BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hét beste standje

We leren elkaar op vrijdag, 11 september (2020) kennen in de gym/fitnessclub in Utrecht, waarvan de personal trainer van Dirk-Jan en Yvonne de eigenaar is. Hij traint, begeleid ook mij al twee jaar en is erbij als we elkaar ontmoeten. Het is corona-tijd, we moeten 1,5 meter afstand houden en mogen in groepjes tot maximaal zes bijeenkomen. Het is dan wel een kleine sportschool, maar zes is nog steeds heel erg weinig. Zij is in een ‘spinning-sessie’ van vier in de sportzaal, achter een glazen wand en ik heb mijn persoonlijk ‘buikspier-kwartier’ in de zaal met fitness- en krachtapparatuur. Iedereen, behalve de trainers, zweten, hijgen en werken het snot voor onze ogen bij keiharde, opzwepende muziek…, tot wij elkaar vanuit onze ooghoeken zien. Zij valt, net als ik, helemaal stil…, we worden op slag verliefd.

Haar trainster en mijn trainer zien het gebeuren en lachen erom, dan ook de overige drie spinnende dames en iedereen valt stil. Het is magisch. Doorgaan heeft geen enkele zin, dus wordt ze weggestuurd door haar trainster en komt via de glazen deur onze kant op. Ik zit daar, half omhoog gekomen, op een mat. Ik zie dat ze mooi is, slank met lange zwarte ietwat krullende haren heeft, maar wat ik pas echt zie zijn haar ogen. Ik verdrink erin. Ook zij staart me aan, we kijken in elkaars ziel. Nog voor ze een paar stappen bij me is, sta ik rechtop en draaien we om elkaar heen als in een paringsdans van vogels. Ruim 1,5 meter afstand. Dat wel. Maar…, dat houden we niet vol…, we komen dichter en dichter bij elkaar en 1,5 meter en/of mondkapjes…, no-way! Tegelijkertijd stappen we op elkaar toe, alsof we die dans al jarenlang geoefend hebben en kussen elkaar, zonder elkaar beet te pakken of te omhelzen. De kus. Zo’n kus had ik nog nooit gehad, gedaan. Sta je daar, haast 20 jaar oud en echt nog nooit zo’n kus. Ik kus mijn moeder en enkele tantes als een begroeting en ja, ik lik, knibbel en tong tijdens het beffen en pijpen…, maar zo’n kus! Ze schuift haar tong diep in mijn mond, ik schrik ervan maar als vanzelf tongworstel ik terug met precies zoals (zangeres) Merol zingt ‘Knaldrang. Knaldrang. Zo van pang, pang’.

Mijn trainer vertelt later dat hij de testosteron-, dopamine- en oxytocine-hormonen kon zien ontploffen en zelfs ruiken! Hij grijpt dan ook in, ‘Ok-ok…, jongelui’, kreunt hij en zucht diep, hapt naar adem. ‘Jullie weg hier…’, klinkt het aarzelend terwijl wij blijven kussen, zuigen, tongen en zacht bijten. (Terwijl ik dit opschrijf krijg ik gelijk weer een stijve, zo geil, zo heet). Dan duwt hij ons richting de gang van de kleedkamers. We stoppen, kijken in elkaars ogen, pakken elkaars handen en sloffen mee. Halverwege kommen de spindames door de glazen deur. ‘Slecht idee’, kreunt de trainer, ‘hierlangs’ en duwt ons het kantoor in. De deur knalt achter ons dicht. Wij vallen voor het eerst in elkaars armen. Ik om haar heupen, zij om mijn hals. Ik voel hoe sterk, maar ook weer heel zacht ze is terwijl ik mijn tong in haar wurm. Laat mijn handen langs heel haar lijf gaan, strelend, wrijvend, voelend. Ze heeft sterke, platte billen en als vanzelf til ik haar op en zet haar op het bureau voor mij, achter haar. Ze blijft me omhelzen en als ze plat achterover gaat liggen, duwt ze allerlei dingen over de rand. Ver voorovergebogen perst mijn kruis hard tegen het hare. Kussend pakt ze mijn drijfnatte shirt beet en trekt het omhoog. Ik zwabber eruit en doe hetzelfde bij haar. Trekt het strakke, drijfnatte ding samen met zo’n vlinderding, sport-bh omhoog, over haar hoofd weg. Op haar borsten priemen grote donkere tepels hard omhoog, veel donkerder dan haar licht gebruinde huid. Indonesisch? Bloedmooi. ‘Alles uit!’ kreunt ze.

Zelf stropen we als bezetene onze strakke lycra broeken naar beneden. Ik stap eruit en sleur tegelijkertijd het ding van haar enkels. Haar benen gaan met opgetrokken knieën ver uiteen. Ik weet niet of haar tochtig kutje blinkt van het zweet of geil kutvocht, om het even, het is glad, spiegelglad merk ik als ik mijn eikel ervoor zet en in een lange, trage stoot er tot mijn ballen in pers. Ze is strak, heel strak. Gelukkig kreunt ze van genot, net als ik. Ik blijf er helemaal in, buig weer diep naar voor en we kussen opnieuw. Onbewust begin ik te pompen en voel hoe ze mijn middel tussen haar dijen klemt. Verbazingwekkend hard en geil. Kijk, dit ken ik wel. Bij iedere stoot schuift ze de volle 22cm mee als ik mijn eikel er helemaal uit trek, om er opnieuw in te steken. Haar kutlippen staan zo ver open, sturing is niet mogelijk maar dus ook niet nodig. Ze is als een trechter voor mijn paal. En dan gebeurt het.

Als ik er opnieuw helemaal in zit, ‘omhelst’ ze mijn middel keihard vast tussen haar dijen. Ik kan niet terug, til haar op. Til haar helemaal op tot ik kussend rechtop sta. Ik paal haar compleet, heel haar gewicht drukt op mijn ballen. Als ik een stapje verzet komt ze klaar. Het gevoel wat ze me dan geeft met haar tong (diep in mijn mond), haar borsten (priemend tegen mijn borstkas), haar onderlijf en dijen (waarmee ze me omknelt) en het mooiste, haar soppende, kloppende kut, die mijn pik strak omknelt en mijn ballen laat meetrillen, maakt het dat ik ook klaarkom.

Ik hou het amper, doe wat gekke stappen en duw haar tegen een stalen kast. De bons is best wel hard, maar we staan weer ferm. ‘Wow’, zegt ze bijna onhoorbaar terwijl we langzaam op adem komen. Mijn vleesstaaf wordt maar langzaam kleiner, maar daardoor voel ik wel heel goed mijn eigen sperma langs mijn ballen omlaag kruipen. Ik besefte het toen al, het is niet mijn lul die deze petite meid had klaar laten komen, maar mijn nog dikkere eikel die haar baarmoeder verlegt. Zelfs nu nog zie ik mijn paddenstoelvormige eikel heel duidelijk afgetekend op haar strakke maag die als een gek nog op en neer gaat. Ze ziet me kijken, haar rechterhand gaat van mijn nek omlaag, erna toe en heel traag wrijft ze over de verdikking. Het voelt alsof ze me daar rechtstreeks beetpakt. Deze geile reactie, waarbij ze me diep in de ogen kijkt, geilt me direct weer op. Met mijn nog lang niet stijve pik duw ik haar omhoog. Ze bonst met haar hoofd in hetzelfde ritme als waarmee ik haar paal. Ik ga als een hengst tekeer, bonk-bonk, wel een keer of dertig denk ik terwijl ze me gillend aanmoedigt.

Mijn pik is weer op oorlogssterkte, ook dat meldt ze terwijl ze met haar hand op haar eigen buik slaat, precies waar mijn eikel haar baarmoeder verlegt. In minder dan 30 halen komt ze opnieuw hard kreunend klaar. Terwijl ze op mijn lul zit te stuipen, draai ik terug naar het bureau en leg haar erop. Geil als ik ben maak ik me los van haar en ‘kruip’ omlaag, schuif mijn hoofd tussen haar benen, druk mijn mond op haar pulserende kutje, lik haar klit. Haar enorme klit. Langzaam, traag terwijl ik met beide handen haar dijen en bovenbenen streel, zuig ik haar grote klit diep onder haar vinnig op en neer gaande, zeer platte maag. Ik ga door en laat een hand langs haar dij omlaag glijden, naar haar kutje en blijf haar klit likken en knibbelen terwijl ik langzaam drie vingers in haar natte grotje pers.

Ik zie en merk nu ook pas dat haar kleine lipjes groter zijn als haar buitenste schaamlippen. Het ziet eruit als een orchidee. Schil na schil, wijd open tot op het hart. Wat is ze geil, volgens mij komt ze weer hard kreunend en zuchtend klaar, maar ik ga door, concentreer me helemaal op haar, maar al snel pakt ze met beide handen mijn hoofd bij mijn oren beet en trekt me omhoog. Dat is blijkbaar een teken. Denk ik. En terwijl ik me weer over het bureau over haar heen buig duw ik mijn pik horizontaal naar haar kut en schuif hem er weer helemaal in terwijl ik me op haar laat vallen omdat ik iedere beheersing verlies. Mijn benen beginnen ongecontroleerd te trillen terwijl ze mijn lul melkt met haar orgastisch bibberende kut. Ik zucht…, kreun…, en ontplof. Werkelijk. Ik schrik van mezelf, gil als een speenvarken terwijl mijn ballen weer golf na golf sperma lozen.

Dan pas rust. Zij zit op het bureau, ik ga in de stoel ervan zitten. We kijken elkaar aan en proesten dan van het lachen. We zijn beide geschokt, verbaasd over hetgeen juist allemaal gebeurde in de laatste 20…30 minuten? Maar we hebben domweg geen andere mogelijkheid. ‘Hoe heet je?’, is haar vraag. Verbazingwekkend, maar we hebben nog niets besproken met elkaar, tot op dat moment. ‘Janus’, antwoord ik en zo begint een soort van introductie. Een best wel vreemde, zo naakt tegenover elkaar zittend. Ze heet Naomi en is net geen twee jaar jonger als ik, net achttien geworden en we keuvelen wat door tot ze eerder ziet dan wat ik zelf voel, mijn pik wordt weer stijf. ‘Ooo-kut’, kreun ik vloekend, waarop zij hard begint te lachen. ‘Je mag ook complimentjes geven met woorden hoor!’. Het gekke is, ik hoor ook op precies dat moment hard gelach uit de zaal. Dat is vreemd, tot ik rondkijk om te checken waar het vandaan komt, tot ik boven de deur een camera zie hangen met een fel knipperend, rood lampje!

Naomi volgt mijn blik en samen barsten we in zenuwachtig proesten uit. ‘OK betrapt…’zeg ik happend naar adem, ‘dan maar weg hier…, wil je mee met me naar mijn studentenflatje, hier vlakbij?’. ‘Ze kijkt me weer recht aan…, tuurlijk Janus…, lijkt me heeeeeerlijk…, eerst douchen!’ En dat is nodig. We rapen onze kleren bijeen en zonder aan te kleden lopen we naar de kleedkamers. Mijn stijve wiebelt parmantig heen en weer bij iedere pas. Ik wil afdraaien bij de Heren, maar ze grijpt mijn lul en trekt me naar de Dames. En ja, het is niet te ontkennen, onder de warme douche gaan we verder, verder in het geilste standje dat er is. Staande, ze is een kop kleiner dan ik, beklimt ze me met een klein sprongetje en knijpt zich met haar dijen vast. Die kan ze loslaten als ze op mijn paal zit, beter, helemaal op mijn paal is gezonken, enkel gestopt door mijn balzak. Deze keer kronkelt ze heen en weer, buigt mijn pik van links naar rechts en zuigt op mijn tong. Ik til en stel haar zonder moeite op en laat haar los. De zwaartekracht spietst haar met heel haar gewicht op mijn pik. Wat ik dan ook plots besef is dat haar klit op mijn zak stuitert, terwijl mijn dikke eikel haar baarmoeder verlegt. Geen wonder dat ze al na een paar hijsen hard kreunend en spastisch bibberend klaarkomt. Ik niet, dus ga ik door en door tot het ook mijn te gek wordt. Ik hoor een deur openklappen terwijl ik diep in haar klaarkom, zij zich mij speciaal daarvoor hard omhelst. Ik zie over haar schouder de trainer binnenstappen. Hij lijkt amper verrast, hij is boos, ‘Kids…, niet hier…, hier krijg ik problemen mee! Als ik nu zo’n corona-inspectie krijg ben ik de Sjors. Uit elkaar jullie en zoek een kamer!

Dat is precies wat we doen, we douchen afzonderlijk in de gescheiden kleedkamers. Uiteraard ben ik sneller, denk te gaan wachten in de bar. Als ik daar binnen stap zie ik dat er een monitor op de bar staat, terwijl ze met zijn vieren, verspreid door de hele bar aan een shake zitten te slurpen. Op de monitor zie ik in kleuren het bureau, de stalen dossierkast en nu pas, aan de andere kant een ouderwetste vierkant, lage stalen kluis. Ze zien me schrikken, lachen me bewonderend toe. ‘Je bent in de kluis van Naomi geweest joh!’ klinkt een damesstem vrolijk. ‘Met die superhete, thermische lans tussen je benen, Ja!’, proest de trainer waarop iedereen hard lacht. Ze hebben alles gezien. Ai denk ik als Naomi binnenloopt. Ik draai de monitor snel om, pak haar hand en we lopen naar buiten. Ook zij is op de fiets, in een kwartiertje of zo bij perfect weer, komen we honderduit pratende aan bij mijn studentenflatje op ‘De Sterrenberg’ die ik pas een week had gekregen van mijn ouders, net voor mijn start bij de sportacademie. Het ding is splinternieuw ingericht met best wel dure meubels, mijn ouders zijn geen klant bij de IKEA dus het is een perfect hok voor me, met een eigen douche, toilet en balkonnetje. De keuken en grote woonkamer deel ik met nog drie studenten, die ik ook allemaal net heb leren kennen, we moeten allemaal nog door de ontgroeningsweek, KMT (KennisMakingsTijd).

Die middag glijdt door naar de nacht, de zaterdag, de zondag en ook de maandag. Vier dagen lang alleen met elkaar, vooral in elkaar. Pratend, etend, drinkend en vooral vrijend. Geen standje wat we niet geprobeerd hebben, geen plek in en buiten (balkon) de flat waar we het niet gedaan hebben. Ook het feit dat ze zo strak is, erg sterk, lenig en atletisch berijdt komt door haar fanatieke sporten en jarenlang paardrijden. Ik ben haar hengst en ze berijdt me naar eigen behoefte op iedere plek. Laat zich vol genot neuken (vanaf zaterdag ook haar aars), beffen, vingeren, masseren en verzorgen. We zijn perfect voor elkaar gebouwd, bedacht en krijgen er geen genoeg van. Nog nooit ben ik zo lang, zo geil, zo hyper en zo innig geweest met een ander. We sloten de hele wereld vier dagen buiten, alleen af en toe een geruststellend appje of zo, maar anders weg daarmee. Op de dagelijkse Facetime met haar ouders na. Dan zitten wij schijnheilig naakt aan de keukentafel met enkel een T-shirt aan. Te praten terwijl ze onder tafel ze hard en vals, plagend mijn eikel afknijpt met haar lange nagels. Ze moeten het zien denk ik, maar op een of andere wijze vinden ze me leuk geloof ik en vertrouwen ze me hun dochter toe.

We doen alle mogelijk standjes en in dat lange weekend concluderen we 13 keer dat ‘standing cowgirl’ hét beste voor ons is. Voorlangs of achterlangs is haar keuze! Maar het valt gewoonweg niet te ontkennen. Omdat:

1. Dat orgasme; Het mooie van cowgirl is dat ze door op me te stuiteren een geweldige clitorale simulatie heeft, wat bij haar heel snel en makkelijk een knallend orgasme geeft. Helemaal met mijn dikke eikel die haar baarmoeder centimeters verlegt. Ideaal voor een vluggertje.
2. Het uitzicht; Het is een van de weinige seksuele posities waarbij ze op me kan neerkijken en niet andersom. Ze kan zichzelf oprichten, haar benen strak om hem heen slaan en mijn reactie onder haar bewonderen.
3. Het doet geen pijn; We kunnen de exacte hoek en het penetratieniveau zelf bepalen, zodat we niet halverwege hoeven te stoppen vanwege pijn. Dat gebeurt namelijk nogal eens met mijn 22cm.
4. Geeft vertrouwen; Hiermee kun je er bovenop klimmen, echt pronken met je vaardigheden en zoveel en hard stuiteren als je wil. Het gevoel de leiding te hebben, geeft een boost aan zelfvertrouwen.
5. Controle; In plaats van achterover te leunen en af te wachten hoe iemand iets met je doet, kan ieder van ons de controle van het moment overnemen, een enorme sensatie.
6. In eigen tempo; Je kunt langzaam gaan, of je kunt snel gaan. Er zijn geen regels of vaste bewegingen, je kunt jezelf neukend op en neer of heen en weer (laten) rocken zoals we op dat moment willen.
7. Speelgoed! Je kunt er speelgoed bij gebruiken. Beide hebben we een extra gaatje wat het makkelijk maakt om iets toe te voegen, bijvoorbeeld een buttplug, vibrator of kogels en daarbij ook nog eens die clitoris en eikel te plagen. Al is het ‘alleen maar’ om je orgasmes nog intenser te maken.
8. Goede training; Geen passiviteit in dit standje. Je moet aan het werk, je in het zweet werken. Conditioneler en sterker worden, dus ook veel calorieën mee verbranden.
9. Geen flexibiliteit vereist; Sommige bewegingen (zoals doggy) vereisen flexibiliteit om de perfecte penetratieboog te krijgen en geen brandwonden op je knieën te krijgen
10. Kan achterstevoren; Als je het wilt kun je je ook voor reverse cowgirl gaan en haar aars uithollen. Als je daarbij op je hurken zakt krijg je een heel ander niveau van penetratie en je partner een sexy uitzicht om zich helemaal in te verdiepen.
11. Kan overal; Overal waar je op de schoot van je partner kunt zitten, is een eerlijk spel voor cowgirl. Stoel, bed, auto, zelfs in de bioscoop als je geil en dapper genoeg bent. En bij een ‘staande’ heb je niet eens iets nodig om op te zitten! De zwaartekracht is overal.
12. Romantisch; Omdat intens face-to-face mogelijk is, je elkaar stevig vasthoudt en veel kust.
13. Of juist niet; Je kunt ook de snelheid, diepte en boog opvoeren en deze positie zo ruw en snel maken als je wilt. Dan heb je als vrouw natuurlijk niet meer de controle, dan geef je je echt over.

Haar ouders moesten eens weten…

(PS ** Uiteraard zijn alle namen (behalve de mijne) vervangen om privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 6873 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie