BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De vrouwen van Westhout 2

We zijn verhuisd naar Westhout omdat we een sabbatical jaar hebben en om een nieuwe start te maken. Al gauw blijkt dat Bianca, mijn vrouw in haar oude patroon valt. Ze ziet Westhout totaal niet zitten omdat er een conservatieve mentaliteit is. De vrouw doet het huishouden en volgt de man. De vrouw is er om de man te behagen. Ze gaat op onderzoek uit samen met Fleur, een schrijfster die samen woont met haar stiefdochters, een tweeling, Jill en Demi. Ik, Frank kan het goed vinden met haar man die ik heb ontmoet op de herensociëteit. De herensociëteit is speciaal voor mannen en de jonge serveersters daar zijn heel erotisch gekleed en verlenen bepaalde seksuele diensten aan de mannen. Claire Welling die getrouwd is met Michel is onze makelaar en Bianca heeft ontdekt dat zij een briljante hersenchirurg is geweest. Claire en Michel doen mij het aanbod om mijn vrouw wat volgzamer te maken maar daarvoor willen ze onze maagdelijke dochter hebben. Mijn zoon Thomas heeft vertelt dat de vrouwen binnenshuis zeer seksueel actief zijn. Dat heeft Bianca ook ontdekt, op een bijeenkomst van de boekenclub hebben de vrouwen vertelt dat ze dagelijks seks hebben en ook dagelijks masturberen. Ik sta al meer dan een jaar droog en Bianca ook.

Ik ben nu op weg naar de herensociëteit om Claire en Michel mijn beslissing mee te delen. Als ik niet op hun aanbod in ga moet ik en mijn gezin weg uit Westhout.
Ik word hartelijk begroet door Claire en Michel, we lopen naar een goed verborgen lift in de hal van de herensociëteit. Ik merk dat we diep onder de grond gaan. Dan gaan de liftdeuren open en stappen we uit. “Ik vermoed dat je wil dat Bianca volgzaam wordt,” zegt Michel, ik knik instemmend. “Dan zullen we laten zien hoe het in zijn werk gaat. Zoals je misschien weet is Claire nog steeds een briljante hersenchirurg. Ze heeft ontdekt dat door minimale veranderingen in de hersenen, de paringsdrang van een vrouw immens kan worden, haar seksuele lust, om dit wat te temperen, heb je onze app nodig ook worden er wat modificaties in de vagina gedaan waardoor de vrouw een intens orgasme kan krijgen. Ik moet zeggen zeer intensief. Door de aanpassingen in de hersenen denkt ze meer aan seks dan ooit tevoren en wordt ongeremd. Ik zal je later de app uitleggen, die onontbeerlijk is. Er wordt een minuscule chip geplaatst bij de hypothalamus, deze regelt de lusten.”

We lopen door de operatiekamer en komen op een soort kleine verpleegafdeling, Michel vervolgt zijn relaas. ”Op deze afdeling komt Bianca ongeveer twee weken te liggen om te herstellen van de ingreep. Toevallig hebben we drie patiënten liggen. Ik kijk op als ik daar Fleur zie liggen met haar twee stiefdochters, Jill en Demi. Zo te zien zijn ze naakt onder het laken, hun harde tepels priemen door het laken. Claire leidt mijn hand onder het laken en ik voel aan het kutje van Fleur. Het voelt warm en vochtig, ik schijn nogal verbaasd te kijken maar Claire verklaart, “Ook al is ze nu in coma ze heeft fantasieën in haar hoofd, je kunt wel raden dat dit seksuele droombeelden zijn. Dit wordt versterkt door onze modificaties in haar hersenen. We versterken haar geslachtsdrift. Zoals je gezien hebt in Westhout zijn alle mannen en vrouwen gelukkig.” Michel neemt haar relaas over, “Het enige nadeel is dat de vrouwen wat eerder dood gaan. Daarom bieden we de maagden aan op een veiling. De oudere mannen kunnen weer jonge meisjes kopen als ze dat willen. Als ze gekocht zijn blijven ze nog één jaar bij hun ouders. Ik moet eerlijk bekennen dat de vraag groot is. Jill en Demi zullen veel opbrengen evenals Iris. Ik vermoed dat Iris al met zichzelf speel. Wij hebben ook als regel dat iedere man met een vrouw geslachtsgemeenschap mag hebben. Vanaf dat Bianca, uhm, aangepast is hebben jullie een open relatie maar ik veronderstel dat een open relatie geen probleem is voor jullie.” Ik knik instemmend eerlijk gezegd kan ik bijna niet wachten dat Bianca en Iris behandeld worden door Claire. Ik heb ook wel zin om me aan de jonge Fleur en de tweeling Jill en Demi te vergrijpen. Ik vraag me alleen af hoe ik Bianca hiernaartoe krijg maar dat is van latere zorg. Ik ga met een tevreden gevoel huiswaarts.

Op weg naar huis kom ik de buurvrouw tegen Angela. We hebben elkaar eigenlijk nog niet echt ontmoet. Angela is een slanke vrouw met lang blond haar van Bianca haar leeftijd. De meeste vrouwen hebben lang haar. Ik vind dat Angela lekkere tieten heeft niet te groot en niet te klein. Angela nodigt me uit op de koffie. Ik herinner mij opeens het gesprek met Thomas. Thomas wrijft over zijn kruis als hij op bezoek is en dan komen de vrouwen op hem af en vragen of hij zin heeft. Angela is nu nog in de keuken maar komt al snel binnen met de koffie, net als de meeste vrouwen in Westhout draagt ze een degelijke jurk. Als ze tegenover me zit, wrijf ik over mijn kruis. Dan vraagt ze of ik zin heb en ik zeg ja ik heb zin in je.

Angela kreunt zacht en trekt haar jurk uit en inderdaad, Angela heeft ontzettend geile knalrode lingerie aan, een half cups BH, een open slipje en jarretelgordel met naturel kousen. Ik word gelijk keihard. Angela loopt op me af en maakt mijn broek open. Ze kreunt als ze mijn lul ziet en fluistert zwoel daar zal ik dan eens wat aan moeten doen. Ik ga met mijn vingers door haar kut en voel dat ze drijfnat is. Ik commandeer haar dat ze me moet afzuigen. Angela knielt voor me en begint mij een pijpbeurt te geven die ik niet gauw zal vergeten. Zij kijkt mij met geile ogen aan. Na een tijdje zeg ik dat Angela met haar benen wijd op de bank moet gaan liggen. Ze doet wat ik zeg en fluistert zwoel, “Ga je geile sletterige buurvrouw neuken, buurman.” Ik kreun en ram mijn lul diep in haar zeiknatte kut, ja hoer ik ga je neuken. Angela antwoordt, “Ja, ik ben je hoer en wil je dikke vette lul diep en hard in mijn geile natte kut.” Doordat ik de laatste tijd weinig seks heb gehad kom ik al snel klaar en spuit haar helemaal vol. Ik geef haar een lange intense tongzoenen geef haar een speelse klap op haar kont, weer kreunt ze. Ik zeg dat ik moet gaan en ze zegt dat ik maar snel terug moet komen niet voor koffie maar om haar te neuken.

Als ik thuis binnen kom is Bianca er al, ze stormt op me af. Roepend dat we gaan verhuizen. Ik probeer haar te kalmeren en dan komt het eruit. Bianca is bij Dennis en Fleur geweest en Fleur heeft een totale verandering ondergaan. Ook Fleur gaat zich weiden aan het huishouden en ze draagt tuttige kleding net als alle andere vrouwen, vertelt Bianca en ze voegt eraan toe dat we gaan. Ze reageert hysterisch. Ik geef een harde klap in haar gezicht waardoor ze valt en met haar hoofd hard op de grond terecht komt en buiten bewustzijn is. Ik bel Michel en vertel kort wat er gebeurd is, die zegt dat ik naar de herensociëteit moet komen met Bianca. Ik leg haar in de auto en rijdt naar de herensociëteit. Daar staan Michel en Claire me al op te wachten. Michel en ik dragen Bianca naar de kelder diep onder de herensociëteit. Claire begint gelijk met de voorbereidingen en Michel neemt me mee naar boven Michel legt zijn hand op mijn schouder, “Hier heb je goed aangedaan, over twee weken heb je een compleet andere vrouw.”
Als ik thuiskom blijkt Iris meegenomen te zijn door een aantal buren. Ik vermoed dat Michel dit geregeld heeft toen ik op weg was naar de herensociëteit.

Na een paar dagen ga ik naar Dennis om te kijken of het waar is wat Bianca me heeft verteld. Ik ben wel benieuwd of Fleur daadwerkelijk veranderd is. Fleur doet open en is inderdaad gekleed in een degelijke jurk die wel strak gespannen om haar borsten staat. Ze roept Dennis die mij verwelkomt, en Fleur biedt ons koffie aan. Ik kijk Dennis vragend aan, hij begint te grinniken en zegt, “Even wachten, eerst onze koffie dan staat je wat te wachten.” Als we onze koffie ophebben zegt hij tegen Fleur dat ze zich moet omkleden in iets aantrekkelijks. Volgens mij zie ik een twinkeling in haar ogen, Dennis pakt zijn telefoon en opent de Westhout-app, en klikt erop. Ik vertel hem dat Bianca er twee weken niet is. Dennis glimlacht, “Dus binnenkort is Bianca net zoals Fleur en krijg jij ook deze app waarmee je haar seksueel kunt controleren. Ik vermoed dat je Iris ook weggegeven hebt.” Ik knik instemmend en Dennis vertelt dat hij, Jill en Demi ook gegeven heeft aan de Westhout-gemeenschap. Wij merken dat we beiden daar geen probleem mee hebben.

Dennis laat de app zien aan mij. Ik zie drie standen staan en een party-mode. Dennis legt uit, Normaal is dat ze gewoon haar fantasieën heeft maar normaal functioneert ik heb haar tijdens deze modus geobserveerd maar ook aan haar kutje gevoeld ze is dan vochtig , niets extreems. Geil dan is ze al lekker nat en bereid om seks te hebben, Bloedgeil dan is ze echt drijfnat en wil seks dan neemt ze ook het initiatief. Dennis grinnikt, ze rukt nog net niet de kleren van je lijf. Deze stand is dan ook alleen maar voor in huis. De partymodus is voor exclusieve feestjes maar die heb ik nog niet meegemaakt. Haar gedrag is echt veranderd maar dat moet jezelf ondervinden als Bianca terug is. Ik kan je wel vertellen, het is een verademing vergeleken met vroeger. Wat zo prettig is, we hebben iedere dag seks en zoals Michel al gezegd heeft, Fleur is echt een hoer in bed. Je zal zo wel een voorproefje krijgen.

Dan komt Fleur weer naar beneden en ze ziet er inderdaad adembenemend uit. Ze draagt een zwarte half cups bh, een jarretelgordel en een open slipje. Daaroverheen heeft ze een lange doorzichtige jas aan, tot op haar tenen. Ze heeft zichzelf opgemaakt, en heeft vuurrode lippen en een heerlijk geurtje op. Ze ziet er veel vrouwelijker uit dan voorheen, Fleur loopt verleidelijk op ons toe en likt bekoorlijk haar lippen. Aanlokkelijk laat ze haar lange doorzichtige jas vallen. Ze knielt voor ons neer en gretig opent ze onze broeken haalt onze pikken eruit. Ze kijkt naar onze lullen, “Oh schatje twee lullen voor je hoerige vrouw, ik wil ze allebei.” Ik kan mijn oren niet geloven, Fleur wil door ons allebei geneukt worden, wat is zij veranderd. Dennis en ik vinden het prachtig, Fleur ziet er dan ook heerlijk uit, en gedraagt zich als een slet.

Fleur begint ons gelijktijdig af te trekken. Dennis en ik knijpen en kneden haar tieten die uit de half cups bh hangen. Ik kan niet nalaten om aan haar kut te voelen, Ik voel een drijfnat kutje. Fleur begint Dennis te pijpen terwijl ik haar meer voorover buig en mijn lul in haar drijfnatte kut ram. Ik wil Fleur neuken, ik hoor Fleur kreunen, “Oh, ja pakt dit sletje, ik ben zo geil. Ik wil geneukt worden door een lekkere lul in mijn kut.” Ik krijg een vette knipoog van Dennis, die tegen mij zegt, “Zo is nu iedere dag. Het is een echt geil wijf geworden. Precies zoals Michel ons voorspelde”.
Ik begin Fleur sneller te neuken terwijl zij geestdriftig en met passie Dennis pijpt. Ik kan haast niet wachten totdat Bianca terug is. Ik hoop dat die dan net zo geil en dol op neuken als Fleur is. Na een tijdje komen Dennis en ik allebei klaar, Dennis spuit zijn zaad op haar lekkere dikke tieten.
Fleur heeft er nog niet genoeg van en begint aan allebei onze lullen te likken. Ik zie hoe Dennis zijn telefoon weer pakt en de app opent en wat verandert. Fleur kijkt ons allebei aan en zegt, “Zo lekker om geneukt te worden.” Dennis geeft haar de opdracht om zichzelf wat op te frissen wat ze ook gehoorzaam doet.

Ik kijk Dennis aan en vindt het geweldig. Hij en ik zijn het beiden eens dit is het wel waard om onze dochters aan de Westhout-gemeenschap te geven.

Als ik thuiskom liggen er twee degelijke jurken in de hal. Ik word nieuwsgierig en ga op het geluid af. Ik hoor twee vrouwen, als ik het goed hoor een oudere en een wat jongere. Ook hoor ik Thomas af en toe. Het geluid komt uit zijn slaapkamer. Ik doe zijn deur open en Thomas ziet me gelijk want hij zit in een stoel terwijl de vrouwen met elkaar spelen op zijn bed. Ik heb gelijk, een oudere vrouw met de naam Michelle en haar dochter, Anouk. Ze wonen een paar straten verderop. Michelle likt het kutje van haar dochter. Thomas zegt met een grote grijns, “Hallo pa, je komt als geroepen. Ik ben net wat aan het uitrusten dus zijn de meisjes maar wat met zichzelf aan het spelen.” Ook Michelle en Anouk dragen sexy lingerie en het begint me op te vallen dat alle slipjes een open kruis hebben. Ik stel voor om naar onze slaapkamer te gaan waar een groot tweepersoonsbed staat.

Ik trek Anouk met me mee die zich al gauw tegen me aanvlijt. Ze is nog lekker jong, zeventien of achttien jaar schat ik. Ik voel haar jonge strakke huid tegen me. Michelle loopt gearmd met Thomas mee, hem heftig kussend en haar hand houdt zijn lul vast, die weer keihard is. Ook ik ben hard en ik merk dat Anouk het voorbeeld van haar moeder volgt en mijn lul in haar jonge handje neemt. In onze slaapkamer zitten onze lullen al gauw in hun monden. Aan het pijpen van Anouk te merken heeft ze dit vaker gedaan. Anouk zuigt zacht op een bal van me. Ze is me goed gek aan het maken. Ik grijp haar hoofd en duw haar diep op mijn lul en hou haar daar behoorlijk lang. Ik zie haar gezicht rood aanlopen en wacht nog even, ik laat haar even naar adem snakken en herhaal dit nog eens. Ik bekijk haar even, haar gezicht is vuurrood, in haar ogen staan tranen, ze kijkt met een geile blik terug en fluistert, “Ik wil je lul in mijn natte jonge kutje, neem me lekker hard en ruw.” Ik knijp meedogenloos in haar harde tepels, Anouk kreunt. Ik sla met mijn vlakke hand op haar kutje. Ik blijf haar observeren en zie dat ze dit heel lekker vindt. Ik geef haar een harde klap op haar kontje en weer die intens geile blik. Haar tieten gaan op en neer door haar ademhaling. Ik zet haar op handen en voeten en sla een paar maal op haar billen.

Ik neuk haar op zijn hondjes, met een scheel oog kijk ik naar Michelle en Thomas. Hij is relaxt op zijn rug gaan liggen terwijl Michelle op hem zit. Ik zie haar vette tieten op en neer wippen. Michelle neemt zijn lul diep in haar volwassen kut. De wellust straalt van haar gezicht, wat een hoer.
Ik voel het strakke kutje van Anouk om mijn lul en weet dat ik dit niet lang kan volhouden. Anouk is al zover en komt spuitend klaar op mijn lul. Voor mij het teken om haar helemaal vol te spuiten. Het is een prachtig gezicht als Michelle klaarkomt op mijn zoon die ook haar volpompt met zijn zaad. Michelle en Anouk storten zich op elkaar en likken elkaars kutjes.

Thomas steekt zijn duim op naar mij en verzucht, “Waren mama en Iris ook maar zo pa, zo heerlijk geil als deze twee vrouwen.” Ik grijns naar hem en zeg alleen, wacht maar af.

Op een dag komt Michel langs hij heeft wat kledingvoorschriften voor als Bianca weer terugkomt en deelt mee dat alles voorspoedig is verlopen. Dat Bianca nu aan het herstellen is van de kleine ingreep die ze heeft ondergaan.
Ook krijg ik nu de app, die Michel me uitlegt. “Zoals je ziet zijn er drie standen en een extra stand. Op de normale stand functioneert ze normaal hoewel als je door haar kut gaat is deze warm en vochtig. De geile stand dan wil Bianca je graag neuken. Bloedgeil op die stand neemt zij het initiatief. Je begrijpt dat je die alleen moet gebruiken in jullie huis. Verders moet je al haar oude kleding verwijderen en wat meer degelijke jurken aanschaffen. Je zult ondertussen al gemerkt hebben dat je ook sexy lingerie moet aanschaffen en alleen slipjes met een open kruisje. Door de aanpassingen in haar vagina kan Bianca, hoe zal ik het zeggen nogal gaan lekken en voor ons mannen is het makkelijker om de vrouwen te neuken. Ik zie dat je jezelf al wat aangepast hebt aan je nieuwe open relatie. Nog even en Bianca is weer thuis en precies zoals jij haar wil hebben, volgzaam en heet. Iris komt op de veiling dus dit duurt wat langer maar natuurlijk ben jij en Bianca uitgenodigd bij de veiling. Daar geldt een ander kledingvoorschrift, alle vrouwen die daarbij aanwezig zijn moeten dan extreem hoerig gekleed zijn. Om er te komen moeten deze kleding echter niet zichtbaar zijn, dus een lange jas die de kleding bedekt is voldoende. We zijn tenslotte een nette gemeenschap ”
Ik knik dat ik alles begrepen heb.

Als Michel weg is ga ik gelijk aan de slag. Dat is nog een hele klus om alle oude kleding te verwijderen van Bianca en Iris. Ik vraag advies aan Dennis voor de sexy erotische lingerie. Hij geeft me een paar adressen waar ik die kan kopen. Na een paar dagen heb ik alles in huis. Voor de rest kan ik dat wel aan Bianca en Iris overlaten om kleding en pikante lingerie te kopen. Die kunnen ze zelf aanschaffen als ze weer thuis zijn.
Ik word steeds nieuwsgieriger hoe de nieuwe Bianca zal zijn. Dennis is heel tevreden over Fleur, hij heeft me verteld dat ze nu weer dagelijks seks hebben en Fleur er alles aan doet om er goed uit te zien voor hem.

Voorzichtig heb ik Thomas voorbereid dat zijn moeder als ze weer thuis is anders zal zijn dan voorheen. Thomas vraagt of ze zo zal zijn als Michelle, ik heb gezegd dat ze daar veel op zal lijken. Thomas is in zijn nopjes en vraagt, “Dus ik mag mama en Iris straks ook neuken net zoals Lars?” Lars is de zoon van Michelle. Even weet ik niet wat te antwoorden maar als Lars zijn moeder en zus neukt kan ik hierin ook mijn instemming aan geven. Thomas krijgt een brede lach op zijn gezicht. Hij ziet dat helemaal zitten.

Na een paar dagen krijg ik bericht dat ik Bianca kan ophalen op de herensociëteit. Als ik daar binnen kom zit Bianca te praten met Claire. Als ze mij ziet omhelst ze me onstuimig en drukt wellustig haar lichaam tegen me aan en geeft me een intense tongzoen. Claire vraagt om mijn telefoon en activeert de app, ze fluistert naar me dat hij op normaal staat.

Op weg naar huis verontschuldigt Bianca zich voor haar gedrag en is nu vol lof over Westhout. Dat vind ik in ieder geval al een verbetering. Ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan. Het begin is in ieder geval goed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Riddler

Ik ben een wat oudere man die het leuk vindt om te schrijven. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het lezen als ik aan het schrijven.

Dit verhaal is 11689 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “De vrouwen van Westhout 2”

Plaats een reactie