BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (4) Het beautyarrangement van de Drentse bosnimf

De geile rode bosnimfOm kwart voor negen sturen ze ongeveer tegelijkertijd een sms naar elkaar en ze lijken ook qua inhoud parallel. Hij vertrekt zonder de Drentse bosnimf uit Oslo, zij gaat drie weken haar eigen weg en ze zien naar elkaar uit op de avond van vertrek bij het Akershus in Oslo, hij heeft immers de vouchers voor de boot (met hut) naar Denemarken. Ze had inmiddels contact met een vriendin die in Stavanger met de camper is met wie ze -zegt ze- afgesproken heeft; over Mette geen woord.

Bij het Akerhus wacht ze hem op en heeft de kleren aan die ze bij Mette heeft gekocht. Ze kijkt verliefd naar hem en verwelkomt hem met een heerlijke tongzoen, lekkerder dan hij de laatste weken van haar gewend was, alsof ze er op geoefend heeft de afgelopen weken in Stavanger. Ze heeft op meer geoefend. Maar niet in Stavanger.

Terug op de boot ziet hij weer de vertrouwde bos rood cederhout in haar kruis als ze zich voor hem ontkleedt en hem met haar vingers over zijn buik en onderbuik zijn piemel zoekt en zo duidelijk maakt dat ze geneukt wil worden door hem. Heeft ze zo hard droog gestaan de afgelopen weken? Hij voelt met zijn vingers vochtige streken tussen haar liezen, verlangende schaamlippen en kan de verleiding niet weerstaan, haar hele huid voelt zachter en meer ontspannen aan. Ze voelt veranderd.

Het beautyarrangement dat Mette voor haar geregeld had zag er heel anders uit dan ze verwacht had. Het was inderdaad een bijeenkomst met alleen maar vrouwen, maar het was niet het type vrouwen dat de hele dag met een nagelvijltje en een cremetje bezig is. Tussen de vrouwen, het was een internationaal gezelschap, voelde ze zich redelijk snel op haar gemak, maar toen bij de introductie duidelijk werd dat iedereen verder naakt zou zijn moest ze even over een drempel heen. Toch was het ijs snel gebroken en na het diner, ook naakt!, was er een bijeenkomst in een grote ruime zaal met serene muziek, waar ieder op een eigen matras mocht gaan liggen en waar een klankschaalconcert gehouden zou worden om iedereen in de juiste stemming te brengen. Het matras lag niet op de vloer maar op een houten verhoging, zo’n 90 centimeter van de vloer.

De drentse bosnimf ging op haar rug op haar matras liggen, deed haar ogen dicht en voelde zich langzaam maar zeker ontspannen, er daalde rust in haar en ze voelde een ongelooflijke geilheid in zich opkomen, opgeroepen door de rust en de muziek. Dat werd versterkt toen een van de klankschalen op haar buik werd gezet en ze voelde hoe die resoneerde met haar baarmoeder en met haar clitoris. De resonantie in haar baarmoeder werd door de trillingen van de klankschaal verstevigd en ze voelde hoe een tong haar clitoris heel voorzichtig aanraakte. Hoe lang die beide samenspanden weet ze niet maar ze voelde hoe een orgasme diep in haar ontstond en ze begon aanvankelijk alleen met haar billen te trillen, tot haar hele lichaam bewoog en oerklanken haar mond verlieten. De tong likte en zoog en ze had het gevoel alsof er afwisselend steeds een andere tong, een andere mond haar clitoris stimuleerde, dat handen haar handen beet hielden, en in haar gedachten zag ze een man met een enorme fallus die naar haar toe kwam.

Hij hield zijn fallus vlak bij haar mond en ze kuste die, nam die in haar mond en ze hoorde zichzelf zeggen, dat ze er klaar voor was. Nog altijd werd haar clitoris aangevuurd en opgejaagd naar een hoogtepunt en op het moment dat ze alle kleuren van de regenboog zag kreeg ze orgasme op orgasme, smeekte ze om gepenetreerd te mogen worden. Ze voelde hoe de tong haar clitoris met rust liet, de klankschaal werd van haar buik gehaald en ze draaide zich eerst op haar zij en toen zij op haar buik lag, voelde zij hoe warme handen haar iets naar achter op het matras van het bed trokken en dat een mannelijk lid in haar natte kut stootte. Ze voelde hoe deze haar diep in haar schoot masseerde, haar niet heftig en krachtig naaide, zoals ze aanvankelijk hoopte dat hij doen zou, maar hij bewoog in alle rust in haar schoot, de handen van de man masseerden haar billen en haar anus met warme olie, ze voelde ook de handen en de olie op haar schouders, over haar rug, totdat hij weer haar billen masseerde en rond haar anus cirkelde.

Ze voelde hoe hij uit haar vagina gleed en hij nodigde haar uit om opnieuw op haar rug te gaan liggen. Hij trok haar iets naar zich toe, legde haar benen over zijn schouders, ze fantaseerde over een man met een prachtig torso en ze voelde nu hoe zijn vingers de toegangspoort aan de achterkant van haar lichaam open maakte voor penetratie. Ze begon er zelfs naar te verlangen om voor het eerst van haar leven anaal genomen te worden en toen ze hem in zich voelde glijden verliet een diepe zucht haar mond. Tongen van vuur wierpen zich opnieuw op haar clitoris, het leek wel of die van twee zijden door twee tongen werd aangevuurd en vingers gleden diep in haar kut. Heel even bedacht ze dat ze wilde weten of het de zijne waren, of dat die vingers hoorden bij haar die met haar tong haar clitoris likten en soms leek het wel alsof het vingers van meer dan 2 of 3 personen waren.

Het gevoel dat in haar lichaam ontstond verdrong alle gedachten hierover en ze liet wat er met haar gebeurde voortgaan en nu leek het wel alsof zich in haar lichaam twee afzonderlijke orgasmes aan het ontwikkelen waren. Het mannelijk geslacht in haar anus bewoog langzaam maar zeker minder sereen maar krachtig, ze zag in haar gedachten een gigantisch stootwapen dat haar kont bevredigde en voelde hoe hij steeds feller en dieper in haar stootte. De vingers in haar kut verdwenen dieper en dieper, bewogen eerst langzaam maar ook die versnelden hun tempo en ze voelde hoe haar aura purper, paars, rood, roze werd en hoe er een enorme warme gele, gouden gloed om haar heen verscheen waarbij ze voelde hoe een ultieme anale stoot aanjager was van woeste keelklanken die woorden maakten, ‘neuk me, geef me je zaad, ik kom, ik ga ongelooflijk klaar komen, ik ga spuiten, toe dan, ja daar, ja daar, oh god ik kom, ja ik kom, neem mijn kont, neem mijn kut, neem alles van me’ en ze voelde hoe tranen in haar opwelden, en ze verlangde naar haar buik om daar op te liggen, maakte zich los van iedereen die om haar heen stond, ging op haar buik en nog voor ze haar verlangen uit kon spreken om hem in haar kut te voelen duwde hij zijn lul in haar kut.

Ze huilde, en voelde hoe haar bekken alle kracht in zich gebruikte om zijn lul te voelen, tot hij haar daar bij hielp en haar stevig naar zich toetrok aan haar billen en zijn lul in haar ramde. Ze wilde op dat moment maar een ding, ongelooflijk hard genaaid te worden, haar klitje schuurde langs de rand van het bed, toch nog een tong die probeerde tussen dit seksuele geweld haar klit te stimuleren maar het stoten was voor haar voldoende. De muziek op de achtergrond was trance muziek geworden en hij pompte in haar kut op de krachtige beat van de muziek. Ze wilde nog een keer klaarkomen en hem in haar kut laten spuiten, het leek wel alsof hij machinaal in haar vagina stootte en pompte en van dat monotone geil makende ritme raakte ze in trance, tot ze opnieuw alle kleuren van de regenboog in haar kut voelde en ze voelde hoe er vocht, heel veel vocht, langs haar benen stroomde en haar matras nat werd. Heel zacht hoorde ze op de achtergrond een vrouwenstem zeggen ‘she is squirting’. De man trok zich uit haar terug, vrouwen- en mannen handen legden haar voorzichtig hoger op het matras, haar hoofd op een kussen en ze voelde hoe een dekentje over haar rug, billen en benen werd gelegd en ze viel in een diepe slaap.

Overweldigd door de gevoelens die in haar waren ontstaan was zij de volgende morgen nauwelijks in staat om iets te denken of te zeggen. Toen zij, nog altijd naakt, in de lounge van het centrum zijn smsje kreeg heerste er vooral stilte in haar hoofd. Het geluksgevoel dat haar ten deel gevallen was, het ontbreken van enig schuldgevoel over dat waar zij de avond hiervoor aan deelgenomen had, ze wist eigenlijk niet waar ze blijer mee was, het ontbreken van dat gevoel of de intense seksuele ervaring die ze had ondergaan.

Natuurlijk vermoedde ze dat hij niet met haar maar met Mette zou verder reizen, natuurlijk vermoedde ze dat die twee samen zouden vrijen en ze wist op dat moment nog niet goed hoe ze zich tot hem moest verhouden. Hoe ging ze hem dit ooit vertellen? Zo:? ‘Hoe was het daar, Drentse bosnimf, Ja leuk, heel leuk’ leek haar weliswaar de meest gewenste maar wel heel platgeslagen versie, maar hoe kon ze woorden geven aan wat er was gebeurd, ‘het was zo bijzonder, ik ben anaal ontmaagd en genomen, er waren twee vrouwen die mijn clit zogen, en ik geloof dat ze met zijn drieen mijn G spot masseerden en daarna ben ik nog keihard in mijn kut geneukt, ik was 24 uur aaneen rete, rete, retegeil’, klonk haar ook niet helemaal goed in de oren. Ze wilde eerst een time-out, tot zichzelf komen, voordat ze hem weer zou zien. Ze wist dat een vriendin van haar met haar gezin ook in Noorwegen was, misschien moest ze daar maar even een paar dagen heen. Ze was blij dat hij in elk geval zijn reis doorzette, en gunde hem een geile Mettesommar.

Nadat ze hier samen over gesmst hadden werd ze door een haar onbekende man uitgenodigd voor een laatste bijeenkomst, in de zaal waar gisteren de klankschaalmeditatie werd gehouden. Hij bracht haar naar de matras waar zij gisteren gelegen had en hij nodigde haar uit om daar ontspannen te gaan liggen. Zij legde zich op haar buik en voelde warme olie over haar lichaam stromen, handen die de olie verspreidden over haar hele lijf, van haar voeten tot haar schouders, van haar hals tot haar anus. In gedachte zag ze hoe ‘Hij’ bereden werd door Mette met haar swingende borsten, het maakte haar geil en ze voelde hoe haar eigen schaamlippen zich openden toen handen die met olie masseerden. Ze spreidde haar benen en nodigde hem uit binnen te komen. Ze dacht toen ze dat vroeg aan diens vingers maar ze voelde dat hij zijn lul, met massageolie, bij haar naar binnenbracht en hoorde hoe hij haar uitnodigde om hardop te fantaseren over haar eigen geliefde, in haar eigen taal, hij hoefde de woorden niet te begrijpen.

Ze vermoedde dat hij dezelfde man was als die van gisteravond. In haar gedachten zag ze hoe ‘Hij’ Mette op dezelfde manier nam als de man die net zijn lul in haar schoot gestoten had, ze duwde alsof zij Mette was haar kont omhoog, en vuurde hem aan, vuurde hem aan haar met passie en met kracht te naaien. ‘Naai die geile Noorse teef’ verbrak ze keihard de stilte in de serene zaal. Ze voelde dat handen haar haren beetpakten, dat haar benen werden ingeklemd door stevige dijen en dat een paal strak en diep in haar kut verdween, de man haar overweldigde haar. ‘Oh ja lieverd, bezit haar, geef haar elke dag zoveel zaad je aan haar geven kunt’ en god wat was dit lekker, moest ze echt straks om 5 uur uitgecheckt zijn, of kon ze niet gewoon wekenlang een grote orgie met deze man hebben, alles in haar suisde, ze wilde urenlang genaaid worden, net zoals Mette in haar appartement, in zijn hotelkamer of in de wilde natuur, in haar ongetwijfeld strakke, kaal geschoren kutje door hem geneukt werd. Hij streelde haar billen, en alsof hij voelde wat in haar hoofd gebeurde, nodigde hij haar uit om voor een tijdje bij hem te blijven. Ze wilde. Het liefst wilde ze die weken zo veel mogelijk in haar naakte billen buiten kunnen doorbrengen.

Hij bracht haar en zijn vriendin die avond naar een eenvoudige hut, bij een meer, met een stookhut. Met haar billen in het ijslandse mos werd haar kut die avond nog door zijn vriendin geschoren. In die dagen voelde, bevredigde, neukte, minde hij haar, bond haar vast aan een boom en zag maar al te goed hoe hun hond haar geilheid rook, haar kutje likte en hoe zij opgewonden raakte van zijn neus, zijn tong, hoe zij hem en zijn vriendin op afstand samen neuken zag en geen weerstand meer kon bieden aan haar eigen lust, hij merkte op hoe haar kutsappen de hond nog verder aanvuurde om haar ongegeneerd te likken en haar zo orgasme op orgasme te geven en ondanks dat ze daarvan uitgeput leek gewoon doorging haar liefdesvocht uit haar schelp te likken. Uitgeput werd zij door zijn vriendin losgemaakt, ze legde zich in het ijslands mos en voelde oh god ze voelde de stijve van de hond tussen haar billen, ze wilde geneukt worden maar niet speciaal door de of deze hond maar toen zijn stijve tussen haar schaamlippen verdween was ze te moe om hem af te weren, te geil om hem te weigeren, zo wellustig dat zijn felle rijden in haar kut haar nog sneller dan de ontlading gaf dan dat de hond zelf een orgasme kreeg.

Zeker een kwartier werd ze zo bereden, had ze totaal nieuwe erotische sensaties gevoeld en voelde ze weer opnieuw de wellust die ze had gevoeld bij haar eerste date met hem bij haar thuis, toen ze haar kutje tegen het been van hem die nu met Mette door het land reisde had opgereden. Haar kutje dat zo nat geworden was dat het vocht door haar broek gelekt was en waarvan ze het liefste had gewild dat hij zich met zijn warme staaf daarin een toegang had geboord, haar geneukt, desnoods ‘verkracht’ had, maar waarbij iets in haar haar had weerhouden om hem toe te laten. Waarom had ze niet zelf haar broek omlaag getrokken, zijn vingers in haar kut gestoken? Haar kutje was zo nat geworden, dat zij, nadat hij vertrokken was, haar trekkingbroek direct omlaag getrokken had.

Met haar slipje en haar trekkingbroek op haar enkels, lag zij op haar billen op het vloerkleed, vingerde ze zich de hemel in en bij het eerste orgasme dat ze daarbij kreeg had ze er totaal niet meer aan gedacht dat haar eigen hond op datzelfde vloerkleed lag en zo getriggerd werd door haar geilheid dat hij eerst met zijn tong haar vingers bijval gaf, maar toen zij na een tweede orgasme nog niet tot rust gekomen was bood zij geen weerstand en liet zich naaien door haar eigen hond en dacht aan hem wiens been naar haar vocht rook. Nooit had zij in haar wellust naar haar hond verlangd, nooit had zij gedacht dat zij ooit hem tot zich toe zou laten. Maar toen, ja toen zij met haar kutje tegen zijn been had opgereden en hij haar niet in haar kutje had genomen, opende ze haar schoot voor haar hond en liet hem in haar kutje rijden tot hij spoot, liet hem rijden tot ze van hem klaar kwam, liet hem rijden tot ze hem aanvuurde om nog een keer in haar te spuiten en haar nog een keer klaar te krijgen. In de roes van deze Noorse hond hervoelde ze de wellust waarmee haar avontuur met hem begonnen was en voor het eerst, voor het eerst van haar leven voelde ze dat ze in harmonie gekomen was met haar eigen wellust, met haar eigen seksuele honger, met haar eigen hoerigheid.

Ze duwde haar kont omhoog, en stond de reu nogmaals toe zijn zak te legen in haar kut alsof ze nu pas, nu pas echt kon instemmen met haar eigen wellust van die avond. Nahijgend en nadruipend van de Noorse reu bedacht ze dat ze haar eigen hond nog een nieuwe kans moest bieden en niet alleen uit lust zich opnieuw door hem moest laten naaien, niet met schuldgevoel er op terug moest kijken zoals die eerste keer, maar met voldoening en de hond ook nog belonen wilde voor wat hij haar toen maar ook binnenkort, terug in Nederland, geven zou, een avond seksueel genot. De Noorse reu rook hoe haar gedachten haar kut opnieuw liet stromen en toen hij nogmaals feller en krachtiger haar penetreerde, aaide ze zijn kop, noemde de naam van haar eigen hond en vingerde zich klaar tot ze precies op het moment dat hij zijn zak leegde klaarkwam en de naam van haar geliefde hond over het bergmeer schalde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16707 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie