ze, “Daar heb ik ook weleens last van en dan is onder andere een beker melk wel een oplossing.”
“Wat nog meer dan?” vraag ik.
“Ja daag pap, dat ga ik jou allemaal niet vertellen. Ik heb alleen maar zo mijn eigen maniertjes op mijn keel te smeren.” Waarbij ze me weer met een bepaalde uitdagende blik aankijkt.
“Lieverd” zeg ik, “je hoeft mij ook niet alles te vertellen, maar je vroeg er wel een beetje om he? Maar ik heb wel een idee denk ik.”
“Oja?” vraagt ze, “wat dan?”
“Nee schat, dat hou ik dan ook voor mezelf.” En ik geef haar een lucht kusje.
“Ik heb liever een echt kusje in plaats van een nietszeggende emotieloze luchtkus.” zegt ze.

Met alle bij elkaar verzamelde moed zeg ik:”Kom maar halen dan.” Denkend dat ze dat ze dat toch niet doet.
Maar had ik dat even fout.
Ze legt haar pistoletje op tafel en op haar knieën kruipend over de bank komt ze naar me toe.
Met haar mond komt ze naar de mijne en zegt:”Geef dan.” En ik geef haar een kus op haar lippen.
“Nog eentje” zegt ze. Ik geef haar er nog eentje.
Ze kijkt me poeslief aan terwijl ze op handen en knieën naast me zit en vraagt:”Nog eentje? De laatste.”
“Echt de laatste?” vraag ik.
“Ik denk het wel” zegt mijn dochter.
Ik sluit mijn ogen en tuit mijn lippen voor haar.
Ik voel een hand van haar in mijn nek en ze drukt haar mond op de mijne als ik voel dat ze met haar tong tegen mijn lippen drukt.
Ik besef waar ze mee bezig is en ik trek mijn gezicht een beetje terug en vraag:”Waar denk jij dat je in godsnaam mee bezig bent? Ik ben nog steeds je vader hoor, niet je vriendje!”

“Maar pap, een laatste kusje zei je. Wat heeft mijn vriend daarmee te maken?”
En terwijl ze dat zegt komt ze met haar knieën aan weerszijden van mijn benen zitten en nu zit ze recht voor me.
“Met je vriend kun je tongzoenen, niet met je vader.” zeg ik.
Met twee handen pakt ze mijn gezicht vast, kijkt me geil aan en zegt:”Wedden dat ik dat wel kan?” en ze voegt de daad bij het woord, plant haar lippen op de mijne en ik voel haar tong tussen mijn lippen wringen.
En ik wil eigenlijk niet weigeren. Dit is te geil en mijn verstand verliest het van mijn gevoel.
Ik open mijn mond een beetje en onze tongen ontmoeten elkaar voor de allereerste keer en die kennismaking bevalt zo goed dat we al snel in een tonggevecht terechtkomen.

Mijn handen plaats ik op haar heupen en al wrijvend verschuif ik deze over haar broek naar haar billen, waarin ik zachtjes knijp.
Tegelijkertijd barst er in mijn hoofd een gevecht uit tussen een denkbeeldig engeltje en een duiveltje op mijn schouders. Waarbij het engeltje zegt dat dit echt niet kan en ik hiermee moet stoppen en het duiveltje juist zegt hoe lekker dit is en ik haar blote huid onder mijn handen zou moeten voelen. Het duiveltje krijgt het voor elkaar om het engeltje een trap te geven en kukelt van mijn schouder.
Op datzelfde moment schuiven mijn handen haar broek in en ik voel haar warme en zachte billenvlees waarin ik zachtje knijp. Mijn dochter blijkt niet eens een onderbroek aan te hebben. Ze is op rooftocht.
Maar ook tussen mijn benen is het feest als de vlaggenmast rechtop wordt gezet.
Blijkbaar voelt mijn dochter dit feilloos aan en begint langzaam met haar heupen te draaien. Onze ademhaling schiet drie versnellingen omhoog en de pure lust neemt het over van het verstand. Vooral van mijn verstand.
Ik begin zelfs met mijn bekken neukbewegingen te maken. En dit terwijl we allebei nog een broek aan hebben en er van echt neuken geen sprake kan zijn.

Mijn dochter pakt met één hand mijn schouder vast en met de andere glijd ze via mijn borst over mijn buik naar mijn kruis en voelt door de stof van mijn joggingbroek mijn hardheid.
Haar mond maakt zich los van de mijne en vraagt:”Is pappie een beetje geil?” en ze knijpt redelijk hard in mijn lul waarbij ik een kreun niet kan onderdrukken.
Met glazige ogen kijken we elkaar aan als ik vraag:”Wat doe je met me, waarom?”
En ik krijg als antwoord:”Ik maak je supergeil omdat ik je vaak genoeg naar me zie gluren en ik me dan afvraag wat je allemaal denkt. En waarom? Omdat het kan en vooral omdat ik het wil, papa. Zou je me neuken als je de kans kreeg? Zou je je lul diep in mijn drijfnatte kutje steken en je sperma in me achterlaten? Zou je je bloedeigen dochter naaien?”

Ik kijk haar aan en zeg:”Lieverd, je stuurt me een hele foute kant op. Ik kan toch niet met mijn eigen dochter…” en ze legt een vinger op mijn lippen ten teken dat ik moet zwijgen.
Met een zwoele blik kijkt ze me aan en begint de knoopjes van haar blouse los te maken en fluistert:”Wil je niet even met mijn tieten spelen?” als haar blouse van haar schouders glijd. “Knabbel maar eens aan mijn tepels, daar word ik supergeil van.”
Ik verstevig mijn grip op haar billen en aan de onderkant trek ik ze iets uit elkaar en mijn vingers voelen de hitte tussen haar benen. In gedachten zie ik haar kutje open staan, klaar voor ontvangst.

Dan buig ik mijn hoofd naar haar borsten en hap naar één van haar tepels en zuig er hard aan.
Mijn dochter recht haar rug, pakt haar tieten vast en drukt ze tegen elkaar en knijpt er hard in als ze haar hoofd in haar nek gooit en hard kreunend zegt:”Ga door pap, dit is zo fucking lekker.
Ik ga door waarmee ik bezig ben en mijn vingers gaan op zoek naar het heilige der heilige. Met mijn linkerhand grijp ik naar haar rechterborst als mijn dochter zich met twee handen vasthoud aan mijn schouders.
Met mijn rechterhand glij ik achterlangs door haar bilspleet naar de voorkant waar ik haar kutje ontmoet. Drijfnat van haar kutgeil.
En zonder pardon steek ik mijn duim omhoog die zo haar sappige kut in glijd.
Met een schokje komt mijn dochter omhoog, kijkt me aan en vraagt:”Wat doe je?”
Ik laat haar tiet met mijn mond erop los en zeg:”Je wilde toch geneukt worden? Wel, nu neuk ik je met mijn duim” en druk nog wat harder haar kut in.

Ze kreunt hard en begint wild met haar heupen te draaien en zegt:”Ik ga komen pap, ga door. Ga doooor. Maak me klaar, neuk me!”
Haar ogen draaien weg, ze krimpt ineen en schokkend word ze overvallen door haar orgasme. Fuck, wat komt die meid intens klaar!
En ik ben zo geil dat ik mijn hand in mijn broek steek en mezelf begin af te trekken terwijl mijn dochter bovenop me bijkomt van haar orgasme.
Zo goed en zo kwaad als het kan met mijn broek aan, laat ik mijn lul door mijn vuist glijden, sluit mijn ogen en geniet.
Maar dan voel ik opeens mijn dochters hand aan mijn arm trekken als ze zegt:”Niet doen paps, dat is zonde. Nog niet klaarkomen. Alsjeblieft?” En ze haalt mijn hand uit mijn broek.
Ik weet niet waar ik de zelfbeheersing vandaan haal maar ik luister naar wat ze zegt en vraag haar:”Waarom mag ik niet klaarkomen en jij wel? Je zit me helemaal op te geilen en nu mag ik niet klaarkomen?”

“Pa, even afkoelen. Je mag wel klaarkomen maar niet nu.”
Ze stapt van me af en totaal verslagen kijk ik onderuitgezakt op de bank naar haar goddelijke lichaam en zeg:”Niet nu klaarkomen? Wanneer dan wel?”

“Wil je ook iets drinken?” vraagt ze.
En een beetje boos antwoord ik:”Doe maar een glaasje van je kutsap, dat lijkt me heerlijk.”
En ik zie haar denken.
Ze trekt haar broek van haar kont, draait deze naar me toe en met gespreide benen buigt zo voorover en zegt:”Proef maar even, misschien is het niet zo lekker als je denkt.”
Ik ga rechtop zitten, pak haar billen vast en duik met mijn mond op haar kletsnatte kut en lik als Lassie haar sappen op.
Dan stapt ze snel naar voren, trekt haar haar broek weer op en loopt vragend naar wat ik ervan vond naar de keuken om drinken te halen.
En ik antwoord dat ik daar wel een hele fles van zou lusten.
Als ze terug in de kamer komt schieten we beiden in de lach. We weten allebei wat er gebeurd is en we weten allebei dat we meer willen. Maar niet nu. Niet nu.
We kijken tv en zo kabbelt de middag langzaam voort richting avondeten.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rene

Een jonge vijftiger met vele ervaringen en ook zeker geile fantasiën die ik aan het virtuele papier toevertrouw.
Waargebeurde verhalen en fictieve. Aan de lezer de keus.
Suggesties, wensen, just let me know.
Mailen mag naar rene.geilmannetje@gmail.com

Dit verhaal is 13568 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Zondagmiddag”

    • Hoi Rene! Dat is vreemd, als het verhaal niet aan de disclaimer had voldaan, hadden we je wel een mailtje gestuurd. Als je deel 1 nog hebt, zou je die alsnog willen insturen dan?

Plaats een reactie