BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anaal met Linda en Filip (4).

Alleen met Filip, of toch niet?

Het is een woensdag tijdens de zomersolden juli 2023. Zoals elke woensdag ga ik weer naar Linda en Filip voor een namiddag sex.
Ik bel aan en Filip laat me binnen.
“Linda is er niet , ze is met haar moeder winkelen, je weet, vrouwen en de solden, en nu heb ik u voor mij alleen, tenminste als je daar geen probleem mee hebt”.
Ik antwoord dat ik daar geen probleem mee heb.
Hij vervolgt met te zeggen “ ik krijg nooit de gelegenheid om je heerlijke paal eens langdurig af te zuigen, Linda wil nogal dikwijls van standje veranderen “.
Ik antwoord met “ja dat is waar en natuurlijk je mag me pijpen zolang als je wil”.
Waarop Filip zegt “ Ik wil wel eerst je grote lul stijf zuigen en dan dat je me goed neukt tot ik klaar kom, daarna zuig ik je paal tot jij klaarkomt“.
We kleden ons uit en Filip knielt voor mij en neemt mijn penis tussen de lippen en bezorgt mij een stevige erectie, hij zuigt zo enkele minuten aan mijn lul.

Ik vraag hem in welk standje hij wil geneukt worden. “Ik ga op de tafel liggen, mijn kontje over de rand, benen rond je middel, en mijn handen achter je nek” zegt hij .
Ik penetreer hem en neuk op een traag tempo.
Na hem enkele minuten geneukt te hebben zie ik dat de deur van de hal naar het salon stilletjes open gaat en Linda verschijnt, ze doet onmiddellijk teken naar mij dat ik niets mag zeggen.
Op blote voeten begeeft ze zich naar het salon, trekt haar slipje uit vanonder haar zomerjurkje, neemt plaats in de zetel, en begint met haar clit te spelen. Ik laat niets merken en neuk verder. Tot mijn verbazing komt Filip vrij vlug klaar, ik trek mijn paal uit zijn kontje en hij neemt op zijn knieën plaats voor mij en begint mij af te zuigen. Hij heeft nog steeds niets gemerkt van Linda haar aanwezigheid. Ik neem met beide handen zijn hoofd vast en bepaal zo het tempo, zeer traag.

Na enkele minuten zie ik dat Linda klaar komt haar hele lijf schokt weer maar ze weet zich stil te houden, ze staat op en komt stilletjes naar ons toe gestapt, neemt op haar knieën plaats naast Filip die zich natuurlijk verschrikt en stopt met pijpen, Linda zegt al lachend “ dag schatjes” en zet haar lippen rond mijn penis en begint mij af te zuigen. Om beurten zuigen ze dan mijn paal tot ik klaar kom en mijn warme zaad op hun gezicht spuit. We nemen alle drie plaats in de grote zetel en Linda schiet in de lach en vertelt ons dat haar moeder vlug klaar was met de soldenkoopjes en ze al 20 minuutjes thuis is en ons begluurd heeft, eerst vanuit de hal door de deur op een kier open te zetten, en daarna vanuit het salon.
We moeten er allemaal om lachen. Zoals ondertussen de gewoonte zet Linda koffie, we praten nog even, ik neem afscheid en neem weer de trein naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 4209 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Anaal met Linda en Filip (4).”

  1. verhaaltjes zijn een beetje kort niet echt spannend en elk verhaaltje is bijna hetzelfde. jij komt op bezoek neukt haar word gepijpt door hem komt klaar , koffie en tot ziens

Plaats een reactie