BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De politieke verleiders (2)

Het tweede doelwit
Na hun succesvolle ontmoeting met Youri, voelden Dries en Sofie zich gesterkt in hun onconventionele strategie. Hun volgende doelwit was Liesbeth Janssen, een 35-jarige vrouw die net een pijnlijke scheiding achter de rug had. Liesbeth was aantrekkelijk, met lang, kastanjebruin haar en een slanke bouw, een echte milf. Ze had een vastberaden blik in haar groene ogen, maar er was een zekere droefheid die haar schoonheid een melancholieke rand gaf. Dries en Sofie hadden hun huiswerk gedaan. Ze wisten dat Liesbeth vroeger in de gemeenteraad had gezeten en nog steeds veel invloed had in haar gemeenschap. Ze besloten haar op te zoeken in haar favoriete café, waar ze vaak na het werk een glas wijn dronk.

Die avond stapten Dries en Sofie zelfverzekerd het café binnen. Sofie droeg een zijdezachte, rode blouse die haar boezem accentueerde en een strakke, zwarte rok die haar lange benen benadrukte. Dries was gekleed in een casual maar stijlvol donkerblauw overhemd en een spijkerbroek die zijn gespierde benen goed deed uitkomen. Ze zagen Liesbeth aan een tafeltje in de hoek zitten, verdiept in haar gedachten. Dries nam het initiatief en liep met een brede glimlach op haar af. “Goedenavond, Liesbeth,” zei hij charmant. “Mag ik je gezelschap houden?” Liesbeth keek op en herkende hen meteen van de verkiezingsposters. “Natuurlijk, ga zitten,” zei ze, licht verrast door hun aanwezigheid. Sofie voegde zich bij hen en schonk Liesbeth een warme glimlach. “We zouden graag met je praten over onze campagne en waarom jouw steun zo belangrijk voor ons is,” begon ze. Liesbeth luisterde aandachtig terwijl Dries en Sofie hun visie deelden, hun woorden zorgvuldig gekozen om haar interesse te wekken.

“Maar we willen niet alleen praten,” vervolgde Dries met een ondeugende glimlach. “We willen je ook laten zien hoe belangrijk je voor ons bent.” Hij leunde dichter naar haar toe. “En we zijn bereid om heel ver te gaan om je steun te winnen.” Liesbeth keek hem recht aan, haar ogen vonkend van nieuwsgierigheid en opwinding. “Wat hebben jullie precies in gedachten?” vroeg ze zachtjes, haar stem een mengeling van scepticisme en verwachting. Sofie legde haar hand op Liesbeth’s arm en glimlachte verleidelijk. “Iets heel speciaals, iets wat je nooit zult vergeten,” fluisterde ze. “Laten we naar je huis gaan, dan kunnen we je laten zien wat we bedoelen.” Liesbeth aarzelde even, maar stemde toen in.

Eenmaal thuis, zorgde ze voor enkele drankjes terwijl Dries en Sofie zich comfortabel maakten in haar ruime woonkamer. Sofie keek Liesbeth doordringend aan en zei: “We willen je een ervaring bieden die je nog nooit hebt gehad. Iets wat je verlangens zal vervullen en je overtuigt van onze toewijding.”

Liesbeth zette haar glas neer en knikte. “Ik ben benieuwd,” zei ze met een glimlach. Sofie stond op en liep langzaam naar Liesbeth toe, terwijl Dries hen vanuit de bank gadesloeg. Sofie legde haar handen op Liesbeth’s heupen en trok haar voorzichtig dichterbij. “Ontspan je en geniet,” fluisterde ze, terwijl ze haar lippen zachtjes op die van Liesbeth drukte. Liesbeth’s lippen waren zacht en soepel, en ze beantwoordde de kus aarzelend maar verlangend. Sofie begon langzaam haar handen over Liesbeth’s lichaam te laten glijden, streelde haar heupen en gleed vervolgens omhoog naar haar borsten. Liesbeth kreunde zachtjes, haar lichaam zich overgevend aan Sofie’s tedere aanrakingen. Dries kwam dichterbij en begon Liesbeth’s nek te kussen, zijn handen langzaam over haar rug glijdend.

Met een verhitte passie begonnen Dries en Sofie Liesbeth’s lichaam te verkennen, hun handen en lippen op zoek naar elk plekje van haar huid dat verlangde naar aanraking. Terwijl Sofie haar tong langs Liesbeth’s dijen liet glijden, trok Dries haar slipje langzaam naar beneden, onthullend haar glinsterende, naakte lichaam voor hun begerige ogen.

Liesbeth stond daar, volledig naakt en blootgesteld aan hun verlangende blikken, haar ademhaling snel en gejaagd van opwinding. Sofie knielde voor haar neer, haar lippen brandend van verlangen terwijl ze haar tong over Liesbeth’s natte lippen liet glijden, haar handen stevig knedend op Liesbeth’s weelderige billen. Terwijl Liesbeth’s lichaam kronkelde onder Sofie’s tedere aanraking, begon Dries haar borsten te kussen en te masseren, zijn vingers speels knijpend in haar gevoelige tepels. Liesbeth kreunde luid, haar hele wezen trillend van verlangen terwijl ze zich overgaf aan het intense genot dat hun aanrakingen haar brachten.

Dries en Sofie werkten in perfecte harmonie samen, hun bewegingen synchroon en zorgvuldig afgestemd op Liesbeth’s opwinding. Ze wisten precies hoe ze haar moesten bespelen, haar naar nieuwe hoogten van plezier en extase brengend met elke streling en kus.

Dries nam nu de leiding, zijn harde, kloppende lid verlangend naar Liesbeth’s warme, gastvrije kern. De spanning tussen hen was tastbaar, elke aanraking een belofte van genot. Hij tilde haar voorzichtig op, voelde haar benen stevig om zijn middel wikkelen terwijl hij haar langzaam naar beneden liet zakken, zijn erectie diep in haar doordringend. Een zucht van verrukking ontsnapte aan Liesbeth’s lippen toen ze hem volledig binnen voelde komen, haar lichaam reageerde op zijn aanraking met een golf van verlangen. Ze sloeg haar armen om zijn nek, haar nagels lichtjes in zijn huid dringend terwijl hij haar vol passie begon te berijden.

Sofie bleef Liesbeth’s gevoelige clit bewerken met haar tong, haar vingers glijdend in en uit haar, terwijl Dries ritmisch stootte, zijn lid diep in Liesbeth’s hunkerende kern. De sensatie was overweldigend, een drievoudige aanval van genot die haar tot nieuwe hoogten bracht. Liesbeth voelde haar opwinding tot het kookpunt stijgen, haar lichaam trillend van verlangen terwijl ze naar haar climax snelde.

Met een laatste, diepe stoot voelde Dries hoe Liesbeth’s lichaam zich spande, haar climax over haar heen spoelend in een golf van intens genot. Haar kreunen vulde de kamer terwijl ze kwam, haar lichaam schokkend van extase onder zijn aanraking. Dries hield haar stevig vast, zijn eigen hoogtepunt snel naderend. Hij voelde de druk opbouwen, elke beweging een stap dichter bij zijn eigen bevrijding.

Met een luide kreun kwam ook Dries klaar, zijn zaad diep in Liesbeth’s hunkerende kern spuitend. De sensatie van haar strakke warmte om hem heen was overweldigend, zijn lichaam reageerde op haar als een instrument op bespeelbare noten van extase. De drie lagen uitgeput en tevreden in elkaar, hun lichamen nog steeds trillend van de intense ervaring die ze hadden gedeeld.

Sofie kroop naast Liesbeth en kuste haar zachtjes op de lippen, haar eigen verlangen nog nasmeulend in haar lichaam. “Bedankt, Liesbeth,” fluisterde ze. “We hopen dat je ons zult steunen.” Liesbeth knikte, een tevreden glimlach op haar gezicht. “Jullie hebben mijn stem,” zei ze zachtjes. “En ik kan niet wachten om dit nog een keer te herhalen.” De belofte van meer genot hing in de lucht, een uitnodiging voor toekomstige ontmoetingen vol passie en bevrediging.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MisterTockley

Als 18-jarige, bi-seksuele jongen, ben ik nog volop aan het ontdekken wie ik ben en wat ik wil in het leven. Mijn verhalen zijn een uitlaatklep waarin ik mijn fantasieën de vrije loop laat. Ik geniet van het verkennen van verschillende aspecten van mijn identiteit en seksualiteit door middel van mijn schrijven.

Tips zijn altijd welkom, ik hoop dat je van de verhalen kan genieten!
mistertockley@protonmail.com

Dit verhaal is 4795 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie