BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evie deel 2

Hallo, om het hele verhaal te begrijpen zou ik adviseren om deel 1 eerst te lezen…
Mvg Ian

Ik had me even afgespoeld en zat net toen mijn telefoon ging. Ik keek op de klok, het was 9 uur. Onbekend nummer zag ik, twijfelend nam ik toch maar op.

Ik hoorde een vriendelijke vrouwenstem zeggen “hallo met Madelief, de moeder van Elvie, spreek je..”. Ik stond aan de grond genageld, was bang dat Evie uit de school geklapt had en antwoordde na een korte stilte “hoi met Gert..”. Ze ging verder met “ik wou je even bedanken dat je haar opgevangen hebt en vragen of je morgen zin hebt om een kop koffie te komen drinken, als dank…”. Er viel een last van mijn schouders, toen ze uitgesproken was. Zei haar nonchalant “dat het geen moeite was en dat ik graag gebruik maakte van haar aanbod”. We spraken in de middag af, toen ik haar weggedrukt had ging er van alles door mijn hoofd. Ze had een mooie lieve stem, als Evie haar looks en geiligheid had geërfd, kon het nog een mooie dag worden.

Evie had haar moeder wel wat verteld maar niet alles. Dat hij haar een lift had gegeven, er goed uitzag een prachtig huis had met sauna en zwembad en erg vriendelijk was.
Madelief was toch wat nieuwsgierig geworden, ze had al een tijd geen partner meer gehad. Ze ging zich nadat ze hem gebeld had douchen, schoor haar oksels en kutje waar wat stoppels zaten kaal en dook haar bedje in.

De volgende ochtend nam ik een stevig ontbijt, dook even de sauna in en deed verder rustig aan. Onder de douche schoor ik mijn zak en schaamstreek goed glad. Droogde me af deed een luchtje op en kleedde me aan. Rond half 2 liep ik rustig richting hun huis. Toen ik aanbelde, deed Evie open, vloog me om mijn nek, drukte haar mond op de mijne en zei “ha, lekkere vent…leuk dat je er bent..wees niet bang, mama is nog boven..” en er nog zachter achteraan “ik heb niets gezegd hoor”. Ze liet me los en liep voor me uit naar de kamer. Ik kon mijn blik niet van haar strakke tienerkutje houden, met als gevolg dat mijn lul al iets begon te zwellen.

Ik nam plaats op de bank, Evie kletste aan één stuk door. Na 10 minuten ging de deur open en kwam Madelief binnen. Mijn adem stokte van wat ik zag. Een vrouw van ik schat eind dertig, niet zo groot, mooi fris gezicht, licht opgemaakt, haar blond krullende haar in een staart, prachtig figuur in haar lange felblauwe lange jurk met een split tot aan haar heupen, die strak om haar lijfje zat. Elke stap die ze deed toen ze op me afliep gaf me een blik op haar slanke, gebruinde been. Ze lachte vriendelijk, toen ze me een hand gaf en zich nogmaals voorstelde.

Het praten had Evie in ieder geval van haar moeder geërfd, kwam ik al snel achter. Nadat ik een deel van haar verleden en werk had aangehoord. Ging ze koffie had in doen met een stukje appeltaart, kwam ze naast me op de bank zitten. Ik voelde me best op mijn gemak en zat lekker. Na de koffie vroeg ze of ik wat anders wou drinken, we besloten een wijntje te nemen.
Evie kwam aanlopen met 3 grote gevulde glazen en zette ze op tafel. Eigenlijk mocht ze geen alcohol van haar moeder, maar zag haar kans schoon. Snel dronk ze haar glas driekwart leeg, voelde zich gelijk een beetje tipsy. Ze zag aan haar moeder dat ze Gert best leuk vond, zonder jaloezie, licht beneveld, bedacht ze een plannetje in haar jonge brein.

Madelief en ik hadden ons glas ook best snel leeg. Toen Evie opstond om ze weer bij te vullen, merkte ik dat Madelief dichter naar me toe schoof en me steeds meer aanraakte, terwijl ze praatte. Evie zette de gevulde glazen op tafel en ging nu aan mijn andere zijde zitten. Haar handje kneep af en toe in mijn bil als haar moeder met me praatte.

Het liep tegen etenstijd en ik gaf aan om zo te vertrekken. Ik zag twee gezichten iets betrekken, als Evie tegen haar moeder zegt “mam zullen we eten bestellen? Dan kan Gert, als hij wil, ook mee eten…”. Als ze me beiden met vragende ogen aankijken zeg ik “lijkt me gezellig, maar ik betaal dan..”. Madelief sputtert wat tegen over het betalen maar geeft dan toe.
We bestellen eten wat over een half uur komt.

Madelief gaat de tafel dekken. Ik kan mijn ogen niet van haar prachtige lichaam af houden als ze bezig is. Evie likt me snel aan mijn oor en fluistert “ze windt je op hè…zou je haar willen neuken?”. Ik knik bevestigd, haar handje knijpt even in mijn licht gezwollen lul. “Wacht maar af “fluistert ze verder “mama vindt jou ook leuk, dat merk ik aan haar en ze heeft al lang geen man meer gehad..” en geeft me een vette knipoog.

Evie staat op en gaat haar moeder helpen, ze staan even te smoezen als ze klaar zijn en gaan met een brede grijns weer naast me op de bank zitten. Als er aangebeld wordt loop ik naar de deur, neem het eten aan en betaal. Zet alles op tafel, de dames zitten aan één kant, mijn bord staat tegenover die van hem, met een gevuld glas wijn. Onder het eten voel ik steeds langs elk been een voet wrijven. Als onze buikjes vol zitten en we wat onderuit zakken voel ik de voeten weer gaan, nu steeds iets hoger. Dan voel ik heel brutaal er één over mijn lul wrijven, afgelost door de andere voet. Mijn pik wordt steeds harder, als beide voeten elk aan een kant stevig mijn pik kneden, slaak ik een kreun.
Moeder en dochter kijken elkaar glimlachend aan, beiden wetend dat er een leuke avond gaat volgen. Ze staan op en ruimen de restanten op van tafel. Smoezend staan ze in de keuken.

Als ik zie dat Evie wegloopt, sta ik op en vraag of ik kan helpen. Madelief zegt “dat het niet nodig, dat ik het me maar makkelijk moet maken in de kamer”. Als Evie weer terugkomt zie ik dat ze zich heeft omgekleed, ze draagt een kort jurkje met een strak tshirtje. Geen beha want ik zie haar tepeltjes door de stof prikken. Als ze weer naast me gaat zitten, vertrekt Madelief.

Evie kust me vurig op mijn mond, haar handje wrijft over mijn lul en zegt zachtjes “hmmmm…ik wil je lekkere pik weer in me voelen”. Dan komt Madelief de kamer weer inlopen. Mijn mond valt open, ze zag er al mooi uit maar nu had ze ook een kort rokje aan met haar blouse dichtgeknoopt op haar strakke buikje en ook geen beha aan. Ze keek ons aan en vroeg “nog iets drinken?”. We namen nog een wijntje, Evie nam nu een cola, en ging nu op de stoel tegenover ons zitten.

Evie wreef of het de gewoonste zaak van de wereld was over mijn bovenbeen. Eerst voelde ik me ongemakkelijk om dat haar moeder ons zat te bekijken maar toen ze haar benen iets uit elkaar zette en ik recht op haar blote geschoren kutje keek, ontspande ik. Mijn lul klopte in mijn broek, Evie pakte mijn hand en legde die op haar been. Ik wreef mij nu een weg naar haar kruisje toe en ontdekte dat ook zij geen slipje droeg. Ze kreunde zacht toen mijn hand haar lipjes aanraakte.

Madelief wist dat zijn blik op haar kruis gefixeerd was, ze voelde haar sappen stromen. Wat een geile gezicht was dat, haar eigen dochter was nu zijn lul door zijn broek aan het kneden. Ze zag dat hij goed bedeeld was en zei met hese stem “kom Gert, laat die broek maar zakken…”.

Ik trok mijn kleren uit en zag Madelief bewonderend naar mijn stijve pik staren. Evie pakte mijn ballen in een hand en mijn pik in haar andere, keek haar moeder aan en zegt glunderend “wat is hij groot en dik hè mam…” trekt mijn vel over mijn eikel heen en likt er even over. Madelief staat nu op en begint me te zoenen, ik kneed haar gespierde billen terwijl Evie me begint te pijpen. Alledrie slaken we tegelijkertijd een zuchtende kreun uit. Ik streel haar borstjes waar de tepels keihard op staan. Mijn hand zakt af, als ik over haar kutje streel drukt ze haar bovenlijfje stevig tegen me aan. Als ik 2 vingers in haar kletsnatte kutje druk, gaat er een rilling door haar lichaam en na even komt ze luid kreunend klaar.

Evie haar tong bespeeld mijn eikel, ik ben bloedgeil en wil deze twee geile vrouwen allebei neuken. Madelief haar hand grijpt naar mijn pik en ballen en zegt met een zacht zwoele stem “zullen we naar mijn kamer gaan..?”. Onderweg zegt ze tegen Evie “zullen we?” terwijl ze knipoogt. Evie knikt en we stappen haar slaapkamer in.

Madelief loopt naar haar kast, terwijl Evie me op een stoel naast het bed zet en alleen zegt “kijk jij maar even toe”, mij enigszins verbaasd achter latend. Ze loopt op haar moeder af, die haar een strapon met een flinke lul voorbind. Samen gaan ze op het bed liggen, tongen met elkaar en strelen elkaars borsten. Haar moeder begint de lul te pijpen terwijl Evie drie vingers in haar kutje drukt en haar stevig begint te vingeren. Alsof ik er niet bij ben gaan ze helemaal op in hun innige liefdesspel. Als ze beiden luid kreunend zijn klaargekomen, wenkt Madelief me.

Ik kijk naar het schouwspel, zie moeder en dochter genieten van elkaars lichaam en begreep nu ook hoe Evie zo ervaren was geworden. Als ik gewenkt word, sta ik op, kruip op het bed en zet mijn kloppende eikel tussen de lipjes van Evie, de kunstpik stond rechtop op haar buikje. Toen ik dieper in haar drong en haar begon te neuken begon ze te kreunen “ooh…mam…hij…neukt…zo..lekker…”

Madelief keek van dichtbij toe hoe mijn leuter steeds diep in haar dochter verdween en vingerde zichzelf. Ze wou die lekkere neukstaaf ook in haar voelen en zei “ga eens op je rug liggen,Gert”.
Ik trok mijn pik uit haar dochter, “eindelijk” dacht ik, toen ze op me ging zitten, mijn nog kletsnatte lul tussen haar gezwollen lipjes zette en er in één keer kreunend tot aan de wortel overheen zakte en gelijk weer omhoog kwam.

Ze was minder strak dan het tienerkutje van haar dochter maar zeker zo nat en sloot heerlijk om mijn pik. Ik genoot van hoe ze tekeer ging
Evie lag even te kijken hoe haar moeder als een ervaren amazone op mijn pik reed. Stond op en ging achter haar moeder, tussen mijn benen op haar knieën zitten en speelde met haar moeders op en neer wippende borstjes en kuste haar nek Ze keek me aan en drukte haar moeder voorover.

Ik voelde de kunstlul tegen mijn stotende lul wrijven en druk op haar moeders kutje zetten. Ik stopte even met stoten.

Madelief lag nu doodstil, ze wist wat haar dochter wou proberen. Ze had wel eens laten vallen, tegen haar, dat ze wel eens door twee pikken geneukt wou worden. Daar had ze eigenlijk mee bedoeld, in haar kontje en kutje. Maar nu voelde ze haar lipjes steeds iets verder oprekken toen haar dochter haar lekker gevulde kutje met nog een pik wou vullen. Toen ze ontspande voelde ze de eikel van de strapon bij haar naar binnen schieten en gelijk ook diep in haar stoten. Haar kutje nu gevuld met twee pikken moest even wennen. Ze was tot het uiterste opgerekt.

Ik voelde de kunstpik tegen die van mijn naar binnen schuiven. Madelief kreunde zachtjes voor ze haar mond op de mijne drukte “oohh…wat…geil…”. Langzaam begonnen we om en om in haar te stoten. Naar adem snakkend, kwam ze jammerend klaar. Evie voerde haar tempo na enkele minuten op en vroeg “zo goed mam?”, terwijl ik haar rustig doorneukte.

Madelief kwam nu aan één stuk klaar met die twee pikken in haar lusthof. Ze lag willoos en slap op mijn buik.

Toen ik mijn orgasme aankondigde stootte Evie nog een paar maal genadeloos hard en diep in haar moeder en trok zich toen ineens terug. Ik voelde haar moeders kutje,na enkele minuten hard in mijn pik knijpen en spoot mijn zaad, brullend, diep in haar grotje.
Evie wreef met haar hand over de rug van haar moeder, die uitgeput op mij lag. Ze hield mijn pik vastgeklemd in haar pulserende kutje en hijgde “Gert, neuk mijn kontje..”.

Ze klom van me af tongzoende even met haar dochter en draaide zich om, om weer op me te gaan zitten. Ze wreef met haar hand wat sperma en vocht van zichzelf over haar sterretje. Zette mijn pik op haar poepgaatje en drukte langzaam door. Zonder veel moeite gleed ik centimeter voor centimeter in haar darmkanaal en ging met haar rug op me liggen. Ik kneep in haar tepels, ze ademde zwaar toen ik begon te stoten. Evie bukte haar hoofd en likte haar moeders klitje, keek even hoe mijn pik steeds volledig in haar moeders darmen verdween. Ze zag haar moeders lekkende kutje met rood gezwollen lippen, plaatste de knop van de strapon ertussen en wreef er even over haar klitje. Ze keek haar moeder aan en vroeg haar geil “zal ik je kutje neuken mam?”.

Madelief antwoordde niet, ze genoot te veel van die beukende pik in haar kontje. Toen haar dochter de 19cm lange kunstlul in haar kutje drukte, slaakte ze een gilletje. Beide gaatjes waren nu gevuld. Toen ze haar tegelijk begonnen te neuken werd het zwart voor haar ogen.

Ik voerde het tempo op en ragde mijn pik genadeloos hard in haar strakke kontje. Evie neukte haar kutje alsof haar leven er van af hing. Madelief jammerde “aaagh…jullie…oow..neuken…me…kapot…”.
Ik keek naar Evie, het zweet gutste van haar hoofd, net als bij mij en haar moeder.
Ze keek me aan en zei zwaar hijgend “ze neukt lekker hè…”. Ik ramde mijn pik hard en diep in haar moeders poepje en spoot straal na straal diep grommend in haar darmen. Ik kon geen kant op en liet mijn pik in haar zitten. Evie bleef maar door raggen in haar moeders kutje met de strapon.

Madelief leefde in een roes, ze voelde zich totaal uitgewoond, haar orgasmes waren niet meer te tellen. Ze dacht dat het over zou zijn nadat ze Gert zijn zaad voelde lozen in haar achterkantje. Maar Evie bleef haar kutje maar uitwonen, ze had de kracht niet meer om haar te laten stoppen en liet het maar toe.

Ik voelde dat mijn pik begon te slinken en langzaam uit haar gleed. Evie neukte haar moeder nu al meer dan een half uur. Ze lag helemaal slap op me en jammerde onverstaanbaar. Eindelijk trok ze de kunstpik uit haar moeder, zette hem nog even plagend op haar sterretje. Toen ze zag dat haar moeder niet reageerde, stond ze op en gesprek de strapon los. Ik pakte de half bewusteloze Madelief vast en legde haar op het bed.

Evie loopt op me af, pakt mijn slappe lul in haar handje, knijpt er zachtjes in en kust me op mijn mond. Als ze even terugtrekt fluistert ze zachtjes “kun je nog een keer?..ik wil je pik ook in me…” en zakt op haar knieën, zonder zijn antwoord af te wachten. De pik die net nog in haar moeders kontje heeft gezeten hapt ze in haar hoerige mondje. Na enkele minuten voelt ze dat hij weer begint te zwellen. Trots kijkt ze me aan met haar mooie grote ogen en zuigt hem weer kneiterhard.

Ze loopt naar het bed waar haar moeder, nog totaal van de wereld, met gesloten ogen, wijdbeens op haar rug ligt. Ze kruipt op haar knieën, boven haar moeder. Haar kruisje boven boven haar gezicht, wenkt mij en bied me haar kutje aan. Als ik achter haar zit, tikt ze haar moeder op haar wang. Die knippert een paar keer en kijkt glazig op.

Madelief wordt uit haar roes gewekt door tikken op haar wang. Als ze haar blik enigszins scherp heeft kijkt ze recht tegen het kleine natte, strakke kutje van haar dochter aan. Ze ziet hoe Gert zijn dikke paarse eikel haar lipjes oprekken tot het uiterste. Medelijden heeft ze niet met haar dochter. Die had haar kutje tenslotte ook genadeloos doorgeneukt. Met haar laatste krachten krijgt ze nog uit haar mond “Gert, neuk haar kutje hard..”.

Ik zet mijn eikel tussen de lipjes van Evie, kijk recht in het gezicht van haar moeder, als ik naar beneden kijk, die me bijna smeekt om haar dochter, voor straf, hard en diep te neuken. Ik pak Evie’s heupen vast en trek haar in één ruk over mijn pik en begin haar met lange halen hard en diep te neuken. Ik was al een paar keer klaargekomen dus was niet bang om snel klaar te komen. Af en toe ving ik een blik op van haar moeders gezicht, die glazig naar mijn raggende pik lag te kijken.

Evie haar kutje stond in brand, zo geil als nu was ze nog nooit geweest. Ze genoot van zijn enorme heiende paal in haar genotsgrotje. Dat haar moeder toekeek van dichtbij zorgde ervoor dat ze al snel klaarkwam. Als ze af en toe haar tong over haar klitje voelt gaan, kijkt ze en laat haar hoofd zakken. Gert heeft haar heupen goed vast, ze kan precies bij het kutje van haar moeder komen met haar mond. Ze likt en zuigt wild op haar klit, tussendoor kermt ze nog tussen de stoten door “jaaah…neuk…me…geile…dekhengst…”.

Ik zie hoe docher haar moeder likt, ik neuk haar al geruime tijd, haar kutje krampt voortdurend om mijn loeiharde zaadstaaf. Elke stoot veroorzaakt soppende geluiden, haar vocht drupt op haar moeders gezicht, die het gretig oplikt. Evie kreunt luid “mam ik kom weeeerrr…” als haar kontje iets omhoog komt druk ik mijn duim diep in haar strakke reetje. Ze gilt het uit “godver…Jaaa…”. Ik neuk haar twee gaatjes nog minutenlang tot eindelijk het zaad in mijn ballen begon te borrelen. Trok mijn duim terug, pakte haar heupen goed vast en neukte haar als een teefje, keihard en loeidiep. Ze jammerde toen ik haar vast op mijn pik trok en mijn zaad tegen haar baarmoedermond kletste.

Totaal uitgeput trok ik me uit haar, Madelief zette haar mond op haar dochters zaad lekkende, openstaande kutje. Ze likte alles op, haar tong drong diep in het uitgewoonde poesje, om maar niets achter te laten. Toen ze klaar was drukte ze een kusje op haar lipjes, drukte haar van haar af en zei met een gelukzalige blik in haar ogen “dat was heerlijk Gert, ik heb lange tijd niet zo genoten”. Evie kreunde met hese stem “ik ook niet mam…”.

Evie bleef liggen toen Madelief samen met mij de douche in liep. Ze pakte me vast en we begonnen een lange tongzoen, ze streelde mijn rug en billen en fluisterde voor we onder het stromende water stapten “ik hoop dat het hier niet bij blijft, Gert. Mijn god wat heb ik genoten…”.

Ik kuste haar terwijl ik in haar gespierde billen kneep antwoordde ik glimlachend “ik heb ook van jullie genoten, lieverd. Ik ben bang dat jullie voorlopig nog niet van me af zijn..”. We spoelden ons af, ik zocht mijn kleren bij elkaar en trok ze aan. Madelief trok alleen een badjas aan, we kusten elkaar nog even en samen liepen we naar haar slaapkamer.
Evie lag wijdbeens op haar rug op het bed. Haar jonge kutje was nog rood en glom, ik kneep zachtjes in haar stijve tepeltjes toen ik haar een kus gaf en melde dat ik nu naar huis ging. Met gesloten ogen mompelde ze “ik hoop tot snel…”.

Madelief liep mee naar de deur om me uit te laten, we namen afscheid met een innige zoen. Ik liep rustig naar huis, de hele film draaide zich keer na keer af. Ik had de deur nog niet gesloten of ik voelde mijn mobiel trillen. Ging eerst lekker zitten en zag dat het een appje van Evie was. Ze bedankte me nogmaals voor de heerlijke middag en avond met een kus emoji erachter. Gelijk kwam er een foto binnen, moeder en dochter zaten wijdbeens met hun blote kutjes naast elkaar op het bed. Met de tekst erbij “wanneer kom je weer?”.

Ik appte terug dat ik zeker snel weer op visite zou komen en liep met een pijnlijke stijve lul naar mijn slaapkamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 7039 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Evie deel 2”

Plaats een reactie