BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De robot

Marlies was net verhuisd naar een andere stad nadat de relatie met de vader van haar kinderen op de klippen was gelopen. Ze woonde nu een paar maanden in de hoofdstad en ze had zich intussen aardig gesetteld. Dankzij de scheiding kon ze zich een en ander permitteren en had ze een appartement gekocht.
En toen kon ze alsnog leven zonder zich veel zorgen te maken.
De kinderen waren net het huis uit, maar kwamen nog graag bij haar langs.
Marlies is 45 jaar, niet dik, niet dun, ongeveer 1.75 meter lang. Ze heeft een stevige cup C en half lang donkerblond haar, een paar stevige ronde billen complementeren het geheel. . Marlies was eigenlijk een beetje onopvallend.

Op internet was ze op zoek naar een kapsalon, haar haar groeide alle kanten op en ze moest dringend weer een beetje fatsoenlijk voor de dag moeten komen. Ze kwam van allerlei advertenties tegen, totdat ze op een advertentie stuitte die haar aandacht trok: “laat onze computer het beste kapsel voor u uitzoeken”. Kom langs voor een intake. Omdat dit een nieuwe service is, krijg je de eerste behandeling voor de helft van de prijs.
Nieuwsgierig geworden, klikte Marlies op de site en begon te lezen. In een buitenwijk van de stad was de kapsalon een aantal weken geleden geopend. Dankzij AI techniek kon de computer een kapsel bepalen wat het beste bij de persoon hoorde. Eigenlijk geen gek idee, dacht Marlies. Ik ben opnieuw begonnen en weet niet zo goed wat ik met mijn uiterlijk aan moet. En zo maakte ze een afspraak via de chat met de kapsalon.

Omdat het nieuw was hadden ze het nog niet zo druk, alhoewel de recensies erg enthousiast waren. Dus kon Marlies de volgende dag al terecht.
De volgende dag ging ze naar het opgegeven adres, wat een soort winkelpand bleek te zijn. Marlies stapte binnen en werd welkom geheten door een griet van een jaar of 25. Lang blond haar, strak figuurtje en een vrolijk gezicht. “Jij moet Marlies zijn begrijp ik”. “Welkom.” “Zoals je op de site hebt gezien kan AI bepalen wat het beste kapsel voor je is. Maarrrrr, dat is nog niet alles. Dit advies kun je meenemen naar je eigen kapper, of…..” en toen stopte Joyce (zo heette het grietje) “je laat het hier door AI doen”. Marlies kreeg een knoop in haar maag. Geknipt worden door een robot….. hmmm dat nooit. “Ik zie je schrikken”, zei Joyce, “logisch. Maar ik kan je vertellen dat de robot je precies zo knipt als het model wat is uitgezocht. En, no worries, ik ben er ook nog. “

Toch enigszins nieuwsgierig geworden vroeg Marlies: kan ik dat ding dan eens zien. Joyce nam haar mee naar een aparte ruimte, waar een grote stoel in het midden stond met een soort ronde kap erboven. Joyce liet zien dat de kap naar beneden kon, zodat er een cocon rondom de stoel ontstond. Aan de stoel zaten een aantal gespen voor de armen benen en het hoofd. “Dat moet omdat je volledig stil moet zitten voor de knipbeurt. Maar geen angst, dankzij de robottechniek is het knippen binnen 5 minuten gebeurd. Meerdere robotarmen kunnen nl tegelijk aan het werk. En… we kunnen ook gelijk je make up verzorgen zodat je als een ster uit de stoel komt”.

Marlies keek angstig naar de stoel en de kap erboven. “Zijn er al mensen die dit hebben gedaan?” vroeg ze aan Joyce. “jazeker, vanmorgen nog”.En Joyce liet op een scherm een foto zien voor en na van een vrouw van een jaar of 30. Haar blonde haren hingen op de eerste foto sluik naar beneden en op de tweede foto was dezelfde vrouw te zien met golvend haar, perfect in model, haar gezicht was ook mooi opgemaakt. “Nee” zei Marlies, “dit kan niet door dat ding gemaakt zijn”. “Echt wel”zei Joyce. “Maar weet je wat, ik zal je demonstreren hoe het in zijn werk gaat”. Joyce ging in de stoel zitten,maar hield de kap nog open. Ze liet de robot haar hoofd scannen en haar hoofd zonder haar verscheen op een scherm. De pc dacht even na en toen verscheen haar hoofd met een blonde dos haar erop op het scherm, bijna zoals Joyce het nu had. Joyce klikte in het menu op make up en toen verscheen er een mooi opgemaakte Joyce op het scherm. Vervolgens drukte Joyce op ok en de kap sloot zich. Er kwamen wat geluiden onder de kap vandaan en na 10 minuten opende de kap weer.

Joyce stapte uit de stoel en liet aan Marlies zien wat het resultaat was. Haar blonde haren waren iets (5 cm of zo) korter en perfect gestyled. Maar wat nog meer opviel was haar make up. Joyce was perfect opgemaakt, ze kon zo op stap, zo zag ze er uit.
“Zie je, niks engs aan en het resultaat is geweldig. Ik ga nooit meer naar een echte kapper “zei Joyce. Gerust gesteld, maar met een knoop in haar maag zei Marlies, “okee, je hebt me overtuigd”. “Nou, dan laat ik je nu aan jezelf over. Maar als je het niet vertrouwd, dan ben ik binnen notime bij je. Er zit een noodknop op het paneel die gelijk alles laat stoppen. Succes“ zei Joyce. Marlies trok haar jas uit en ging in de stoel zitten. Joyce was naar de balie gelopen intussen. Marlies drukte op start en de computerstem zei dat ze stil moest blijven zitten zodat er een scan van haar kon worden gemaakt. Na een paar seconden verscheen het hoofd van Marlies zonder haar op het scherm.

De stem gaf aan dat de computer nu een analyse van haar stijl maakte. Na een paar tellen kwam er ineens een hoofd van Marlies met een kapsel op het beeld. Het was een asymmetrisch kapsel, aan de ene kant opgeschoren en aan de andere kant raakte het haar nog net de schouders. Marlies schrok even, maar bekeek toen toch het kapsel, wat op de monitor in de rondte draaide. En langzaam begon ze te wennen aan het kapsel. Moedig drukte ze op ok, waarna er een volgend menu kwam. Wil je ook dat wij je make up bijwerken? Zonder na te denken drukte Marlies op ja. Een volgend scherm werd geopend en die had Marlies bij Joyce nog niet gezien. Wij hebben nog meer opties voor je geselecteerd. Wil je die bekijken? Marlies drukte, nieuwsgierig geworden op ja en er verscheen een volgend menu. Uit de analyse blijkt dat je een redelijk zware haargroei hebt. Wil je dat ik ook je oksels scheer? Nee tikte Marlies in. De volgende vraag was of de robot ook haar benen kon scheren. Nou was dat al een tijdje geleden bedacht, Marlies.
Ach weet je wat, ik zit er nu toch. Dus ze klikte op ja.

De volgende vraag bracht haar in verlegenheid. Ook kunnen wij een analyse doen van je bikinilijn en je daar ook het model geven wat het beste bij je past. Toch begon ze na te denken. Sinds haar scheiding heeft ze eigenlijk niets aan het gebied daaronder gedaan, terwijl ze zich vroeger regelmatig schoor, of in ieder geval knipte.
Half in gedachten drukte ze op ja. Maar dat was het verkeerde ja. Ze sloot nl het menu af. De stem zei: “de kokon sluit zich, omdat je voor de volledige behandeling hebt gekozen, vragen we je wel om je onderkleding uit te doen.” De kokon was groot genoeg en er was een speciale plaats waar Marlies haar broek en slip kon neerleggen.

Enigszins verbaasd stapte ze terug in de stoel. Ze drukte op het menu op de klaar knop als teken dat ze klaar was. Vervolgens schoten er een paar beugels over haar handen en benen. Daar schrok ze wel een beetje van, maar ze wist dat dit ging komen. Ook kwam er een soort beugel om haar hoofd. Maar die maakte een soort van masserende bewegingen zodat het niet onprettig aanvoelde.
Marlies hoorde gezoem uit een paar hoeken komen. Ze voelde dat haar haar werd aangeraakt, gekamd en nat gemaakt, althans dat dacht ze. Vervolgens kwam er warme lucht rondom haar hoofd uit een soort droogkap, vermengd met een soort chemisch luchtje, niet storend, maar Marlies rook het wel. Toen die gestopt was, hoorde Marlies een zoemend geluid van een aantal kanten komen.
Een aantal tondeuses gingen om haar hoofd en Marlies hoorde dat die hun werk aan het doen waren. Oh jee, als ik hier maar niet kaal uitkom, zo huiverde ze. Maar na een paar minuten was het gezoem klaar en werd haar hoofd gemasseerd. Intussen voelde Marlies dat haar haar werd gekamd en geföhnd. Toen dat klaar was schrok Marlies.

Haar stoel ging zachtjes achterover. Haar benen werden opzij geschoven door de steunen waarin ze vast zaten. Er kwam een rustgevend muziekje uit de kokon en Marlies had daar geen onprettig gevoel bij.Haar benen werden ingesmeerd met een substantie en Marlies voelde dat er iets over haar benen ging. Ze begreep dat dat deel uitmaakte van de behandeling. Steeds verder omhoog kwamen een paar armen met wat aanvoelde als een scheermes. Aangekomen bij haar liezen stopte de armen en trokken zich weg. In plaats daarvan kwam er een zoemend geluid tevoorschijn.
Marlies voelde dat er een tondeuse begon aan het scheren van haar kut. Ze hoorde duidelijk dat haar haartjes daar werden afgeschoren. Maar vervelend was dat niet. Nee, ze werd er zelfs een beetje geil van. Toen de tondeuse terugtrok, werd direct daarna haar schaamstreek ingesmeerd met dezelfde substantie als over haar benen. En direct daarna voelde ze een scheermes over haar onderbuik gaan, zachtjes afzakkend naar haar schaamlippen. Marlies had vrij kleine schaamlippen die intussen wel een beetje open stonden.

Ze voelde dat haar lipjes werden opengetrokken en een mesje ging over de kantjes. Dit duurde allemaal niet lang. Direct daarna kwam er een soort zacht kussen die haar schaamstreek insmeerde met een soort olie. Marlies werd intussen steeds geiler. Ze begreep niet dat dit haar overkwam. Toen haar hele schaamstreek was ingesmeerd hoorde marlies een geluidje wat ze niet thuis kon brengen. Heel zachtjes werden haar lipjes gestreeld door een soort kwastje. Marlies werd steeds geiler. Een andere arm kwam naar haar lipjes toe en trok die een beetje uit elkaar. Vervolgens voelde ze iets tegen haar lipjes duwen. Ze kon niets zien, maar ze voelde iets ronds langzaam tussen haar lippen schuiven. Nog geen 5 seconden later werd ze zachtjes gepenetreerd door iets wat leek op een flinke penis. Die ging langzaam verder tussen haar lippen. Marlies had het niet meer. Sinds haar scheiding stond ze droog en nu ging ze dan geneukt worden door een robot? De dildo ging verder in haar kutje, zo ver dat ze hem tegen haar baarmoedermond voelde komen. Marlies begon zacht te kreunen van genot, wat was dit lekker! De dildo was niet zo dik, maar wel lang. Plotseling werd haar klitje beroerd. Ze voelde een soort zuigend mondje over haar klitje gaan. Oh heerlijk! Het zuigend mondje begon langzaam te zuigen en te pulseren, steeds iets harder. Marlies ging daardoor langzaam in een steeds geilere roes. Plotseling voelde ze de dildo gaan bewegen in haar kut. eerst heel langzaam, toen steeds een stukje sneller.

Marlies hield het niet meer. Schokkend kwam ze klaar. Ze dacht dat de behandeling nu klaar was, maar niets was minder waar. De dildo bleef bewegen en het zuigmondje ging nog iets harder zuigen. Marlies voelde ineens dat de dildo dikker werd. Haar kut werd steeds verder opgerekt. En de dildo ging ook steeds harder pompen. Het duurde dan ook niet lang of Marlies kwam weer klaar.Onder soppende geluiden gierde haar orgasme door haar lijf, met haar lijf wat steeeds harder schokte. En nog stopte het niet. Met een razend tempo ging de dildo in en uit het kutje van Marlies, ze hoorde soppende geluiden en ze voelde het vocht uit haar kut lopen. het zuigmondje intussen kwelde haar klitje steeds sneller.
Marlies begon nog harder te kreunen en ze voelde een enorm orgasme opkomen. Ze kreeg sterretjes voor haar ogen en toen ontplofte ze. Er gebeurde iets wat ze nog nooit had meegemaakt, twee, drie stralen vocht kwamen uit haar kut toen ze klaar kwam. Het werd zwart voor haar ogen en ze viel even weg. Gelukkig stopten toen de bewegingen en werd de dildo zachtjes uit haar kut getrokken. marlies kwam weer bij, net beseffend dat ze een mega orgasme heeft gehad. Marlies voelde water over haar onderlijf lopen en ze voelde dat ze werd nat gespoten met een lekker geurend spulletje. Daarna blies warme lucht haar helemaal droog van onderen. het licht in de kokon sprong weer aan en de stem zei dat de behandeling was beëindigd en dat ze haar kleren aan mocht doen.

Marlies keek naar beneden en zag haar volledig kale kut voor het eerst. Ze voelde aan haar gladde lipjes. Geen haartje meer te bekennen.. Moe, maar voldaan trok ze haar kleren aan en drukte ze op de einde knop.
De kap van de kokon ging omhoog en Marlies kon opstaan. Nog een beetje wankelend stond ze op en stapte uit de stoel. Ze liep direct naar een grote spiegel en zag voor het eerst de nieuwe Marlies. Haar haar was inderdaad asymmetrisch geknipt. Aan de zijkant was het opgeschoren met een lijn die schuin naar beneden liep naar de andere kant van haar hoofd. maar dat was niet alles, haar haar was ook geverfd! Dat had ze niet in het menu gezien. Haar haar was geverfd in een dieprode kleur! Echt! Ze leek zo tien jaar jonger.

Marlies keek nog in de spiegel toen Joyce binnenkwam. “Wouw! Je ziet er fantastisch uit! Wat vind je er zelf van?” vroeg ze aan Marlies. Marlies kon niet anders zeggen dan dat ze dit nooit had verwacht, zo mooi! “Heb je ook genoten” vroeg Joyce met een geheimzinnig glimlachje. Enigszins beschamend moest Marlies wel toegeven dat ze het heerlijk vond. “Dat geloof ik” zei Joyce. “Je hebt voor het uitgebreide menu gekozen inclusief verwenbehandeling. Die zijn er in heel veel verschillende soorten, dus mocht je ooit nog besluiten om terug te komen, dan kun je met je eigen id aangeven wat je fijn vindt. Daar houdt de computer dan rekening mee. Omdat dit een introductie was en je niet wist wat er ging gebeuren, hoef je alleen maar de helft van de knipbeurt te betalen. De rest is from the house”. Marlies betaalde bij de balie en liep de straat op. gelijk werd ze door een knappe jonge man aangekeken en nagekeken. Marlies begreep eerst niet waarom, maar toen bedacht ze dat ze een perfect uiterlijk had gekregen. Snel ging ze naar huis, kleedde zich uit en nam een douche. Ze ging met haar handen langs haar kutje en voelde dat ze nog steeds geil was. Snel pakte ze haar satisfyer en bracht zichzelf nog naar een hoogtepunt, intussen haar borsten en tepels knedend met haar vrije hand.
Toen viel ze moe maar voldaan in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door jansen bart

altijd op zoek naar lekkere verhalen. Heb een lichte fetish voor alles wat met het knippen en scheren van haar te maken heeft. En dat zie je wel terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 7910 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie