BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (6) Korfbal

Ik hoefde niet lang na te denken welke sport ik zou beoefenen. Korfbal paste bij mijn lengte, lenigheid en mijn bisexuele belangstelling en ik had het van mijn 5e tot mijn 12e al gespeeld. Mijn eerste trainingsavond, ik was inmiddels 17, maakte ik een schijnbaar onvergetelijke indruk. Ik imponeerde met mijn verschijning, spel en tactisch inzicht. Ik voelde dat de jongens naar me keken, over me praatten en daarbij hun mannelijkheid aan elkaar etaleerden, daarin waren ze eigenlijk nog maar jochies. Anders dan de meiden in mijn team, hoewel ik voor hen veel meer een concurrente was, want ik eiste een basisplaats op ten koste van een van hen en ook met mijn lichaam concurreerde ik met de mooiste van het stel. De trainer had me bewust direct aan het eerste team toegevoegd. Met mijn erotiserende invloed zette ik vanaf het eerste moment iedereen op scherp. Gemengd douchen, zonder badkleding, was usance gebleven bij het korfbal en ook al was er op de club geregeld discussie over geweest, het paste volgens het huidige bestuur bij de moderne gender opvattingen. De meiden hadden echt wel door dat de jongens de eerste keer dat ik douchete stuk voor stuk een stijve hadden, een stijvere dan tijdens de douches toen ik nog niet mee deed. Anouk, aanvoerder, al jaren ‘met Raymond’ voelde de concurrentie om de centrale plek in het team en, zo gaf ze later toe, voelde ook haar eigen eerste verlangen naar, zoals ze later zei ‘dat zelfverzekerde welgevormde ding’. Zij wilde me domineren, onder zich voelen en een nacht of meer mijn strakke tietjes voelen, mijn lippen kussen, horen of ik in bed op dezelfde manier kreunde als op het veld. Mij dwingen haar klaar te beffen.

Raymond was de eerste van het team die openlijk een woord wijdde aan mijn lichaam. Na de derde wedstrijd hemelde hij mijn billen op en nauwelijks verborgen voor Anouk, voor mij, voor de anderen streelde hij op dat moment zijn eikel. Even maar. Hij bleef stijf, ook toen hij zich na het douchen afdroogde. Twee uur later, thuis in de gang tegen de muur, verleidde Anouk hem met een fantasie over mij en nam hij zijn Anouk met meer passie dan hij de afgelopen weken had gedaan. Met kracht en wellust spuwde hij, inmiddels op het bed beland, zijn zaad in haar, likte hij haar lippen naar een wellustig hoogtepunt en ook zij fantaseerde dat niet zijn maar mijn tong haar lippen bespeelde. Ze kreunde en gilde dat ik haar lippen bevredigde. De weken er na bleef ik, als fantoom, een vaste gast in hun bed. Raymond nam Anouk vaker, krachtiger, gepassioneerder.

Anouk’s verlangen naar mij steeg naar een hoogtepunt op de avond dat we na een fantastisch gespeelde wedstrijd kampioen werden. Iedereen was uitgelaten, opgetogen, viel elkaar in de armen, kuste, meiden, mannen, ook Anouk en ik omarmden elkaar. Ik legde mijn handen op haar korfbalrokje, op de onderkant van haar billen; ze kuste me, intens, en duwde zonder nadenken haar tong in mijn mond. Ik zei dat wij een top stel waren, en met alle herrie om ons heen had zij de stellige indruk dat ze me had horen zeggen dat wij het geile duo van het team zijn. Ik had iets heel anders gezegd, maar dat was niet meer terzake doende. De toon was gezet, er werd gefeest, gedronken en ook ik voelde onder mijn sportbroekje de hand van Anouk. We besloten samen dat het tijd was om te douchen.

We waren er alleen, nou ja samen – de anderen hadden net een vol glas ingeschonken. We kleedden elkaar uit, voelden elkaars naakte lichaam en keken naar elkaar. Daar stonden we, naakt, zoals we elkaar al talloze keren naakt hadden gezien maar nu, nu was het bijna onwennig. Hand in hand liepen we de douche in, zetten de warme kraan aan en ik leegde mijn volle blaas, plaste tegen de muur, over de benen van Anouk en vroeg toen ik daarmee klaar was of Raymond zoiets ooit bij haar …
Nee. Nooit.
We kusten en streelden.Elkaars wangen, schouders, billen, klitje. Lieten water stromen, minutenlang, voelden elkaars orgasmes, 1,2,3 wellicht….
We stopten toen ook anderen de douche opzochten. Raymond en de anderen, aangeschoten, konden slechts in hun fantasie vermoeden wat wij die ons net aan het afdrogen waren onder de douche hadden beleefd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dagboek van Hilde (6) Korfbal”

Plaats een reactie