BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een hete cursus

Het is voorjaar 2019 en ik ben voor mijn werk op weg naar een cursus in het oosten van het land. Het is een tweedaagse cursus over de waardebepaling van onderneming en cursisten van diverse bedrijven zullen aanwezig zijn. De kans dat ik bekenden zal tegenkomen is gering en ik ben benieuwd met wat voor een clubje saaie financials ik de komende dagen opgescheept zal zitten. De cursus wordt gegeven in een hotelaccommodatie in de buurt van Arnhem met overnachting. Het hotel is legendarisch en staat vooral bekend om de jaarlijkse conferentie die daar ooit is gestart. De cursus begint om 09.30 uur en om negen uur kom ik, na een niet al te drukke ochtendspits, het hotel binnen.

Een aantal cursisten is al gearriveerd en zit koffie of thee te drinken in een wat achteraf gelegen lounge. Omdat er nog niet ingecheckt kan worden staan de tassen en koffers in een hoek van deze ruime klassiek ingerichte ruimte. Ik zet mijn weekendtas erbij en pak koffie uit een gereedstaande kan. Ik zet mijn koffie op een tafeltje bij een lege stoel. Vervolgens geef ik de andere aanwezigen een hand, ga zitten en kijk de kring nog eens goed rond. Het gezelschap bestaat, zoals ik al verwachte, uit saaie boekhoudtypes als het om de mannen gaat en de meeste vrouwen hebben ook hun beste tijd wel gehad. Zo mooi als zij ongetwijfeld waren op 18 jarige leeftijd zo truttig en soms vadsig zijn de aanwezige dames nu, helaas. Ik zie dat er echter nog een plaats is naast een wat meer verlegen dame. Ik schat haar op begin 30 en ze is van het klassieke type. Ze valt duidelijk uit de toon. Ze heeft blond haar, een smal gezicht, prachtige blauwe ogen en een ranke hals. Haar blonde haar is opgestoken met een klem. Ze draagt een getailleerd jasje met daaronder een glanzende grijze blouse, een rok tot net boven de knie, dunne nylons en pumps met hoge hakken. Een klassiek zijden sjaaltje zit om haar bevallige hals geknoopt. Eigenlijk is zij het prototype van een kaktrut. We kijken elkaar aan en ik vraag haar van welk bedrijf zij is. Ze noemt de naam van aan beursgenoteerde onderneming en zo komen we verder aan de praat. Langzaam komt ze wat meer los en we ontdekken dat we een aantal overeenkomstige interesses hebben. Ze is werkelijk heel erg aardig en het woord kaktrut moet ik na vijf minuten al terugnemen van mijzelf.
Ze blijkt avontuurlijk, getrouwd, moeder en uiterst sportief en ook positief ingesteld. We spreken dan ook af om na de cursus, voor het diner, samen te gaan hardlopen in de bossen achter het hotel. Nog meer cursisten arriveren en we mengen ons in het gesprek met de anderen.

Inmiddels is de cursusleider ook gearriveerd en lopen we met z’n allen naar de zaal voor de start van de cursus en die begint altijd met ???? …….. de kennismakingsronde en de dagindeling. Tijdens de kennismakingsronde zie ik op het bordje voor haar dat mijn ’trutje’ Florence heet. We zitten recht tegenover elkaar en na haar praatje trekt Florence haar jasje uit. Terwijl zij dit doet kijkt ze mij aan en glimlacht. Mijn ogen zijn gefocust op haar pronte strakke borstjes die door haar satijnen blouse prachtig tot uiting komen. Door de glanzende grijze stof steken haar tepels duidelijk naar voren en ik schat haar cupmaat op een B. Ik frons mijn ene wenkbrauw en ze begrijpt blijkbaar heel erg goed waar ik naar kijk want ze reageert met een knipoog, glimlacht en haar mond maakt in stilte het woord “ foei!! ” wat bij mij een lichte blos veroorzaakt.

De cursus valt overigens niet tegen maar ik heb meer oog voor Florence dan voor de trainer. We flirten de hele tijd met elkaar en onder tafel zie ik dat deze klasse dame haar benen over elkaar legt en haar rokje hierbij ongemerkt een stukje omhoog laat komen. Haar nylons blijken heel erg dunne huidkleurige kousen te zijn die eindigen in een brede kanten rand. Omdat ik recht tegenover haar zit ben ik de enige die een goede inkijk heeft en ik geef geluidloos met mijn mond “mooi ” aan. Dit ontlokt vervolgens weer een spannende reactie bij Florence.

Op een gegeven moment worden we in groepjes verdeeld. De trainer maakt vier groepen en loopt de kring rond en geeft iedereen een A, een B, een C, of een D. Ik laat mijn letter C zien aan Florence die een D ophoudt. Fuck!, denk ik maar zie tot mijn genoegen dat zij heel vriendelijk met haar buurman ruilt en nu ook een C ophoudt. Ik kan mijn lachen amper inhouden. De wat vadsige, ongeïnteresseerde buurman met zweetvlekken onder zijn arm vindt het allemaal wel best zo te zien. De groepjes gaan uiteen en ik kom samen met Florence en nog twee cursisten in een kamertje verderop in het gebouw en gaan rond een tafel zitten om een opdracht uit te werken. Florence zit nu naast mij en op een gegeven moment voel ik dat zij haar linkerbeen tegen mijn rechterbeen drukt. Ik ben verbaasd over deze toenadering en ben dan ook gespannen als ik mijn hand onder tafel doe en haar zachte nylon knie aanraak en zachtjes begin te strelen. Zonder enig bezwaar laat deze heerlijke dame zich echter door mijn hand verder onderzoeken.

Mijn hand gaat dan ook steeds verder langs haar dij omhoog terwijl zij stoïcijns in discussie gaat met haar overbuurvrouw over een te volgen berekeningsmethode. Ik voel nu de rand van haar nylon kous, het kant is dun en zacht en voelt heerlijk aan. Verder omhoog voel ik het kant overgaan in het warme gladde vlees van haar blanke dij, de elastiek en sluiting van haar jarretelgordeltje en raak ik uiteindelijk met mijn pink haar gladde venusheuvel en het soepele dunne satijn van haar vlinderbroekje aan. Mijn pink begint nu zachtjes heen en weer te bewegen over de gladde stof en ik voel haar spleetje en weet dat ik nu ook haar klitje beroer. Het dunne broekje wordt dan ook warmer en ik voel dat mijn pink nu een vochtig stukje satijn aan het strelen is. Een blik op haar tepels en een paar rode vlekjes op haar kaaklijn geeft duidelijk aan dat het lichaam van Florence op alle fronten aan het reageren is terwijl deze sloerie zonder blikken of blozen (een klein beetje dan) de berekeningsmethode nog eens toelicht aan onze eigenwijze overbuurvrouw. De hand van Florence verdwijnt vervolgens onder tafel en duwt zachtjes maar zonder twijfel mijn hand weg. Haar benen gaan over elkaar, en alsof er niets is gebeurd lopen we, na nog vijf minuten discussie, terug naar de trainingszaal.

Ik heb ondertussen een vreselijk stijve leuter wat het lopen niet vergemakkelijkt en als we gaan zitten probeer ik de blik van Florence te vangen maar dat lukt helaas niet meer. Ze lijkt volledig afgekoeld, praat met haar vadsige buurman, lacht om een opmerking van hem en trekt haar rokje kuis naar beneden als ze gaat zitten. Haar blik is nu op de trainer gericht die, hoe kan het ook anders, aan mij vraagt de opdracht te presenteren. Nu kijkt Florence geamuseerd naar mij en maakt met haar mond het woord “ boefje ”. Dit ga ik haar betaald zetten. Zoveel staat wel vast. Deze geile dame is voor mij. Ik moet echter wel mijn hoofd koel houden om de spanning niet te breken en ik moet met een half stijve leuter voor de zaal gaan staan en de uitkomst toelichten. Dat wordt een gênante vertoning want daarnaast heb ik totaal niet zitten opletten bij de groepsopdracht. Echter, tot mijn grote verbazing zie ik dat ik niet mijn eigen, summiere aantekeningen voor mij heb liggen maar de uitgebreide aantekeningen van Florence. Onze blikken kruisen elkaar weer en nu gaan haar wenkbrauwen omhoog alsof ze wil zeggen ‘Ja?’ ‘En?’ ‘Is er iets verkeerd?’ Ze heeft de uitwerkingen stiekem verwisseld voor het terugkeren naar de zaal. Als zij was uitgekozen om te presenteren had zij dit vast uit haar hoofd gedaan en zonder fouten. Ik loop naar voren en lepel de uitwerking met behulp van haar aantekeningen zonder problemen op. De aantekeningen van deze intelligente mooie sloerie zijn duidelijk en ik krijg de complimenten van de trainer. Mijn pik is gelukkig wat geslonken en ik merk niet dat er mensen zijn die er naar kijken behalve Florence.
Als ik weer ga zitten kijk ik haar aan en ik zie dat ze een paar knoopjes van haar blouse heeft geopend en mij een blik gunt in haar fraaie boezem en een randje van haar behaatje. Daartussen hangt haar opwindende zijden sjaaltje… Haar uitdagende blik is voldoende om mijn neukpaal weer op sterkte te krijgen.

Het is bijna lunchtijd en de trainer geeft aan dat we stoppen om in te checken en om te gaan lunchen. ‘We zien elkaar weer terug over ruim 1,5 uur’. Bij de incheckbalie sta ik achter Florence. Ze krijgt haar sleutelkaart, draait zich om, ziet mij staan en vraagt; ‘ga je mee?’, ‘ik heb al voor ons ingecheckt’. ‘Hier is jouw sleutel van “onze” kamer’. Verbouwereerd neem ik de plastic kaart aan en samen lopen we met onze bagage naar de lift. Ik vraag mij af wat de andere cursisten hiervan denken die achter mij staan en ons nakijken terwijl we samen weglopen. Florence met haar trendy rolkoffertje en ik met een soort sporttas. Onder het lopen neem ik haar rolkoffertje over, ze kijkt mij aan en zegt; ‘zo..!!! kijk eens aan’, ‘een galante ridder die brutaal met zijn handen onder rokjes zit’.
We lopen de lift in, de deuren gaan dicht en voor we het goed en wel doorhebben staan we tegen elkaar aan en beginnen intens te tongzoenen. Ik streel met mijn handen haar rug onder het jasje en voel het gladde satijn van haar blouse en de bandjes en sluiting van haar behaatje. Mijn andere hand streelt haar bovenbeen en ik voel de jarretelle sluitingen door de stof van haar rokje. Florence op haar beurt grijpt brutaal in mijn kruis en streelt mijn pik. ‘Oh la la’, zegt ze, ‘dit voelt als een echte fijne harde pik’. ‘Heerlijk’ fluistert ze, als we onze monden weer van elkaar halen. ‘Ik wil dat je me neukt met dit apparaat’, ‘lang en diep’. ‘Jezus’, denk ik, ‘wat is dit een heerlijk geile brutale slet’.

De lift stopt en we lopen naar onze kamer, we doen de deur open en lopen de kamer in. Florence doet haar jasje uit en gaat op bed zitten. Haar benen staan iets van elkaar, haar rokje schuift hierdoor ruisend omhoog langs haar nylons en ze gebaard mij dat ik bij haar moet komen met een gekromd vingertje en een zeer ondeugende blik in haar ogen. Ze ritst mijn broek open, laat hem met een simpel gebaar zakken en trekt mijn strakke boxershort met een beweging soepel omlaag. Mijn lul springt werkelijk naar buiten en ze pakt hem nu vast. Haar mond sluit zich brutaal om mijn eikel en haar tong begint op een waanzinnige manier mijn pik te bespelen. Nu gaat ze verder, haar mond zakt steeds dieper over mijn schacht en begint geil op en neer te pompen terwijl ze met haar linkerhand de schacht streelt. Met haar andere hand haalt ze de klem uit het haar. Een bos blond haar valt tot op haar fraaie rug. Haar blouse staat open en ik heb een heerlijke inkijk op haar pronte kleine borsten die worden ondersteund door een champagne kleurig beugel behaatje. Ik laat mijn handen haar blouse inglijden en begin haar lekkere puntjes te strelen en te kneden. Haar tietjes zijn zacht en soepel en voelen heerlijk aan in haar lingerie. Als ze mijn ballen zachtjes streelt met haar handen begin ik zwaar te hijgen en voel ik al snel mijn orgasme opkomen. Ik roep dat ik ga spuiten en dat bevalt deze geile snol blijkbaar goed want ze houdt haar mond halverwege om mijn pulserende lul gesloten terwijl ze mijn ballen zachtjes blijft kietelen en naar mij opkijkt. Met een vage blik in haar ogen vangt deze sloerie vervolgens de dikke stralen zaad op die ik in haar warme geile pijpmondje spuit. Ik zie dat ze flink slikt. Vervolgens laat ze mijn nog steeds harde penis uit haar mond glijden, trekt mij naar haar toe en steekt haar tong diep in mijn mond. Ik proef mijn eigen zaad vermengd met haar speeksel en Florence geniet van mijn handen die inmiddels haar strakke borstjes uit haar cups en blouse hebben gehaald.

We maken ons los uit deze toch wel wat ongemakkelijke omhelzing en Florence staat op van het bed. Ze maakt nu haar rokje los, ritst de zijsluiting open en laat het rokje en onderrokje ruisend op de grond glijden. Onder haar rokje draagt zij een opwindende bij haar beha passende jarretelgordel van satijn met kant afgezet met daaroverheen een prachtig vlinderbroekje. Via de zijkanten heb ik vrij uitzicht op een venusheuvel met een dun streepje kort geschoren schaamhaar. Ze komt nu voor mij staan en terwijl zij de knoopjes haar blouse verder losmaakt, glijden mijn lange vingers langs haar kousen omhoog naar haar prachtige en heerlijk geurende kutje.

Ik vraag haar, terwijl twee vingers inmiddels tussen haar natte schaamlipjes zijn verdwenen of zij in de aanwezige fauteuil wil plaatsnemen. Ze begrijpt direct wat ik wil en ik laat mijn vingers uit haar kutje glijden. Florence draait zich om en loopt heupwiegend op haar hoge hakken naar de bedoelde stoel. Ze gaat zitten, legt haar benen aan weerszijde op de leuning en laat haar blouse geheel open vallen terwijl zij haar armen, gehuld in satijn, achter haar hoofd op de stoelleuning laat rusten. ‘Kom maar’, zegt ze, ‘neuk me maar lang en heel diep’. Ik kom nu voor haar zitten op mijn knieën buig mijn voorover en kus haar hals. Ik voel en ruik het heerlijk geparfumeerde zijden sjaaltje, en ik daal af richting haar borsten. Leg, terwijl ik over haar behaatje streel, haar stevige puntjes verder bloot. De harde tepels staan rechtop en zijn prachtig rozerood. Ik kus haar borsten, bijt zachtjes in haar harde knoppen en daal vervolgens tergend langzaam verder af naar beneden. Haar jarretelgordeltje zit mooi rond haar onderbuik gespannen en mijn mond beroert zachtjes deze heerlijke lingerie. Ik ruik haar warme poesje en daal verder tot ik haar broekje bereik en deze opzij schuif zodat ik uitzicht krijg op de natte geile lipjes van haar zoete warme pruim. Ik laat mijn tong tussen haar glanzende lipjes op en neer gaan en zuig aan haar inmiddels gezwollen klitje. Ik ga weer naar beneden en laat mijn tong diep in haar hete gleuf zakken als een kleine harde penis. Verder naar beneden laat ik mijn tong rond haar sterretje gaan en trek ik haar billen van elkaar. Ze smaakt daar wat bitter en dat maakt mij super geil. Ik steek mijn tong een klein beetje naar binnen en ondertussen laat ik mijn vinger haar zwellende klit beroeren. Ze kreunt gelukzalig van deze geile actie en roept na een tijdje dat ze mijn pik in haar wil voelen.

Dit laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik richt mij op en maak met wat speeksel mijn neuk klare stamper lekker glad. Ik druk mijn eikel tegen haar druipnatte lipjes en laat met een gelukzalige kreun mijn paal centimeter voor centimeter in de druipnatte grot van deze hete geile sloerie verdwijnen. Haar handen komen achter de rugleuning vandaan en beginnen mijn strakke buik te strelen. ‘Mmmmmmmm…. Wat heb jij een heerlijk lijf’ zegt ze terwijl haar ogen mij geil aankijken. Haar handen houden vervolgens mijn heupen vast terwijl haar benen, gehuld in de gladde dunne nylons, hoog opgetrokken zijn. Deze houding zorgt ervoor dat mijn stijve lul helemaal tot aan de wortel kan verdwijnen in deze natte neukgrot. Mijn zak tikt bij iedere stoot tegen haar roze-bruine kontgaatje en haar kutje is zo nat dat iedere stoot een soppend geluid veroorzaakt. Omdat ze zo slank is en ik mijn lul diep in haar steek zie ik dat haar buikje een beetje opbolt zodra mijn lul heel diep in haar zit. Wat een geil gezicht is dit. Haar blouse bedekt een deel van haar tietjes en ik streel haar borsten stevig en leg mijn vingers zachtjes om haar hals. Het zijden sjaaltje danst op en neer bij iedere stoot. Florence heeft haar ogen dicht en haar mond staat een beetje open. Haar witte regelmatige tanden zijn prachtig en worden nu in haar onderlip gedrukt. Ze kreunt en hijgt opgewonden. Ik pomp diep in en uit haar heerlijke hete pruimpje en voel het satijn van haar slipje langs de zijkant van mijn harde glanzende paal strelen.

Omdat ik extreem visueel ben ingesteld geniet ik met volle teugen van dit prachtige tafereel. Dit had ik deze morgen niet kunnen bedenken. Dat ik om 13.00 uur al deze heerlijke geile hete dame lag te palen. En wat voor een dame. De opengesperde soppende kut van een klasse vrouw die mij met haar lekkere pijpmondje zojuist heeft afgezogen en zich nu lekker hard laat nemen. Steeds harder neuk ik haar natte strakke pruim terwijl Florence haar vingers gebruikt om haar klit extra te stimuleren. Haar borsten trillen half verborgen onder het satijn van haar blouse en steken trots uit haar behaatje. Het sap loopt vanuit haar kutje richting haar kontje en terwijl ik mijn pik bijna helemaal uit haar pruimpje haal zie ik het heerlijke hete gelikte sterretje dat vraagt om genomen te worden. Ik laat mijn lul nu helemaal naar buiten komen en neem een sliert kutvocht mee. Ik daal een stukje zodat mijn grote gezwollen eikel tegen haar kontgaatje gedrukt wordt. ‘Oooohhh, jaah, je wilt mij anaal nemen he?’, ‘geile hengst’.

Ze pakt mijn glibberige staaf vast en begeleid deze naar haar heerlijke strakke roosje. ‘Uuhhmmmmm, kom maar, kom maar lekker in mij’, ‘ik vind het heerlijk om in mijn kontje geneukt te worden’. ‘Ik wil die harde staaf van je lekker diep in mijn geile poepertje hebben!’ Mijn eikel is nu met een zucht geheel in haar kontje verdwenen en ik voel de sluitspier van Florence pulseren en langzaam ontspannen. Langzaam duw ik mijn staaf verder, steeds dieper in haar heerlijke strakke endeldarm en begin vervolgens geconcentreerd heen en weer te bewegen. Florence smeert nog wat speeksel op mijn staaf en ik zie dat haar sluitspier ontspant om mijn lange neukpaal. Soepel ga ik in en uit haar kontgat en ondertussen houd ik mijn handen in haar knieholtes. Haar nylons zijn een beetje gedraaid en de rimpels van het nylon winden mij nog meer op terwijl ik bij iedere stoot kijk naar de trillende elastieken van haar opwindende jarretels. De hakken van haar pumps steken recht in de lucht. ‘Oooohhh, wat een lekkere grote pik heb je toch!’ Roept Florence terwijl zij met haar ene hand haar klitje stimuleert en met haar ander hand haar borsten streelt en aan haar harde knopjes trekt. ‘Neuk me hard’, ‘diep en hard’, ‘godverdomme harder!!’ Florence begint nu te kreunen en plotseling voel ik haar hele onderlijf samentrekken. Deze hete hoer komt hard kreunend klaar en geniet van een grote neukstaaf in haar strakke kontje. Ik voel nu ook door het samenknijpen van haar sluitspier dat ik ga komen. Mijn lul pompt nu diep in haar kontje en ik voel dat mijn zaad diep in haar in haar strakke gaatje gespoten wordt. Met een harde kreun kom ik klaar en als ik weer een beetje bij mijn positieven ben trek ik langzaam mijn paal uit haar. Sperma stroomt mee naar buiten, op de stoel, maar dat kan ons niets schelen.

Ik neem Florence meer naar het bed en kom naast haar liggen. We zien dat er al een uur is verstreken en dat we nog niet geluncht hebben. ‘Ik wil eerst douchen’, roept Florence. ‘Daarna kijken we nog wel of er wat te eten valt te scoren en dan gaan we weer braaf aan de cursus’. ‘Voor het diner gaan we nog hardlopen en na het diner wil ik alleen nog maar hard en veel geneukt worden, lekker ding’, fluistert Florence terwijl zij mijn halfslappe pik zachtjes streelt. We staan vervolgens op en verdwijnen samen in de badkamer voor een verfrissende douche.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 9564 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Een hete cursus”

Plaats een reactie