BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (2)

HONDERD MEISJES

Dankzij Karina komen er al snel andere meisjes die me vragen hun shoot te doen. En blijkbaar hebben ze allemaal vooraf al goed begrepen dat ik betaling in natura accepteer want zonder uitzondering laten ze steeds snel merken dat ze in zijn voor de gecombineerde betalingsmogelijkheid. Inmiddels heb ik trouwens echt wel in de gaten dat het ze ook wel om mijzelf te doen is. Ik weet dat meisjes me knap vinden en graag een beetje weg zwijmelen in mijn nogal felblauwe ogen of door mijn lange blonde haren kroelen.

Shooting business

Al snel heb ik er een mooie business aan en doe ik aan de lopende band ‘shoots’. Op maandag meisje één van de week, ‘savonds de shoot en neuken, op dinsdag de hele shoot bekijken en weer neuken en op woensdag het eindresultaat en de slotfuck. Op donderdag meisje twee van de week, shoot en neuken, vrijdag foto’s kiezen en neuken en zaterdag eindresultaat en neuken. Op zondag krijg ik meestal een van beiden of anders wel een vorig meisje nog een keer in mijn bed en op maandag begint het weer van voren af aan. En hóe ruig ik ze ook behandel, op de een of andere manier pikken ze het allemaal en willen ze vaak ook meer. Of, sterker nog, nemen ze het gedrag zelfs van me over en worden ze na een uurtje of wat ook steeds ruiger. Ik neuk eindelijk weer genoeg, mijn huisarts kan de pot op met zijn Satyriasis en dat ik me moet inhouden. Ik neuk wat ik pakken kan en eindelijk is sinds ik mijn zaad weer goed kwijt kan de pijn in mijn buik helemaal weg. Mijn pik is ook niet meer de hele dag zo opstandig want iedere dag komen hij en ik wel aan onze trekken.

Van iedere shoot leg ik de beste foto’s voor aan Andrej, samen maken we steeds een voorselectie van de zeg maar dertig beste shots, het meisje maakt dan de definitieve keuze, van twintig doe ik de eindbewerking. Ik zie best dat Andrej meestal langer dan nodig de foto’s van de blote meisjes bekijkt, het geilt hem duidelijk op. Steeds weer is Andrej heel complimenteus, ‘je bent een natuurtalent’ zegt-ie dan, echt, hier groei ik zó van.

Inmiddels loopt mijn handeltje als een tierelier en ben ik al een week of vier naast mijn stage iedere avond lekker bezig als Andrej me op een dag vertelt dat hij ook wat bijverdiensten heeft. Iedere zaterdag maakt hij met een paar andere cameramensen in een nachtclub opnames voor pornofilms, maar omdat hij over enkele weken vakantie heeft zoekt hij een vervanger. Hij vindt dat dit met mijn manier van kijken naar blote mensen iets voor mij is. Nou, dat lijkt me wel wat…

De Hardcore Party-club

Andrej vertelt me vooraf dat de formule van de club is dat iedere zaterdagavond honderd steeds weer andere meisjes van achttien of hooguit negentien jaar er uit hun bol gaan. Uit de verre omgeving, zeg maar uit heel Bohemen en zelfs van ver daarbuiten komen ze via mond tot mond reclame naar deze club toe, met de belofte van een mooi feestje waar ze zelfs geld voor tóe krijgen. De eerste keer ga ik alleen maar mee om de sfeer mee te krijgen en om te zien hoe Andrej en de andere mannen het filmen aanpakken. Als we bij de ‘PartyHardCore Club’ arriveren is het er al druk, er staat een hele rij meisjes voor de deur. Terwijl Andrej en ik langs enkele stevig gebouwde portiers naar binnen lopen zie ik dat ieder meisje bij binnenkomst een formulier moeten tekenen en daarna cash een ‘onkostenvergoeding’ van vijf duizend kronen ontvangt, zo’n twee honderd euro dus.

Andrej vertelt dat de meisjes geld ontvangen omdat er gefilmd wordt en dat ze hun handtekening moeten zetten dat de beelden die gemaakt worden eigendom zijn van de club. Als ze dat niet doen kunnen ze meteen weer zonder poen vertrekken. En hoewel de meeste meisjes nog behoorlijk bleu zijn en geen idee hebben waarvoor ze tekenen doen ze dat toch bijna allemaal.
Naast het geld krijgen ze ook de drank gratis en als die meiden in de loop van de avond bezopen raken gaan ze vaak heel ver. De cameramensen moeten alles filmen en daar worden dan internetmovies van gemaakt met heel expliciete beelden van neuken en groepsseks en alles er op en eraan.

Terwijl Andrej en zijn collega’s de camera’s op orde brengen heb ik tijd om een beetje rond te kijken. Langzaam druppelen de meisjes binnen en ik zie direct dat er heel gave exemplaren bij zitten. Sommige meisjes gedragen zich meteen al heel vrij, beetje sletterig wel, maar de meesten gaan een beetje als bange paardjes in de wei wat bij elkaar staan. Bij binnenkomst staan drie barjongens klaar met dienbladen met bekertjes bubbels en daar mogen de meisjes zoveel van nemen als ze willen. Al snel is te merken dat ze er wat losser van worden en komen de babbeltjes op gang.

Als ik terug ben bij Andrej vertelt hij dat als straks de meisjes binnen zijn er dan een stuk of tien strippers rondlopen, allemaal echt mooie jongens om te zien, met alleen een witte lange broek aan, een witte kraag met strikje om de nek en witte manchetten om de polsen. Klaar om de dames te plezieren. ‘En, Luuk, wat ik wil is dat jij straks met deze kleine camera een beetje gonzo-achtig gaat filmen. Loop dus gewoon rond en film wat je ziet en je mag ook best contact maken. Als je ziet dat een meisje niet te ver wil gaan mag de stripper nooit doorpushen, maar misschien kan jij zo’n meisje met lief zijn en een beetje nice filmen net iets verder krijgen. Als dat lukt geef je zo’n stripper een seintje en die finished dat meisje dan wel.’

Zo, baantje hebben die gasten zeg. Ik neem de camera aan en zie dat het een klein simpel geval is, na een beetje oefenen heb ik alle knopjes wel onder controle. En dan Andrej weer: ‘ga maar even kennis maken met de strippers en vertel dan meteen dat je mijn hulpje bent vandaag.’ Ik vind ze in de gezamenlijke kleedkamer, mooie gasten allemaal en stuk voor stuk zijn ze afgetraind, slank en zonnebankbruin. Ik val behoorlijk op tussen ze, zij allemaal in witte broeken en ik als cameraman juist in het zwart. Ik heb een zwarte stretched joggingbroek aangedaan om mijn pik wel wat ruimte te gunnen en verder een zwart t-shirt. Een van de jongens, hij lijkt wel een beetje op me met ook lang blond haar, stelt zich voor als Denis en zegt ‘ah, the boy in black. Ben jij een nieuwe?’ Ik lach en laat mijn kleine camera zien: ‘jammer, zou best willen, maar nee. Ik help Andrej en ben vandaag de gonzo filmman, ik maak shotjes tussen de grotere opnames door, beetje de sfeer laten zien.’

Warming-up

De jongens steken hun duim op en kletsen daarna verder met elkaar. Ik wil net teruglopen als ik in de gang een vrouw tegenkom. Ze vraagt me wie ik ben en als ik vertel dat ik het hulpje ben van Andrej stelt ze zich voor als Djoni, zij presenteert het begin, zeg maar de warming-up van de avond. In de club is het inmiddels helemaal vol en het lawaai van al die hard pratende en gillende meisjes is oorverdovend. Ik zie dat de drank er prima in gaat, de barjongens lopen nu rond en drukken de meisjes steeds weer nieuwe bekertjes in de handen. Ik neem ook een bekertje wijn om me toch iets losser te voelen en net als ik dat leeg weer wegzet stapt Djoni op het podium. Of podium, dat kan je het eigenlijk niet helemaal noemen, het lijkt een soort catwalk die vrij lang is. Hij begint bij de gang naar de kleedkamers en slingert zich vervolgens met enkele bochten door het grootste deel van de ruimte.

Djoni stelt zich aan de meisjes voor en vraagt dan luidkeels of iedereen een leuke avond gaat beleven. Nou, dat lijkt er wel op want alle meisjes stemmen joelend in en klappen in hun handen. Dan kondigt Djoni de strippers aan en een voor een komen ze op, maken een mooi pirouetje voor de meisjes en gaan weer de catwalk af, lopen daarna grapjes makend en flirtend tussen de meisjes door met flessen bubbels en vullen steeds weer hun bekertjes bij. Daarna stelt Djoni de barjongens en de cameramensen voor en haalt dan ineens, tot mijn verrassing, mij op het podium. ‘Dames, deze schoonheid met zijn cameraatje komt uit ’t verre Holland en zorgt vandaag voor extra sfeerbeelden. Krijgt hij een applaus of niet?’ En dat applaus mag er zijn, ik bloos niet snel maar nu weet ik echt niet waar ik moet kijken met al die opgewonden meisjes om me heen. Ik spring maar weer gauw van het podium af en ga het een beetje achteraf eens even allemaal staan bekijken. Andrej schuift bij me aan en zegt ‘nou jongen, dat noemen ze een bliksementrée’ en grijnzend kijkt hij me aan. ‘Al aardig wat van die meiden hebben hun lieve oogjes op jou laten vallen, hou je wel in de gaten waarvoor je hier bent?’ Ik knik, ik snap ook wel dat ik hier niet als stripper rondloop, maar dat moeten die meiden dan ook wel begrijpen.

Djoni probeert drie meiden op de catwalk te krijgen en ik begin het te filmen. Ik let daarbij eigenlijk vooral op de meisjes en hoe ze reageren en het valt eigenlijk al meteen op dat er zo’n beetje drie soorten zijn: meisjes die sletterig vooraan in beeld proberen te komen, meisjes die het beetje ‘zogenaamd chagrijnig’ allemaal aan staan te kijken, zo van ‘ik ben hier wel maar hoor hier niet’ en dan de grootste groep, de achterhoede, de verlegen meisjes die wél willen maar niet weten hoe en zich heel opgewonden als kwetterende vogeltjes gedragen. Het lukt Djoni niet om zo’n verlegen meisje bij haar te krijgen, de sletjes dringen allemaal voor. Ze selecteert er daar drie van en draagt hen op een striptease te doen. Alle drie de meiden beginnen er meteen enthousiast aan, ze draaien en kronkelen alsof ze nooit anders hebben gedaan. En niet veel later staan ze er alle drie in hun blootje en ik moet eerlijk zijn, ze zijn niet helemaal mijn smaak maar het zijn mooie meiden, het is echt heel geil om te zien. En dat merk ik ook aan de achterhoedemeisjes, de opwinding gonst rond hun koppies. Zelfs de chagrijntjes ontdooien al wat.

Dan is Djoni opnieuw drie verlegen meisjes aan het paaien om op het podium te komen, de druk is er nu bij de sletjes wat af en iedereen is lekker opgewarmd. Ik ga met mijn cameraatje tussen de achterhoedemeisjes door, spot dan een ontzettend mooi exemplaartje, korte donkere haren, sprekende bijna zwarte ogen, slank, lange blote benen. Ik film haar van down naar top en als ik bij haar koppie ben kijkt ze me full-shot aan, lacht liefjes alsof ze nu pas ziet dat ik haar film en ik knipoog tegen haar terwijl ik haar leuke gezichtje nog verder close-up neem. Dan maak ik met mijn hoofd een beweging naar de catwalk, reik haar mijn hand en vraag: ‘you dare?’ En verhipt, ze doet het. Haar filmend begeleid ik haar naar de catwalk en Djoni steekt opgetogen haar duim op.

Djoni krijgt uiteindelijk drie achterhoedemeisjes bij elkaar en geeft ze om beurten een briefje met een opdracht. Het eerste meisje moet zich tot op haar ondergoed uitkleden, daarna in de club bij andere meisjes beha’s lospeuteren en er met zoveel mogelijk óver elkaar aangetrokken terugkomen. Ik zie hoe ‘mijn’ verlegen meisje het een beetje staat te bekijken en het liefst weer zou vertrekken. Voor haar support breng ik haar een bekertje bubbels en ga daarna bij haar in de buurt staan, film vooral haar reacties. En op dat moment ontstaat mijn filmplan: dit meisje wordt vanavond mijn onderwerp, via haar zal ik hier alles filmen. Ik kijk haar aan en als ze een beetje wanhopig terugkijkt zeg ik: ‘komt wel goed hoor, je bent bloedmooi en je moet echt alléén maar doen wat je wilt.’ En dan geef ik haar een hand en zeg ‘Luuk.’ En zij antwoordt ‘Tessy.’ Het ijs tussen ons is gebroken en ik vraag haar of ze het goed vindt dat ik haar vanavond blijf filmen. Tessy vindt het goed, yés!

Hoela Hoephoep

Het eerste meisje komt met een heel pak aan beha’s terug, ze heeft ik weet niet hoeveel meiden weten te verleiden ze uit te trekken en aan haar te geven. Dit is echt wel slim bedacht want de opwinding deint als golven door de club, heel veel meisjes trokken hun beha uit en zijn nu helemaal los aan het gaan. En nu moet dat meisje een voor een de beha’s uittrekken en teruggooien naar de eigenaresse. En zo komt ze langzaam maar zeker toe aan haar eigen beha en als die uitgaat showt ze een paar flinke borsten, whow. En ze is nu iedere verlegenheid of schaamte voorbij, ze draait en pronkt er mee alsof ze nooit anders doet. Van Djoni moet ze daarna een dildo tussen haar benen houden en moet meisje twee proberen er ringen omheen te werpen. Elke keer dat dat haar niet lukt moet ze iets uittrekken en natuurlijk staat ook zij al snel helemaal bloot.

En dan is Tessy aan de beurt. Djoni geeft haar een hoelahoep en ze moet die rond haar middel zien te houden. Als hij op de grond valt moet ze iets uittrekken en dan pas blijkt dat Tessy niet helemaal zo shy is als ze zich voordoet. Ze heeft een kort jurkje aan en als dat als eerste uitgaat blijkt meteen al dat ze er geen beha onder draagt. Ze heeft vrij kleine tietjes, stevig bolletjes en ze moet hebben gedacht dat die best even zonder wat steun kunnen, een slimme meid is duidelijk op alles voorbereid… Al snel gaat haar slipje er achteraan en brengt ze een beauty van een glad geschoren kutje in beeld. Om haar nek heeft ze nu alleen nog een lange ketting van zwarte kraaltjes die tussen haar tietjes zwiert en dan steeds weer die hoelahoep die ze nu ineens wél heel goed om haar heupen weet te houden. De buikbewegingen die ze daarvoor maakt zien er onwijs geil uit, zo’n bloot kronkelend meisje, maar goed dat ik een stretched broek aan heb.

Als Tessy weer van het podium wil afstappen reik ik haar mijn hand en neem ik ondertussen nog even mijn kans waar. Ik film vol haar kutje, dat zich even wat opent omdat ze wat onhandig van de verhoging klautert en lopen dan samen terug naar het groepje meisjes die zo te zien haar vriendinnen zijn. Ze gillen en joelen en drukken zich tegen de blote Tessy aan alsof ze hier ter plekke een orgietje willen beginnen. En steeds weer komt er een jongen langs die de bubbels bijvult, die meisjes zijn volgens mij al goed ver heen.

Als Tessy haar slipje en jurkje weer aan heeft scharrelt het hele groepje gillend en kletsend eerst naar de toiletten. Dat geeft mij de kans even wat andere meisjes te filmen, het is wel grappig om te zien hoe ze reageren, het ene meisje maakt meteen contact terwijl het andere zich juist afwendt. Maar juist dan raak ik geïnteresseerd en draai nu even om zo’n zich afwendend meisje heen, ze heeft lange blonde haren die ze als een sluier voor haar ogen wappert als ik te dichtbij kom. Ik hurk dan om haar van onderen te filmen en als ze dan naar beneden kijkt en me zo sneaky ‘van onderen’ ziet schiet ze in de lach. Ik kom omhoog, smile ook tegen haar en vertrek want net op dat moment komen Tessy en haar vriendinnen weer tevoorschijn en gaan ze richting de ballenbak.

Die ballenbak is zeker vijf bij vijf meter en de honderden gekleurde ballen worden ingesloten door een grote zacht opgeblazen rubberen rand. Ik film de meisjes als ze zich tussen de ballen storten en als ik op ieder meisje apart inzoom is echt goed te zien dat ze al goed bezopen zijn. Ze gillen en trekken aan elkaars kleding, geen idee waarom ze zo te keer gaan. Maar al gauw blijkt dat ze elkaar willen strippen want Tessy is al weer de klos. Omdat ze alleen maar een jurkje aanheeft weten een paar meiden dat al snel over haar hoofd van haar lijf te rukken en in no time gaat haar slipje er achteraan. Tessy neemt wraak door aan de broek van een vriendin te gaan hangen en precies op dat moment gaan de douches boven de ballenbak aan.

Ballenbak Waterballet

Dit hadden de dames duidelijk niet verwacht want het gegil en gejammer is niet van de lucht maar wat ze ook doen, in no time is iedereen kletsnat. En dat blijkt alle grenzen wel te doorbreken want ze rukken en plukken net zo lang tot iedereen grotendeels bloot is en dan volgt het meest erotische spektakel dat ik ooit gezien heb. Het is één wriemelende kluwen blote natte meiden geworden die de meest onwaarschijnlijke dingen met elkaar uithalen. Er wordt volop getongd en met mijn cameraatje breng ik weird geil steeds weer een bloot nat meisje in beeld dat zich rond een vriendin kronkelt of er een tongt. Zelfs zie ik al een meisje dat het kutje van een ander aan het belagen is en haar probeert te likken en tot mijn verrassing zie ik dat het ’mijn Tessy’ is die tot deze actie is overgegaan. Ze zit op haar knieën, haar kontje steekt naar me toe en dankzij het water glanst haar lijf prachtig. Tussen haar benen is haar gesloten kutje goed te zien en langzaam zoom ik er op in…

Natuurlijk komen er ook al snel strippers de bak in en steeds weer proberen ze vlotjes om een meisje te neuken. Maar blijkbaar zijn de dames dáár niet voor in want ze willen wel stoeien met zo’n jongen en ‘m een beetje aan zijn pik trekken, maar bij ze binnenkomen mag hij niet. En goed om te zien is dat die jongens strak zijn geïnstrueerd, want ze proberen met wat teasen en handtastelijkheden wel door te zetten maar als een meisje nee schudt verdwijnt hij. De een na de ander probeert het en op de een of andere manier lucht het me op dat Tessy zich nergens voor leent en alleen maar geile fun maakt met de andere meiden. En ook zie ik dat ze regelmatig oogcontact zoekt, om dan vervolgens nog geiler te keer te gaan met een van haar vriendinnen. Ik wist echt niet dat meisjes dát allemaal in zich hebben, alle remmingen zijn weg. Af en toe hebben Tessy en ik kort oogcontact en dan knipogen we soms, we hebben wel een klik en ze weet toch nog wel wat ze allemaal uitspookt, geloof ik…

Langzaam maak ik vanuit het spektakel in de ballenbak een driehonderdzestig graden shot om me heen en whow, het feest is vollédig losgebarsten. Op de catwalk is een stripper in de weer met zich uitkleden en meisjes te verleiden terwijl pal naast hem een meisje helemaal bloot en languit liggend op de catwalk geneukt wordt door een van de stripperboys. En zo zijn ze ook bezig met meiden staand te naaien, meestal tegen een muur geklemd, of een meisje dat over een bank gevouwen met haar billen omhoog gepaald wordt, alle standjes die te verzinnen zijn zie ik hier wel. En steeds zijn er weer andere meisjes die de stripper dan proberen weg te trekken uit het meisje dat hij op dat moment neukt, naar zijn pik happen, hem over willen nemen.

Natte ballen

Net als ik me weer terug wil draaien naar het spektakel in de ballenbak graait iemand achter mij de camera uit mijn handen en word ik meteen daarna achterover de ballen in getrokken. Zodra ik me omhoog weet te werken is wel duidelijk dat Tessy in de weer is. Een vriendin van haar pikte m’n cameraatje in en filmt ons terwijl Tessy zich op me werkt en in mijn oor gilt dat het nu mijn beurt is. Ze trekt mijn haren los uit het staartje en ik voel hoe ze me met haar natte lijf probeert de baas te worden, sjort aan mijn broek en shirt, ik moet blijkbaar bloot. Hoe graag ik dit ook zou willen, dit kan ik echt niet hebben want Andrej was heel duidelijk, ik ben hier om te filmen en verder nergens anders voor. Ik geef Tessy sneaky een zoentje, schudt dan heel duidelijk nee dat ik dit niet wil en wurm me tussen die kronkelende meidenlijven uit. Als ik weer op de vloer sta, druipend en wel, hangen mijn haren kletsnat in slierten om mijn gezicht. En zijn mijn eigen ballen ook overduidelijk kletsnat want het water loopt in straaltjes uit mijn broek.

Om mij heen en in de ballenbak hebben de dames de grootste lol maar gelukkig neemt een van de strippers, Denis heet hij, het voor mij op. ‘Kom maar mee’ toetert hij in mijn oor. Ik pak snel mijn camera terug van het meisje dat me er mee staat te filmen en loop achter Denis aan naar de kleedkamer. ‘Echt jongen, die meiden kunnen flink doordraaien hoor en dan zijn ze tot alles in staat’ grinnikt hij. Ondertussen rommelt hij in een locker en geeft hij me een droge joggingbroek en een t-shirt. ‘Hier, we hebben zo’n beetje dezelfde maat’ en dankbaar pak ik ze van hem aan. Ik krijg ook een handdoek van hem en dan vraag ik hem toch snel even hoe dat nou is, hier stripper zijn. ‘Weet je, meisjes neuken is mijn lust en mijn leven, dus dit is dé job voor mij’ antwoordt hij vrolijk lachend en dan is hij alweer weg, ‘dames bedienen’ roept hij me nog toe.

Als ik me wat heb opgekalefaterd en mijn haren heb gedroogd, die ik nu verder maar los laat hangen, ga ik weer naar binnen. Daar pikt Andrej me meteen op: ‘meisjesdoopje gehad jongen?’ grijnst hij. Ik knik een beetje beteuterd want ik verwacht een uitbrander. Maar nee hoor, Andrej’s grijns wordt nog breder: ‘nou, je weet nu waar ze toe in staat zijn, verder maar goed opletten hè?’ En weg is hij weer, de orgie filmen. Want ik zie met verbijstering hoe het hier steeds verder uit de hand loopt, of eigenlijk kan je dat zo niet zeggen, want dit alles is natuurlijk juist de bedoeling. Er moet veel bloot te zien zijn en er moet veel neuken te zien zijn, daar is het de baas van dit spul om te doen.
Ik houd me de rest van de avond wat op de vlakte, film af en toe nog wel de meidenkluwen waar Tessy zich in bevindt maar zorg er wel voor dat ze me niet meer in hun klauwtjes krijgen. Wat wel steeds meer een probleem wordt is dat mijn pik weer constant ongenadig hard staat en mijn buik ook weer pijn begint te doen. Dat moet straks maar even het betere handwerk worden.

Tessy

Het is al in tegen tweeën als op een gegeven moment Tessy naar me toe komt. Ze heeft haar jurkje weer aan weten te krijgen maar het is kletsnat en echt álles van haar lijf tekent er zich doorheen af. ‘Koud’ bibbert ze en ik haal mijn jas op, wikkel haar daar in. Langzaamaan vertrekken er al aardig wat meisjes en ik vraag Tessy ‘waar moet je naar toe?’ ‘…ehm …ehm, mijn vriendinnuh sjijn al weg en ik… ik… ik zou bij mijn broer sjlapen, die woont in een dorpje hier vlakbij, ik sjou hem belluh maar het isj al zó laat maar kwenie eens meer zijn adres en sjo durvik ook helemaal niet naar hem toe en ik…ik…’ Het komt er een beetje sneu en bibberig en ook nog steeds behoorlijk dronken uit. Nou, dit meisje verleen ik graag asiel en uiteindelijk zet Andrej ons samen bij mij thuis af, met een vette knipoog, ‘enjoy it’ als afscheid.

Ik wijs Tessy waar de douche is en leg mijn badjas voor haar klaar. Ze komt helemaal rozig terug en nadat ik haar tegen de kater morgenvroeg flink water heb laten drinken help ik haar lekker in mijn bed te gaan liggen. Maar dan moet ik het toch even weten: ‘ehm Tessy… denk je wel ehm… dat we nog kunnen ehm…?’ ‘Njéúken?’ vraagt Tessy. ‘Djuurlijk,’ zegt ze nog steeds een beetje lodderig, ‘djaarom wou ik toch met je mee, domoordje?!’ Yés, het loedertje heeft het allemaal gepland maar ik doe echt héél graag mee. Ik spring snel onder de douche maar als ik amper vijf minuten later in bed aanschuif is de jongedame al naar dromenland. Shittterdeshit. Mijn pik heeft het niet meer, mijn buik staat gewoon strak van de spanning.

Noodgedwongen eenrichting

En dus, sorry hoor Tessy, maar ik moet je echt hier en nú hebben. Ze is duidelijk helemaal knockout, dus fraai is het niet wat ik ga doen maar ze wou ten slotte wél neuken, ik vroeg het toch?
Ik pel Tessy uit mijn badjas, ze geeft geen krimp, ze is helemaal van de wereld. Ze is prachtig om te zien, ik zag het al op de opnames die ik van haar maakte, later kan ik heerlijk nog eens uitvoerig genieten van haar looks. Maar nu moet ik verlichting krijgen. Ik spreid Tessy haar benen, lik haar kutje snel maar grondig nat en schuif me dan in één keer tot aan mijn ballen diep in haar. Ohw, dit voelt als zó ontzettend thuis komen, iedere keer is het zó’n gaaf gevoel om een meisjeslichaam binnen te glijden. Ik houd me even genietend stil, voel hoe nauw haar buikbuisje om mijn paal sluit, druk haar zachtjes tegen me aan zodat ik haar tietjes tegen me voel prikken, zó lekker dit.

En dan ga ik haar neuken, met lange halen neuk ik haar, paal ik haar, jaag ik mijn zuiger door haar cilindertje. Al snel kom ik met een kreun van opluchting klaar maar ik weet inmiddels dat ik wel twee of drie keer zaad moet schieten voordat de spanning uit mijn buik verdwijnt. Het is die satyriasis waar de dokter het over had, ik maak door mijn seksdrang blijkbaar heel veel zaad aan en dat nekt me dan. Maar gelukkig heb ik nu een meisje onder me en ik neuk haar ijverig, mijn pik verslapt voorlopig nog niet. Tessy slaapt ondertussen door en op de een of andere manier maakt dat wel een soort beest in me los, ik herken mezelf amper want dit is natuurlijk toch wel een vorm van verkrachten maar ik vind het echt zó geil, dit stiekeme pakken van dit meisje, whow.

Het is een beweging die echt nooit verveelt, al m’n zenuwen staan al de hele avond op scherp en het is zó fijn om daar nu verlichting in te kunnen brengen. De wrijving van mijn boor in Tessy’s tunneltje is precies wat ik zo hard nodig had. Alweer spuit ik zaad en nog steeds kan ik gewoon doorgaan, mijn pik verslapt amper. Voor de zekerheid haal ik wel even een handdoekje en leg dat onder Tessy’s billen, om de boel een beetje op te vangen. En dan spies ik haar weer aan me vast, in één beweging rag ik me in haar tot ik mijn ballen voel tikken tegen haar billen. Ik spreid Tessy’s benen extra ver, zo ver tot ze langs haar lijf gedrukt liggen, met mijn handen in haar knieholten en waardoor nu haar kutje optimaal naar me toe geopend staat. Keer na keer na keer ga ik bijna uit haar en rush ik me daarna weer naar binnen. Af en toe ontsnapt Tessy een klein kreuntje maar verder slaapt ze door alsof ze in coma ligt. En waarschijnlijk is dat ook zo, na al die drank…

Op de een of andere manier heb ik me in een soort trance geneukt, die eindeloze herhaling van mijn paal op en neer schuiven in dit kutje heeft me in een roes gebracht, dit is wat mijn lijf nodig heeft en waar het van kickt. Maar uiteindelijk komt er natuurlijk toch weer een zaadlozing en dan is het alsof ik ineens met een hamer een tik krijg. Ik rol van Tessy af en val als een blok in slaap.

Alsnog tweerichting verkeer

Het is nog donker, maar ik word wakker omdat Tessy op me is geschoven, ze ligt languit op me en neukt me, ik voel hoe mijn staaf all-over in haar zit. ‘What the f…’ maar Tessy onderbreekt me: ‘Stop, jij hebt nu even niks te zeggen. Jij hebt me in mijn slaap geneukt en dat is niet bepaald netjes, you nasty boy!’ Ik moet er van grijnzen, ze heeft toch wel humor om me terug te pakken. Ik wil haar omhelzen maar Tessy schiet óp mijn pik recht omhoog en voorkomt dat, ze pakt mijn handen en vouwt mijn armen naar boven. ‘Die blijven boven je hoofd en nergens aankomen, jij’ commandeert ze. Bij het licht van het schemerlampje ziet Tessy en prachtig uit, haar wippende lijf en haar tietjes die in hetzelfde tempo steeds ietsje vertraagd nawippen, het is zó sexy om te zien. ‘Nu ben jij aan de beurt om genaaid te worden, jongen’ en als ik protesteer dat ik het toch gevraagd had legt Tessy haar hand op mijn mond, ‘koest jij met je smoesjes, anders gaat er een propje in.’

Nou ja, zo erg is dit niet dus ik onderga het nu verder maar ‘lijdzaam’ en kijk met plezier toe hoe Tessy zich met dat mooie soepele lijf van haar al snel in het zweet werkt. Het is alsof ik weer naar haar kijk terwijl ze op het podium de hoelahoep deed. Maar nu ben ik het podium en is mijn pik de hoelahoep, ze kronkelt zich er op en er af en wringt zich ondertussen ook nog eens in allerlei bochten. Het is bijzonder om te zien wat een lenig meisje ze is, wat zou ik graag haar lijf strelen en haar tietjes zachtjes masseren terwijl ze zich zo uitleeft. In mijn buik bouwt zich alweer de vertrouwde spanning van een zaadlozing op, gelukkig doet het nu geen pijn omdat ik eerder deze nacht Tessy in het geniep al drie keer volschoot.

Precies op het moment dat ik mijn zaad voel aandringen komt dat mooie Boheemse meisje met veel gekreun klaar. Ik wil haar genot zo lang mogelijk laten duren en weet me daarom gelukkig in te houden. Ik span mijn billen en mijn bekken aan waardoor mijn pik zo diep mogelijk in haar steekt en ik voel hoe Tessy er met haar kutspiertjes op los gaat. Alsof ze daarbinnen een nauw passend handje om mijn pik geklemd heeft voel ik hoe haar neukapparaatje zich uitleeft op en om mijn staaf die niet dieper in haar kan, lijkt het. Hoewel, Tessy blijft maar met veel geweld op me los gaan en het lijkt bijna alsof ze ook mijn ballen bij haar naar binnen wil trekken, ohw, dit red ik niet lang meer hoor.

Als voor mijn gevoel Tessy zich nu wel lang genoeg op me heeft uitgeleefd pak ik haar stevig beet en draai me met haar om. Ik zie hoe haar donkere ogen nog donkerder worden: ‘klootzak’ blaast ze als een boos katje. ‘Bitch’ grom ik met een grijns terug terwijl ik tegelijk haar benen zo ver mogelijk uit elkaar trek. Ik ram me diep in haar en pak wat er te halen is en graai weg wat er uit haar weg te graaien valt. Mijn pik bevindt zich weer in zijn natuurlijke habitat, aanwezig en dwingend en ik kan niet anders dan toegeven aan de drang die dat oproept. Steeds weer steek ik Tessy met veel genoegen hard en stevig aan mijn zwaard, jaag het in haar schede, niet om het voor de strijd op te bergen maar juist om de strijd snoeihard down deep ín haar aan te gaan.

Tot mijn plezier merk ik dat het Tessy weer flink opnaait, ze klemt haar benen om me heen alsof ze mijn lans voor altijd diep in zich wil vasthouden en echt, ik zou wel willen, ik blijf gráág in dat nauwe buisje van d’r maar tegelijk moet ik ook voldoen aan die gekmakende aandrang om te blijven pompen.
En pompen doe ik, alsof ik zo wil voorkomen dat ons neukbootje volloopt en we samen verzuipen. Uiteindelijk vinden we samen een reddingsboei en komen we tegelijk klaar. Gillend, kreunend, grommend, klauwend, elkaar compleet veroverend. Whow, dit is tot nu toe wel het meest pittig Boheemse temperamentje wat ik in mijn bed had.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10241 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Praagse Meisjes (2)”

Plaats een reactie